FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MMA075 » 25 okt 2019, 19:28

Ma sta zna ba, ne zna potrcat, ko djed, prikolicu ko da za sebe ima zakacenu, kad ga vidim u prvoj ubije mi volju za utakmicom odma.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 25 okt 2019, 20:58

ma meni ovo opet nije jasno. Sve neke talđijske priče. Ne smeta meni Sale nego onaj ko Saleta stavlja u ekipu. Malo mi se ovdje ponavlja Nalina priča. Ok zaje..t će odbrana ali može li pokušati pogurati neki novi igrač. Neki dan sam pitao za platu Smajića, meni je iskreno više pokazao Maksimović ono što je igrao a i više liči na fudbalera. Opet trener izvodi ekipu pa ako stavi Smajića i Saleta ili mu je neko naredio ili je neki drugi problem. Kako se prezentuje kao trener bez dlake na jeziku bilo bi lijepo da se dotakao toga. To da li neki igrač trenira ili ne trenira je problem igrača i pravilnika o kažnjavanju. Ja se mogu dogovoriti sa neki uvehlim igračem ala Said, nešto tipa ne moraš trenirati igrat ćeš kad mi zatreba, ako budeš mogao i dobiti ćeš platu u skladu sa tim, tj koliko para toliko muzike. Nemam 10k za Voju ali eto ima 4 za nekog lika koji će svaku drugu utakmicu imati asistenciju ili gol iz slobodnog ili nešto slično i to je to. Neko reče puno je da Sale, Abid i Smaja igraju zajedno i to još od početka, puno je da dvojica počinju.Abid i nije loš ali nekako na kraju upropasti sve što dobro napravi, Smajić se opet trudi, vidi se želja ali meni on na prvu više izgleda kao izbacivač u noćnom baru. Opet se prebacuje priča na prošlu upravu i čeka se da se iskoristi dodatni javni novac a onda i novac za sljedeću godinu unaprijed a to već odavno nema ni smisla ni svrhe. Ova uprava neka objavi spisak svih uposlenika na OP i FK bez JU Stadion i kolike su njihove plaće. Malo više poraditi na pravilnicima. I ponovo podnjeti službeni zahtjev vijeću sa manje više istim stavovima vezanim za stadion kao što je Sabovic tražio prije osnivanju JU.
& $ ?

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 25 okt 2019, 21:25

Milenko znam da si čestit čovjek i od tebe očekujem rad i pravdu. Nemoj se puno bavit pričom prethodnih uprava znao si na šta dolaziš i pusti filozofiranja ala Nala i Vlado Jagodić. Slažem se sa većinom forumaša da ako Sale i Smajić budu dio tima onda se vraćamo u još težu situaciju jer oni jednostavno nemaju kvalitet za PL. Isto tako Milenko očekujem da ćeš se povući ako ti drugi bude sastavljao ekipu jer si se iz istog razloga povukao iz Sloge. Znači manje priče više rada - pusti ljubav, šećer i ostale demagogije rezultati su jedino pravo mjerilo.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 25 okt 2019, 21:31

sloboda1921 je napisao/la:Milenko znam da si čestit čovjek i od tebe očekujem rad i pravdu. Nemoj se puno bavit pričom prethodnih uprava znao si na šta dolaziš i pusti filozofiranja ala Nala i Vlado Jagodić. Slažem se sa većinom forumaša da ako Sale i Smajić budu dio tima onda se vraćamo u još težu situaciju jer oni jednostavno nemaju kvalitet za PL. Isto tako Milenko očekujem da ćeš se povući ako ti drugi bude sastavljao ekipu jer si se iz istog razloga povukao iz Sloge. Znači manje priče više rada - pusti ljubav, šećer i ostale demagogije rezultati su jedino pravo mjerilo.
Tako je!Rezultati i statistika a statistika kaze da je Smaja chuna od nogometaša:Zato Milenko pusti demagogiju i radi kako najbolje znaš a za početak od te ekipe koju imas stavi najbolje u prvih 11.Od tebe zavisi hočes li dobiti podršku navijača ili ne.Pa nismo ni mi vesla sisali kao mali.U Tz narod fkt dobro razumije fudbal i igru,gledali smo extra igrače,taktike,trenere i kad stavih 2-3 parmaka istovremeno u ekipu naravno da će posjeta biti mizerna na Tusnju!Ne potcjenjuj navijače,jer tu praviš grešku najveću!Za početak imas moju podrsku.
DRŽAVA TUZLA!!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 25 okt 2019, 21:48

Ko je to po vama najboljih 11 trenutno....
I koga treba ostaviti na zimu, pa i po svaku cijenu a koga odstraniti iz ekipe....
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 21:53

Za igrace tipa smajica i saleta ne treba ti statistika..
Ako ne vidis da nisu za pl.a trenutno nemas tu sta pricat o fudbalu. O talovima kompromisima pritiscima svakako koga briga.
Jel ono protiv sarajva mu najdrazi go trunje ti jbem?? :lol: :facepalm:
Ovo sto ima i drzi nas iznad vode trneutno bekric bekic bek, ovaj drugi skoro nije ni igro(ako zaigra dobro i jest). Martelet prso, mali maksim, hodza,began..
Tjt

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 21:57

Mislim na onaj prsin go sto je mali proslavio?
Njih kad vidim u sastavu nemam volje ni da pogledam rezultat a kamol utakmicu a opet mazohosticki odem..
Bedo brate idemol :lol:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 25 okt 2019, 21:58

Sviuodbranu je napisao/la:Ko je to po vama najboljih 11 trenutno....
I koga treba ostaviti na zimu, pa i po svaku cijenu a koga odstraniti iz ekipe....

