FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 jun 2024, 22:13

Nirton je napisao/la:
09 jun 2024, 22:11
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
09 jun 2024, 20:57
Zadnja 2 trenera smo iznenada dobili bez ikakvih prethodnik špekulacija o njima, simbolično, oba su potpisala svoje ugovore četvrtkom.
Znači, do srijede idu razna imena i nagađanja, i četvrtak opet kao presudni dan, da vidimo kakvo nam se iznenađenje sad sprema. :kafa:
Zar nije za Mirzu izaslo u ponedeljak poslijepodne a on potpisao ugovor u utorak ujutro u 11, ako me sjećanje dobro sluzi :D
U pravu si, do mene je.
Ali gori si ti koji si napamet znao.
Eto tolike traume je to ostavilo na nama :lol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 09 jun 2024, 22:18

09 jun 2024, 22:13
Nirton je napisao/la:
09 jun 2024, 22:11
09 jun 2024, 20:57
Zadnja 2 trenera smo iznenada dobili bez ikakvih prethodnik špekulacija o njima, simbolično, oba su potpisala svoje ugovore četvrtkom.
Znači, do srijede idu razna imena i nagađanja, i četvrtak opet kao presudni dan, da vidimo kakvo nam se iznenađenje sad sprema. :kafa:
Zar nije za Mirzu izaslo u ponedeljak poslijepodne a on potpisao ugovor u utorak ujutro u 11, ako me sjećanje dobro sluzi :D
U pravu si, do mene je.
Ali gori si ti koji si napamet znao.
Eto tolike traume je to ostavilo na nama :lol:
Pamtim po nekim drugim dogadjajima da je bilo ponedjeljak i utorak, a i generalno milion datuma i toga pamtim. :D
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 jun 2024, 22:40

Da hoce ko potpisat, makar i Zoran Erbez da znamo na čemu smo...

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 09 jun 2024, 23:00

Gdje je i sta radi Petar Šegrt.
Jos mu zuji u glavi od onog topovskog :mrgreen:

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 09 jun 2024, 23:17

slika
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 09 jun 2024, 23:25

Istinasamo123 je napisao/la:
09 jun 2024, 23:00
Gdje je i sta radi Petar Šegrt.
Jos mu zuji u glavi od onog topovskog :mrgreen:
Poslije PL vodio repke Afganistana, Maldiva i još neku lijevu selekciju... :)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 jun 2024, 23:35

Doće trener polahko ba, tek 3. od odnosno 4. augusta počinje sezona. Trust the process. :kafa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 09 jun 2024, 23:55

muhamedhulk je napisao/la:
09 jun 2024, 19:39
Jao sta je ovih sto „otvaraju oci“ i savjetuju Mirvica sta i kako. Ono ima vremena, nakon sto su se ostvarili van foruma, doci ovdje i fol savjetovati i prosipati pamet. I to besplatno. Sta ti je ljubav…
Mirvicu samo naprijed, nek im pucaju cirevi!
Pucaju cirevi zbog?
Ako misliš na to sto izgledamo kao amateri, kako na terenu tako i u samom klubu onda da. Upravu si. Pucaju od sramote.

Pa bolan, da daš bilo kojem forumasu ove pare sto ih je Mirvic spiskao do sad, imao bi barem 1 titulu osvojenu. Lik baca pare u klub, ali to kao da ih niz vodu baca. Nikakvo plana niti cilja. Ako se dovodi, daj da se dovodi, niti se gleda gdje nam skripi niti kakav profil igraca odgovara tebi kao klubu.

Dalje necu pisati jer nema ni smisla. Postalo je ovo sve sprdnja, da me vise i zaboli sta rade.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 jun 2024, 23:59

Kud ces dalje, u zadnjih 10 mjedeci tri sefa akademije i more trenera. Sad nemas nikoga a prike par mjeseci si otjera hasančića npr. I sad sta?
Ja ne vjerujem kakve gluppsti rade ljudi, djeca su pogubljena niti znaju ko im je šef ni trener, nista. Ozbiljni "igraci" ne zele imati veze s nama jer svako par mjeseci sve se mijenja, otpisuju se igraci, treneri, dovode se 3-4 igraca na istu poziciju, krse dogovori i sl. U kratkim crtama amaterizam epskih razmjera. Sreca pa klub (jos uvijek) ima ime, ima nesto iza sebe pa smo sami po sebi pozeljni za mnoge (mada najvise zbog novca)... Inace
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 jun 2024, 00:23

