Nece vjeruj, on je veliki radnik za razliku od Travancica i uvjeren sam da ce takav i ostati. Zivio je u jednoj poprilicno teskoj porodicnoj situaciji i svjestan je da mu od fudbala sve zavisi. Izuzetno fin momak, a ono od prije dva dana je bilo pod velikom dozom adrenalina, jos je on dijete (manje od mjeseca mu falilo da "udje" u 2000. godiste). Mislim da mnogo vjeruje u sebe i da je sebi postavio visoke ciljeve.edinjo-bih je napisao/la:jucer su mi se igrom najvise svidjeli vasilj i resic, samo se nadam da resic nece postati novi travancic, neka neglumi zvijezdu kao jucer i smanji emocije, neka uci da bude profesionalac, ko je vidio zna sta mislim.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Danas je bitno da ne izgubimo vise od tri razlike,Italijani su ipak velesila za nas
Opstanak moramo izboriti
Pa odkud onda sportsportu kofol neki tekstualni prenos? jel izmisljaju stvari ili kako?flash84 je napisao/la:Ima utakmica koliko sam uspio vidjet na tv1 gruzija. Ko ima mogucnost da koristi VPN i da taj ima server u Gruziji mislim da moze bez problema gledat.
Ipak nisam bio u pravu. Repriziraju u 14:00h utakmicu protiv Rusije. Cini se ipak da nema prenos.
Cisto sumnjam da su poslali nekog u Gruziju...
Ma nema, prenose samo Gruziju jer sam našao nas protiv Gruzije i jutros Ruse protiv Gruzije...blavor je napisao/la:Ima sigurno link ali ne mogu da nadjem, sve prenose na youtube no garant je na arapskom napisano pa se ne moze naci na pretrazivacu, ako neko nadje nek postavi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
edinjo-bih
- Kontakt:
pa prevode sa uefa-ine straniceAmarinho je napisao/la:Pa odkud onda sportsportu kofol neki tekstualni prenos? jel izmisljaju stvari ili kako?flash84 je napisao/la:Ima utakmica koliko sam uspio vidjet na tv1 gruzija. Ko ima mogucnost da koristi VPN i da taj ima server u Gruziji mislim da moze bez problema gledat.
Ipak nisam bio u pravu. Repriziraju u 14:00h utakmicu protiv Rusije. Cini se ipak da nema prenos.
Cisto sumnjam da su poslali nekog u Gruziju...
http://de.uefa.com/under17/season=2016/ ... ch=2018990
PS: drago mi je onda za resica
HvalaTMovac je napisao/la:MedjusobniRaonffa je napisao/la:Šta se prvo gleda u slučaju istog broja bodova kod ovih kadeta, međusobni duel ili gol razlika?
@blavor
Hvala i tebi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Valjda ne izgubimo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
pobjeda aBd 
Nama je isto i da izgubimo 0:3 i da odigramo neriješeno, opet ne smijemo izgubiti od Rusa
Je li samo prvoplasirani prolaze dalje?
Da.xinxee je napisao/la:Je li samo prvoplasirani prolaze dalje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Opstanak moramo izboriti
Osam prvoplasiranih i sedam drugoplasiranih.High je napisao/la:Da.xinxee je napisao/la:Je li samo prvoplasirani prolaze dalje?
U kojoj ovo formaciji igramo ? Isto ko da imamo tri štopera na terenu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
4-2-3-1 izgleda, Velić na desnom beku...Besic je napisao/la:U kojoj ovo formaciji igramo ? Isto ko da imamo tri štopera na terenu .
Odlisno se nasi drze, momci su ponois nacije, bravo Malkocevicu, za godinu dana si napraviio pravu ekipu
Opstanak moramo izboriti
Cudi me da nisu testirali vise igraca iz citave Bosne a ne samo iz Sarajeva. Nije valjda da nemamo vise igraca iz dijaspore..?A sta sa 2000 godisnima..?
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Besic je napisao/la:U kojoj ovo formaciji igramo ? Isto ko da imamo tri štopera na terenu .

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 17 mar 2016, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Gpooooooool haha
GOOOL
Mali iz FKS

Mali iz FKS