FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Plavetnilo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plavetnilo » 29 apr 2014, 13:07

Najbolje je ne pisati ništa, ni ko odlazi, ni što odlazi ni kad odlazi, ni kakvi su planovi, ni na čemu se radi... jer svaki takav post kod nekih pitara izaziva toliko nedoumica, toliko dilema, pitanja i podpitanja da ne znam hoce li moći spavati ;)

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 29 apr 2014, 13:09

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:CARSONE nemam namjeru tebi objasnjavati i raspravljati se s tobom. Ovi inteligentniji ce skontati sta sam zelio da kazem. Meme :thumbup:
pastrmko skroz si ok je lik i znam da i tebi bas ne godi sve ovo a pogotovo ono sto ces doziviti 10 maja na utakmici u vrpacicima ,sto se tice tvog drugog dijela posta kad dodzete na grbavicu sljedece godine uvjerit ces se o cemu je rijec i vidjet ces sta 99 posto ljudi misli o vama budi mi pozdravljen ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 apr 2014, 13:15

Cuspajz je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:CARSONE nemam namjeru tebi objasnjavati i raspravljati se s tobom. Ovi inteligentniji ce skontati sta sam zelio da kazem. Meme :thumbup:
pastrmko skroz si ok je lik i znam da i tebi bas ne godi sve ovo a pogotovo ono sto ces doziviti 10 maja na utakmici u vrpacicima ,sto se tice tvog drugog dijela posta kad dodzete na grbavicu sljedece godine uvjerit ces se o cemu je rijec i vidjet ces sta 99 posto ljudi misli o vama budi mi pozdravljen ;)

Hvala pasa

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 apr 2014, 13:21

Cuspajz je napisao/la:
Brato ako tako mislis ti i tih 99% normala. Mi cemo doci kao i svaki put,ako budemo u vrhu mozda bude brojka i oko milje, a vama bujrum u Mostar kad god hocete uvijek ste dobrodosli
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 apr 2014, 13:51

Plavetnilo je napisao/la:Najbolje je ne pisati ništa, ni ko odlazi, ni što odlazi ni kad odlazi, ni kakvi su planovi, ni na čemu se radi... jer svaki takav post kod nekih pitara izaziva toliko nedoumica, toliko dilema, pitanja i podpitanja da ne znam hoce li moći spavati ;)
Jarane ja sam u nedelju napisao da mi uopste ne treba da pisemo ovdje jedan duzi period,ali sasvim je ista situacija i kod komsija,sta god da se desi kod njih nasi dusebriznici im vise na temi i uvjek se isti prepucavaju i tamo i ovdje..Obadvije teme postadose vesela sveska.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 apr 2014, 13:51

Sta reci ? :kafa:

Don't believe the hype.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 apr 2014, 13:56

Gađa ! Gađa :eh: Zemljo otvori se :rol:
Vodom ih čovjek polio, pa jeste li vi ćoravi ? :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

jahija

Post Postao/la jahija » 29 apr 2014, 14:00

Ovo stvarno nema smisla mogao je nekom i glavu razbiti ovom treba zabraniti doživotno bavljenje liječenjem bilo koga.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 29 apr 2014, 14:02

jahija je napisao/la:Ovo stvarno nema smisla mogao je nekom i glavu razbiti ovom treba zabraniti doživotno bavljenje liječenjem bilo koga.
hahahaha nemogu da vjerujem da si ovo rekao hahahhaha
haj majke ti nadji mi primjer gdje je nekom deca vode glavu razbila hahahhahahahahha
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 29 apr 2014, 14:03

Mediji su tu da od miša naprave slona.. al bolje sprijecit nego lijecit - danas flasa vode, sutra kamen :lolno: :pinokio:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 29 apr 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 29 apr 2014, 14:04

dino lj je napisao/la:
Plavetnilo je napisao/la:Najbolje je ne pisati ništa, ni ko odlazi, ni što odlazi ni kad odlazi, ni kakvi su planovi, ni na čemu se radi... jer svaki takav post kod nekih pitara izaziva toliko nedoumica, toliko dilema, pitanja i podpitanja da ne znam hoce li moći spavati ;)
Jarane ja sam u nedelju napisao da mi uopste ne treba da pisemo ovdje jedan duzi period,ali sasvim je ista situacija i kod komsija,sta god da se desi kod njih nasi dusebriznici im vise na temi i uvjek se isti prepucavaju i tamo i ovdje..Obadvije teme postadose vesela sveska.
Ma istina, i kad se napište neki normalan, fin post, padne u sjenu ovih - moj tata je jači od tvog tate, kao da se samo čeka da neko napiše nekakvu glupost pa da se krene...

