To je znaciharebianconero je napisao/la:harebianconero je napisao/la: Kada se igra kup protiv Bologne, tada mozemo ocekivati Eliu, Krasica, Tonija(Iaquintu), Quagliarellu i ostale koji su manje igrali .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To je znaciharebianconero je napisao/la:harebianconero je napisao/la: Kada se igra kup protiv Bologne, tada mozemo ocekivati Eliu, Krasica, Tonija(Iaquintu), Quagliarellu i ostale koji su manje igrali .
Da nisi gledo neku drugu utakmicu ?DANTES je napisao/la:Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
pobogu kako pandev može biti propalitet...........zar on i u laciju nije davao golove juveu?harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2![]()
Znam da se to i u proslosti desavalo, al ne mogu da se sjetim koji je igrac bio u pitanju ...
To je samo zato sto se takva slika stvorila o talijanskoj ligi, inace ima gresaka u svakoj i ukoliko sudija primjeti svoju gresku cesto vidim da je kompenzuje ne samo ovdje nego svugdje ali opet kazem takva je slika lige pa se na to ovdje vise paznje obraca. Prvi gol Napolia regularan i nema govora o offsideu, kao i ostali golovi.DANTES je napisao/la:meni se tako čini....imam utisak da njihovi sudije mnogo kompenzuju....zeznu jedne pa im vraćaju, pa ovo pa ono, sve u svemu, prvi put gledam juvea ove sezone i nije me impresionirao....u jednom momentu mi se čini da im je klupa jača od prve postave....alex je još tu...neka ga....juve nikad nisam simpatisao sem protiv reala i manča, ali sam tog čovjeka uvjek volio i poštovao.........ustvari ja se ne sjećam da sam ikad mrzio nekog igrača juvea, ko npr realove, mančove i druge..........
Misli na ovu sezonu, nema ga nigdjeDANTES je napisao/la:pobogu kako pandev može biti propalitet...........zar on i u laciju nije davao golove juveu?harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2![]()
Znam da se to i u proslosti desavalo, al ne mogu da se sjetim koji je igrac bio u pitanju ...
aaaa onda ništa...prvi vam je uvali sretno, nešto kao pepe napoliju treći, a drugi je remek djelo, valjda mu je prvi dao samopouzdanje..........Soni je napisao/la:Misli na ovu sezonu, nema ga nigdjeDANTES je napisao/la:pobogu kako pandev može biti propalitet...........zar on i u laciju nije davao golove juveu?harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2![]()
Reći ću ti jednog koji mi na um pada,Mariano Julio Izco,kada nas je Catania dobila u Torinu prošle godine čini mi se.harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2![]()
ne zezaj?????? e to je već maler i to žešćiOxygen je napisao/la:Reći ću ti jednog koji mi na um pada,Mariano Julio Izco,kada nas je Catania dobila u Torinu prošle godine čini mi se.harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2![]()
Čovjeku je to jedini gol u karijeri bio.
Nema veceg malera od toga da ti Amauri zabije 2 gola, ti ga dovedes, ti mu das najvecu platu, on meda ne moze i otjeras ga iz tima, dok prima platu. Trazis gdje ces neke pare za njega da namaknes. Eh to ti je rec maler.DANTES je napisao/la:ne zezaj?????? e to je već maler i to žešćiOxygen je napisao/la:Reći ću ti jednog koji mi na um pada,Mariano Julio Izco,kada nas je Catania dobila u Torinu prošle godine čini mi se.harebianconero je napisao/la:Dosta puta se zna desiti da neki propalitet koji nije jos gola dao, protiv nas ga dadne, eto Pandev nije ni jedan do sad dao i nama dadne 2![]()
Čovjeku je to jedini gol u karijeri bio.
sta ti koristis sine moj?DANTES je napisao/la:meni se tako čini....imam utisak da njihovi sudije mnogo kompenzuju....zeznu jedne pa im vraćaju, pa ovo pa ono, sve u svemu, prvi put gledam juvea ove sezone i nije me impresionirao....u jednom momentu mi se čini da im je klupa jača od prve postave....alex je još tu...neka ga....juve nikad nisam simpatisao sem protiv reala i manča, ali sam tog čovjeka uvjek volio i poštovao.........ustvari ja se ne sjećam da sam ikad mrzio nekog igrača juvea, ko npr realove, mančove i druge..........
DANTES je napisao/la:Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
Ne valja miješati domaću brlju sa kuhanim vinomDANTES je napisao/la:Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.