FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Nimla_RZ » 28 maj 2011, 20:06

slavko njegus je napisao/la:Ponovo cestitam ekipi Borca titulu prvaka BiH uz sliiedecu pjesmu:

[youtube][/youtube]
Najježi se bem ti dan. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 28 maj 2011, 20:08

admin je napisao/la:šta se toliko nervirate što je šačica blesana nešto vikala.

dobili nacionalisti priliku da ih snima državna televizija pa iskoristili da pokažu svima da nisu pomakli u zadnjih 15 godina. i sad se oko toga treba raspravljati? pa uvijek je bilo budala i biće ih, a biće i onih koji će koristiti njihovu glupost za lične interese.

ima i drugih tema o kojima se može pričati...
Admine, de mi adresu stanovanja, da te nagradim nečim :)

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 28 maj 2011, 20:09

admin je napisao/la:šta se toliko nervirate što je šačica blesana nešto vikala.

dobili nacionalisti priliku da ih snima državna televizija pa iskoristili da pokažu svima da nisu pomakli u zadnjih 15 godina. i sad se oko toga treba raspravljati? pa uvijek je bilo budala i biće ih, a biće i onih koji će koristiti njihovu glupost za lične interese.

ima i drugih tema o kojima se može pričati...
Pa dobro, propisi su ja mislim potpuno jasni. Ako neko velica ratne zlocince, tu je UEFA rigorozna(zna se kako je Partizan prosao zbog nastupa Grobara u Mostaru protiv Zrinjskog). Borac treba prijaviti, kazniti i sankionisati. Nacionalizam bilo ciji, treba satrti, moj stav :!:
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 28 maj 2011, 20:15, ukupno mijenjano 2 puta.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 28 maj 2011, 20:11

Majmunska skandiranja necu komentarisati, ovo nije nista novo, i ranije sam znao kakav je ogroman broj ljudi tamo.
Ali jadnih 5000 na proslavi prve titule u historiji. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 maj 2011, 20:13

Još jednom čestitke Borcu na tituli, a incident na stadionu - NO COMMENT, i da dodam da zbog tog debila (R.M.) mi je djetinstvo uništeno, toliko...pa vi razmislite..

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 28 maj 2011, 20:25

VOLIM BiH
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 28 maj 2011, 20:32

Čestitke Borcu na osvojenoj tituli i želim vam da nam Bosnu i Hercegovinu dostojno predstavite u Evropi.
[youtube][/youtube]
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 28 maj 2011, 20:33

Ja sam neki dan onako kontao hajd covjek treba sportski cestitat prvaku al kad skonta jednu stvar nemas ti kome sta cestita kome ,navijacima koji ne priznaju drzavu navijaci koji podrzavaju ratng monstruma i nemoze me niko uvjerit da je to sacica to je bio cijeli stadion cak sta vise tad su i najglasnij bili i to me sve govri o tim ljudima svi su to ista g o vna vi ste ge nocidna tvorevina i fasist cki narod svi od reda
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 28 maj 2011, 20:39

Cestitke Borcu.
[youtube][/youtube]

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 28 maj 2011, 21:08

Ja im cestitam titulu na sportski nacin, a ovaj drugi dio je za one sto su me optuzivali za neke politicke angazmane i podrske (moram da se branim jbg) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 28 maj 2011, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 maj 2011, 21:10

Upravo se trese cijeli grad od detonacija i vatrometa :D :D

Loooodilooooo!!!

SAMPIONIIIII!!!! SAMPIONI!!!!!!!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 21:14

Dule 078 je napisao/la:Upravo se trese cijeli grad od detonacija i vatrometa :D :D

Loooodilooooo!!!

samo sramota 6 milja ljudi.... na stadionu..saarajevo kada je slavilo na kosevu je bilo 18 minimum... :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 maj 2011, 21:15

I ja sam ocekivao vise (ne vjerujem da je bilo ni 6 milja),ali Zapad je bio pun kao sipak jer je natkriven,a Istok nije bio pun zbog kise. Zato sad na Trgu grmi! Ja zivim na Bulevaru,ko zna Banjaluku to je jako blizu trga i skoro sve vidim kroz prozor,a trg je vise nego prepun,ima bar 15 000 ljudi!!!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 28 maj 2011, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 28 maj 2011, 21:16

Dule 078 je napisao/la:Upravo se trese cijeli grad od detonacija i vatrometa :D :D

Loooodilooooo!!!

