Koridaa
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jos veca korida na tribinama. Koji cobani
Ma ovi iz sarajeva gdje se god pojave problem naprave. Kako igrači tako i navijači.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Koliko god meni drago bilo da oni budu katastrofalni, pripremne odnosno prijateljske utakmice nisu mjerilo uopšte.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- plavousrcu
- Kontakt:
Nakon Adnana Travnik. Infuzije nestalo na CUM-u
.
Kome smeta Evropsko Sarajevo?
Na tribinama jos veci dernek Yebu se majke,ocevi,bogovi... 
Sto mene fascinira kod navijaca iz glavnog grada,a to je da ponizavaju ljude iz drugih gradova sto psuju na tribinama,a oni pjevaju pjesmice i tespihaju na tribini..sad vrijedjaju ove u Travniku,a ono njihovi ljudi
Jak Travnik,jaci od Dinamo Minska
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nista od preokreta strasnog Travnika 
Istina, ali kad u 4 utakmice primis 11 komada, onda je ocito da sve linije nisu uigrane. ...Nek im je sretno.!PipiDugaCarapa je napisao/la:Koliko god meni drago bilo da oni budu katastrofalni, pripremne odnosno prijateljske utakmice nisu mjerilo uopšte.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovaj ako je zaista izbacio Benku iz prve, a prodao Velkoskog koji na kontu ima 7 golova i 6 asistencija i to za nešto više od 100k, fakat nije normalan..
Je li ovo sarajevo igralo sa D timom ?
Poslano sa mog SM-G900H koristeći Tapatalk
- amazon
- Kontakt:
Ko shvata ozbiljno pripremnu utakmicu nek se rokne odmah. Kakav crni Travnik, jedino mogu nekome nogu slomiti..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Ko to tespiha i kad ? Ili dalje siris laze bez argumenata?harry_90 je napisao/la:Sto mene fascinira kod navijaca iz glavnog grada,a to je da ponizavaju ljude iz drugih gradova sto psuju na tribinama,a oni pjevaju pjesmice i tespihaju na tribini..sad vrijedjaju ove u Travniku,a ono njihovi ljudi![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
shvataju se kad igraju druge (suparnicke) ekipe, onda se shvati ozbiljno kad je poraz, kao jeste levati, a kad tvoj tim izgubi pripremnu, onda je kao "test, priprema, trening, itd" pricam u globalu.amazon je napisao/la:Ko shvata ozbiljno pripremnu utakmicu nek se rokne odmah. Kakav crni Travnik, jedino mogu nekome nogu slomiti..
- amazon
- Kontakt:
Ja hocu da kazem da je Sarajevo izgubilo od Travnika 5:0 to ne znaci da ce im Zrinjski dati 10. To moze takticki da se protivnik zavara a sigurno se zna da je ovu utakmicu gledao neko iz Zrinjskog. Niko ne kaze da je to tako 100%, ali prijateljske utakmice nemaju veze. Jedino istina da su puno igraca pustili da idu...Sarajlija88 je napisao/la:shvataju se kad igraju druge (suparnicke) ekipe, onda se shvati ozbiljno kad je poraz, kao jeste levati, a kad tvoj tim izgubi pripremnu, onda je kao "test, priprema, trening, itd" pricam u globalu.amazon je napisao/la:Ko shvata ozbiljno pripremnu utakmicu nek se rokne odmah. Kakav crni Travnik, jedino mogu nekome nogu slomiti..
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 20 feb 2016, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
@Sarajlija
Navijam za Zelju i isti bi mi ku.rac bio i da su dobili Travnika 12:0, ništa mi to ne bi predstavljalo. Samo laiku prijateljske utakmice mogu biti dokaz nečega.
Ješić nije stručnjak uopšte ako je izbacio Benku iz prvih jedanaest, a prodao Velkoskog za siću. Toliko..
Navijam za Zelju i isti bi mi ku.rac bio i da su dobili Travnika 12:0, ništa mi to ne bi predstavljalo. Samo laiku prijateljske utakmice mogu biti dokaz nečega.
Ješić nije stručnjak uopšte ako je izbacio Benku iz prvih jedanaest, a prodao Velkoskog za siću. Toliko..
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 20 feb 2016, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Bila je ovo kombinacija C/D tima samo je falio zahirović da bude sve OK.djulba je napisao/la:Je li ovo sarajevo igralo sa D timom ?
Loša igra,loš pristup,jedino sto znaju udarat al to je stara priča...mada i ovi iz Travnika nisu male mace sto se toga tiče
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Pa ne igraju se prijateljske samo da se izgube? Ili sam ja to pogresno shvatio? Vecinom u generalnoj igra prva postava, moze se vidjeti formacija i moze se naslutiti kako trener misli voditi ekipu. Ne znace apsolutno nista u rezultatskom smislu ali ima stvari koje se mogu vidjeti i ocijeniti.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.