tepsija je napisao/la:Vidim da se ovdje mješaju lonci i poklopci.Zašto se u nas kritike odmah svrstavaju u mahalske,kafanske priče?Zar ja trebam govoriti da je dobro ako nije dobro?Zašto se kritike na račun Tane smatraju kao atak na klub i destabilzacija istog?Nije Tana Velež,Velež je iznad Tane.
Lični interesi?Ja ih nemam,što se ne bi moglo reći za gospodina Tanovića.Jedino onaj koji ne želi da zna,to ne zna,da je imao i da ima interesa.Druga stvar,nije kadar za takvo mjesto.Ako stavimo njegova djela i učinke na vagu,ima više propusta nego dobrih stvari.Jasno ko dan.
Nemam svog protukandidata ali mi se sviđa način kako je se Džubur(Paša) odnosio prema klubu,i prema simpatizerima uopšte.Paša je prije svega školovan čovjek i kao takav bi puno doprinio Veležu.Ali pobjegao čovjek daleko od problema,od nezdravih i neškolovanih pojedinaca.Opet ponavljam,nemam 'svojih ljudi'.
Mrva?Taj se lik oprostio sa nogometom ima jedno 5 godina i ne znam što mu je trebala ova reinkarnacija,ne može on više.I to su činjenice.
I tako,govorim u svoje ime,kritiziram određene ljude i postupke jer volim VELEŽ.Drugog razloga nemam.
SRETNO ROĐENI!
IDEMO PO POBJEDU DANAS!!!
O ovom i ja govorim ovde nema kritike rada u klubu, ovde je 90% postova kritika jednog čovjeka,
ljudi otvorite temu Sedin Tanović pa nadosirajte koliko vam volja! Ili brate mili što čovjeku otvoreno ne kažete neke stvari, nije njega neki problem naći, ni u klubu ni u gradu!
Ja bi volio nešto i konstruktivno pročitati na ovom forumu, neku analizu, neku akciju od ljudi neku kvalitetnu razmjenu mišljenja, a ovdje samo kenjanje u ogromnim razmjerima, ne valja ovaj , pa ne valja onaj,
ovaj šupak, onaj lopov, itd,itd..
Stvara se nedobra atmosfera za klub, pola mladosti nisam POJMA IMAO ni ko je direktor ni ko je u upravi nit me bolila neka stvar, idem na tekmu i NAVIJAM...I kad su se dobivale tekme, i kad su se gubile, ali odustajali nismo..
Sad svaki mazlum ima kritički osvrt na rad kluba, na rad uprave, i hajde to bi se moglo i istrpiti, najveći je problem
da je zbog usrane atmosfere sve manje ljudi na stadionu!
I fakat SVIMA koji kažu da je to zbog Tane, i da nema raje zbog toga što je TANA direktor ili šta li već ja ću im reći da nisu nikad niti navijali za ovaj klub.
Nije to zbog toga, razlog je što smo mi šupci i strine i volimo nadosirati...sami sebi se u usta srati..
I da nam čovjek GIVIKT da mi bi ga bili u stanju razvaliti...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.