Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pogba

Re: Serie A

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2012, 22:49

Kone ili Pirlo za gol kola, pola ocjene više za Konea od mene, onakva mu neće dva puta sjesti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 16 dec 2012, 22:49

Bit ce zanimljevo pratiti trku za 2-3 mjesto...
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 16 dec 2012, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 dec 2012, 22:50

Bice gusto,pregusto za LS

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 dec 2012, 22:51

Ovo je odlican rezultat za Juve naravno ali i za Milan i mogu se ukljuciti u utrku za LP bice gutavo do kraja
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 16 dec 2012, 22:52

Hvala FC Internazionale na svemu, od te noci sve je krenulo za Juve kako treba, poceli smo igrat sa vise zelje i zavrsili u grupi CL kao prvi i vjerovatno jesenji prvaci.Grazie :D
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 dec 2012, 22:52

Pogba je napisao/la:Kone ili Pirlo za gol kola, pola ocjene više za Konea od mene, onakva mu neće dva puta sjesti.
Ma Koneov definitivno ... i Pirlov je majstorski, ali je ovo čudo od večeras gol koji se dešava jednom ili dva puta u životu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 16 dec 2012, 22:53

Jednostavno Napoli nije velika ekipa da napravi neki ogroman iskorak, te zaprijeti Juventusu. Kako stvari stoje, vrlo je moguće da će prve tri pozicije na kraju zauzimati Juve, Inter i Milan, a po meni i Roma ima veće šanse od Napolija za 2-3 mjesto.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 16 dec 2012, 22:55

zaboravio si fiorentinu koja je po mom ukusu najbolja ekipa lige poslije juventusa
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 16 dec 2012, 22:56

Ma ima tu i Lazio koji je tvrd ko orah i dobivaju teske tekme... Onda ima i Viola koja je veliko iznenadjenje do sada...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 16 dec 2012, 22:56

[youtube][/youtube]
Gol kola a Pirlo odmah iza
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 dec 2012, 22:57

Lijepo kolo za moj Lazio ..tabela odlično izgleda, djelimo treće mjesto sa Napolijem. Nadam se da će Lotito pojačat' ekipu u januaru, pa da izborimo plasman u kvalifikacije za LP. Loš zimski prelazni rok, već 2x za redom nas je koštao plasmana u LP.

slika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 dec 2012, 22:58

Prescritto je napisao/la:zaboravio si fiorentinu koja je po mom ukusu najbolja ekipa lige poslije juventusa
to je samo po tvome ukusu, imaju solidnu ekipu ali nece dugo trajati gubice bodove gdje se najmanje nadas tako da ce zavrsiti u zlatnoj sredini nista vise od toga...al def sve vise i vise kvalitetnoh ekipa u seria a sto me raduje, a pogotovo cinjenica da je toliki broj kvalitetnih mladih igraca ;)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 dec 2012, 22:59

Genghis je napisao/la:Jednostavno Napoli nije velika ekipa da napravi neki ogroman iskorak, te zaprijeti Juventusu. Kako stvari stoje, vrlo je moguće da će prve tri pozicije na kraju zauzimati Juve, Inter i Milan, a po meni i Roma ima veće šanse od Napolija za 2-3 mjesto.

Slazem se u potpunosti sto se tice Napolia jos ako ih kazne sa -2 boda i 9 mjesecnom suspenzijom Canavara vrlo lako mogu izgubiti mjesto koje vodi u LP

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 16 dec 2012, 23:04

ronaldo99 je napisao/la:
Prescritto je napisao/la:zaboravio si fiorentinu koja je po mom ukusu najbolja ekipa lige poslije juventusa
to je samo po tvome ukusu, imaju solidnu ekipu ali nece dugo trajati gubice bodove gdje se najmanje nadas tako da ce zavrsiti u zlatnoj sredini nista vise od toga...al def sve vise i vise kvalitetnoh ekipa u seria a sto me raduje, a pogotovo cinjenica da je toliki broj kvalitetnih mladih igraca ;)
sumnjam, 17 kola je proslo, a fiorentina je na -1 od lige sampiona, a sad im se vratio i najbolji igrac jovetic, a i aquliani,za razliku od ostalih nema obaveza u europi
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Pogba

