RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ko god podrzava Tanu,poserem mu se usta!
Na cehri mu se vidi da je jazavac !!!!
Na cehri mu se vidi da je jazavac !!!!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
iz prve postave:
Mahinic, Mehremic, Kajtaz, Jugo, Kodro, Zvonic, Merzic, Brkovic...(igrao bi i Skaljic uvjeren sam umjeto knezevica puno vise da nije bio povrijedjen...Kazazic takodjer koji je i bio standardni clan prve postave)
to je...koliko ja bar znam da brojim 8 od 11 velezove djece...a znamo u kojem k..cu nam je omladinska skola bila ranijih godina...a mi imamo 8 od 11 nasih fudbalera...nebi da smo ajax..valjda isto tako ti nije dovoljan dokaz o forsiranju famozne "mostarske djece"...dobro da imamo ijednog igraca kad se dobro zna kakav nered vlada u mostarskom sportu..
a ako govorimo bas o "djeci"...oko prvog sastava su i hajdarevic...hebibovic..pa i taj uvijek nekim raznoraznim pricama okruzeni demic (pitanje je samo kako bi mu bilo lijepo da je ostao u slobodi, a zaletio se tamo)...pa jel znate koliko je to mladih momaka...koji je to prosjek godina kojeg imamo...ne znam da ima ijedna ekipa sa tako malim prosjekom godina...
da se ne poredim sa drugima...ali jel mislite da u zelji igraju "zeljina djeca"..i j.. ih se, prvi su..gaze....u sarajevu, "sarajevska" djeca..a igraju evropu jako cesto...u sirokom "sirokobrijeska" djeca...ne znam kakve vi snove sanjate o domacim igracima i rezultatima uspijesnim u isto vrijeme...nebi da nam je sve pod konac sredjeno u klubu pa eto samo nam to fali...da "djeca" eksplodiraju...to apsolutno nije realno za ocekivati...
------------------------------------------
dalje...u omladinskom pogonu zaimovic i remetic (valjda je to OK...a ko zna mozda nekome i nije)
evo vam je otisao i vecini mrski mirza i kolega mu prljaca...dosli bratic i dzafic...direktor kluba je velagic...ali ne! citam nevalja ni bratic, zato sto je od rodjaka, rodjakov rod, a taj od rodjaka rodjakov rod je rodjak sa tanovicem...jos malo se potrudite pa cemo doci i do adama i eve ccc...a pomalo vidim da se provlaci prica izmedju redova da nije nesto ni dzafic...sta ces "JA ZNAM"..covjek je marioneta itd itd cccc
dalje...kad igra pehlic, zasto igra..kanta..debeli..zuti..vuce se po terenu..u velez si dosao itd itd milion i jedan jezik (isto vrijedi i za handzica)...kad ih nema...zasto ih nema...neka je on poveo ovoga, onoga petog..desetog...i naravno..veza sa adamom i evom...povezemo tu i tanovica...
ali onda se isto tako kaze..."nemojmo suditi malom dini prema njegovim roditeljima"...tu znaci ne vrijedi rodbinska veza...
i opet cu da ponovim...ja ne navijam za bilo koga licno (jer je mozda mnogima koji citaju najlakse me pridruziti nekom toru)...ja samo komentarisem procitano..zato sto vise vremena od pisanja ovdje provedem u tome da procitam sta drugi pisu...pa onda ovo je samo moj komentar na to...nista drugo...niti volim tanovica..niti velagica...niti bulica...niti XY-a..
vec sam jednom prilikom rekao...enver maric da dodje za trenera i da se kojim slucajem u nekih 8 kola sa njim na celu poklope losi rezultati..bilo bi jezika itekakvih koji bi se javili...ma eto dobar je mara, ali covjek bio bolestan..nije ovo za njega..ostario...nije mu ovo njemacka itd itd..
ZAKLJUCAK: OVA SREDINA NE POSTUJE NIKOGA!!!
