e bas sam tu cekao da neko krene pricati o umoru.. ja sam se nadao maximalno remiju jer nije igrao Marchisio koji je trenutno najbitniji igrac u timu realno.. ali Juve nije mogao nista na ovoj utakmici, toliko su nam ocajna dodavanja bila da jedan Pirlo danas previse grijesio.. a sve je to radi one fantasticne predstave u Rimu gdje su oba tima bukvalno umrla na terenu.. pa Lihstajner jbt u 70-oj minuti trazio da ga se izmjeni, igrac koji je spreman i vise nego sto treba..MaGiCa je napisao/la:SoloJuve26 je napisao/la:
KO ce plakati veceras ha??? Budi sretan sto ste imali ovoliko srece, al cekamo vas u Turin
Ma mangupi ste vi. Pogotovo ti.![]()
Juventus je postao dosta bolji tek kad je Napoli fizicki pao. Uz dosta srece je dosao do 3-3, ali mogao je i da pobedi.
Zao mi je sto momci nisu fizicki izdrzali. Ocekivao sam remi, nadao se pobedi, pribojavao poraza, tako da sam zadovoljan bodom. Ipak je Juventus dosta sveziji usao u ovaj mec.
kao sto rece neko u ovim postovima "i da izgubimo 6:3", samo sto sam ja rekao 5:3 bio bih zadovoljan.. jednostavno 3 puta smo se vratili u ovoj utakmici.. u vrijeme svih bivsih trenera mi se kuci protiv Katanije i Kijeva nakon 1:0 nismo mogli vratiti vec bi u 80 i nekoj minuti zabili gol na lucidnost nekog pojedinca.. ovaj tim ima karakter, hemiju, volju ima sve da se vrati na stare staze..
Antonio me podjednako i iznervirao i odusevio.. stvarno mi nije bilo jasno koji q. nije radio izmjene vec u drugom poluvremenu (a kamoli 60-a minuta) kad su igraci vidljivo bili losije spremni nego Napolitanci.. pogotovo je treba izbaciti Pepea ili Lihstajnera i ubaciti Krasu jer Krasa jeste los ove sezone, ali oni nemaju bekova tako da bi imao veliku prednost.. koliko je samo puta sam bio Estigaribija strasno..
ali jedan me igrac posebno odusevio.. Estigaribija
FORZA JUVE