Našem Želji je potrebna pobjeda u derbiju da osiguramo evropu,Široki kad bi dobio 2 tekme a Zrinjski samo jednu do kraja šampionata,Zrinjski bi opet bio prvak zbog boljeg međusobnog skora..Elegant je napisao/la:Ako Siroki pobjedi Celik i Olimpik sto je za ocekviati prvi se cuvaju za Kup, drugi su propali skroz, a na drugoj strani Zrinjski pobjedi Mladost a izgubi od Veleza onda je druga prica.Mozambik je napisao/la:Zrinjski je prvak ako bude imao isti broj bodova kao i Široki. Zeljo ce odigrat nerijeseno u Prijedoru i eto titule na stadion Vrapcici, al za crveno bijele
Zelji je dovoljna pobjeda nad Sarajevom i nerjeseno sa Rudarom ili obrnuto ili obje pobjede, pa cak i jedna - da osigura europu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
@mma_hz Ma Tomić nije počeo zbog toga razloga što teren nije bio dobar, šta više, bio je katastrofa za igrača koji se tek koliko toliko oporavio od povrede koljena tako da se nije isplatilo rizikovati. On će početi derbi siguran sam u to.
Kvesić definitivno neće početi, možda počne utakmicu u Prijedoru da i on osjeti kako je igrati cijelu utakmicu.
Nisam upućen u kartone.
Ja bih stavio sastav:
----- -----Ara
Svraka-Jamak-Selimović
------Zolotić-Tomić
Dedić-Kerla-Zeljković-Stanić
----------Lončarić
Ne znam šta je sa Fićom, hoće li moći igrati pošto se povrijedio pred kraj utakmice u Mostaru. Ali imamo Antolovića za svaki slučaj, no opet to će biti kocka ako on bude morao na gol, nije dugo branio
U 60. minuti izbaciti Jamaka i ubaciti Bučana, Svraku na Jamakovo mjesto i Bučan lijevo. Stavio bih Zeljkovića da igra flastera na Stojčevu a da se Kerla skoncentriše na Bilbiju. Stanić na Velkoskog. Ne znam ko vama igra desno, da ga pokrije Dedić i jedino će ta strana biti naš problem, možda baš zbog toga počne Bučan jer smo vidjeli ove sezone da je više skoncentrisan na defanzivu nego na ofanzivu.
Kvesić definitivno neće početi, možda počne utakmicu u Prijedoru da i on osjeti kako je igrati cijelu utakmicu.
Nisam upućen u kartone.
Ja bih stavio sastav:
----- -----Ara
Svraka-Jamak-Selimović
------Zolotić-Tomić
Dedić-Kerla-Zeljković-Stanić
----------Lončarić
Ne znam šta je sa Fićom, hoće li moći igrati pošto se povrijedio pred kraj utakmice u Mostaru. Ali imamo Antolovića za svaki slučaj, no opet to će biti kocka ako on bude morao na gol, nije dugo branio

U 60. minuti izbaciti Jamaka i ubaciti Bučana, Svraku na Jamakovo mjesto i Bučan lijevo. Stavio bih Zeljkovića da igra flastera na Stojčevu a da se Kerla skoncentriše na Bilbiju. Stanić na Velkoskog. Ne znam ko vama igra desno, da ga pokrije Dedić i jedino će ta strana biti naš problem, možda baš zbog toga počne Bučan jer smo vidjeli ove sezone da je više skoncentrisan na defanzivu nego na ofanzivu.
Ja te volim, volim Željo..
Ma njhovi desni bek je propast ziva, opasniji je Urdinov bio od njega
Mislim da ce desno igrati Tatomirovic mada nije ni on nesto opasan naprijed..Mozambik je napisao/la:Ma njhovi desni bek je propast ziva, opasniji je Urdinov bio od njega
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nisam mislio na njega, nego na onog sto se ga doveli, pa ga pljujete, ispade da je gori od Comora.
Baric znam,ma on moze protiv Viteza ,Travnika itd itd..Mozambik je napisao/la:Nisam mislio na njega, nego na onog sto se ga doveli, pa ga pljujete, ispade da je gori od Comora.
FK SARAJEVO.
Samo nek igra Selimovic.
Frajer toliko lose odigrao u Mostaru,da sam se zabrinuo da ga na derbiju nece biti ni na tribinama.Za nedelju su najavili kisu,tako da ce teren biti jako los,blatnjav,tako da ce pobjediti ona ekipa koja bude bolje fizicki spremnija.Vi ste se u Mostaru dobro istrošili,mi odigrali neki jaci trening,i tu vidim nasu sansu.
Sto se tice cijena,katra za sjever od 15 km je puno i ja cu derbi ogledati pored malih ekrana,kao i vecina raje kad je vidjela cijenu iste.
Mislim da je ovo glup potez vaše Uprave,jer po meni je bolje da je bilo 10 milja,a ovako ce biti plafon 5 milja(u kup-u po Avazu bilo 7 hiljada).
Mislim da ce te na kraju ostati, i bez para i bodova.

Sto se tice cijena,katra za sjever od 15 km je puno i ja cu derbi ogledati pored malih ekrana,kao i vecina raje kad je vidjela cijenu iste.
Mislim da je ovo glup potez vaše Uprave,jer po meni je bolje da je bilo 10 milja,a ovako ce biti plafon 5 milja(u kup-u po Avazu bilo 7 hiljada).
Mislim da ce te na kraju ostati, i bez para i bodova.