FORZA VELEZ
Mahinic, Mehremic, Kajtaz, Jugo, Kodro, Zvonic, Merzic, Brkovic...(igrao bi i Skaljic uvjeren sam umjeto knezevica puno vise da nije bio povrijedjen...Kazazic takodjer koji je i bio standardni clan prve postave)
to je...koliko ja bar znam da brojim 8 od 11 velezove djece...a znamo u kojem k..cu nam je omladinska skola bila ranijih godina...a mi imamo 8 od 11 nasih fudbalera...nebi da smo ajax..valjda isto tako ti nije dovoljan dokaz o forsiranju famozne "mostarske djece"...dobro da imamo ijednog igraca kad se dobro zna kakav nered vlada u mostarskom sportu..
a ako govorimo bas o "djeci"...oko prvog sastava su i hajdarevic...hebibovic..pa i taj uvijek nekim raznoraznim pricama okruzeni demic (pitanje je samo kako bi mu bilo lijepo da je ostao u slobodi, a zaletio se tamo)...pa jel znate koliko je to mladih momaka...koji je to prosjek godina kojeg imamo...ne znam da ima ijedna ekipa sa tako malim prosjekom godina...
da se ne poredim sa drugima...ali jel mislite da u zelji igraju "zeljina djeca"..i j.. ih se, prvi su..gaze....u sarajevu, "sarajevska" djeca..a igraju evropu jako cesto...u sirokom "sirokobrijeska" djeca...ne znam kakve vi snove sanjate o domacim igracima i rezultatima uspijesnim u isto vrijeme...nebi da nam je sve pod konac sredjeno u klubu pa eto samo nam to fali...da "djeca" eksplodiraju...to apsolutno nije realno za ocekivati...
dalje...u omladinskom pogonu zaimovic i remetic (valjda je to OK...a ko zna mozda nekome i nije)
evo vam je otisao i vecini mrski mirza i kolega mu prljaca...dosli bratic i dzafic...direktor kluba je velagic...ali ne! citam nevalja ni bratic, zato sto je od rodjaka, rodjakov rod, a taj od rodjaka rodjakov rod je rodjak sa tanovicem...jos malo se potrudite pa cemo doci i do adama i eve ccc...a pomalo vidim da se provlaci prica izmedju redova da nije nesto ni dzafic...sta ces "JA ZNAM"..covjek je marioneta itd itd cccc
dalje...kad igra pehlic, zasto igra..kanta..debeli..zuti..vuce se po terenu..u velez si dosao itd itd milion i jedan jezik (isto vrijedi i za handzica)...kad ih nema...zasto ih nema...neka je on poveo ovoga, onoga petog..desetog...i naravno..veza sa adamom i evom...povezemo tu i tanovica...
ali onda se isto tako kaze..."nemojmo suditi malom dini prema njegovim roditeljima"...tu znaci ne vrijedi rodbinska veza...
i opet cu da ponovim...ja ne navijam za bilo koga licno (jer je mozda mnogima koji citaju najlakse me pridruziti nekom toru)...ja samo komentarisem procitano..zato sto vise vremena od pisanja ovdje provedem u tome da procitam sta drugi pisu...pa onda ovo je samo moj komentar na to...nista drugo...niti volim tanovica..niti velagica...niti bulica...niti XY-a..
vec sam jednom prilikom rekao...enver maric da dodje za trenera i da se kojim slucajem u nekih 8 kola sa njim na celu poklope losi rezultati..bilo bi jezika itekakvih koji bi se javili...ma eto dobar je mara, ali covjek bio bolestan..nije ovo za njega..ostario...nije mu ovo njemacka itd itd..