Post Postao/la Pogba » 16 dec 2012, 23:07

ronaldo99 je napisao/la:al def sve vise i vise kvalitetnoh ekipa u seria a sto me raduje, a pogotovo cinjenica da je toliki broj kvalitetnih mladih igraca ;)
Apsolutno ću da stavim +1, to sam više puta apostrofirao još na početku sezone dok je velika većina tvrdila da je liga srozana do dna.

Istina je da nema boom pojačanja kao nekada, ali ovaj put je mnogo bolji, mnoge ekipe shvataju da je cilj igrati fudbal kako dolikuje, ima tu par ekipa koji igraju vrlo dopadljiv fudbal, a sve uz davanje šansi mladima, a i proširenje klupe na 12 igrača je tome doprinijelo.

Ima dosta izjednačenih ekipa, a i ovi sa dna znaju iznenaditi favorite.

Sigurno da kada se velikani stabilizuju i u Evropi da će liga dobiti na dimenziji više, kao i par novih stadiona i boljih sponzorskih ugovora.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 dec 2012, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 dec 2012, 23:09

sad bi neko veliko takmicenje da se ogranizuje u italiji bilo kec na 10 8-) , ali koliko znam sva su vec unaprijed podijeljena :D

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 dec 2012, 23:13

+1 sto se tice kvaliteta ekipa u ligi najvise sto me se dojmilo sto je nekad bilo nezamislivo da talijanske ekipe igraju lijep fudbal, a ne catanacio jako puno ekipa gaji napadacku igru sto je najvaznije mladi igraci dobijaju priliku da igraju sigurno ce kroz sezone sto dolaze talijanska liga polako vracati stari sja :D :D j jedino sto je problem su stadioni

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 dec 2012, 23:40

123 - Andrea Pirlo completed 123 passes today vs Atalanta, no players have made more in a single Serie A game so far this season.

2 - Today Pescara were the 1st team to score 2 own goals in the same Serie A game since Catania did so vs Inter in September 2008.

4 - AC Milan are now on a four-win run in the league for the first time since March.

0 - Roma have failed to score for the 1st time this term, previously last time they hadn't scored was also vs Chievo back in May.

28 - Juventus attempted 28 shots today vs Atalanta (incl.blocked), no sides have made most in a single Serie A game this season.

33 - Antonio Nocerino scored vs Pescara the 2nd quickest goal of this Serie A (33 sec), after that netted by Vidal vs Inter (18 sec).

4 - Andrea Pirlo has just scored his 4th goal from direct free-kick, a record in this Serie A campaign.

8 - Miroslav Klose has scored in eight of Lazio’s 10 wins this season in Serie A.

8 – Antonio Di Natale has reached double figures for goals for the 8th different Serie A campaign; in the last 3 he has scored over 20.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 dec 2012, 00:54

Ligu uzima onaj ko primi najmanje golova tako da će Juve sigurno uzeti mada ništa se ne zna ali kako ostali igraju ubijeđen sam da ta prednost može biti samo veća.
Milan malo prismrdio tim vodećim pozicijama i ušli malo u formu tako da će borba za 3. mjesto biti žestoka Napoli, Roma, Lazio, Fiorentina itd.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 dec 2012, 08:10

Gol Konea :shock: :o :shock: :o ... pa opet :shock: :o

Što se tiče priče o prvaku odmah mi naumpadne 2000-a i mart kada Juve ima prednost 9 bodova ispred Lazia, pa tekme sa Milanom i Lazialima dva vezana poraza i na kraju Verona pa Perugia...

Ništa nije gotovo dok ne bude zadnje kolo zato braćo ne zanosimo se.

Keep calm and Forza Juve!

Klose drtina stara :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []