Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
joj sudije,cisti crveni za Micah Richards koja lopina od sudije 

bavarian_bk je napisao/la:Kako Boga ti ? Jedino na zagrijavanju na poluvremenuhodža je napisao/la:Zabit će ga Edin danas 100 % !Zezam se , nadam se također da će ući Edo i zabiti ga
pa fino....biće džoker sa klupe...ne mogu meda bez njega

FORZA MARŠAL !!!
Ako ovako nastave, Edin ulazi oko 60. minute.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo da sto duze ostane ovakav rezultat...Drzi se, Wigane! 

koja kamila je ovaj mancini
pa ne mozes dzeku na klupu stavit' 2 tekme

ser del barça es el millor que hi ha !

a gola 1:0 za City
- Ponos Torina
- Kontakt:
Baloteli ce na klupu a Dzeko ce uci sigurno mozda pocxetkom drugog poluvremena ili oko 60 i neke minute....
Plus da ce im Wigan gol u medjuvremenu
Plus da ce im Wigan gol u medjuvremenu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja mislim da ce Dzeku uvesti vec u poluvremenu radi Maria. Koji je to komad mesa, eno Mancini pobudali na klupi radi njega...
No svejedno, Mario ce, ako nista radi nacionalnosti, uvijek imati malo vecu naklonost Mancinija...
No svejedno, Mario ce, ako nista radi nacionalnosti, uvijek imati malo vecu naklonost Mancinija...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- anonymousHD
- Kontakt:
Bolji ovaj City bez Džeke, 100% 

Balotelli je kesa...sigurno izlazi.
Zadnji put kada je igrao Dzeko, nije igrao Silva. U tome je bio stos. Izbaci Silvu i onda ces vidjeti potpuno drugaciju sliku.anonymousHD je napisao/la:Bolji ovaj City bez Džeke, 100%

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Balo bolji i od Teveza a pogotovo od Ede. Gledam kako igraju brzo , tecni napadi sada kada Edin udje okreni obrni ono njegovo, stane sve a navijaci se pocnu komesati u sjedistima s guza na guz.
Moj Edo imat ces ti ovdje veliki izazov da se ustalis u ekipi. Dobra im je ova postava bez Dzeke pravo !!
Moj Edo imat ces ti ovdje veliki izazov da se ustalis u ekipi. Dobra im je ova postava bez Dzeke pravo !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Balo igra odlicno i on ima zagarantovano mjesto u timu, Dzeko ce tek sledece sezone da se naigra jer ce Tevez 100% na ljeto napustiti klub.
Silva je ovdje glavni igrac, bez njega ne mogu mrdnuti. Njima treba jedan dobar vezni pored Silve, neko ko ce kreirati igru i treba im dobro i brzo krilo koje zna ubaciti loptu..
Bolje im je nek se na ljeto posvete tome..
Silva je ovdje glavni igrac, bez njega ne mogu mrdnuti. Njima treba jedan dobar vezni pored Silve, neko ko ce kreirati igru i treba im dobro i brzo krilo koje zna ubaciti loptu..
Bolje im je nek se na ljeto posvete tome..
Jel usao Dzeko ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
NijeBosnier je napisao/la:Jel usao Dzeko ?
- samovasposmatram
- Kontakt:
saće ovi reći odmara đeku za dinamo kijev 

Evo ga veže kopačke. 

vOluMme je napisao/la:Evo ga veže kopačke.
Kome ?

Ako Edo udje zabit c ga danas 100% !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 18 gostiju.