FORZA VELEZ
mozda ovo moze vrijediti za SVIJU nas...
citat:
“Don’t ask what your country can do for you. Ask instead what you can do for your country” – John F. Kennedy
FORZA VELEZ
citat:
“Don’t ask what your country can do for you. Ask instead what you can do for your country” – John F. Kennedy
FORZA VELEZ
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
nepodrzavam ni tanu ni ovog ni onog prijasnjeg direktora nego RSD VELEZ MOSTAR, ali dok nema boljeg bolje je zar da ima neko nego da je raspad u klubu? netrebamo se vracat daleko to jest samo godinu ipo kad je bio totalni raspad sistema, bilo price i o gasenju, tad tana nije bio u klubu, niti je iko drugi! u nas se uvjek zatjera direktor i uprava a druge solucije za istu nema nikako i onda slijedi raspad sistema, nekoliko puta do sad je bilo ovako! imali bolji od tane? sigurno ima, ali pitanje je bili oni ikako u velez i jesuli spremni preuzet odma kad se tane rijesi? nisu, to je dokazano nekoliko puta do sad! neko iznad spomenu dzubura(pasu), mahalska raja, meni najdrazi posljeratni direktor, rijesismo se i njega! prije toga svak se dicio pasom, pasa dobar,pasa radi za klub, pasa ovo pasa ono! prodje neko vrijeme najednom se poce i po pasi pljuvat da nevalja i tako sa svakom upravom i svakim direktorom koji je do sad bio! mozemo o tani pricat sta god hocemo o svakakvim interesima ali stoje i cinjenice da se napravi ona nova tribina sa svlacionicama dok je on bio, napravi se zid na RA tribini, napravi se pomocni teren, svi i bivsi i sadasnji igraci imaju sve plate isplacene, prvi put da nismo morali cekat drugostepenu komisiju da bobijemo licencu za PL a uz to odma nam na prvostepenoj komisiji dadose licencu i za euro kupove, dug poreznoj upravi skracen na 150 hiljada maraka(najmanje od svi klubova u ligi) itd itd! ne los ucinak ako mene pitas! sad dali uz to ima i licni interesa i dali klepa iz kluba! sigurno da i tog ima jer u nas nemoze bez tog ali puno je uradjeno i za klub u ovom periodu! o davanju prilike mladjim igracima, pa zar niko nije pogledao sastav protiv zrinjskog i olimpica? zvonic,hajdarevic,mehremic,brkovic,mahinic itd itd, sve mahom domaci igraci i sve po 19-20 godina! mladje ekipe u nasoj ligi sigurno nema, ni blizu! nemoze se igrat sa samo 11 malaca, treba neko i sa malo iskustva a to imamo u liku kajtaza,kodre,merzica! pa i ovi sa strane momci sto igraju su svi mladi, okic,knezevic,bandovic! vrlo mlada i perspektivna ekipa koju treba zadrzat na okupu 2-3 godine i sigurno ima materijala za najvise ciljeve! ali eto opet ni to nevalja kao nepusta se mladost da igra!!!!? u nas je uvijek vazilo da se nadje mana svemu, sta god bilo i nazalost ce uvijek tako i bit, dobrodosli u mostar!
100% si u pravu mada se to moze jos prosiriti, ali si dobro sumirao najbitnije.nonda_83 je napisao/la:iz prve postave:
FORZA VELEZ
Jedni te isti koji su srali da Velezovi igraci ne igraju nego sa strane i klub vodi lik sa strane sada opet seru jos jace nego prije sa potpuno novim razlozima iako je trener Dzafic i igraju skoro domaci. Licenca dobijena.
Kako Durakovic nema mjesta i tjeraju se domaci igraci a igraju cak tri strana igraca su u prvom timu. Kako to da igra Bandovic, a Durakovic ne igra. Treba Durakovic igrati umjesto Bandovica, Knezevica, Lakicevica. Pa ako treba i izmjeniti formaciju i igrati ofanzivnije samo da bi domaci sto vise igrali. Ili staviti Bulica na gol umjesto Bandovica, **** to sto ne zna braniti ali samo neka domaci igraju.