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 29 apr 2014, 14:05

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
Brato ako tako mislis ti i tih 99% normala. Mi cemo doci kao i svaki put,ako budemo u vrhu mozda bude brojka i oko milje, a vama bujrum u Mostar kad god hocete uvijek ste dobrodosli
Pastrmko, al si ga iskulirao. Pa neznam čime oni prijete i što Vam prijete. Valjda ste trebali skinuti gaće kad Željo dolazi, (kao što je uradio Čelik i Olimpic). Nemogu podnijeti poraz. Lahko je biti džentlmen, kad vodiš 2:0 ali biti gošpar pa primiti 2 komada ili 4 ko u Mostaru i ispratiti sportski=?
To što ste Vi skandirali u Mostaru BĆŽKŠ. Pa to im se skandira i na grbavici i niste ništa slagali- to je fakt. Sad će to opet čuti 04.05. uz istu gol razliku :D

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 apr 2014, 14:06

jahija je napisao/la:Ovo stvarno nema smisla mogao je nekom i glavu razbiti ovom treba zabraniti doživotno bavljenje liječenjem bilo koga.
Evo brato izglasali u parlamentu novi zakon. Treba se izvadit dozvola za pistolj na vodu :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

jahija

Post Postao/la jahija » 29 apr 2014, 14:09

Evo ovih pitara opet na temi koji ćete nam moj vi držat ovdje vaše prodike bolan u svoju bašću pa sređujte tamo stanje daj organizujte ekipu da osvojite bilo šta u ovom desetljeću, manite se šampiona i šta smo mi trebali i šta nam je neko trebao mi smo svima vama noćna mora znojite li se po noći. :lol: :lol:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 29 apr 2014, 14:12

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
sve po zasluzi pastrmko sto se kaze ,jedno je uzivati u utakmicama i pobjedi svog kluba ali u pojedinim situacijama treba imati dostojanstvo a vi ga u ovoj utakmici definitivno niste imali ,ok je davati golove i proslaviti ,navijati za svoj tim ali onakvo skandiranje ,gadanje flasama ljudi iz kluba navijaca ,valjanje po terenu ,naredzenje uprave veleza da ostali navijaci budu zaustavljeni 20 km od vrapcica iako je dogor da svi bez obiljezja ce imati omogucen ulazak i pri tome svemu omoguciti uzivanje u svemu tome nekome ko vam je po svim pricama najveci neprijatelj :crazy: ,mozete vi doci ali cete doci u 15 i izaci u 80 umjesto cevape jesti i uzivati u gradu to je velika razlika toliko na ovu temu da ne zatrpavamo ;)

jahija

Post Postao/la jahija » 29 apr 2014, 14:13

meme pitar je napisao/la: Pastrmko, al si ga iskulirao. Pa neznam čime oni prijete i što Vam prijete. Valjda ste trebali skinuti gaće kad Željo dolazi, (kao što je uradio Čelik i Olimpic). Nemogu podnijeti poraz. Lahko je biti džentlmen, kad vodiš 2:0 ali biti gošpar pa primiti 2 komada ili 4 ko u Mostaru i ispratiti sportski=?
To što ste Vi skandirali u Mostaru BĆŽKŠ. Pa to im se skandira i na grbavici i niste ništa slagali- to je fakt. Sad će to opet čuti 04.05. uz istu gol razliku :D
Bogami ko da dolazite u Travnik ne kod aktuelnog šampiona pa se tako ponašate haha, možete kod prijateljskog travnika tamo to tako ali u svetinji nećete sigurno. :beba: :beba: :beba: :beba:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 29 apr 2014, 14:19

Pastrmko, al si ga iskulirao. Pa neznam čime oni prijete i što Vam prijete. Valjda ste trebali skinuti gaće kad Željo dolazi, (kao što je uradio Čelik i Olimpic). Nemogu podnijeti poraz. Lahko je biti džentlmen, kad vodiš 2:0 ali biti gošpar pa primiti 2 komada ili 4 ko u Mostaru i ispratiti sportski=?
To što ste Vi skandirali u Mostaru BĆŽKŠ. Pa to im se skandira i na grbavici i niste ništa slagali- to je fakt. Sad će to opet čuti 04.05. uz istu gol razliku :D[/quote]

kako kažu pamet nije skupa koliko god da košta.... Vrati se desetak stranica i pročitat ćeš najmanje 50 postova gdje ljudi kažu da je Velež zasluženo pobijedio,i ja im prvi čestitam. Iz tvojih riječi se vidi da si isfrustriran višegodišnjim rezultatima svoga kluba, koji su realno ponižavajući i za mnogo manje klubove od tvog....Uživaj buraz u prvom finalu kupa poslije 10 , al 10 godina.....a ako bi htio da vidiš pehar za prvo mjesto rado će te primiti u plavom salonu:). NIje šala biti 3 puta prvak u 4 godine....mi smo na to ponosni!

