Meni je bolje da ima 2000 pravih, nego 10.000 koji ne znaju dvije pjesme. Dosta je vise pitarske propagande, od prozivanja u novinama, pisanja gluposti, optuzivanja za namjestanje, borbe protiv korupcije, zatvaranje juga ...itd.lisander je napisao/la:daj ba lupas ko maksim po diviziji, ja nikad nisam kupovo godisnu u zadnje tri godine propustio sam 5 utakmica na grbavici, i ima takvih milion, nemoj matere ti ljude dijelit na derby i redovne navijace, ako je tebi bolje da ima 2 000 neg 7 000 onda nesto nije okSandorClegane je napisao/la:Bas tako. Pravi navijaci kupe godisnju, pomognu klubu i mirni dolaze citavu sezonu. Sta je cudno ? Hoces derbi navijaci da dobiju 3 marke kartu da napokon dodu jednom na utakmicu, a prvi smo skoro citavu sezonu. Posjeta mizerna. Sta nije jasno ??
Ja da se pitam stavio bih 50KM sjever.
Pa sta se zalis onda, imas jug koji je 5 maraka i bujrum svi, nije skupo. Moras li sjediti i da ne kisnes, ne moras. , Ne vidim problem tu nikakav???
Ti zalis sto ce pitarcici platiti 15KM. Sta su ove sezoni radili treba biti 50KM. Supci pravi. Od kad je dosao Tan ne moze se ziviti od njih. Ako je iko pokvario derbi onda su to oni s raznoraznim uprava i sad Dinom Feningom.
Shvatio bih da su stavili jug 10-15KM pa se navijaci bune, nego se oni bune sto ce im pitarcici platiti 15 markica. Sad cu plakati