**** vas vise Tana. Dovedite nekog svog covjeka i zamijenite ga. Dosta serete. Evo koga predlazete mozda Durakovica starijeg ili Avdu. Nije poenta koliko Tana valja poenta je koga boljeg predlazete. A ni taj vam nece valjati nakon 3 mjeseca onda cemo se opet vratiti na Piku Cemalovica. Smijenite citavu upravu i naredne sezone gledajte kako se nema plata, kako se ne dobija licenca, pripreme u Bijelom Polju, cekanje na donacije, svi domaci igraci i borba za opstanak. Velez ove sezone nema samo rezultata, ali je sve drugo podignuto na 5 puta bolji nivo nego je to bilo prijasnjih godina.
Fuj. Pocinjete mi se gaditi vise od navijaca Zrinjskog. Vise klub propada zbog takvih kao vi nego bilo cega drugog.
POTPIS! Ovo je najbolji post otkad sam se priključio ovome forumu. Sve je rečeno.......Analic je napisao/la:100% si u pravu mada se to moze jos prosiriti, ali si dobro sumirao najbitnije.nonda_83 je napisao/la:iz prve postave:
FORZA VELEZ
Jedni te isti koji su srali da Velezovi igraci ne igraju nego sa strane i klub vodi lik sa strane sada opet seru jos jace nego prije sa potpuno novim razlozima iako je trener Dzafic i igraju skoro domaci. Licenca dobijena.
Kako Durakovic nema mjesta i tjeraju se domaci igraci a igraju cak tri strana igraca su u prvom timu. Kako to da igra Bandovic, a Durakovic ne igra. Treba Durakovic igrati umjesto Bandovica, Knezevica, Lakicevica. Pa ako treba i izmjeniti formaciju i igrati ofanzivnije samo da bi domaci sto vise igrali. Ili staviti Bulica na gol umjesto Bandovica, **** to sto ne zna braniti ali samo neka domaci igraju.Sad iskreno ko je u ovoj ligi ista osvojio sa domacim igracima. Samo primitivni lokalni omaleni i slabi klubovi imaju samo sve domace igrace, ali neki od vas bi zeljeli bas to da Velez bude. Velez je ionako poslije rata spao na 10% onog sto je ranije imao, a vi bi jos to dodatno lokalizirali i pravili seoski klubl.
**** vas vise Tana. Dovedite nekog svog covjeka i zamijenite ga. Dosta serete. Evo koga predlazete mozda Durakovica starijeg ili Avdu. Nije poenta koliko Tana valja poenta je koga boljeg predlazete. A ni taj vam nece valjati nakon 3 mjeseca onda cemo se opet vratiti na Piku Cemalovica. Smijenite citavu upravu i naredne sezone gledajte kako se nema plata, kako se ne dobija licenca, pripreme u Bijelom Polju, cekanje na donacije, svi domaci igraci i borba za opstanak. Velez ove sezone nema samo rezultata, ali je sve drugo podignuto na 5 puta bolji nivo nego je to bilo prijasnjih godina.
Fuj. Pocinjete mi se gaditi vise od navijaca Zrinjskog. Vise klub propada zbog takvih kao vi nego bilo cega drugog.
Dosta pametovanja, na tribinu danas, inače ću vas sve pobanovat' s foruma(nadam se da admin ovo neće shvatiti ozbiljno).
FORZA VELEŽ !
FORZA VELEŽ !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
bas tako, svi na stadion ko je god u mogucnosti, to je najvaznije, podrzat svoj tim! za sve ostale koji nisu u mogucnosti gledat na stadionu ima fkvelezlive ili mojatv! pa bujrum!*p!p!t@* je napisao/la:Dosta pametovanja, na tribinu danas, inače ću vas sve pobanovat' s foruma(nadam se da admin ovo neće shvatiti ozbiljno).![]()
FORZA VELEŽ !
Kadeti : Zrinjski-Velez 8-0
Juniori: Zrinjski-Velez 3-1
magic je napisao/la:Kadeti : Zrinjski-Velez 8-0
A seniori???
to je perspektiva veleža,izgubiti od zrinskog 8-0.