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 29 apr 2014, 14:32

Cuspajz je napisao/la: sve po zasluzi pastrmko sto se kaze ,jedno je uzivati u utakmicama i pobjedi svog kluba ali u pojedinim situacijama treba imati dostojanstvo a vi ga u ovoj utakmici definitivno niste imali ,ok je davati golove i proslaviti ,navijati za svoj tim ali onakvo skandiranje ,gadanje flasama ljudi iz kluba navijaca ,valjanje po terenu ,naredzenje uprave veleza da ostali navijaci budu zaustavljeni 20 km od vrapcica iako je dogor da svi bez obiljezja ce imati omogucen ulazak i pri tome svemu omoguciti uzivanje u svemu tome nekome ko vam je po svim pricama najveci neprijatelj :crazy: ,mozete vi doci ali cete doci u 15 i izaci u 80 umjesto cevape jesti i uzivati u gradu to je velika razlika toliko na ovu temu da ne zatrpavamo ;)
Da brate,dostojanstva,kojeg vi nemate ni trunke.......prvo ste nam l.izali pakas i dolazili u Mostar da idete sa nama na derby (vodja TM tadasnji Enes Picuga i jos nekih 10tak likova) da bi par mjeseci poslije toga napali par nasih momaka na drveniji jer ste znali da RA kao grupa nece doci radi jednog smrtnog slucaja koji je bio.Na wilsonovom setalistu igraju kamena s ramena poslije 2008 i 2009,tek se poslje toga njesra desilo u vrapcicima na stadionu.
Poslije smrti Vedrana na sastanku koji se desio na xy mjestu prijedlog od TM-a je bio da se smire strasti i da se spusti lopta do daljnjeg,sljedeca utakmica iza toga mi igramo na grbavici TM pravi sacekuse po grbavici i napada auto s momcima iz Stoca i uzima bubanj.Sacekusa na bradini gdje TM izlijece i trci sa palicama i deru se hajde rodjeni p.icke jedne hajte na sake. itd. itd. itd.
Cuspajz kao sto vidis,odavno nama grbavica nije setnja.......

CARSON

Post Postao/la CARSON » 29 apr 2014, 14:51

Fafaron je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la: sve po zasluzi pastrmko sto se kaze ,jedno je uzivati u utakmicama i pobjedi svog kluba ali u pojedinim situacijama treba imati dostojanstvo a vi ga u ovoj utakmici definitivno niste imali ,ok je davati golove i proslaviti ,navijati za svoj tim ali onakvo skandiranje ,gadanje flasama ljudi iz kluba navijaca ,valjanje po terenu ,naredzenje uprave veleza da ostali navijaci budu zaustavljeni 20 km od vrapcica iako je dogor da svi bez obiljezja ce imati omogucen ulazak i pri tome svemu omoguciti uzivanje u svemu tome nekome ko vam je po svim pricama najveci neprijatelj :crazy: ,mozete vi doci ali cete doci u 15 i izaci u 80 umjesto cevape jesti i uzivati u gradu to je velika razlika toliko na ovu temu da ne zatrpavamo ;)
Da brate,dostojanstva,kojeg vi nemate ni trunke.......prvo ste nam l.izali pakas i dolazili u Mostar da idete sa nama na derby (vodja TM tadasnji Enes Picuga i jos nekih 10tak likova) da bi par mjeseci poslije toga napali par nasih momaka na drveniji jer ste znali da RA kao grupa nece doci radi jednog smrtnog slucaja koji je bio.Na wilsonovom setalistu igraju kamena s ramena poslije 2008 i 2009,tek se poslje toga njesra desilo u vrapcicima na stadionu.
Poslije smrti Vedrana na sastanku koji se desio na xy mjestu prijedlog od TM-a je bio da se smire strasti i da se spusti lopta do daljnjeg,sljedeca utakmica iza toga mi igramo na grbavici TM pravi sacekuse po grbavici i napada auto s momcima iz Stoca i uzima bubanj.Sacekusa na bradini gdje TM izlijece i trci sa palicama i deru se hajde rodjeni p.icke jedne hajte na sake. itd. itd. itd.
Cuspajz kao sto vidis,odavno nama grbavica nije setnja.......
Brate idiota ima u svakoj skupini nikad necu opravdati ni jedan napad na bilo koga ja ovdje ne pricam o jezgru grupe ja sam utakmicu u Vrapcicima dozivio da mi nismo dobro dosli i da cete sve uciniti kako mi nebi bili sampioni pa makar to bili i vasi najveci neprijatlelji a vrh svega bi se desio da je nekim slucajem Zeljo poveo vjeruj mi bio sam i u sirokom gdje su nas bolje docekali nego Vi

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 29 apr 2014, 14:57

e vidis brate u tom i jest stvar,kako smo mi docekivani,tako cemo od sada da vracamo.
dosta je dobivanja vise crvenih kartona u svlacionicama,napada na normalne ljude koji hoce da pogledaju utakmicu( ne govorim o jezgru grupe ovde nego o normalnim starijim osobama koje su dosle da pogledaju klub koji vole),mislis da tim ljudima vise nije pun k. svih tih desavanja.ovo sto se desilo sa nase strane ovu utakmicu je odraz svega sto se desavalo proslih sezona.da bi imao pravo nama o nama nesto da kazes prvo pocisti u svojoj avliji,pogledaj ko je izazvao sve te probleme.zbog svega toga se dan prije utakmice trazilo od igraca da igraju 120% protiv vas.nisu igrali igraci ni zakoga drugog nego za sebe i za nas koji smo uz njih i koji cemo uvjek biti uz njih.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Google Adsense [Bot], Lordiox101 i 45 gostiju.