FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SandorClegane
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SandorClegane » 29 apr 2014, 20:33

lisander je napisao/la:
SandorClegane je napisao/la:Bas tako. Pravi navijaci kupe godisnju, pomognu klubu i mirni dolaze citavu sezonu. Sta je cudno ? Hoces derbi navijaci da dobiju 3 marke kartu da napokon dodu jednom na utakmicu, a prvi smo skoro citavu sezonu. Posjeta mizerna. Sta nije jasno ??
daj ba lupas ko maksim po diviziji, ja nikad nisam kupovo godisnu u zadnje tri godine propustio sam 5 utakmica na grbavici, i ima takvih milion, nemoj matere ti ljude dijelit na derby i redovne navijace, ako je tebi bolje da ima 2 000 neg 7 000 onda nesto nije ok
Meni je bolje da ima 2000 pravih, nego 10.000 koji ne znaju dvije pjesme. Dosta je vise pitarske propagande, od prozivanja u novinama, pisanja gluposti, optuzivanja za namjestanje, borbe protiv korupcije, zatvaranje juga ...itd.
Ja da se pitam stavio bih 50KM sjever.

Pa sta se zalis onda, imas jug koji je 5 maraka i bujrum svi, nije skupo. Moras li sjediti i da ne kisnes, ne moras. , Ne vidim problem tu nikakav???

Ti zalis sto ce pitarcici platiti 15KM. Sta su ove sezoni radili treba biti 50KM. Supci pravi. Od kad je dosao Tan ne moze se ziviti od njih. Ako je iko pokvario derbi onda su to oni s raznoraznim uprava i sad Dinom Feningom.

Shvatio bih da su stavili jug 10-15KM pa se navijaci bune, nego se oni bune sto ce im pitarcici platiti 15 markica. Sad cu plakati :yawn: :stop:

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 apr 2014, 20:55

Željooooo je napisao/la:
dino lj je napisao/la:@SandorClegane
Ama jarane ne mozez ni tako razmisljati, lako je nama sa godisnjim.Treba shvatiti da je ljudima u ovakvom vremenu svaki dinar bitan.
dino, treba li svaki put da mi budemo gospoda a da trpimo njihove seljačke poteze,nama je bio jug 10 KM a zapad 15KM,dok je u toj tekmi njima sjever bio 4 KM,a sada navijači Sarajeva moraju za istok platiti 7 a za sjever 15 .. ;)
Ne mislim o njima uopste, vec opcenito.Evo ja svake sezone kupim sebi, zeni i sinovima cetiri godisnje, nekako izburgijam ali nije lako budi siguran.Ali ima raje koja to stvarno ne moze, pustimo se price ja student, ja ovo ja ono.Danas je porodicnom covjeku tesko za derbi izdvojiti 30 KM,neko bi sa zenom a neko sa djetetom isao.Evo reci mi iskreno sta je bolje, imati posjetu 20 hiljada i zaraditi 100.000 hiljada ili imati 5-6 hiljada i zaraditi 50-60 hiljada, licno sam za ovo drugo.
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 29 apr 2014, 21:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 29 apr 2014, 20:56

Nije meni zao zbog pitara uopste, sto se mene tice ja bi najsretniji bio kad bi se njima posebne karte prodavale za onaj sektor, i to da bude cvaja i gotovo, meni je zao obicnih ljudi, starijih, koji bi dosli da je cener ulaz, a ja sam naviko na jugu kisnut i nekisnut

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 29 apr 2014, 21:01

lafomamone je napisao/la:Sto znace da ce jug sljedecu na Kosevu biti 15, fino se ceramo pa cemo vidjeti gdje ce nas sve ovo docerati
Dolazili smo mi i kad je karta bila 20km. A ako bude gostujucih navijaca i jug bude 15 onda i sjever mora biti 15. Tako da cisto sumnjam vise od cenera na vasu zalost.
Kontaj malo nekad sam nemoj da ti mozak sluzi samo da odrzavas ravnotezu. Vazda se za vas par mora dodatno objasniti

@pisac-neka si ti razumiJo,a svakom si loncu poklopac...

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 29 apr 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 apr 2014, 21:06

dino,meni je žao prave raje koja živi za klub a ne može sebi priuštiti godišnju ili polugodišnju, ali 90% ljudi u našem gradu svakodnevno visi po kafanama,kafićima,igraju bingo,kladionicu i ostale gluposti i onda kažu nemam para,da si se odrekao 2 dana kutije cigara ili kafice imao bi pare bar za jednu tekmu na jugu ako ništa.. i meni je lično puno bolje kad imamo malu posjetu jedno 3000-4000 hiljade navijača koji ce navijati svih 90 minuta nego kad imaš 20 hiljada navijača a 80% njih ne zna ni nabrojati Željine igrače, tu su samo ono iz furke,da se slikaju za fb i da objave da su bili na Željinoj tekmi,mada za klub je bolje sa finansijskog aspekta ova druga opcija gdje ima puno navijača..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 29 apr 2014, 21:10

