La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: La Liga
Govore na njihovoj temi da ih se od sada svi boje
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Jel to onaj najneobjektivniji fan Reala na RMB kojeg sam ikad vidio tj. čitao?Blejzer10 je napisao/la:Sad čitam da bi Real bio na vrhu da su im svirali svih 20 penala koje su trebali ove sezone. Živimo u laži Valverdeove dominacije moj Messillamessilla je napisao/la:Leganes ništa. To je bila zajebancijawedi je napisao/la:Feniks se dize iz pepela. 11 golova u 2 tekme.![]()
a kup im je nebitan trofej, čim ispadnu iz njega![]()
Tek onda ne znam kako kontaju proći. Biće golijada na obe strane, a Pariz donekle ima bolju odbranu, i mnogo bolji napad. Real ima bolju sredinu i mora se nadati standardnom chokeu PSGa

Jbt, jasno mi je da smo svi subjektivni, al lik je teška lobotomija, ako ima više od 18 zabrinuo bi se

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Real "proradio".
Bum ga najebal sad, ne ?

Bum ga najebal sad, ne ?

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 27 jan 2018, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- anonymousHD
- Kontakt:
Furamo se na Xavija, on to kaže kad ispadne iz kupa.Blejzer10 je napisao/la:a kup im je nebitan trofej, čim ispadnu iz njega![]()
Ako je ovo tema la liga, onda je logicno da nesto izjavis o tome. Da je tema kup kralja, onda bih spomenuo i tu tekmu. Ovako 11 golova u 2 tekme. Mekacmessilla je napisao/la:Leganes ništa. To je bila zajebancijawedi je napisao/la:Feniks se dize iz pepela. 11 golova u 2 tekme.
Jos 15 penala i Kikača pichichianonymousHD je napisao/la:Furamo se na Xavija, on to kaže kad ispadne iz kupa.Blejzer10 je napisao/la:a kup im je nebitan trofej, čim ispadnu iz njega![]()

27.10.2020
@Blejzer, jel se bune što ih sad savez gura kad im ne treba?

Pošteno, ali ne zvuči tako efektno kad imaš Leganes između.wedi je napisao/la:Ako je ovo tema la liga, onda je logicno da nesto izjavis o tome. Da je tema kup kralja, onda bih spomenuo i tu tekmu. Ovako 11 golova u 2 tekme. Mekac

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da, andrija brat, ali on kaže ono što 90% njih zapravo misli, samo šute (vjeruj bratu). Pa naš anon ti je malo blaža verzija andrije. Anona možeš probuditi u 12 navečer u sred sedmice (školska sedmica pa legne ranije, cca 10, pola 11) i nabrojat će ti sve greške u korist Barce u posljednjih 10 godina, i sve kontra Reala u istom periodu.Lillard je napisao/la:Jel to onaj najneobjektivniji fan Reala na RMB kojeg sam ikad vidio tj. čitao?![]()
Jbt, jasno mi je da smo svi subjektivni, al lik je teška lobotomija, ako ima više od 18 zabrinuo bi se

mada počinjem sumnjati da navija za Real isključivo zbog Rone, kao moj drug Džoni. Nije ga bilo čitavu sezonu, i evo sad se javlja kad je Rona povezao dvije tekme da zabije

- anonymousHD
- Kontakt:
Ohladio sve nakon back-to-back...
Čergaši se bude, pokarat ce parišku sirotinju, sigurica
Neymara ce izolovati i nalupati ko kuju i završena prica. Nakvaracani kopitar zabija tri penala za siguran prolaz dalje.

Misliš ako ne bude šetkao terenomleorey je napisao/la:
Jos 15 penala i Kikača pichichi
ako najveci ne bude igrao do kraja sezone jel

Kao protiv Madriđana

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Inace organizujemo autobus bez krova za slavlja u kup takmicenjuanonymousHD je napisao/la:Kup samo vi igrate. To i historija pokazuje.messilla je napisao/la:Leganes ništa. To je bila zajebancija

☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
To je razlika između nas i vas. Nama nikad dosta trofejaanonymousHD je napisao/la:Ohladio sve nakon back-to-back...

btw to se može reći i za igrače oba kluba.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa dobro, vi još uvijek ganjate nas, naravno da vam nikad dosta trofeja. Kada nas stignete ili prestignete, pa napravite razliku kao mi trenutno, onda će i vama ohladiti.Lillard je napisao/la:To je razlika između nas i vas. Nama nikad dosta trofeja![]()
Možda bi bilo tako da si doživio sve te trofeje, ali ovako jok.anonymousHD je napisao/la:Pa dobro, vi još uvijek ganjate nas, naravno da vam nikad dosta trofeja. Kada nas stignete ili prestignete, pa napravite razliku kao mi trenutno, onda će i vama ohladiti.Lillard je napisao/la:To je razlika između nas i vas. Nama nikad dosta trofeja![]()
- anonymousHD
- Kontakt:
Opet doživio više titula LP, nego tvoj cijeli klub.Lillard je napisao/la:Možda bi bilo tako da si doživio sve te trofeje, ali ovako jok.
Pazi anona sto lozi raju da ima vise od sweet 16 

- anonymousHD
- Kontakt:
Sreća pa mi već 8 godina ne stoji godište na forumu.Blejzer10 je napisao/la:Pazi anona sto lozi raju da ima vise od sweet 16

Yebi kraljeve podanike.
Kakva sedmica za Leganes.
Onaj majmun Hermoso dva autogola zabio.

Onaj majmun Hermoso dva autogola zabio.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.