Najježi se bem ti dan.slavko njegus je napisao/la:Ponovo cestitam ekipi Borca titulu prvaka BiH uz sliiedecu pjesmu:
[youtube][/youtube]

Moderator/ica: vlakanje
Najježi se bem ti dan.slavko njegus je napisao/la:Ponovo cestitam ekipi Borca titulu prvaka BiH uz sliiedecu pjesmu:
[youtube][/youtube]
Admine, de mi adresu stanovanja, da te nagradim nečimadmin je napisao/la:šta se toliko nervirate što je šačica blesana nešto vikala.
dobili nacionalisti priliku da ih snima državna televizija pa iskoristili da pokažu svima da nisu pomakli u zadnjih 15 godina. i sad se oko toga treba raspravljati? pa uvijek je bilo budala i biće ih, a biće i onih koji će koristiti njihovu glupost za lične interese.
ima i drugih tema o kojima se može pričati...
Pa dobro, propisi su ja mislim potpuno jasni. Ako neko velica ratne zlocince, tu je UEFA rigorozna(zna se kako je Partizan prosao zbog nastupa Grobara u Mostaru protiv Zrinjskog). Borac treba prijaviti, kazniti i sankionisati. Nacionalizam bilo ciji, treba satrti, moj stavadmin je napisao/la:šta se toliko nervirate što je šačica blesana nešto vikala.
dobili nacionalisti priliku da ih snima državna televizija pa iskoristili da pokažu svima da nisu pomakli u zadnjih 15 godina. i sad se oko toga treba raspravljati? pa uvijek je bilo budala i biće ih, a biće i onih koji će koristiti njihovu glupost za lične interese.
ima i drugih tema o kojima se može pričati...
samo sramota 6 milja ljudi.... na stadionu..saarajevo kada je slavilo na kosevu je bilo 18 minimum...Dule 078 je napisao/la:Upravo se trese cijeli grad od detonacija i vatrometa![]()
![]()
Loooodilooooo!!!
SAMPIONIIIII!!!! SAMPIONI!!!!!!!
Naravno cast je biti prvak svoje drzaveDule 078 je napisao/la:Upravo se trese cijeli grad od detonacija i vatrometa![]()
![]()
Loooodilooooo!!!
SAMPIONIIIII!!!! SAMPIONI!!!!!!!
Znas ti qurac.Niko ne pise o zaslugi za titulu,vec o debilizmu kad neko moze slaviti seronju ali u bukvalnom smislu.Prijedor je napisao/la:Svi mi znamo i vidimo da ste vi ih Federacije toliko ljubomorni na Borca jer je prvak vase drzave.
Sta ako su skendirali to, i navijaci Rudara su pa sta.
Svaka navijacka grupa iz RS ce uraditi isto.
Respect za Lesinare, i cestitke na osvojenoj tituli
O itekako je vazno sta ko skandira, da li ti je poznato kako se sankcionisu i kolike su novcane kazne kada neko npr. vrijedja igrace tamne boje koze tj. crnce. Zna se kako je Partizan prosao zbog ikona draze mihajlovica pod Bijelim Brijegom. Budite sigurni da se to prati, moje misljenje manje vise nije toliko vazno, vazno je sta misle mjerodavniPrijedor je napisao/la:Ja ti samo kazem da te zaboli ona stvar ko sta skendira...Nemoj da se palis na to, nesto kontam da si stariji lik pa nemoj bezveze tu preko foruma...Zreli ste dovoljno da skontate neke stvari, da ce ova drzava uvijek biti podijeljena i to je to. Svako ima pravo na svoje misljenje, ako u BL i PD misle da je Mladic heroj neka misle, ako ti mislis da je zlocinac misli, nicije misljenje promjeniti ne mozes.Crni gavran je napisao/la:Nista, to dovoljno govori o vama.Prijedor je napisao/la:Svi mi znamo i vidimo da ste vi ih Federacije toliko ljubomorni na Borca jer je prvak vase drzave.
Sta ako su skendirali to, i navijaci Rudara su pa sta.
Svaka navijacka grupa iz RS ce uraditi isto.
Respect za Lesinare, i cestitke na osvojenoj tituli
Samo da znate da zivite u eri civilizacije i da se nacionalisticki ispadi bilo gdje i bilo od koga nece tolerisati od strane kako drzavnih tako i medjunarodnih organa.
A zasto bi bio ljubomoran na Borac, nije to samo srpski klub, niti je vas entitet samo srpski, jeli iko od vas cuo za Antu Jakovljevica, Muhameda Ibrahimbegovica, Abida Kovacevica, Senada Kresu, Amira Durgutovica, Senada Lupica i mnoge mnoge druge. I na kraju krajeva sad vam brani Asmir Avdukic, dok u Rudaru iz Prijedora igraju Mirza Dzafic, Zeric, sa klupe ga vodi Hrvat Boris Gavran.
Sportski pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.