Naravno cast je biti prvak svoje drzave ;)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 maj 2011, 21:19

Hvala!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2011, 21:22

Prijedor je napisao/la:Svi mi znamo i vidimo da ste vi ih Federacije toliko ljubomorni na Borca jer je prvak vase drzave.

Sta ako su skendirali to, i navijaci Rudara su pa sta.

Svaka navijacka grupa iz RS ce uraditi isto.

Respect za Lesinare, i cestitke na osvojenoj tituli ;)
Znas ti qurac.Niko ne pise o zaslugi za titulu,vec o debilizmu kad neko moze slaviti seronju ali u bukvalnom smislu. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 28 maj 2011, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 maj 2011, 21:34

Evo sad na binu izlaze banjalucki umjetnici Maja Tatic i kompanija tako da vjerujem da ce oni svojim repertoarom brzo isprazniti trg :D

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 28 maj 2011, 21:35

Prijedor je napisao/la:
Crni gavran je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Svi mi znamo i vidimo da ste vi ih Federacije toliko ljubomorni na Borca jer je prvak vase drzave.

Sta ako su skendirali to, i navijaci Rudara su pa sta.

Svaka navijacka grupa iz RS ce uraditi isto.

Respect za Lesinare, i cestitke na osvojenoj tituli ;)
Nista, to dovoljno govori o vama.
Samo da znate da zivite u eri civilizacije i da se nacionalisticki ispadi bilo gdje i bilo od koga nece tolerisati od strane kako drzavnih tako i medjunarodnih organa.
A zasto bi bio ljubomoran na Borac, nije to samo srpski klub, niti je vas entitet samo srpski, jeli iko od vas cuo za Antu Jakovljevica, Muhameda Ibrahimbegovica, Abida Kovacevica, Senada Kresu, Amira Durgutovica, Senada Lupica i mnoge mnoge druge. I na kraju krajeva sad vam brani Asmir Avdukic, dok u Rudaru iz Prijedora igraju Mirza Dzafic, Zeric, sa klupe ga vodi Hrvat Boris Gavran.
Ja ti samo kazem da te zaboli ona stvar ko sta skendira...Nemoj da se palis na to, nesto kontam da si stariji lik pa nemoj bezveze tu preko foruma...Zreli ste dovoljno da skontate neke stvari, da ce ova drzava uvijek biti podijeljena i to je to. Svako ima pravo na svoje misljenje, ako u BL i PD misle da je Mladic heroj neka misle, ako ti mislis da je zlocinac misli, nicije misljenje promjeniti ne mozes.

Sportski pozdrav ;)
O itekako je vazno sta ko skandira, da li ti je poznato kako se sankcionisu i kolike su novcane kazne kada neko npr. vrijedja igrace tamne boje koze tj. crnce. Zna se kako je Partizan prosao zbog ikona draze mihajlovica pod Bijelim Brijegom. Budite sigurni da se to prati, moje misljenje manje vise nije toliko vazno, vazno je sta misle mjerodavni

Sportski pozdrav iz sportske i multietnicke Zenice, ja ovdje imam prijatelja svih nacija
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 28 maj 2011, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 28 maj 2011, 21:47

Ja pisem iskljucivo o sampionu B i H Borcu iz Banjaluke. Zelim da nasu domovinu dostojno predstavite. Sta ima kod vas, hocete li ostati u istom sastavu, ima li igraca kojima isticu ugovori, koliko vam je duzna Vojvodina za Nemanju Bibliju?
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 28 maj 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 maj 2011, 21:48

Yebo to....stvarno ima milion foruma o tome,a znate da se oko proteklih s r a nj a nikad necemo sloziti,zato bolje izbjegavati takve teme.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.