FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Iskrena da budem, mene ne bi iznenadilo ni kada bi Milenko uzeo mjesto u skupštini.
Vidjet ćemo na šta će izaći ovo sa njim kao trenerom.
Vidjet ćemo na šta će izaći ovo sa njim kao trenerom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Upravu sikatarakta je napisao/la:Milenko dosta govori populisticki, ali je ok, sto je pokazao u TC. Druga stvar, da je zbog Slobode otišao je čisto valjanje gluposti. Azmir je bosanski Mamić pa je jako **** s njim sarađivat. Nema veze njegov odlazak sa Slobodom
Nemogu shvatit pijedince koji sad i milenka dizu u nebesa, lik nas je prije mjesec toliko popljuvo u medijima za mene gore nego kad je senad obuko majicu divizije, za vas pojedince ce azmir bit veci slobodas od Anter R.
Taj nadobudni celavac ce nas ostavit za 4 KM veceg ugovora nekog kluba
Bolje i on nego Bloudek, makar je upoznat sa ligom i rosterom igraca.
Pa boljenAzmir nego mujezinovic, makar ima keš
Bošnjaković: Bolje instant klub bez dugova, nego sa tradicijom i do grla u dugovima
“Ako smo i instant, neka smo. Bolje instant bez dugova, nego klub sa tradicijom i do grla u dugovima. Mnogi od tih, ako ne i svi, koji se busaju tradicijom do guše su zaduženi. Žive na račun lokalnih zajednica, uzimaju iz budžeta dok u tim istim opštinama koje im daju novac nerijetko nema javne rasvjete, saobraćajnice su im pune rupa, nema vrtića i niz drugih osnovnih uslova za normalan život. Uzimaju novac od građana da bi se dva-tri čelnika tih klubova zabavljala. Opštine pomažu slavnim i velikim klubovima sa tradicijom zbog neke stare slave od koje se ne živi, a ti isti klubovi i dalje samo tonu”, kaže Bošnjaković i dodaje:
“Ako smo i instant, neka smo. Bolje instant bez dugova, nego klub sa tradicijom i do grla u dugovima. Mnogi od tih, ako ne i svi, koji se busaju tradicijom do guše su zaduženi. Žive na račun lokalnih zajednica, uzimaju iz budžeta dok u tim istim opštinama koje im daju novac nerijetko nema javne rasvjete, saobraćajnice su im pune rupa, nema vrtića i niz drugih osnovnih uslova za normalan život. Uzimaju novac od građana da bi se dva-tri čelnika tih klubova zabavljala. Opštine pomažu slavnim i velikim klubovima sa tradicijom zbog neke stare slave od koje se ne živi, a ti isti klubovi i dalje samo tonu”, kaže Bošnjaković i dodaje:
pa eto zovi azema neka se vrati.tuzlak70 je napisao/la:Pa boljenAzmir nego mujezinovic, makar ima keš

Znači nije istina da je Milenko napustio TC zbog privatnih razloga, fino fino
Eto zvanično, dobrodošao Milenko!!
De nam sad novi najjači odbore reci koliko Bloauoudek dobija za otkaz? Svugdje u svijetu je javno dostupna otkazna klauzula, moramo pratit te standarde!

De nam sad novi najjači odbore reci koliko Bloauoudek dobija za otkaz? Svugdje u svijetu je javno dostupna otkazna klauzula, moramo pratit te standarde!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Klub nudi 10k , on traži 15kwobly92 je napisao/la:Eto zvanično, dobrodošao Milenko!!![]()
![]()
![]()
tz tz tz tz tz tz
Protiv Dinama je zaigrao, trebao bi biti spreman.klma1 je napisao/la:Vraća li se Amer?
Tekma je u nedjelju.
Također, on je odmah uveo i jednu novinu. Od 1. novembra ove godine članarine se neće naplaćivati za sve mlađe kategorije kluba.
Mene su već kupili
Mene su već kupili

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Lako je kupuju brate dragi, **** pricu naslusali smo se i previse.Madal je napisao/la:Također, on je odmah uveo i jednu novinu. Od 1. novembra ove godine članarine se neće naplaćivati za sve mlađe kategorije kluba.
Mene su već kupili
Drago mi je i zbor ovog Rizinog sina, frajer je 20 godina bio neki direktor po Emiratima. Znači tandemu Mešković ne treba ništa od Slobode.
Niko, niko, samo Sloboda
Dakle računi OPET blokirani, po ko zna koji put, a tužiti će se oni koji su Blouaoudeku napravilu onakav ugovor. Eto koliko je čista bila prošla uprava.
Slažem se da ovima isto tako treba dati vremena, a ubrzo će se po djelima, a ne po šupljoj priči, znati njihove namjere!
Slažem se da ovima isto tako treba dati vremena, a ubrzo će se po djelima, a ne po šupljoj priči, znati njihove namjere!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Koza hipnoza i Ahmed Pašalić. Šeme-dileme, mamu vam ****
Niko, niko, samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
To je dobro.katarakta je napisao/la:Drago mi je i zbor ovog Rizinog sina, frajer je 20 godina bio neki direktor po Emiratima. Znači tandemu Mešković ne treba ništa od Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Govorio sam da Koza hipnoza nije cista posla. Od prvog dana.katarakta je napisao/la:Koza hipnoza i Ahmed Pašalić. Šeme-dileme, mamu vam ****
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.