NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Braca su glavna u gradu. Glavne ulizice i uvlakaci, i kad su oni dobili sansu da vode klub onda znate koliko se klub srozao.
Ovo sto je neko napisao da zapadna tribina smrdi, to je nevjerovatno. Pa barem ulaz na stadion da ociste i operu. Ova uprava da nije imala Adzema nista uradila ne bi. Sasa spominje Europu jbt, a nama sekunda fali da budemo druga liga.
Vidjecemo sve sta ce biti nakon utakmice sa Buducnosti. Tad ce se pokazati da li znaju voditi klub. Da li ce sacuvati igrace, da li ce obezbijediti sve na vrijeme. Bile su price o uredjenju glavne tribine, ali u nas izgleda sve ostane na prici.
Ovo sto je neko napisao da zapadna tribina smrdi, to je nevjerovatno. Pa barem ulaz na stadion da ociste i operu. Ova uprava da nije imala Adzema nista uradila ne bi. Sasa spominje Europu jbt, a nama sekunda fali da budemo druga liga.
Vidjecemo sve sta ce biti nakon utakmice sa Buducnosti. Tad ce se pokazati da li znaju voditi klub. Da li ce sacuvati igrace, da li ce obezbijediti sve na vrijeme. Bile su price o uredjenju glavne tribine, ali u nas izgleda sve ostane na prici.
-
- Kontakt:
Hajmo prvo da se završi ovo pa onda o negativnostima i pozitivnom. Dati ljudima šansu da naprave nešto ako mogu
Sve je ovo neozbiljno od strane Grada po pitanju stadiona, za pomoćni teren nemam više šta reci, jer je i sam gradonačelnik u svojim izjavama postao smiješan. Baš me zanima šta će biti sa atletskom, ali prije da će preko ljeta malo kopati i sve tako ostaviti kao što je ostavljen pomoćni teren. Gledam Klis iz Buturović Polja je u svega par mjeseci došao do postavljanja travnate podloge na pomoćnom stadionu, svaka im čast, a ovo kod je neviđena sramota i za Grad i za klub
Stadion smrdi, ne čisti se, ulazi gledam da ne nagazim na nešto, ako ti se ne daj Bože pripiša dok si na utakmici nemaš gdje ni pišati i dalje da ne nabrajam.
I ja se slažem da je ovo isključivo bila Adžemova sposobnost da se sastavi ovakva ekipa, ali već se sada zna da su bivši Zgonjanin, Obradov, Fontemachi, Marriagga, jer su našli nove klubove, a i Salkanović ima ponude, plus ode Adžem.
Jednostavno mi nemamo budžet da zadržimo ove igrače, jer ako ostanu u ligi zaslužuju bolje ugovore, a i ove sa zakašnjenjem jedva ispoštujemo.
Stadion smrdi, ne čisti se, ulazi gledam da ne nagazim na nešto, ako ti se ne daj Bože pripiša dok si na utakmici nemaš gdje ni pišati i dalje da ne nabrajam.
I ja se slažem da je ovo isključivo bila Adžemova sposobnost da se sastavi ovakva ekipa, ali već se sada zna da su bivši Zgonjanin, Obradov, Fontemachi, Marriagga, jer su našli nove klubove, a i Salkanović ima ponude, plus ode Adžem.
Jednostavno mi nemamo budžet da zadržimo ove igrače, jer ako ostanu u ligi zaslužuju bolje ugovore, a i ove sa zakašnjenjem jedva ispoštujemo.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
A brate odakle tebi da su našli klubove, imenuj brate gdje i šta. Kod tebe uvijek negativa neka valaNeRi_K je napisao/la: ↑27 maj 2025, 22:47Sve je ovo neozbiljno od strane Grada po pitanju stadiona, za pomoćni teren nemam više šta reci, jer je i sam gradonačelnik u svojim izjavama postao smiješan. Baš me zanima šta će biti sa atletskom, ali prije da će preko ljeta malo kopati i sve tako ostaviti kao što je ostavljen pomoćni teren. Gledam Klis iz Buturović Polja je u svega par mjeseci došao do postavljanja travnate podloge na pomoćnom stadionu, svaka im čast, a ovo kod je neviđena sramota i za Grad i za klub
Ma ljudi dragi svake sezone u sve i jednom klubu u 1 ligi Fbih zadnjih 20 godina mijenja se čitava garnitura igrača, ja na prste jedne ruke mogu nabrojati kada to nije bilo pravilo i ti klubovi su znali da će se iduće sezone boriti za PL, ove sve probleme što se nabrajaju to su problemi decenijski i nije realno da će Uprava koja je tu 6 mjeseci sve to riješiti.