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
bio sam na utakmici i gledao kadete
sta reci sramota....
da su bogdo primili 15 komada
kad tatina djeca igraju
sta reci sramota....
da su bogdo primili 15 komada
kad tatina djeca igraju
treba odma svim tim kadetima dati ispisnicu i zabranit da nose sveti veležov dres,šta u budućnosti očekivat od tih luzera,možda titule,ali nek igraju naša djeca,pa makar pojma nemaju,tako ovdje mnogi misle.
Ovo gore je bruka od rezultata(omladinci)
U ovo vezi Demica sto nije u konkurenciji za danasnji sastav moglo bi biti i to da nece da produzi ugovor sa Rodjenima pa je u tom slucaju i razumljivo.Dakle ako nece da produzi saradnju sa klubom,on time hoce da kaze da ce na ljeto napustiti Rodjene bez ikakvog obestecenja,u tom slucaju je normalno je da neki igraci pod ugovorom dobiju sansu ispred njega.Sjecamo se prije dvije sezone kad Zeljo nije dao Cocalicu da igra u proljecnom dijelu (a jos je bio kapiten) zato sto je odbijo da produzi ugovor i mislio to ljeto da napusti Zelju bez ostete.(mora i klub nesto zaraditi)
Danas prekidamo dvije dobre serije,Zeljinu pobjednicku i Gusin rekord(koji mi je na vrh vise glave
)
U ovo vezi Demica sto nije u konkurenciji za danasnji sastav moglo bi biti i to da nece da produzi ugovor sa Rodjenima pa je u tom slucaju i razumljivo.Dakle ako nece da produzi saradnju sa klubom,on time hoce da kaze da ce na ljeto napustiti Rodjene bez ikakvog obestecenja,u tom slucaju je normalno je da neki igraci pod ugovorom dobiju sansu ispred njega.Sjecamo se prije dvije sezone kad Zeljo nije dao Cocalicu da igra u proljecnom dijelu (a jos je bio kapiten) zato sto je odbijo da produzi ugovor i mislio to ljeto da napusti Zelju bez ostete.(mora i klub nesto zaraditi)
Danas prekidamo dvije dobre serije,Zeljinu pobjednicku i Gusin rekord(koji mi je na vrh vise glave
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Nemoj tako drg totalno krivo razmisljanje. Nisu djeca kriva sto ne znaju lopte nego onaj tko je odgovoran za njihov odabir i treniranje. S takvim ramisljanjem znaci prvo s.pr.c.i.s omladinski pogon neradom i ostalim stvarima a onda imas argument da ne mozemo graditi tim na nasim momcima.astra je napisao/la:treba odma svim tim kadetima dati ispisnicu i zabranit da nose sveti veležov dres,šta u budućnosti očekivat od tih luzera,možda titule,ali nek igraju naša djeca,pa makar pojma nemaju,tako ovdje mnogi misle.
Ovo je sramota nevidjena, jedno je izgubiti 3,4 - 0 a drugo je 8-0. Kada izgubis 8-0 onda znas da se tu neko zajebava u Velezovo ime (tu mislim na trenera,direktora). Mislim zna se sistem odgovornosti.
Zelio bi da cujem odgovor i objasnjenje gospodina Tanovica na ovaj rezultat. Time ga ne osudjujem unaprijed nego cisto da cujem kako objasnjava ovaj rezultat i kako se to uklapa sa izjavama o smjernicama razvoja kluba.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
rezultat 8 0 je dokaz da u velezovim kadetima ne igraju djeca koja zasluzuju da igraju po kvaliteti vec tatini sinovi....
evo 4 utakmice gube za redom
pa sto ne mjenja nesto zaimovic?
evo 4 utakmice gube za redom
pa sto ne mjenja nesto zaimovic?
