SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
U sljedećem kolu svi prvaci bi se mogli saznati
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Kakve su kazne za stimanje rezultata? hmmm...
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ma to mi po kratkom postupku.Ako Savez nema 60% posto od tala odma leti iz ligeGarfield je napisao/la:Kakve su kazne za stimanje rezultata? hmmm...

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hvala123456 je napisao/la:forza©
Patrice_Evra_3
Policeman
Cestitam na pobjedi i ulasku u finale.Sretno.
ali meni kao najboljem igracu lige ulazak u finale kupa je normalna i ocekivana stvar
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kad sam ti ja rekao da osvajate?Dex je napisao/la:U sljedećem kolu svi prvaci bi se mogli saznati

Ovi saigrači me nisu ni pomislili podržati u kupu.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bilo je nekih grešaka u listi strijelaca jer se nije poklapalo sa prethodnim tabelama tako da je sada lista strijelaca sto posto tačna. Nekim igračima su bili dodani golovi slučajno, ali sada je sve ispravno. Da napomenem da je trenutna lista strijelaca samo za 15.kola i da ovo posljednje 16.kolo nije urađeno.

Trebao bi se kapiten Gromova javit da dogovorimo detalje. Zajednickim snagama bi trebali pogurat jedan od najtrofejnih klubova prema promociji.123456 je napisao/la:Ma to mi po kratkom postupku.Ako Savez nema 60% posto od tala odma leti iz ligeGarfield je napisao/la:Kakve su kazne za stimanje rezultata? hmmm...

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
I mi se nadamo da ćete ostati, ali kroz baražarelinho je napisao/la:Nadamo se da će Topnici ove sezone uspjeti da ostanu u društvu najbolji i da će već naredne sezone se uključiti u novu borbu za trofeje.
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pappy yebaču jedan..Pappy je napisao/la:Tu je Pappy da pomrsi račune hercegovačkom Stocu.Mokes je napisao/la:Kakva borba za promociju u 3. ligi

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nemoj se ništa brinuti, tri boda idu vama.Garfield je napisao/la:
Trebao bi se kapiten Gromova javit da dogovorimo detalje. Zajednickim snagama bi trebali pogurat jedan od najtrofejnih klubova prema promociji.

Imalo smo do sada svakakvih slucajeva, gdje je Srbenda Dantes prednjacio, ali ovo je jedno od jacih

Tipovao si na pogresnoj temialdin-8 je napisao/la:1

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
Izvinjavam se svojim suigračima. U ključnom dijelu sezone sam zaboravio da tipujem
... ne da sam zaboravio da tipujem nego sam bio uvjeren da je danas četvrtak 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I ja evo prvi put zaboravio tipovati u ligi.
Jako bitna utakmica i umjesto da imamo 3 na 1 ja zaboravim tipovati.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Sav sretan vidim protivnik zayebao, stavio naše utakmice, a onda skužim da ga nema u rosteru protivnika.Mokes je napisao/la:Imalo smo do sada svakakvih slucajeva, gdje je Srbenda Dantes prednjacio, ali ovo je jedno od jacih
Tipovao si na pogresnoj temialdin-8 je napisao/la:1

Hayley <3
Kakav pritisak na Backspace.Plus kapiten ih ostavio na cjedilu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Da to Borac nije slobodan ovo kolo pa si izgubio orijentaciju jer se ne pije u klupskim prostorijama?Marsal je napisao/la:Izvinjavam se svojim suigračima. U ključnom dijelu sezone sam zaboravio da tipujem... ne da sam zaboravio da tipujem nego sam bio uvjeren da je danas četvrtak

- Nerminovic
- Kontakt:
Nista kapitenu oprastamo svima se moze desitiMarsal je napisao/la:Izvinjavam se svojim suigračima. U ključnom dijelu sezone sam zaboravio da tipujem... ne da sam zaboravio da tipujem nego sam bio uvjeren da je danas četvrtak

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Opet ti ga neko zabio u devedesetoj minutiNerminovic je napisao/la:Nista kapitenu oprastamo svima se moze desitiMarsal je napisao/la:Izvinjavam se svojim suigračima. U ključnom dijelu sezone sam zaboravio da tipujem... ne da sam zaboravio da tipujem nego sam bio uvjeren da je danas četvrtak
ali sto je ovo vise postalo smijesno pa svaki put izgubimo rezultat u 90 min prvo Leicester i sad Napoli

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Nerminovic
- Kontakt:
Nisam ga danas ja primio nego SheyiMokes je napisao/la:Opet ti ga neko zabio u devedesetoj minutiNerminovic je napisao/la:Nista kapitenu oprastamo svima se moze desitiMarsal je napisao/la:Izvinjavam se svojim suigračima. U ključnom dijelu sezone sam zaboravio da tipujem... ne da sam zaboravio da tipujem nego sam bio uvjeren da je danas četvrtak
ali sto je ovo vise postalo smijesno pa svaki put izgubimo rezultat u 90 min prvo Leicester i sad Napoli

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
I nas je zajebao Leicester i Napoli, imali 2:0 za Leicester i 3:0 za Napoli i vjerovatno nas salju u trecu ligu.Nerminovic je napisao/la: Nista kapitenu oprastamo svima se moze desitiali sto je ovo vise postalo smijesno pa svaki put izgubimo rezultat u 90 min prvo Leicester i sad Napoli
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.