Nama je najveći problem ta rotacija uprava svako malo, gdje se gubi svaka upravljačka struktura i ne zna se ko pije ko plaća, plus mafijoza koja tjera sviju redom da bi preko kluba prali novac.
Nama je veliki plus ako budemo imali istu upravu dvije sezone i da sačuvamo 4-5 igrača, pa da onda vidimo može li ova uprava šta učiniti.
Sve projekte oko stadiona treba da se uloži ozbiljan novac koji nije dovoljan od mjesečni tranši grada...
Nama je najveći problem ta rotacija uprava svako malo, gdje se gubi svaka upravljačka struktura i ne zna se ko pije ko plaća, plus mafijoza koja tjera sviju redom da bi preko kluba prali novac.
Nama je veliki plus ako budemo imali istu upravu dvije sezone i da sačuvamo 4-5 igrača, pa da onda vidimo može li ova uprava šta učiniti.
Sve projekte oko stadiona treba da se uloži ozbiljan novac koji nije dovoljan od mjesečni tranši grada...
-
- Kontakt:
Pa da su sposobni naci par sponzora, imali bi pare za bolje ugovore. Zadnjih 20 godina niko sponzora nije nasao. Malo su nas rezultati odvratili od realnosti. Glavna tribina se raspada, ja ne znam ni da li na tu tribinu smije doci 2000 ljudi, srusice se sve jbt.
Vidjecemo sta ce i kako ce uprava dalje. Blizu je subota.
Ne možeš naći sponzora kada su već svi privatnici bili izvarani od prethodni uprava, treba dobar rad koju godinu da se vrati povjerenje...nebeskasila je napisao/la: ↑27 maj 2025, 23:14Pa da su sposobni naci par sponzora, imali bi pare za bolje ugovore. Zadnjih 20 godina niko sponzora nije nasao. Malo su nas rezultati odvratili od realnosti. Glavna tribina se raspada, ja ne znam ni da li na tu tribinu smije doci 2000 ljudi, srusice se sve jbt.
Ti imaš dosta firmi koji mogu da uguraju lijep novac na područiju kantona evo Pirnar jedna od najuspješnijih firmi u BiH, što ih neko ne pokuša kontaktirati...
Nije kod mene nikakva negativa nego pusta realnost i šta trebam da sam sebe lažem. Jedinstvo je moja ljubav i strast, bio bih najsretniji čovjek da je stanje drugačije.legendarnadruga je napisao/la: ↑27 maj 2025, 22:54A brate odakle tebi da su našli klubove, imenuj brate gdje i šta. Kod tebe uvijek negativa neka valaNeRi_K je napisao/la: ↑27 maj 2025, 22:47Sve je ovo neozbiljno od strane Grada po pitanju stadiona, za pomoćni teren nemam više šta reci, jer je i sam gradonačelnik u svojim izjavama postao smiješan. Baš me zanima šta će biti sa atletskom, ali prije da će preko ljeta malo kopati i sve tako ostaviti kao što je ostavljen pomoćni teren. Gledam Klis iz Buturović Polja je u svega par mjeseci došao do postavljanja travnate podloge na pomoćnom stadionu, svaka im čast, a ovo kod je neviđena sramota i za Grad i za klub
- Pomoćni teren se gradi duže od Wembleya
- Zapadna tribina puna smeća, rupa kroz koje možeš upasti u disco ispod, a da o smradu urina ne pricam
- Ne postoji toalet ni u lošem stanju, tako da se jedino mogu uz kakav zid kao krkan kakav popisati
- Na ulazima ograde oštećene, građevinski otpad, smrad nepodnošljiv
- Trava oko ograda stadiona nepokošena
- Glavni teren u katastrofalnom stanju, izuzev košenja i valjanja nema drugih ulaganja
Mogu ovako nabrajati do sutra i volio bih da sve ovo nije istina, ali nažalost jeste
Evo neka me Uprava demantira i zadrži pomenute igrače, jer su isti bili okosnica tima, odavno nismo imali kvalitetnog i inteligentnog stopera kao što je Zgonjanin. Ne želim ovdje pisati imena klubova pred najvažniju utakmicu sezone u Banovićima.
Ima pozitivnih stvari, prije svega imenovanje novog trenera na vrijeme, medijski smo postali vidljiviji, redovni intervjui sa igračima, angažman Igora za kondicionog trenera koji je napravio odličan posao.
