unistili su im botovi temu totalno, bolje ovoj normalnoj raji da predje na neki drugi forum nego da trpi debilizme.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:26Sta uradise od pdfa Veleza, kad god im smeknem temu brisu postove u kojima se kritikuje uprava![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne radim danas pa sam se navio malo jedva sam se prijavio na forum i koristim sad vrijeme hahaha
Nazalost necemo nista dobiti za njih
Davno sam govorio da Jaganjac treba dobiti sansu u prvom timu i nista
Dobio sansu u prijateljskom mecu, zabio skaricama protiv Rudara i budale nisu ga gurali dalje
Nadam se sad Sabicu najvise
Bice ove godine solidnih mladih igraca u ligi evo i Zrinjski sad ima malog Prskala i svako ce imati nekog mladog sto je dobro za sve naravno
Nazalost necemo nista dobiti za njih
Davno sam govorio da Jaganjac treba dobiti sansu u prvom timu i nista
Dobio sansu u prijateljskom mecu, zabio skaricama protiv Rudara i budale nisu ga gurali dalje
Nadam se sad Sabicu najvise
Bice ove godine solidnih mladih igraca u ligi evo i Zrinjski sad ima malog Prskala i svako ce imati nekog mladog sto je dobro za sve naravno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Nismo mi ni bilo ko drugi favoriti dok je tu Vico,Dodik i Gigara,samo se lud moze bilo cemu nadat,bio 2 ili 4 isto ti dodjeGoskGabela je napisao/la: ↑12 jul 2024, 11:45Nemate vi veze sa Vladanom, doveli ste ga u juniorima.
btw, Sarajevo slaže stvarno atomsku momčad, ulaže se ogroman novac. Bubanja i Mudražija![]()
Definitivno favoriti br. 1
Ima ih par sto su bas ofirni. Prave one hinje interesdzijske, samo nesto lazu i petljajusvemalim1 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:34unistili su im botovi temu totalno, bolje ovoj normalnoj raji da predje na neki drugi forum nego da trpi debilizme.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:26Sta uradise od pdfa Veleza, kad god im smeknem temu brisu postove u kojima se kritikuje uprava![]()

- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma beze brisu kad se u ovoj ligi sve zna. Otice u evropu kao i mi i Zri jski jer se zna ko je prvak unaprijed,hocel to biti sa drugog il 4 mjesta meni je isto kad nisi sampion.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:26Sta uradise od pdfa Veleza, kad god im smeknem temu brisu postove u kojima se kritikuje uprava![]()
Sad ima var i ne moze se kao prije krasti i bice puno teze prevare praviti
A i mnogi su siti svega pricao sam s mnogim navijacima i mnogi pricaju da bi moglo biti belaja ive godine ukoliko budu velike kradje
Rodjeni su to najpametnije uradili zapali i auto i covjeka i nece te niko vise ****
A i mnogi su siti svega pricao sam s mnogim navijacima i mnogi pricaju da bi moglo biti belaja ive godine ukoliko budu velike kradje
Rodjeni su to najpametnije uradili zapali i auto i covjeka i nece te niko vise ****
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
bagniadiluca je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:30Vladan je ponikao u Željezničaru Banjalučkom, a Sarajevo mu je samo bivši klub i ništa više...
Znaci morao se roditi kod Sebilja, igrati od 6 godine za Sarajevo, ovo sto je igrao u junirima i akademiji Sarajeva i sto je prvi profesionalni ugovor i afirmaciju dozivio sa nama to se ne pika.
-
- Kontakt:
Ta prica prolazi onima koji prate ovu ligu 2 dana,pa na ocigled svih su terorizirali,krali dobijali po 50 faulova a oni 2,golovi 2 metra iz ofsajda itd tu var nista nece pomoci,kad se svirne 50 fulova protivniku tu Barsa nebi mogla da odigra napad a ne igraci iz nase lige. Jedina stvar koja ih hebe je ta da ce morati i bosnjaci klub biti prvak jer tako funkcionise savez inace ce im u istom rasulo bitiNoDi80 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:50Sad ima var i ne moze se kao prije krasti i bice puno teze prevare praviti
-
- Kontakt:
Iduce godine Borac uzima kup. Za ligu se trebaju dogovoriti Zrinjski i Sarajevo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:14Ta prica prolazi onima koji prate ovu ligu 2 dana,pa na ocigled svih su terorizirali,krali dobijali po 50 faulova a oni 2,golovi 2 metra iz ofsajda itd tu var nista nece pomoci,kad se svirne 50 fulova protivniku tu Barsa nebi mogla da odigra napad a ne igraci iz nase lige. Jedina stvar koja ih hebe je ta da ce morati i bosnjaci klub biti prvak jer tako funkcionise savez inace ce im u istom rasulo bitiNoDi80 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:50Sad ima var i ne moze se kao prije krasti i bice puno teze prevare praviti
Ma ukoliko bude se opet namjestalo i bez protesta **** familije svima od Zelje Sarajevo do Borca, Zrinjskog i pisam se na sve navijace
Ako bude namjesteno i prestacu pratiti ligu bolje mi Austriju pratiti i kod njih na forumu djecu spamati mozda i zaradim
Ako bude namjesteno i prestacu pratiti ligu bolje mi Austriju pratiti i kod njih na forumu djecu spamati mozda i zaradim

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 jul 2024, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma kompleksi su čudo. Da je otišao na ekskurziju u Tučepe dok je bio kod nas, pričali bi kako ga je ustvari napravio HNK Jadran Tučepi..