Pantelija je napisao/la:
09 jun 2024, 23:59
Kud ces dalje, u zadnjih 10 mjedeci tri sefa akademije i more trenera. Sad nemas nikoga a prike par mjeseci si otjera hasančića npr. I sad sta?
Ja ne vjerujem kakve gluppsti rade ljudi, djeca su pogubljena niti znaju ko im je šef ni trener, nista. Ozbiljni "igraci" ne zele imati veze s nama jer svako par mjeseci sve se mijenja, otpisuju se igraci, treneri, dovode se 3-4 igraca na istu poziciju, krse dogovori i sl. U kratkim crtama amaterizam epskih razmjera. Sreca pa klub (jos uvijek) ima ime, ima nesto iza sebe pa smo sami po sebi pozeljni za mnoge (mada najvise zbog novca)... Inace
Gdje je pečat za ovo napisano? :mrgreen:

L'otavo re di Roma F.T.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 10 jun 2024, 00:24

H8Z7 je napisao/la:
10 jun 2024, 00:23
Pantelija je napisao/la:
09 jun 2024, 23:59
Gdje je pečat za ovo napisano? :mrgreen:
Forumaši nemaju pecat, forumaši nemaju prava

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 jun 2024, 00:34

Jao sta je ovih sto „otvaraju oci“ i savjetuju Mirvica sta i kako. Ono ima vremena, nakon sto su se ostvarili van foruma, doci ovdje i fol savjetovati i prosipati pamet. I to besplatno. Sta ti je ljubav…
Volio bi da malo pucaju i u Mostaru i u Banja Luci.
Ako mu je cilj da nama pucaju moram mu reci da uspijeva i to u velikoj mjeri.Ko je zadovoljan s ovim stvarno ne zna sta je Sarajevo.Ne pamtim da 3 godine zaredom ne mozemo dalje od 4.mjesta dobaciti,odnosno 1.pretkola u Evropi a da se vise brukamo kako na terenu tako pogotovo van njega.Kad nismo za hljeba imali licili smo vise na klub.
Nikad gore Sarajevo i nikad gora uprava od osnivanja kluba sto svakako pokazuju i rezultati.A pitanje ko je uopste u upravi koliko lazu i levate navijace,pogotovo najvatrenije.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jun 2024, 00:55

NajvecaRadosti je napisao/la:
10 jun 2024, 00:34
Ako mu je cilj da nama pucaju moram mu reci da uspijeva i to u velikoj mjeri.Ko je zadovoljan s ovim stvarno ne zna sta je Sarajevo.Ne pamtim da 3 godine zaredom ne mozemo dalje od 4.mjesta dobaciti,odnosno 1.pretkola u Evropi a da se vise brukamo kako na terenu tako pogotovo van njega.Kad nismo za hljeba imali licili smo vise na klub.
Nikad gore Sarajevo i nikad gora uprava od osnivanja kluba sto svakako pokazuju i rezultati.A pitanje ko je uopste u upravi koliko lazu i levate navijace,pogotovo najvatrenije.
Pa Mirvic nas je izbrukao do sad kao sve uprave od osnivanja,sve rekorde u brukanju je oborio i jos uvijek nije kraj na zalost.
Ona povlaka najbolje oslikava njegovu eru.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 10 jun 2024, 02:15

Ja stvarno jos uvijek ne mogu da vjerujem, mazati i žderati pavlaku u klupskim prostorijama i staviti je na kraju među pehare :facepalm:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 10 jun 2024, 06:01

Chony533 je napisao/la:
09 jun 2024, 21:37
Samo mogu vam rec, mislio sam da nam je Aylah bar malo bolja riba, al vidjoh je uzivo i Bgm tanko :wtf: :thumbdown:
Od izbiraca nema hebaca :mrgreen:
Ajla je ponosna vlasnica vagine ( komada jedan ) ,dosta njoj i svima oko nje :mrgreen:
Ponedeljak je !! Danas pocine newera :mrgreen:
Nepotrebna nervoza oko izbora trenera. Mirvic to radi polako i odgovorno. Da bi izabrao trenera koji najvise odgovara ugledu,stilu i nacinu igre Sarajeva. Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti :mrgreen: Isto tako Mirvic vodi racuna da novi trener moze odgovoriti izazovima ,koji brzo razvijajuci klub,klub u neprestanom progresivnom napredovanju trazi od trenera. Trenera koji se moze uklopiti u vizije i ideje newere ! :mrgreen:
In Mirvic we trust !! :mrgreen:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 10 jun 2024, 07:14

Antikloc je napisao/la:
10 jun 2024, 06:01
Chony533 je napisao/la:
09 jun 2024, 21:37
Samo mogu vam rec, mislio sam da nam je Aylah bar malo bolja riba, al vidjoh je uzivo i Bgm tanko :wtf: :thumbdown:
Od izbiraca nema hebaca :mrgreen:
Ajla je ponosna vlasnica vagine ( komada jedan ) ,dosta njoj i svima oko nje :mrgreen:
Ponedeljak je !! Danas pocine newera :mrgreen:
Nepotrebna nervoza oko izbora trenera. Mirvic to radi polako i odgovorno. Da bi izabrao trenera koji najvise odgovara ugledu,stilu i nacinu igre Sarajeva. Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti :mrgreen: Isto tako Mirvic vodi racuna da novi trener moze odgovoriti izazovima ,koji brzo razvijajuci klub,klub u neprestanom progresivnom napredovanju trazi od trenera. Trenera koji se moze uklopiti u vizije i ideje newere ! :mrgreen:
In Mirvic we trust !! :mrgreen:
Tebra nemoj me pogrešno shvatiti nije nikakvo vrijeđanje ali ti kad napišeš post i staviš ove :mrgreen: isto ona igrica sa pc ona minesweeper.

L'otavo re di Roma F.T.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 10 jun 2024, 07:37

zagorski je napisao/la:
10 jun 2024, 00:55
NajvecaRadosti je napisao/la:
10 jun 2024, 00:34
Pa Mirvic nas je izbrukao do sad kao sve uprave od osnivanja,sve rekorde u brukanju je oborio i jos uvijek nije kraj na zalost.
Ona povlaka najbolje oslikava njegovu eru.
Ma ne znam otkad pratis klub ali ja se sjecam da je uvijek bila neka patnja, gledali kone kako sve redom uzimaju, dugovi, tuzbe, po hiljadu gledalaca na tribinama. Jedino nije bilo ovih portala, fb i sl. Vjeruj bilo je mucnih sezona.
A i te uprave koje su nesto kao radile bolje od Mirvica znale su nas na kraju ostaviti u dugovima

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 10 jun 2024, 07:44

Bosniak10 je napisao/la:
09 jun 2024, 20:58
Chony533 je napisao/la:
09 jun 2024, 20:44
Navodno Mirvic igrao FM od pocetka godine, spreman je napraviti novi korak i preuzeti kormilo naseg voljenog kluba
Imat cemo fluidnu igru :njanjanja:
:rol: :rol:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 10 jun 2024, 07:51

Ova sedmica je kljucna
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 10 jun 2024, 08:23

U poslovnom svijetu tamo gdje se svako malo prave čistke i gdje se ne znaju kratkoročni i dugoročni ciljevi, niko ozbiljan ne zalazi. Nama može doći samo neko lokalno ime ili neko sa strane da nam uzme pare na foru. Bezveze se žderemo i zdravlje narušavamo. Nažalost, kod nas u državi ako bilo šta kažeš da nije dobro odmah si za nekog ili nečiji bot. Ja sam za Ismira, tj. investitora , ali jako puno je poteza koji ukazuju na lutanje. Bio sam za Feđu i ROžmana, ali činjenica je da prvom nije išlo ništa odr ruke, a drugi je iz utakmica u utakmicu samo padao. Tako da se njihova razduživanja ne mogu pripisati nikom drugom osim njima samima.

Nažalost, Husref je možda trenutno najbolje privremeno rješenje, ne vidim nikog boljeg ko može za 2h početi raditi onako kako treba. Svi ostali će se pogubiti dok vide koliko je sati, bez obzirao o znanju i iskustvu koje imaju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Jabroni i 28 gostiju.