Isto brate informacije koje je lako provjerit.. to se prica po gradu ima mjesec dana..legendarnadruga je napisao/la: ↑27 maj 2025, 22:54A brate odakle tebi da su našli klubove, imenuj brate gdje i šta. Kod tebe uvijek negativa neka valaNeRi_K je napisao/la: ↑27 maj 2025, 22:47Sve je ovo neozbiljno od strane Grada po pitanju stadiona, za pomoćni teren nemam više šta reci, jer je i sam gradonačelnik u svojim izjavama postao smiješan. Baš me zanima šta će biti sa atletskom, ali prije da će preko ljeta malo kopati i sve tako ostaviti kao što je ostavljen pomoćni teren. Gledam Klis iz Buturović Polja je u svega par mjeseci došao do postavljanja travnate podloge na pomoćnom stadionu, svaka im čast, a ovo kod je neviđena sramota i za Grad i za klub
isto tako provjerena informacija je da niko jos sa igracima nije obavio razgovor sta u slucaju iduce godine, zele li ostati? Moze li se sta popravit drugo osim financijski?!
Vole vise ljudi biti u Bihacu i kad je manje para nego u nekoj pripizdini.. nije isto ni kad kazes da si igrao za jedinstvo il neko selo uz duzno postovanje svima!
Ugl scenario kojeg se bojim je da ce poslije banovica ako ostanemo biti hajde vidimo se krajem Jula, pa cemo onda sastavljati ekipu i kupit igrace koji ostanu kao i prosle godine sto smo pokupili par igraca koje niko ne zeli jer nismo imali sta drugo, pa onda molili boga da odu.
hahaha gledajte terena u buturovic polju, da bog da se mi ugasili!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Vrijedi poslušati
@legendarnadruga rekao si je kod mene uvijek neka negativa, a sve ono što sam ja pisao potvrdio je i Adžem prilikom ovoga gostovanja na RTVUSK.
Niko nije sa njim pričao o ostanku, niko nije razgovarao sa igračima koji čine okosnicu ekipe o ostanku, ovakva ekipa se ne može zadržati ako ih pošalješ na pauzu bez konkretnih dogovora i to je čisti poraz ove Uprave, sve ono dobro sto su uradili pada u vodu, znaš kako se kaže - džaba smo krečili.
Ova ekipa je jeftinija od prošlogodišnje, a da su na okupu od početka vrlo vjerovatno bi bili prvaci. Obradov, Zgonjanin, Salkanović, Marriagga su igrači koji bi se trebali zadržati.
Niko nije sa njim pričao o ostanku, niko nije razgovarao sa igračima koji čine okosnicu ekipe o ostanku, ovakva ekipa se ne može zadržati ako ih pošalješ na pauzu bez konkretnih dogovora i to je čisti poraz ove Uprave, sve ono dobro sto su uradili pada u vodu, znaš kako se kaže - džaba smo krečili.
Ova ekipa je jeftinija od prošlogodišnje, a da su na okupu od početka vrlo vjerovatno bi bili prvaci. Obradov, Zgonjanin, Salkanović, Marriagga su igrači koji bi se trebali zadržati.
-
- Kontakt:
Izvinjavam se. Da upravu si, ali ja sve mislim da oni čekaju subotu tu da vide koji ćemo rang igrati.NeRi_K je napisao/la: ↑28 maj 2025, 10:39@legendarnadruga rekao si je kod mene uvijek neka negativa, a sve ono što sam ja pisao potvrdio je i Adžem prilikom ovoga gostovanja na RTVUSK.
- legenda reala
- Kontakt:
Salkanovic ce s Adzemom zajednoo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Mislim da će i Fontemachi u Želju.
Pa cuo sam za 3 igraca da ce s njim, stvarno ne vjerujem, ekstra momci al nemaju taj kvalitet ( jos uvijek ). Ako Adzem stvarno misli dovesti 3 igraca iz Jedinstva oni ce njega nakon mjesec dana sutnuti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma to je bas malo vjerovatno..
fontemachi ima 28 god i uzima mjesto kao stranac.
Jedino da adzem bas nesto vidi u njemu.
Ostali ne ispunjavaju bas nikakve uslove, salkanovic ov god prestaje bit zasticeno godiste..
ne vjerujem iskreno da ce bilo ko sa njim u zelju, prevelik je i rizik njemu.. kreni lose to je odmah noga
fontemachi ima 28 god i uzima mjesto kao stranac.
Jedino da adzem bas nesto vidi u njemu.
Ostali ne ispunjavaju bas nikakve uslove, salkanovic ov god prestaje bit zasticeno godiste..
ne vjerujem iskreno da ce bilo ko sa njim u zelju, prevelik je i rizik njemu.. kreni lose to je odmah noga
-
- Kontakt:
Opet spahalic nam sudi
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Kakav vam je do sada bio? Sta očekujes?