NoDi80 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:23
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:17
NoDi80 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:10
Slazem se nesto, a nesto i ne
Bilo je bruki kod nas…
Sad ide na bolje nadam se
Pa evo zadnje 4 godine vise Zeljeznicar dogurao u Europi nego Sarajevo
Vi niste jos prosli prvo pretkolo od 2020
S obzirom da vi sve to imate, sto smo se mi nadali da cemo imati, vi nista pretjerano niste uradili s tim milionima
Da je obrnuto mi bi do sad igrali grupnu fazu
Jest evo i prije ste grupne faze igrali

jednom do tog Newcastla dosli mi igrali play of sa Dinamo Kijevom pa onda sa Clujom eto toliko o vasim ulascima,veoma bitno i to da vas nema na mapi,da ste poceli da racunate unazad 4 godine nedaj Boze 10 se vratiti unazad ali opet i kad uzmes 4 godine vi ste se za opstanak borili,inace koliko ste dobri sve vam govori vas koeficjent.
Pa igrali smo i mi ta treca pretkola Standard Liege, Maccabi, Malaga **** trece prekolo i tad ste vise para imali
Evo akademija strasna koliko se ulaze i nista ispadnu u prvom pretkolu od kluba koji dolazi iz zemlje koja je je u ratu, dok su nasi igrali osminu finala omladinske lige prvaka
nas je problem sto smo mi ostali u 2004,5im.. Svi napreduju samo mi statiramo i kontamo i kod drugih da je tako.
Jucer Buducnost izgubi od kosovske ekipe. Madjari izgubisu 0:4 hladno od rumuna mislim?. Mi sebe toliko precjenjujemo a ustvari smo jedna qurcina. Ubi nas taj kompleks podcjenjivanja. Svi do jednog. Kad skontamo da mi nismo bolji ni od Fole fole, od kakvih Nomada, b36 i slicnih imat cemo bolje rezultate.
hem sto smo neuredjeni, sto nije samo do nas ruku na srce, hem sto zivimo u oblacima.
ovaj brat Malagu spominje, prije 20 godina igrali s njima

ili Macabija. Nasvjeziji primjer mu je Standard Liege, proslo dekada.