Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mitomani su ocito zaluđeni nama prate sve nase transfere i poteze mi smo im glavna tema vjv tako mora da bude kad si najveci tim u drzavi i plus jos tvoj tim umire i sprema se sljedece sezone za prvu ligu FBIH.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Na stranu sve, vazda mi je bila glupa ta priča "zaluđeni su nama, samo se o nama piše" i oni su to forsirali prošle sezone. Pa logično da će se pisati o Sarajevu i Željezničaru, najvećim klubovima u BiH, šta treba da pišemo o Radniku i Posušju.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 10:11Sa kim mi moramo dijeliti grad iz šehera. Kakvi bolesnici su Zeljini narkomani. Fuj
![]()

https://www.bordovremeplov.ba/vijest/de ... r5Iseze0DA
Kao što bi rekao kinošvra, GOLEM SI DIVE!
Prije tačno 66 godina Sarajevo odigralo zadnju utakmicu u drugom rangu takmičenja.Sarajevo se tako po treći put uspjelo plasirati u Prvu saveznu ligu, a upravo od tog dana započeo je i rekordni niz od punih 66 godina neprekidnog prvoligaškog staža, po čemu je apsolutni rekorder među klubovima u Bosni i Hercegovini, te ujedno jedini bh. klub koji je više od pola stoljeća neprekidno u najvišem rangu takmičenja.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Opet hrabre akcije molera sa juga. Napadi na zidove u toku mrkle noći kada nema nikoga ili što bi oni rekli "fear of the maniacs"OsmaDolazi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 10:11Sa kim mi moramo dijeliti grad iz šehera. Kakvi bolesnici su Zeljini narkomani. Fuj
![]()

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
I jedini klub uz Vojvodinu, koji je uz veliku cetvorku uspio Prvenstvo osvojiti vise od jedanput...Zutti je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:26https://www.bordovremeplov.ba/vijest/de ... r5Iseze0DA
Prije tačno 66 godina Sarajevo odigralo zadnju utakmicu u drugom rangu takmičenja.Sarajevo se tako po treći put uspjelo plasirati u Prvu saveznu ligu, a upravo od tog dana započeo je i rekordni niz od punih 66 godina neprekidnog prvoligaškog staža, po čemu je apsolutni rekorder među klubovima u Bosni i Hercegovini, te ujedno jedini bh. klub koji je više od pola stoljeća neprekidno u najvišem rangu takmičenja.
Ne znam ko je prvi zapoceoOsmaDolazi je napisao/la: ↑13 jul 2024, 10:11Sa kim mi moramo dijeliti grad iz šehera. Kakvi bolesnici su Zeljini narkomani. Fuj
![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Zanimljive su ove crtice iz istorije, posebno ovaj dio o "neispadanju" iz lige. Govorimo o klubu zbog kojeg je političkim uticajem proširena liga da ne bi ispao? Je li tako? O tom klubu pričamo?
Kako tada, tako i sada poslije rata, najvažnije odluke su dobijali za "zelenim stolom", opstanak u ligi, titule, ne jednu nego dvije.
Časna istorija.
Kako tada, tako i sada poslije rata, najvažnije odluke su dobijali za "zelenim stolom", opstanak u ligi, titule, ne jednu nego dvije.
Časna istorija.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemojte samo vi o neregularnostima. Pa najveća legenda kluba vam osuđivana zbog namještanja utakmica.Virtu4l je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:43Zanimljive su ove crtice iz istorije, posebno ovaj dio o "neispadanju" iz lige. Govorimo o klubu zbog kojeg je političkim uticajem proširena liga da ne bi ispao? Je li tako? O tom klubu pričamo?
Časna istorija.![]()

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Naravno, kad su sudili i presudili isti oni koji su proširili ligu da jedan klub ne bi ispao, pa smo imali presedan da liga broji 19 klubova.
Pogode sudiju konzervom, utakmica se kao i svugdje na svijetu registruje 0:3, ali gle čuda, onda se ta ista utakmica ponovi.

Pogode sudiju konzervom, utakmica se kao i svugdje na svijetu registruje 0:3, ali gle čuda, onda se ta ista utakmica ponovi.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hajd lomi ova vrućina, nema se šta radit pa da ti pomognem u ispunjenju životne misije (da ti neko odgovara na postove jer života van foruma nažalost i nemaš).Virtu4l je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:57Naravno, kad su sudili i presudili isti oni koji su proširili ligu da jedan klub ne bi ispao, pa smo imali presedan da liga broji 19 klubova.![]()
Pogode sudiju konzervom, utakmica se kao i svugdje na svijetu registruje 0:3, ali gle čuda, onda se ta ista utakmica ponovi.![]()
Znači nije opravdano presuđeno? Nema veze to što ste trebali biti izbačeni iz lige, disciplinski sud dobio odluku, ali se naglo ukinula. Jači od ratova, režima i partija, a dala im država stadion na kojem i danas igraju, zahvaljujući tom režimu se danas ne zovu "Vaso Miskin - Crni", nije ih izbacila iz lige nakon što su namještali utakmice (ili ipak nisu, gdje bi oni to

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ja ne vjerujem kakav si ti lik.

Da ne piše koliko si života potrošio na forum usudio bih se kladiti da nemaš više od 15-16 godina. Mogu i ja sad copy-paste svoj post na koji očigledno nemaš odgovor, ali nema smisla da se vrtimo u krug. Ne znam jbg, možda godine čine svoje, možda se bliži penzionisanje pa ni ne trolaš kao što si prije, a realno samo si trolati i znao (sreća po tebe pa ima debila koji ne mogu to da provale pa ih podyebavaš na ovom forumu) Bilo kakva "ozbiljna" rasprava je nemoguća jer nisi još do tog intelektualnog levela došao. Sad na ovo očekujem ili još jedan copy-paste odgovor ili da napišeš da čim sam počeo gubiti argumentovanu raspravu počinje "vrijeđanje"

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Cuvaj brate zdravlje, bit ce to dobro aBd, samo bez nerviramja. Moze te nesto pokosit subhanAllah, pa i taj belaj.Virtu4l je napisao/la: ↑12 jul 2024, 22:37Naravno da sam u pravu. Samo zatezanje sa Rožmanom i njegovim stručnim štabom je jasan signal kakva je situacija. Svi ovi igrači koje su doveli igraju za neke prosječne pare, nema tu više rasipanja sa enormnim (za naše uslove) platama. Ne dovode oni bez razloga igrače Lokomotive iz Zagreba, tamo su plate među najnižim u HNL, to je razvojna ekipa koja živi od transfera i TV prava. Slična je situacija i sa ovim srbijanskim drugoligašima i fenjerašima.svrakino1921 je napisao/la: ↑12 jul 2024, 22:19Eeee jadu moj
I djeca moraju platit ulaznicu
Oni su stvarno u finansijskoj krizi
@Virto sve si bio u pravu
PR služba im je i dalje najbolji i najefikasniji dio kluba pa se sve hajpa do maksimuma, a istina je da niti jedan od ovih 7-8 igrača koje su do sad doveli nema ni 7-8 hiljada eura mjesečno, ako imaju i toliko.
Ibričić, Rožman i stručni štab su oslobodili dosta sredstava koje sad raspoređuju na ove srbijanske drugoligaše i fenjeraše.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Drago mi je što razumiju da im kod mene spinovi neće proći.
Da pojednostavimo, ja im napišem zašto imaju takav prvoligaški status i "tradiciju" neispadanja iz lige, oni odgovaraju sa: legenda kluba, neregularnosti, osuđen, bla, bla. Odmah spin i prelazak na neku drugu temu.
Da ja sad ponovo kopiram izjavu njihove legende i osvajača titule 1985. godine koji je priznao da je igrao namještene utakmice u toj istoj sezoni - nema smisla.
Tradicija neispadanja iz lige,
Da pojednostavimo, ja im napišem zašto imaju takav prvoligaški status i "tradiciju" neispadanja iz lige, oni odgovaraju sa: legenda kluba, neregularnosti, osuđen, bla, bla. Odmah spin i prelazak na neku drugu temu.
Da ja sad ponovo kopiram izjavu njihove legende i osvajača titule 1985. godine koji je priznao da je igrao namještene utakmice u toj istoj sezoni - nema smisla.

Povod za to bila su dešavanja u prethodnoj sezoni, kada je duel Sarajeva i Dinama na "Koševu" zbog prekida registrovan službenim rezultatom 3:0 za Zagrepčane.
Sudija Zoran Petrović tada je sa tribina pogođen konzervom, pa je arbitar iz Beograda odlučio da ne nastavi meć.
Sarajevo je tada uložilo žalbu, jer je takva odluka za "bordo" tim značila selidbu u niži rang takmičenja, s obzirom da su sezonu okončali na 17. mjestu.
FSJ je tada odlučio da se odigra novi meč, u kojem je Sarajevo slavilo 1:0, što je značilo da iz lige ispada Velež.
Naravno, ovog puta su Mostarci uložili žalbu, a čelni ljudi jugoslovenskog fudbala pronašli su tada "Solomonsko rješenje" i ligu u sezoni 1990/91. proširili sa 18 na 19 klubova, čime su oba bh. predstavnika ostala u ligi, a u niži rang tada je morao jedino posljednjeplasirani Vardar iz Skoplja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I dalje tanko. Možeš ti to bolje. Sjedi, skoncentriši se, daj sve od sebe i vidjet ćeš da se vraćaš na staze stare slaveVirtu4l je napisao/la: ↑13 jul 2024, 12:57Drago mi je što razumiju da im kod mene spinovi neće proći.
Da ja sad ponovo kopiram izjavu njihove legende i osvajača titule 1985. godine koji je priznao da je igrao namještene utakmice u toj istoj sezoni - nema smisla.![]()
Povod za to bila su dešavanja u prethodnoj sezoni, kada je duel Sarajeva i Dinama na "Koševu" zbog prekida registrovan službenim rezultatom 3:0 za Zagrepčane.
Sudija Zoran Petrović tada je sa tribina pogođen konzervom, pa je arbitar iz Beograda odlučio da ne nastavi meć.
Sarajevo je tada uložilo žalbu, jer je takva odluka za "bordo" tim značila selidbu u niži rang takmičenja, s obzirom da su sezonu okončali na 17. mjestu.
FSJ je tada odlučio da se odigra novi meč, u kojem je Sarajevo slavilo 1:0, što je značilo da iz lige ispada Velež.
Naravno, ovog puta su Mostarci uložili žalbu, a čelni ljudi jugoslovenskog fudbala pronašli su tada "Solomonsko rješenje" i ligu u sezoni 1990/91. proširili sa 18 na 19 klubova, čime su oba bh. predstavnika ostala u ligi, a u niži rang tada je morao jedino posljednjeplasirani Vardar iz Skoplja.

Što se tiče svega što si naveo. Samo ću ti reći:

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Očekivano.
Sljedeći.
Sljedeći.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gasi sve

Podyebavam te cijelo vrijeme, malo onako "ozbiljno", a malo i približno tvom načinu. Čisto da vidim jesi li u stanju napisati konstruktivan post koji će imati smisla, a ti bježiš od mojih navoda, ignorišeš ili daješ odgovor na koji ozbiljno možeš uhvatit samo delegate koji su glupi pa ne shvataju na koji način ti funkcionišeš. Otvoreno ti govorim da te ne shvatam ozbiljno i onda ti odgovorim u tvom stilu, a ti to prihvatiš u svojoj glavi kao neku veliku pobjedu na forumu i onda kao "sljedeći".

Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Bilo bi to veliko pojačanje za Željezničar
Da li slijedi povratak na Grbavicu? Damir Sadiković uskoro postaje slobodan igrač
Ako bude dosao Sadikovic i onaj iz 3 Liga.Rahimic najbolji SD lige.
ide se na titulu reako mi Coric. 
Da li slijedi povratak na Grbavicu? Damir Sadiković uskoro postaje slobodan igrač
Ako bude dosao Sadikovic i onaj iz 3 Liga.Rahimic najbolji SD lige.

U žalbenom postupku dokazali da je konzervu bacio "ubačen element" kojem je bilo u interesu da nas se izbaci iz lige..Virtu4l je napisao/la: ↑13 jul 2024, 11:57Naravno, kad su sudili i presudili isti oni koji su proširili ligu da jedan klub ne bi ispao, pa smo imali presedan da liga broji 19 klubova.![]()
Pogode sudiju konzervom, utakmica se kao i svugdje na svijetu registruje 0:3, ali gle čuda, onda se ta ista utakmica ponovi.![]()
U ponovljenoj tekmi zasluženo slavili.. Tad se zbog drugog kluba proširuje liga, ne zbog FK Sarajevo..

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 15 gostiju.