Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kojom su relacijom Skripari danas isli u Vitez??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Livno-duvno-g o v n o-suicaesprit24 je napisao/la:Kojom su relacijom Skripari danas isli u Vitez??
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Promijeni dilera, obozavaocu zapadne hercegovinestaragarda je napisao/la:Livno-duvno-g o v n o-suicaesprit24 je napisao/la:Kojom su relacijom Skripari danas isli u Vitez??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
....mori sam,jbg
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 21 mar 2015, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da pogledas utakmicu malo bolje shvatio biWestern je napisao/la:Ne znam gdje bih pa cu ovdje. Neka ovo bude kritika a i savjet portalu. Jer bi mogli mene a i mnoge objektivne ljubitelje sporta izgubiti kao "musteriju". Ako vam to ista znaci.
Nije mi jasno kako onako ekspresno skloniste sa naslovne strane izvjestaj sa utakmice iz Mostara? Kako ekspresno skloniste izjave trenera? Kako ekspresno brzo skloniste navijacki ispad.
Zanimljiva cinjenica u toku utakmice Borac - Sarajevo zastopa mi prenos na telefonu hocu da provjerim rezultat udjem na sportsport.ba kad imam sta vidjeti. Sav tekstualni prenos naklonjen Sarajevu. Jedan cu izdvojiti. Jos 20 minuta za Sarajevo da prodje dalje. Cekaj a moglo se reci Borca od prolaza dijeli jos samo 20 minuta. Ovo je jedena recenica a dok sam listao vidio sam jos 3-4 ovakve.
Kad oni kreteni napadose djecu iz SB cijeli dan je udarna vijest to bila. Jos izjava Bevande kao druga i jos osuda plavih kao treca vijest!
Zar se to malo ne cini ofirno i providno. Ali neka navlacite im za 100 maraka zato ce im Velez i Boac lakcije drzati.
Sport Centar ne posjecujem od Jula prosle godine jer su neprofesionalni pa zato vam skrecem paznju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kup....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cekaj..jeko ovo?Bordo46 je napisao/la:
kup....
gore je ono napisao igrac Borca, Borac mora izaci u Evropu. Zato su pristali na smanjenje lige na 12 timova.MortemHz je napisao/la:Cekaj..jeko ovo?Bordo46 je napisao/la:
kup....
Ako je to istina onda vas treba izbaciti u drugu ligu za namjestanje utakmica i pustanje Borca da prodje dalje. Jer ipak Borac je prosao NEKOGA u cetvrtfinalu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Western odrasti,nije ovo focanski klub ali jb tesko je tebi skontati to jer si citav zivot u tome..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 mar 2015, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Borac u Evropu
Mogu duplu krunu osvojit al Evrope nece vidjeti.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Zar su u Borcu stekli uslove za dobijanje licence za učešće u Evropi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ko je god gledao utakmicu vidio bi kako smo agresivno igrali i da se nisu onako branili svi 90 minuta...
Nije namjesteno,ispali smo normalno a Borac treba jos da isplati nesto da dobije licencu
Nije namjesteno,ispali smo normalno a Borac treba jos da isplati nesto da dobije licencu
- ficobahtic
- Kontakt:
Imaju jos 10 dana da srede finansije (dugovanja prema igracima, uposlenicima, trenerima...) krajni rok je 31.03. Procitah negdje da imaju jos oko 450 000KM duga.Virtu4l je napisao/la:Zar su u Borcu stekli uslove za dobijanje licence za učešće u Evropi?
Edit: Mozda neke reprograme potpisu, nesto ce vjerovatno i isplatiti, sve je do njih...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- firefirefirely
- Kontakt:
Frajer ima sad 37-8 godina, al je frajer 10 godina najbolji igrac ligeLampard8 je napisao/la:frajer ima 37-8 godinaKenoRob je napisao/la:izbaci ova g.ovna nacionalisticka vise iz lige (Vitez) i ova sela njihova
ps: svaka cast Wangeru meni je samo krivo kako ga nikad niko is saveza nije upitao bil igrao za bh
"Borac je ponovo u velikim finansijskim problemima. Igrači su prekinuli štrajk, ali niko ne garantira da poslije Travnika neće ponovo odbiti da treniraju. Dugovanja su ogromna, a gotovo svakodnevno stižu neke nove najave tužbi. Kako sad stvari stoje Borac će gotovo izvjesno ostati bez licence za Evropu.", tvrdi naš izvor.(SS.ba)
Ljudi nemojte suplje,oni ako skupe 450 hiljada za ovih 9 dana sto im je ostalo i sve ove tuzbe "alal im vera".Ne treba zaboraviti da igraci strajkuju zbog tri neisplacene plate za dec,jan,feb sto im je prioritet.
Nemojte sad suplje sredice im baja Dodik,ma nece,kad Vucic nije mogao Zvezdi ne moze ni mali Dodik Bojcu.
Ljudi nemojte suplje,oni ako skupe 450 hiljada za ovih 9 dana sto im je ostalo i sve ove tuzbe "alal im vera".Ne treba zaboraviti da igraci strajkuju zbog tri neisplacene plate za dec,jan,feb sto im je prioritet.
Nemojte sad suplje sredice im baja Dodik,ma nece,kad Vucic nije mogao Zvezdi ne moze ni mali Dodik Bojcu.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ma ja borac je vas posteno prosao a vi se borili a sad ce im se Zrinjski sageti
Stvarno ste za usatanove. Sta sve vasim umovima nece naumpasti. Ovaj sto je ovo objavio je to ucinio da sebi olaksa eto kao morao je Borac proci. Pa sto ih ne izbaciste? Ipak ste vi Galaktikosi ne vidim kako da vas puknu onako po usima. Jedan livadar u 3 utakmice nadmudri strucnjaka iz Spanije.
I ovaj bod sto su uzeli sa Koseva. Je li i to zbog toga sto su pristali ba smanjenj lige?
Stvarno ste za usatanove. Sta sve vasim umovima nece naumpasti. Ovaj sto je ovo objavio je to ucinio da sebi olaksa eto kao morao je Borac proci. Pa sto ih ne izbaciste? Ipak ste vi Galaktikosi ne vidim kako da vas puknu onako po usima. Jedan livadar u 3 utakmice nadmudri strucnjaka iz Spanije.
I ovaj bod sto su uzeli sa Koseva. Je li i to zbog toga sto su pristali ba smanjenj lige?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To si zakljucio zato sto je jedan momak postavio sliku od igraca Borca koji tvrdi kako ce polufinale izgledati?
Naravno da su prosli zasluzeno..po igri naravno da ne ali su prosli i svaka cast
a kad smo kod ustanova preispitaj ti sam sebe prvo
Naravno da su prosli zasluzeno..po igri naravno da ne ali su prosli i svaka cast
Sakupit ce ne brini, Borac kao klub ima mnogo prijatelja i partnera tih 450.000 je nista.ennis je napisao/la:"Borac je ponovo u velikim finansijskim problemima. Igrači su prekinuli štrajk, ali niko ne garantira da poslije Travnika neće ponovo odbiti da treniraju. Dugovanja su ogromna, a gotovo svakodnevno stižu neke nove najave tužbi. Kako sad stvari stoje Borac će gotovo izvjesno ostati bez licence za Evropu.", tvrdi naš izvor.(SS.ba)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ne. Zakljucio sam po vasim izvlakusama MORAO JE BORAC PROCI. To vi pricate a ne ja. Ako je to istina izbaciti vas iz lige.MortemHz je napisao/la:To si zakljucio zato sto je jedan momak postavio sliku od igraca Borca koji tvrdi kako ce polufinale izgledati?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.