Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Soni
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Soni » 29 nov 2011, 23:30

harebianconero je napisao/la:
harebianconero je napisao/la: Kada se igra kup protiv Bologne, tada mozemo ocekivati Eliu, Krasica, Tonija(Iaquintu), Quagliarellu i ostale koji su manje igrali .
To je znaci :lol:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2011, 23:35

Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 29 nov 2011, 23:36

DANTES je napisao/la:Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
Da nisi gledo neku drugu utakmicu ?
Kakva italija, tamo ti se samo stima
Ale Del Piero aleee

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 29 nov 2011, 23:36

HHAHAHAHAHAH, nasi sumnjivi :?: :|
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 29 nov 2011, 23:40

napolijev prvi go je bio offside
Unica grande amore

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2011, 23:40

meni se tako čini....imam utisak da njihovi sudije mnogo kompenzuju....zeznu jedne pa im vraćaju, pa ovo pa ono, sve u svemu, prvi put gledam juvea ove sezone i nije me impresionirao....u jednom momentu mi se čini da im je klupa jača od prve postave....alex je još tu...neka ga....juve nikad nisam simpatisao sem protiv reala i manča, ali sam tog čovjeka uvjek volio i poštovao.........ustvari ja se ne sjećam da sam ikad mrzio nekog igrača juvea, ko npr realove, mančove i druge..........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 29 nov 2011, 23:43

Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2 :|

Znam da se to i u proslosti desavalo, al ne mogu da se sjetim koji je igrac bio u pitanju ...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2011, 23:45

harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2 :|

Znam da se to i u proslosti desavalo, al ne mogu da se sjetim koji je igrac bio u pitanju ...
pobogu kako pandev može biti propalitet...........zar on i u laciju nije davao golove juveu?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 nov 2011, 23:46

Juve pokazao karakter, moral i vratio se na odličan način. Ekipa zaista pokazuje da je zrela, jer i u ovakvoj utakmici se moraš znati vratiti i to je Juveu uspjelo. 12 kola bez poraza fantastičan učinak.Estigarribia večeras odličan, čovjek zabi prvi gol u sezoni, a koliko je samo pretrčao i borio se , to je stvarno bilo impresivno.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 29 nov 2011, 23:46

DANTES je napisao/la:meni se tako čini....imam utisak da njihovi sudije mnogo kompenzuju....zeznu jedne pa im vraćaju, pa ovo pa ono, sve u svemu, prvi put gledam juvea ove sezone i nije me impresionirao....u jednom momentu mi se čini da im je klupa jača od prve postave....alex je još tu...neka ga....juve nikad nisam simpatisao sem protiv reala i manča, ali sam tog čovjeka uvjek volio i poštovao.........ustvari ja se ne sjećam da sam ikad mrzio nekog igrača juvea, ko npr realove, mančove i druge..........
To je samo zato sto se takva slika stvorila o talijanskoj ligi, inace ima gresaka u svakoj i ukoliko sudija primjeti svoju gresku cesto vidim da je kompenzuje ne samo ovdje nego svugdje ali opet kazem takva je slika lige pa se na to ovdje vise paznje obraca. Prvi gol Napolia regularan i nema govora o offsideu, kao i ostali golovi.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 29 nov 2011, 23:47

DANTES je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2 :|

pobogu kako pandev može biti propalitet...........zar on i u laciju nije davao golove juveu?
Misli na ovu sezonu, nema ga nigdje
Ale Del Piero aleee

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2011, 23:48

Soni je napisao/la:
DANTES je napisao/la:

Misli na ovu sezonu, nema ga nigdje
aaaa onda ništa...prvi vam je uvali sretno, nešto kao pepe napoliju treći, a drugi je remek djelo, valjda mu je prvi dao samopouzdanje..........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 29 nov 2011, 23:56

Reći ću ti jednog koji mi na um pada,Mariano Julio Izco,kada nas je Catania dobila u Torinu prošle godine čini mi se.
Čovjeku je to jedini gol u karijeri bio.
Još tu ubrajam Papa Waiga,ma ima tih anonimusa,no nebitni su.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 nov 2011, 23:58

Oxygen je napisao/la:

Reći ću ti jednog koji mi na um pada,Mariano Julio Izco,kada nas je Catania dobila u Torinu prošle godine čini mi se.
ne zezaj?????? e to je već maler i to žešći
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 30 nov 2011, 00:02

DANTES je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:

ne zezaj?????? e to je već maler i to žešći
Nema veceg malera od toga da ti Amauri zabije 2 gola, ti ga dovedes, ti mu das najvecu platu, on meda ne moze i otjeras ga iz tima, dok prima platu. Trazis gdje ces neke pare za njega da namaknes. Eh to ti je rec maler.
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 nov 2011, 00:03

Hare,kaže Conte da mu Pepe treba kupiti barem sat za Božić što ga pušta da ovoliko igra :lol: :lol:
Soni,njega zaboravih :lol: :lol:

Inače,Capitano je večeras odigrao 700-ti meč u svetom dresu ;)
Kakav pas Vidala :shock: 8-)
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 30 nov 2011, 01:06

Meni je vise izgledalo kao da je Vidal zelio dodati Vucinicu. :D

Kako god, asistencija je upisana.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 nov 2011, 01:07

DANTES je napisao/la:meni se tako čini....imam utisak da njihovi sudije mnogo kompenzuju....zeznu jedne pa im vraćaju, pa ovo pa ono, sve u svemu, prvi put gledam juvea ove sezone i nije me impresionirao....u jednom momentu mi se čini da im je klupa jača od prve postave....alex je još tu...neka ga....juve nikad nisam simpatisao sem protiv reala i manča, ali sam tog čovjeka uvjek volio i poštovao.........ustvari ja se ne sjećam da sam ikad mrzio nekog igrača juvea, ko npr realove, mančove i druge..........
sta ti koristis sine moj?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 30 nov 2011, 02:04

DANTES je napisao/la:Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
:roll: :lol:

Svasta mozes ovdje procitati, sta si ti gledao :?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 nov 2011, 08:00

Ne valja miješati domaću brlju sa kuhanim vinom :!:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.