lafomamone je napisao/la:Jedna taze informacija, Zeljeznicar nece dobiti licencu milion posto
Samo da malo prekomentarisem ovu tvoju izjavu. Dakle, komisija uopste nije zasijedala, a Vi iskljucivo (pirati) likujete na sve moguce nacine da Zeljo nece dobiti istu vec skoro mjesec dana. Dakle, ocigledno da se radi na tome od strane pojedinih da se pronade kakva rupa kako Zeljo ne bih dobio licence.
Tako, molim sve MANIJAKE koji dodu danas na utakmicu da im konacno uzvratimo istom mjerom.
Ljudi na sve moguce nacine mogu da minimaliziraju Zelju, a najveci krivac u tome svemu vidim nas koji sutimo!
Sto se tice same utakmice, ocekujem katastrofalnu posjetu, prvenstveno jer ove sezone nije Zeljo bas u nekoj modi sto se tice toga, ali pogotovo zbog vremenskih uslova. Ali ok, doci ce onaj koji voli i to je u ovom trenutku ono najbitnije.
Sama utakmica jer sa moje strane gledista izgubila ekipet derbija, osim te same cinjenice da je gradski pa se jos nesto veze za isto. Jedan je forumas to jucer zaista fino objasnio, tj, da je ovo jedini evropski derbi, gdje je svima u cilju odigrati 0:0 da se zadrzi mir u kuci. Tako, dok budemo na taj nacin gledali derbi, sve ce postajati manji i manji....
Takoder, mene brinu ove jos padavine. Imam neki osjecaj ako kisa ne prestane, da se nece moci ni igrati jer ce teren biti natopljen skroz. Ali eto, vidjet cemo.
Ne znam je li neko jutros bio na stadionu pa da li nam moze reci kakvo je stanje sa terenom? Hvala