-
konjicanin01
- Kontakt:
problem je u profesionalizmu ,mislim da u zrinjskom htjeli priznati il ne od ekonoma pa do direktora sve na jednom vecem profesionalizmu,odnos prema dresu koji nose,sportski zivot i ,,na kraju kvantitet iz kojeg ocito izvlace kvalitet,ovdje se brate mili sve proseljacilo do boga miloga,nazalost,dali ima naznaka da ce se nes promjeniti,ko to zna,,al rezultatiu prvog tima se itekako reflektiraju na mladje kategorije i njihov elan,,netreba zaboraviti da je zrinjski protekli godina uglavnom u vrhu bh nogometakimbo je napisao/la:Nemoj tako drg totalno krivo razmisljanje. Nisu djeca kriva sto ne znaju lopte nego onaj tko je odgovoran za njihov odabir i treniranje. S takvim ramisljanjem znaci prvo s.pr.c.i.s omladinski pogon neradom i ostalim stvarima a onda imas argument da ne mozemo graditi tim na nasim momcima.astra je napisao/la:treba odma svim tim kadetima dati ispisnicu i zabranit da nose sveti veležov dres,šta u budućnosti očekivat od tih luzera,možda titule,ali nek igraju naša djeca,pa makar pojma nemaju,tako ovdje mnogi misle.
Ovo je sramota nevidjena, jedno je izgubiti 3,4 - 0 a drugo je 8-0. Kada izgubis 8-0 onda znas da se tu neko zajebava u Velezovo ime (tu mislim na trenera,direktora). Mislim zna se sistem odgovornosti.
Zelio bi da cujem odgovor i objasnjenje gospodina Tanovica na ovaj rezultat. Time ga ne osudjujem unaprijed nego cisto da cujem kako objasnjava ovaj rezultat i kako se to uklapa sa izjavama o smjernicama razvoja kluba.
Ovako da nebude zabune Tana nije od zla i nije bas taki crnjak, njegov veliki problem je sto on nezna i sto on nije sposoban da bude ono sto se od njega trazi. Nesposoban je i pogodan za mahalu da mu naredjiva.
Znaci nije dovoljno biti bivsi igrac i Mostarac da bi uspjeh bio zagarantovan.
Treba mijenjati od Tane pa nadalje dok je Niksic tu da bi klub stao na noge.
Jednostavno Velez je i previse komplikovana stvar da bi bio zanimljiv nekim vecim bivsim igracima ovog kluba, kao
sto je porodica Osim u Zelji.
Najbolje bi bilo kad bi Niksic tu doveo par sposobni ljudi, ali izgleda da je sve sto valja previse zauzeto i nezainteresovano da se petlja sa Tanom i slicnim ljudima.
Znaci nije dovoljno biti bivsi igrac i Mostarac da bi uspjeh bio zagarantovan.
Treba mijenjati od Tane pa nadalje dok je Niksic tu da bi klub stao na noge.
Jednostavno Velez je i previse komplikovana stvar da bi bio zanimljiv nekim vecim bivsim igracima ovog kluba, kao
sto je porodica Osim u Zelji.
Najbolje bi bilo kad bi Niksic tu doveo par sposobni ljudi, ali izgleda da je sve sto valja previse zauzeto i nezainteresovano da se petlja sa Tanom i slicnim ljudima.
- el-fighter
- Kontakt:
Od juniora i kadeta samo njih nekoliko ce doci u prvi tim. Ostatak (babini sinovi) ce propasti i izgubiti se. Nazalost takvi su kod nas vecina, tako da nasa skola fudbala rijetko izbaci nekog dobrog igraca. Sada se potrefilo da imamo Brkovica, Demica, Durakovica, Mahinica, Mehremica, Zvonica, Zolja, Balalica......Oni su bili ili sada jesu dobar dio prvog tima Veleza, ali ne vjerujem da ce svi oni postati veliki igraci. Neki hoce sigurno, ali neki ne. U narednih 5 godina dobit cemo jos par dobrih igraca i to ce biti sve. Juniori i kadeti su gubili i kada su tu bili gore nabrojani igraci i proci ce jos dosta vode ispod Starog dok mi ponovo ne dobijemo jaku omladinsku skolu. Sadaastra je napisao/la:to je perspektiva veleža,izgubiti od zrinskog 8-0.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.