Sasvim sigurno u 11 najboljih nije Sale,Smaja,Abid,Rastoka,Osmanović(otisao već)...oni nisu ni za klupe u PL
Ima ba juniora,pruzi im sansu mozda neko bljesne kao i Makso i Hodzić.Vjerujem da ako Milenko misli onako kako govori da mora ove klupirat obavezno.
DRŽAVA TUZLA!!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 21:59

Hodza mali djeluje i veci potencijal ako bude sutio i radio..(sama fizicka predispozicija a iz juniora je dosao nemoguce neprimjetit)...
Problem kod te djece je uvijek isti..
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 25 okt 2019, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 22:03

I ono sto je po meni problem osim mentaliteta, organizacije i ustroja klupske strukture i nedostatka transparentnog ulaganja i rasporedjivanja finansija je taj da se uprave mijenjaju a operativno isti ljudi se godinama vrte u i oko kluba.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 25 okt 2019, 22:08

Sariel1987 je napisao/la:I ono sto je po meni problem osim mentaliteta, organizacije i ustroja klupske strukture i nedostatka transparentnog ulaganja i rasporedjivanja finansija je taj da se uprave mijenjaju a operativno isti ljudi se godinama vrte u i oko kluba.
koji uz par novinara furaju price i pokusavaju da upravljaju trošeći javne pare a komplet krivica se prebacuje na UO. Zato objavite ko sve radi tj vodi se na FK, OP i JU. Kolika im je plaća i sl. Oni troše javne pare koje bi se mogle puno pametnije portošiit.
https://www.k.lix.ba/vijesti/bih/tuzlac ... /191025109
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 25 okt 2019, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 25 okt 2019, 22:10

slika
Definitivno nemamo nista jace u ovom trenutku.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 22:14

Ma ne mogu novinari toliko uticat ovde.

Bhpremierliga..uzelac je iritantniji i od lakica.pero ce bar jednom dvaput uklizat :lol:
Livancic nije dzaba s klupe ulazio..

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 22:20

Beduin ba idemo gorki igra kontaju gorki uvreda :lol: :tokralju: :bih:
Gorki kako to gordo zvuci :ljepota:

P.s loža napolje :lol: neke konotacije

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 25 okt 2019, 22:24

Stvarno smo naivni. Čitam na fb 50-tak komentara nakon današnjeg obraćanja Milenka i većina konstatuje Milenko voli Slobodu. Ta priča nas uništava. Nemoj da je voli kao trener (samo navijači mogu pričati o ljuvavi prema klubu) daj rezultate i nema potrebe da ništa spominješ prošle uprave - sve si znao preuzeo i hoćemo uspjeh. Danas 90% vremena na presu traženje alibija.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 22:27

Da su nam rezultati uslov uslova ne bi ni pratili slobodu realno..
A rezultata nema bez ustroja i love..

katarakta

Post Postao/la katarakta » 25 okt 2019, 22:33

MMA075 je napisao/la:Ma sta zna ba, ne zna potrcat, ko djed, prikolicu ko da za sebe ima zakacenu, kad ga vidim u prvoj ubije mi volju za utakmicom odma.
Koga da stavi ako Amer nije spreman.
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 25 okt 2019, 22:36

Isto tako i oni ostali guraju svoje pulene.
A slobodi sta bude.
Uski licni interes mentalitet nula

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 25 okt 2019, 22:38

katarakta je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Ma sta zna ba, ne zna potrcat, ko djed, prikolicu ko da za sebe ima zakacenu, kad ga vidim u prvoj ubije mi volju za utakmicom odma.
nek stavi rezervnog golmana u napad,isti bi učinak bio!
DRŽAVA TUZLA!!

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 25 okt 2019, 22:42

NjonjoVam je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
nek stavi rezervnog golmana u napad,isti bi učinak bio!
Slažem se u potpunosti. Admir Smajić mu nije dao da igra niti je računao na njega jer je momak preskočio pripreme. I u ranijem periodu uvijek je bio povrijeđen kada su pripreme ali zahvaljujuči dajidži bio je u prvom planu. Milenko danas priča o njemu i posebnom treniranju šta su ga bez priprema trebali u prvu i dat mu kapitensku traku. Pa 70% raje neće da dolazi na Tušanj zbog njega.
Zadnja izmjena: sloboda1921, dana/u 25 okt 2019, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.