Evo i mene nakon "bana" ...
Pozdrav plavoj raji
Nadam se da ce clanovima karte za sjever biti jeftinije
Pozdrav plavoj raji

Nadam se da ce clanovima karte za sjever biti jeftinije
Željeznicar za život cijeli !
15 KM za sjever, eh pošto ću se dobro istrošiti za prvi , neću sada u inat doći na derbi pa gdje puklo da puklo. Na nama našli zarađivati ćuj 15 maraka a njima onoliki jug za 7 KM, sramota da nemože biti veća.
-
- Kontakt:
šta nama pričaš, ne određujemo mi cijene nego upravabegipasha je napisao/la:15 KM za sjever, eh pošto ću se dobro istrošiti za prvi , neću sada u inat doći na derbi pa gdje puklo da puklo. Na nama našli zarađivati ćuj 15 maraka a njima onoliki jug za 7 KM, sramota da nemože biti veća.

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Cijene su visoke , realno.
Sa kim mi grad djelimo, mene sramota
Ako ste planirale da nas odbijete, dobro vam ide.
7 KM istok ,pa 2 KM su previse za ono

Neka klub zaradi od derbi navijacaterabajt je napisao/la:Cijene su visoke , realno.

Mi ostali ionako imamo godisnje

Zadnja izmjena: likusa, dana/u 29 apr 2014, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
fedeltafrotta je napisao/la:šta nama pričaš, ne određujemo mi cijene nego upravabegipasha je napisao/la:15 KM za sjever, eh pošto ću se dobro istrošiti za prvi , neću sada u inat doći na derbi pa gdje puklo da puklo. Na nama našli zarađivati ćuj 15 maraka a njima onoliki jug za 7 KM, sramota da nemože biti veća.
Ma niko nije nista lose rekao vama,vec da je glup potez vase uprave.Prvo ce vrijeme biti katasrofa,jos karta 15 km.
Pa sami sebi ce izbiti na desetina hiljada maraka.Jako rezonsko,i pametno razmisljanje vase uprave nema sta.

- bistrikboy
- Kontakt:
Ako su ovo fakat cijene onda je ovaj potez bas glup do bola...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jesi ti onaj sto je aktivan kad Sarajevo igra kuci na forumu. Dabogda da bi ti isao i da je 2 marke.Armala je napisao/la:Sa kim mi grad djelimo, mene sramota![]()
15 KM za 101 ligu u ovakvim zivotnim uslovima u kojim zivimo, smjesno. Hoce li se iko naci da kaze 5 KM za sve tribine. Jbo mater te ne bi vise zaradili. Pogotovo ovi na Kosevu.
@ amipitar ti ko da navijas za Sarajevo od 2009. Bile je ovakvih poteza i gore, al ne bih u raspravu ko je poceo prvi itd, jer to nema smisla. Sazem se da je skupo i da nece biti vise od 6-7 hiljada, pogotovo ako bude prijenos
-
- Kontakt:
ja bi samo zapad stavio 10, i jug i sjever po 5, istok marka, i bilo bi ko sibica, al ko sam ja... 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
amko27 je napisao/la: Jesi ti onaj sto je aktivan kad Sarajevo igra kuci na forumu. Dabogda da bi ti isao i da je 2 marke.
15 KM za 101 ligu u ovakvim zivotnim uslovima u kojim zivimo, smjesno. Hoce li se iko naci da kaze 5 KM za sve tribine. Jbo mater te ne bi vise zaradili. Pogotovo ovi na Kosevu.
@ amipitar ti ko da navijas za Sarajevo od 2009. Bile je ovakvih poteza i gore, al ne bih u raspravu ko je poceo prvi itd, jer to nema smisla. Sazem se da je skupo i da nece biti vise od 6-7 hiljada, pogotovo ako bude prijenos
Mislim da si me pomijesao sa nekim

Ali dici cijene zbog suparnicki navijacki i time nastetiti svojima, rijetko glupo potez
Nece se nastetiti nasima,oni koji se smatraju nasim imaju vec clansku ili godisnju,prema tome karta ce clanovima biti jeftinija (predpostavljam)..uostalom ja i par nas nije na Kosevo islo radi cijene karte prema tome ja opravdavamArmala je napisao/la:amko27 je napisao/la: Jesi ti onaj sto je aktivan kad Sarajevo igra kuci na forumu. Dabogda da bi ti isao i da je 2 marke.
Mislim da si me pomijesao sa nekim
Ali dici cijene zbog suparnicki navijacki i time nastetiti svojima, rijetko glupo potez
Boli mi k***c za kitare i njihovo kukanje na karte pa bilo njih 300 ili 2 milje..nek idu na istok ili nek stream fataju..
Jug nije skup,bice pun svakako a zbog losijeg vremena bice i naš dio sjevera pun(mislim da je najvise zbog ovoga veca cjena sjevera i zbog njih da mora jedna nasa tribina biti iste cjene ko njihova)..
A sad se jos vise cudim sto zadnja 2-3 derbija na Grbavici nije bio istok u funkciji a ovaj derby jeste..
Jug nije skup,bice pun svakako a zbog losijeg vremena bice i naš dio sjevera pun(mislim da je najvise zbog ovoga veca cjena sjevera i zbog njih da mora jedna nasa tribina biti iste cjene ko njihova)..
A sad se jos vise cudim sto zadnja 2-3 derbija na Grbavici nije bio istok u funkciji a ovaj derby jeste..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001