SandorClegane je napisao/la:
lisander je napisao/la:
SandorClegane je napisao/la:Bas tako. Pravi navijaci kupe godisnju, pomognu klubu i mirni dolaze citavu sezonu. Sta je cudno ? Hoces derbi navijaci da dobiju 3 marke kartu da napokon dodu jednom na utakmicu, a prvi smo skoro citavu sezonu. Posjeta mizerna. Sta nije jasno ??
daj ba lupas ko maksim po diviziji, ja nikad nisam kupovo godisnu u zadnje tri godine propustio sam 5 utakmica na grbavici, i ima takvih milion, nemoj matere ti ljude dijelit na derby i redovne navijace, ako je tebi bolje da ima 2 000 neg 7 000 onda nesto nije ok
Meni je bolje da ima 2000 pravih, nego 10.000 koji ne znaju dvije pjesme. Dosta je vise pitarske propagande, od prozivanja u novinama, pisanja gluposti, optuzivanja za namjestanje, borbe protiv korupcije, zatvaranje juga ...itd.
Ja da se pitam stavio bih 50KM sjever.

Pa sta se zalis onda, imas jug koji je 5 maraka i bujrum svi, nije skupo. Moras li sjediti i da ne kisnes, ne moras. , Ne vidim problem tu nikakav???

Ti zalis sto ce pitarcici platiti 15KM. Sta su ove sezoni radili treba biti 50KM. Supci pravi. Od kad je dosao Tan ne moze se ziviti od njih. Ako je iko pokvario derbi onda su to oni s raznoraznim uprava i sad Dinom Feningom.

Shvatio bih da su stavili jug 10-15KM pa se navijaci bune, nego se oni bune sto ce im pitarcici platiti 15 markica. Sad cu plakati :yawn: :stop:
Ne mozemo mi odredjivati koje pravi navijac a ko ne,pa ne ocekujes od penzionera, starijih ljudi i drugih koji su dolazili na Zeljine utakmice kada se mnogi ovdje na forumu nisu ni rodili da pjeva u copu, baca baklje i slicno, zato i postoje cetiri tribine da bi utakmici prisustvovale razne strukture navijaca.Budi siguran da smo mi stariji navijaci itekako emotivni i strasno, strasno vezani za klub.A sad sto nasi u klubu nisu imali sluha da za ovih 18 godina ne urede istocnu tribinu za gostujuce navijace (niko ne ocekuje hotelski smjestaj) i da sjever ostane samo nasim navijacima uz neku pristupacnu cijenu, e to je drugi par cipela.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 29 apr 2014, 21:32

Nevjerujem da ce biti ova cijena. Ne treba biti cigani kao ovi sa Koševa.
NO PYRO NO PARTY

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 29 apr 2014, 21:37

Oko za oko, zub za zub. Samo tako treba sa njanjanjima.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 29 apr 2014, 21:42

sta se to uradilo sa neuslovnim istokom pa je sad otvoren ??? :eh: :eh:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 apr 2014, 21:52

ultrahell24 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Nevjerujem da ce biti ova cijena. Ne treba biti cigani kao ovi sa Koševa.
zar ima vecih cigana od vas? Cigani kukaju za luksuz na nasem stadionu i to za 10 maraka plakali ste ovdje danima :lol: za razliku od one vase prcvare stavite 15 maraka al nema veze svejdeno nam je,treba vam realnu cijenu od 25 km staviti
kojem vašem stadionu crni ultrahell ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 29 apr 2014, 22:00

Željooooo je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Nevjerujem da ce biti ova cijena. Ne treba biti cigani kao ovi sa Koševa.
zar ima vecih cigana od vas? Cigani kukaju za luksuz na nasem stadionu i to za 10 maraka plakali ste ovdje danima :lol: za razliku od one vase prcvare stavite 15 maraka al nema veze svejdeno nam je,treba vam realnu cijenu od 25 km staviti
kojem vašem stadionu crni ultrahell ?
U Butmiru imaju stadion.

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 29 apr 2014, 22:01

Mada mi je jedino bitno šta se dešava u mom klubu,ne mogu da pređem preko stvari koje su se zakotrljale u gradu u par zadnjih dana.Najpre priča o Amaru i njegovoj navodnoj odgovornosti na koju su se zalijepili i pokoji iz našeg tabora,Nikad nemojte protiv svog Želje.Šta je tim momcima preostalo.Svima koji se bave fudbalom na ovim našim oranicama je cilj predstaviti se Evropi.Sada nije vrijeme da okrećemo leđa našoj djeci.Te karte koštaju toliko ,isto ko da kafane zjape prazne,te pašće kiša te ovo te ono.Pa zar svima nije jasno nakon Pd Butmira i Bubamare šta je na stolu.Stožernoj stranki i njenom kapitalu ne odgovaraju ni jedan Predrag Pašić ni Bubamara a pogotovo jedan radnički Željo nije vrijedan obzira.Sprega politike i suemnjivog kapitala je na djelu i oni ne biraju sredstva.Zato pamet u glavu i stani iza svog Želje

