Licht - kakva utakmica za švicarku lokomotivu, trka, borba, sprint, pa lik u 80-oj minuti nije mogao da stoji kako treba ali opet sprint nazad i rat sa Zunigom, sretan sam što imamo takvog borca.
Barzagli - za male pare doveli ekstra stopera koji igra pametno i odgovorno, svaka čast Andrea!
Bonucci - rečeno je dosta za njega, dobro odigra pa podbaci, večeras se gubio, da je bio Cavani u ekipi imam osjećaj da bi ga razorio k'o šupu, u nekoliko navrata se vrlo loše postavio, nekad mi djeluje k'o kakva mindjolina u duelu, mora se popraviti ili drugog stopera da se dovodi
Chiellini - srčan, borben, ratnik, trkač, borio se kao lav, svaka čast
Pepe - 'beš Messija i Gerrarda kad mi imamo Pepea, borac ekstra klasa, trudio se i maksimalno dao svoj doprinos ekipi, imao sreće kod onog trećeg gola ali sreća prati hrabre i zaslužio ju je
Vidal - rastrčan, pitbull modernog Juventusa, borio se i također sam sretan što imamo takvog igrača u ekipi
Pirlo - imao onu grešku ali dešava sei najboljima, dobro su ga zatvorili u prvom poluvremenu, znali su gdje će udariti.
Estigaribia - svaka čast za gol, u prvom se pogubio, a u drugom poluvremenu odigrao dosta ''lakše'' i rasterećenije
Vučinić - nekada djeluje tako lijeno i usporeno, čarobna lopta za Gariba kod gola, prednost mu je što zna znanje i jak je na lopti, mogao bi samo malo više da se kreće, to mu nedostaje da bude vrhunski
Matri - nemam riječi za ovog napadača - FENOMENALAN IGRAČ
Quagliarela i Alex odigrali malo da bi se dao neki sud, volio sam Fabia vidjeti malo duže u igri jer mislim da je zaslužio, Delpa svakako ima 37, nisam očekivao da će dobiti veću minutažu, on jeste legenda i sve to, volio bih ga još vidjeti iduću sezonu u Ligi prvaka i to je to... Capitano je dao sve što je imao Juventusu, ostaje možda tek poneki bljesak.
Conte - ja mislim da će čovjek ako nastavi onako da se sekira posijediti i oćelaviti naprečac.

Podbuhao je bio sinoć u drugom poluvremenu od vikanja, bacanja flaša, šutanja u prazno, vidi se da mu je stalo i znate šta - kad bi mi neko sad obećao Mourinha i u tri godine titulu LŠ, a da se odrekne Contea ne bih pristao.
Taj trener tako srčano pristupa svakoj utakmici i studiozno da je to milina gledati svakom iskrenom navijaču Stare Dame.
IT AIN'T OVER 'TILL THE OLD LADY SINGS
FORZA JUVE