johnnyHZ je napisao/la:jarane ovo je bilo 98 godine,tada su stadioni i na obiccnim tekmama tipa nekih seosdskih ekipa bili pouni,npr kosevo i po 15-17 ooo protiv slabh ekipa,derbi krcat stadion naravno...oces da ti dam sliku sampionske sezone sarajeva,na sjeveru jedva 300 ljudi! danas,nas kop nikada nije sipod 2500 sto je za SVE OSTALE grupe nezamislivo,PROTIV BORCA 4000 ALI NE ONIH KOJI sjede na sjeveru ,nego onih koji navijaju ... tako da ti je to ŠUPLJA PRICA!
STO NEPISES O SVOJIM TIMIJIMA....kofol sampioni KOP od jedva 1000 ljudi ha? ccc
kakve veze ima koja je ovo godina bila,i kakve veze ima zeljo,naveo sam primjer sarajeva ,a isto bih mogao reci i za manijake.
ovo je sve samo ne suplja,pa teza situacija je bila 98 ,nego sada.reci ces mi ,pa ljudi bili zeljni utakmica,pa se vise pratilo tada.daj ba pusti se toga,nego je problem sto danas mladi ljudi imaju druge furke,izopacili se do maksimuma.
pa tvoja prica da je tada stadion pun i da pola ne navija,a sada kao navija 3 milje,nidje veze,pa bio sam brate na toj utakmici,strahota bilo pogledati koliko je grmilo.jebote kada ste dali ovaj gol,kao da grom spuco koliko se culo.ovo govorim iskreno ,tako da prica od ovog elektronicara nema nikakve veze sa mozgom i njegovom konstatacijom da provociram.navodi neke price o brojnostina gostovanjima.sta pricate ne moze te se ni po tome porediti sa prijasnjim generacijama.desi vam se buducnost iz banovica i pricate o brojnosti.uredu su koreografije i ideje,ali vam pricam o brojnosti.ocito je da ne mozete podnijeti istinu,vazis za normalnijeg forumasa,ali imas situacija u kojima ne zelis priznati neke stvari.dotices se zelje,naravno brate da je sramota da nakon titule,bude manja posjeta,ali o tome ti pricam,doslo vrijeme internet generacije kojima neke vrijednosti u zivotu traju mnogo manje nego prijasnjim.brzo dojade stvari,evo i vi ste ocit primjer,poslije borca,nesto vas sve manje.sjecam se svoje raje kada su derbiji to se danima prica,kada su tekme ostale isto tako.sta ti je ba sad izadjes na ulicu sve nesta naopako.sve glupan do glupana,a kontaju popili pamet svijeta.
imao sam samo namjeru da ljudima pokazem kako je to bilo nekad,jer bih opet volio vidjeti tu atmosferu ,a ne da provociram.ista stvar je i sa nama ,sta se ljudi palite bezveze ,od starije raje mozete samo nauciti neke stvari,to mi ko mladjem nije bilo jasno ,ali je tako zaista.