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 29 apr 2014, 22:20

Jel planirano izlazit iz BiH ovo ljeto ??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 29 apr 2014, 22:27

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Opet bljuvotine se pisu :puke: ja bi se pokenjao na moj Velez ako bi cekao milostinju i da mi neko daje 3 boda. Neka se stidi taj Zeljin grb kakvi likovi za njega navijaju. Cast manijacima koji normalno razmisljaju i koji zive samo za pobjede svog kluba,za manijake kojima je ljubav prema Zelji veca od mrznje prema Sarajevu. Jos jednom cast takvim a vi se stidite
Pastrmka ne seri
habib

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 apr 2014, 22:28

amorovski je napisao/la:Jel planirano izlazit iz BiH ovo ljeto ??

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moraju ti roditelji potpisati izjavu i dati saglasnost , ovjerenu kod nadležnog organa da možeš izaci iz BiH jer si maloljetan pitaru, a želiš da putuješ u EU,tj. moraš imati 18 godina da bi sam mogao ici negdje van države..

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 apr 2014, 23:06

Nemoj da serete za cijene karata iz cisto jednog razloga!

Sa supcima, SUPACKI!

DRuge nema, ili cemo pustiti da oni nas guze ili cemo mi njih guziti!

Tako je valjda to u ovome zivotu. Valjda smo do sada hiljadu puta naucili tko su oni zapravo i kako oni misle o nama!
Zato pamet u glavu. Ljudi su zeljeli napraviti od istinskog derbija mrznju, tj Glasgow, i eto, dobili su sta su trazili i onda kada se nade neki nas pa pocne nemojte tako, meni dode zlo. E taj je sigurno samo derbi navijac pa prati Zeljine utakmice svaki sest mjeseci i euro scenu pa ne vidi dalje od svog nosa.

Takvi jednostavno ne mogu da svate da kod njih postoji veliki broj navijaca koji VISE MRZE Zeljeznicar nego sto VOLE Sarajevo. Najveci uspijeh u zivotu im je izgubljenja titula Zelje u Mostaru. ;)

15 KM je cak sa moje strane i malo za supke. Minimalno 20 KM, ali ok. Pohvala za nasu upravu...

I nemojte da kukate, bice kisa, bice ovako nice onako. Ima brate fino kisobran, ako ti se ne navija bas, stanes sa stranes i povremeno bodris svoje. Pa ja...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 apr 2014, 23:25

ma nikad i nije bilo jeftinije od 10 km ,nista me ovo ne cudi .ko hoce ima i istok 7 km znaci ko voli i ko hoce da gleda derby on ce i doci a ko trazi razlog ne dolazka on ce reci guzva ,skupo ,zima ,nema wc itd .

SandorClegane
Kontakt:

Post Postao/la SandorClegane » 29 apr 2014, 23:27

Capt_Billy je napisao/la:Nemoj da serete za cijene karata iz cisto jednog razloga!

Sa supcima, SUPACKI!

DRuge nema, ili cemo pustiti da oni nas guze ili cemo mi njih guziti!

Tako je valjda to u ovome zivotu. Valjda smo do sada hiljadu puta naucili tko su oni zapravo i kako oni misle o nama!
Zato pamet u glavu. Ljudi su zeljeli napraviti od istinskog derbija mrznju, tj Glasgow, i eto, dobili su sta su trazili i onda kada se nade neki nas pa pocne nemojte tako, meni dode zlo. E taj je sigurno samo derbi navijac pa prati Zeljine utakmice svaki sest mjeseci i euro scenu pa ne vidi dalje od svog nosa.

Takvi jednostavno ne mogu da svate da kod njih postoji veliki broj navijaca koji VISE MRZE Zeljeznicar nego sto VOLE Sarajevo. Najveci uspijeh u zivotu im je izgubljenja titula Zelje u Mostaru. ;)

15 KM je cak sa moje strane i malo za supke. Minimalno 20 KM, ali ok. Pohvala za nasu upravu...

I nemojte da kukate, bice kisa, bice ovako nice onako. Ima brate fino kisobran, ako ti se ne navija bas, stanes sa stranes i povremeno bodris svoje. Pa ja...
Bravo majstore!!! Ovdje placu ko da je na jugu cijena 50 KM. Ne moze se s stokom drugacije. Blekic, Fening itd...
Bas su njegovali ono derbi...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 29 apr 2014, 23:32

Zeljo - Gazda MC! :)

slika slika

slika

Ako nas kojim slucajem uocio kakav Seik! :mrgreen:
Da se pripremimo za evropu! :kralj:
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 29 apr 2014, 23:48

bravo za upravu,ja bi stavio jos 10 za uhljupe
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.