FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ovo ko predizborna sutnja 

- dubioza144
- Kontakt:
Trebamo se jos malo strpit 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Ja brate samo da vidim kako si nema te dva dana jel sve pod kontrolom
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
-
- Kontakt:
Tamo na onoj temi kitari kontaju da sam ja 1921boy, kakvi parmaci...
-
- Kontakt:
Sram i stid da te bude klošaru bezidejni.Hulahopka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:00Predavanje ubleha,nešto što gledamo deceniju. Demagogiju,otišao ovaj,on voli Zelju,došao iz ljubavi. Dolazi novi pokahontas. Čekaju se pare,ne bi li se Amir prodao. Da se pojave stručnjaci s vizijom i to je to. Nekakve kurave nam po klubu i to je to.
Opet daj.clansku,slikaj se s peharom,pomozi.ba i to je to..
Željezničar za život cijeli!
Miran budi.SudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:07Sram i stid da te bude klošaru bezidejni.Hulahopka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:00Predavanje ubleha,nešto što gledamo deceniju. Demagogiju,otišao ovaj,on voli Zelju,došao iz ljubavi. Dolazi novi pokahontas. Čekaju se pare,ne bi li se Amir prodao. Da se pojave stručnjaci s vizijom i to je to. Nekakve kurave nam po klubu i to je to.
Nije baš da nije ništa specijalno ... ali vjerovatno je manje od onog što raja očekuje ali je isto veoma bitno ali nejse, večeras ćemo saznati sve.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
IMA LI INVESTICIJE?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma znam bruda ,potrajati ce jos .Nego svi smo vise nestrpljivi ali eto nije ni bitno samo da sve bude na kraju dobro.
ja ne znam kako dopusta moderacija debilu ovoliko da vrijeđa da bilo ko drugi radi popusio bi bananu davnih danaSudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:07Sram i stid da te bude klošaru bezidejni.Hulahopka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:00Predavanje ubleha,nešto što gledamo deceniju. Demagogiju,otišao ovaj,on voli Zelju,došao iz ljubavi. Dolazi novi pokahontas. Čekaju se pare,ne bi li se Amir prodao. Da se pojave stručnjaci s vizijom i to je to. Nekakve kurave nam po klubu i to je to.
i onda se pitaju sto je zeljin podforum otisao u 3pm gdje nece otici kad ovaj deset godina se vraca da ga unistava ko ce normalan sa majmunom se prepirati
Nadam se da ce biti nešta od investitora iz Amerike u dogledno vrijeme jer sve ovo predugo traje bez obzira na sve stvari koje se trebaju rjesiti i regulisati zaista za nas navijace traje predugo jos ako nedo Bog ne bude od ovog ništa mislim da je Željo izgubio 7/8 mjeseci u ništa a taj luksuz u ovo vrijeme nije imao nadam se svim silama da do toga nece doci.Pozdrav
-
- Kontakt:
Klasični psihički bolesnik koji ne preza ni od čega. Pogledaj ti njemu gnusnih uvreda i riječi kojima oslovljava obične uposlenice administracije kluba. Ali nije on kriv sa svojom dijagnozom, kriva je ova administracija koja živi od ovih idiota. Ovo mu je jedno 15.profil u nizu. Sramota.Robust je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:28ja ne znam kako dopusta moderacija debilu ovoliko da vrijeđa da bilo ko drugi radi popusio bi bananu davnih danaSudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:07Sram i stid da te bude klošaru bezidejni.Hulahopka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:00Predavanje ubleha,nešto što gledamo deceniju. Demagogiju,otišao ovaj,on voli Zelju,došao iz ljubavi. Dolazi novi pokahontas. Čekaju se pare,ne bi li se Amir prodao. Da se pojave stručnjaci s vizijom i to je to. Nekakve kurave nam po klubu i to je to.
i onda se pitaju sto je zeljin podforum otisao u 3pm gdje nece otici kad ovaj deset godina se vraca da ga unistava ko ce normalan sa majmunom se prepirati
Željezničar za život cijeli!
Čuj 15. profil, jest možda 15. otkako je Misimović otišao
Al p1čkica je, vama odgovara a meni ne smije, valjda što zna da bi završio donji u bilo kakvoj raspravi. Nije pitar, čak nije ni inteligentan troll, samo ne razmišlja glavom uopšte a administracija hrče izgleda već godinama, deceniju barem, pa mu niko ne stoji na putu provociranja i trollanja
Jedino je šteta što ne ide na utakmice pa se sa njim nikakva konverzacija ustvari i ne treba voditi, bilo koji derbi navijač ima više utakmica od njega ali on ima više nickova ovdje od većine navijača
Al p1čkica je, vama odgovara a meni ne smije, valjda što zna da bi završio donji u bilo kakvoj raspravi. Nije pitar, čak nije ni inteligentan troll, samo ne razmišlja glavom uopšte a administracija hrče izgleda već godinama, deceniju barem, pa mu niko ne stoji na putu provociranja i trollanja
Jedino je šteta što ne ide na utakmice pa se sa njim nikakva konverzacija ustvari i ne treba voditi, bilo koji derbi navijač ima više utakmica od njega ali on ima više nickova ovdje od većine navijača

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Jel vakat da se ovaj kreten banuje? Ne zelim da prozivam moderaciju, ali ako se ovdje otvoreno necija majka, zena, sestra, djevojka mogu nazivati pogrdnim imenima ovo vise nije forum nego pijaca.. ma cak i gore od pijace.. kakav balavac nevaspitaniSudoHusika je napisao/la: ↑27 jun 2022, 15:07Sram i stid da te bude klošaru bezidejni.Hulahopka je napisao/la: ↑27 jun 2022, 11:00Predavanje ubleha,nešto što gledamo deceniju. Demagogiju,otišao ovaj,on voli Zelju,došao iz ljubavi. Dolazi novi pokahontas. Čekaju se pare,ne bi li se Amir prodao. Da se pojave stručnjaci s vizijom i to je to. Nekakve kurave nam po klubu i to je to.
-
- Kontakt:
Ev Hulahopka ja sam novi na forumu, cito sam podjahkad i prije i primjetio sam da furas samo crnjake. De se malo opusti, zapali dzoju, baci drkiciu, ta ja nam al mani se konstantnih frustracija drug
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.