The saddest thing in life is wasted talent.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Nije ponikao u Sarajevu i to je to, Džeko je ponikao u Želji, Bilbija je ponikao u Borcu, da ti ne nabrajam dalje, mislim da si dovoljno pametan da skapiraš, daleko od toga da ga je Sarajevo afirmisalo kao igrača, ali nije ponikao i nije djete Sarajeva !guadalupe je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:51bagniadiluca je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:30Vladan je ponikao u Željezničaru Banjalučkom, a Sarajevo mu je samo bivši klub i ništa više...
Znaci morao se roditi kod Sebilja, igrati od 6 godine za Sarajevo, ovo sto je igrao u junirima i akademiji Sarajeva i sto je prvi profesionalni ugovor i afirmaciju dozivio sa nama to se ne pika.
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Ovo isto sam napisao prosle godine sta ce biti nit je tad a niti ce sad iko protestovati,meni je isto 2 ili 4 kad nisi prvi sve je neuspjeh.
-
- Kontakt:
Inace ako ode Buljubasic bice 1.7 mil eura od Kove i njega naucna fantastika za nasu ligu i za ove sto im nismo odmakli
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
veliki "navijac" Sarajeva ne moze bez malih plavih ni na zlatiboru u zlj prijateljskoj utakmici protiv nekog drugoligasa. Cak mu je to interesantnije od Eura. Kakvi navijaci sirokih shvatanja.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑12 jul 2024, 12:25inace predstavlja se navijacem SarajevaTurkishAirlines je napisao/la: ↑10 jul 2024, 19:01Imal prenos, ne gleda mi se Euro. Englezi dosadno igrajusvrakino1921 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:26FK Željezničar danas igra prvi pripremni meč na Zlatiboru, a rival će od 19:30 sati biti Sloboda iz Užica, član drugog ranga fudbala u Srbiji.
Plavima će ova provjera sigurno dobro doći, a svoju minutažu danas bi trebao dobiti i 19-godišnji Elmir Beširović koji je rođeni Tuzlak. Prethodno je nastupao za juniorski tim Osijeka, bio standardan i biće zanimljivo da li će 'osvojiti' stručni štab kluba sa Grbavice.
Plavima se jučer priključio i još jedan nogometaš iz Suadijske Arabije. Abdulmalik Al Jaber je blizu odlaska, biće to milionski transfer za Željezničar, a sada je na treninzima i Saleh Abdullah Al Rakaf.
Ovaj 21-godišnjak može nastupati na poziciji lijevog beka, te lijevog krila, a nastupao je za hrvatski tim Jadran Poreč. Ponikao je u Saudijskoj Arabiji u timu Al Shabab. Jedan kratki period proveo je i u našoj zemlji, tačnije ekipi NK Travnik.
U bazu Željezničara uskoro stiže i Tarik Mraković, mladi fudbaler koji nastupa na poziciji stopera. Rođen je u Norveškoj, bio je i omladinski reprezentativac te zemlje, a Plavi imaju velike probleme sa nogometašima do 21. godine.
Trenutno je 'zaštićeno godište' Azur Mahmić, te omladinci Kolić, Duškaj, Fočo, Šabić...
Mraković će pokušati da izbori mjesto u Željezničaru, odnosno, izbori se za ugovor, a sutra bi trebao stići i krilni napadač iz Makedonije Matej Cvetanoski. Cvetanoski je trenutno slobodan i postigao je načelni dogovor sa Željezničarom.
U Željezničaru su zainteresirani i za člana Zrinjskog Ivana Jukića, Brazilca Santosa Clerismarija, dok je jedna od opcija na lijevom beku Stipo Marković, nekadašnji član Širokog Brijega.![]()
![]()
ne propusta igre zeljkana ni iz neke zabiti, vazniji mu oni od Eura... joooj ubleho bolesna

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Bagniadiluca, AvantiBL ili neko iz BL, može li se znati šta je bilo na sjeveru u toku utakmice, kakva je ono makljaza? Moze u pp.
- Meraak1921
- Kontakt:
Sampioni priprema nikako da dodju pameti , pa koja je ovo godina da se najavljuje titula i grupna vaza, pa brat bratu ev 8god se najavljuje nesto, al kad se odigra 3-4 kola … zna se vec kakve su onda price
Može li ovom imbecilu neko javiti ili objasniti da su nama pripreme prošle!!! I da smo dobili u prvoj zvaničnoj utakmici u novoj sezoni!!!
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 12 jul 2024, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
U tih 8 godina se osvojila poneka titula i poneki kup. Dok sa druge strane, vi prošle sezone u prvom kolu pjevaste biće željo opet šampion.Meraak1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 13:43Sampioni priprema nikako da dodju pameti , pa koja je ovo godina da se najavljuje titula i grupna vaza, pa brat bratu ev 8god se najavljuje nesto, al kad se odigra 3-4 kola … zna se vec kakve su onda price
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Doktorinho, Rule_hz, Truba1905burazeru i 45 gostiju.