Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 30 nov 2011, 09:30

Buffon - odigrao korektno i požrtvovano kako on zna, vratio je veliki dio svoje forme i Gigi ja naš kralj.
Licht - kakva utakmica za švicarku lokomotivu, trka, borba, sprint, pa lik u 80-oj minuti nije mogao da stoji kako treba ali opet sprint nazad i rat sa Zunigom, sretan sam što imamo takvog borca.
Barzagli - za male pare doveli ekstra stopera koji igra pametno i odgovorno, svaka čast Andrea!
Bonucci - rečeno je dosta za njega, dobro odigra pa podbaci, večeras se gubio, da je bio Cavani u ekipi imam osjećaj da bi ga razorio k'o šupu, u nekoliko navrata se vrlo loše postavio, nekad mi djeluje k'o kakva mindjolina u duelu, mora se popraviti ili drugog stopera da se dovodi
Chiellini - srčan, borben, ratnik, trkač, borio se kao lav, svaka čast
Pepe - 'beš Messija i Gerrarda kad mi imamo Pepea, borac ekstra klasa, trudio se i maksimalno dao svoj doprinos ekipi, imao sreće kod onog trećeg gola ali sreća prati hrabre i zaslužio ju je
Vidal - rastrčan, pitbull modernog Juventusa, borio se i također sam sretan što imamo takvog igrača u ekipi
Pirlo - imao onu grešku ali dešava sei najboljima, dobro su ga zatvorili u prvom poluvremenu, znali su gdje će udariti.
Estigaribia - svaka čast za gol, u prvom se pogubio, a u drugom poluvremenu odigrao dosta ''lakše'' i rasterećenije
Vučinić - nekada djeluje tako lijeno i usporeno, čarobna lopta za Gariba kod gola, prednost mu je što zna znanje i jak je na lopti, mogao bi samo malo više da se kreće, to mu nedostaje da bude vrhunski
Matri - nemam riječi za ovog napadača - FENOMENALAN IGRAČ

Quagliarela i Alex odigrali malo da bi se dao neki sud, volio sam Fabia vidjeti malo duže u igri jer mislim da je zaslužio, Delpa svakako ima 37, nisam očekivao da će dobiti veću minutažu, on jeste legenda i sve to, volio bih ga još vidjeti iduću sezonu u Ligi prvaka i to je to... Capitano je dao sve što je imao Juventusu, ostaje možda tek poneki bljesak.

Conte - ja mislim da će čovjek ako nastavi onako da se sekira posijediti i oćelaviti naprečac. :mrgreen:
Podbuhao je bio sinoć u drugom poluvremenu od vikanja, bacanja flaša, šutanja u prazno, vidi se da mu je stalo i znate šta - kad bi mi neko sad obećao Mourinha i u tri godine titulu LŠ, a da se odrekne Contea ne bih pristao.
Taj trener tako srčano pristupa svakoj utakmici i studiozno da je to milina gledati svakom iskrenom navijaču Stare Dame.
IT AIN'T OVER 'TILL THE OLD LADY SINGS

FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Juventus Fans
Kontakt:

Post Postao/la Juventus Fans » 30 nov 2011, 10:42

Ako netko nije gledao utakmicu, ima ovdje cijelih 90 minuta, plus zagrijavanja i ostalo.
http://fcjuventus.info/multimedija/snim ... entus.html
Ja sam tu pogledao cijelu, hahaha koji komentator. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 30 nov 2011, 13:03

KRIMINAL

Pirlo propušta Cesenu

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4699.html" onclick="window.open(this.href);return false;

''Pirlo je dobio žuti karton kada je napravio penal na Lavezziu.''

http://www.****/utakmica/2cJEn ... i-utakmice" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirlo uopste nije dobio zuti karton !!!

*cenzura je rezultati
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 30 nov 2011, 13:29

Taman da igramo moju formaciju i da Pirlo malo odmori :lol:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2011, 13:56

juventus 0244 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
:roll: :lol:

Svasta mozes ovdje procitati, sta si ti gledao :?
ono što je vidio svaki objektivan posmatrač tekme...napoli je bio mnogo bolji naročito u prvom poluvremenu gdje juve centra čestito nije prešao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2011, 13:58

Italia je napisao/la:
DANTES je napisao/la:meni se tako čini....imam utisak da njihovi sudije mnogo kompenzuju....zeznu jedne pa im vraćaju, pa ovo pa ono, sve u svemu, prvi put gledam juvea ove sezone i nije me impresionirao....u jednom momentu mi se čini da im je klupa jača od prve postave....alex je još tu...neka ga....juve nikad nisam simpatisao sem protiv reala i manča, ali sam tog čovjeka uvjek volio i poštovao.........ustvari ja se ne sjećam da sam ikad mrzio nekog igrača juvea, ko npr realove, mančove i druge..........
sta ti koristis sine moj?
ja ti nisam sin
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2011, 14:01

ramiral je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Imali ste sreće večeras,....znam da se pričali treba se čuvati konti naplija, na kraju ste vi na kontre igrali......što se tiče golova, meni su svi sumnjivi, i vaši i njihovi....ali takva je italijanska liga
Ne valja miješati domaću brlju sa kuhanim vinom :!:
kod mene nema brlje, samo žestica....a ti reci kako su sjeverci bili bolji od južnjaka, pa da se malo smijem.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 nov 2011, 14:11

DANTES je napisao/la:
juventus 0244 je napisao/la:
:roll: :lol:

Svasta mozes ovdje procitati, sta si ti gledao :?
ono što je vidio svaki objektivan posmatrač tekme...napoli je bio mnogo bolji naročito u prvom poluvremenu gdje juve centra čestito nije prešao
:lol: :lol:

Napoli jest bio bolji prvo poluvrijeme i to od momenta kada je sviran penal za njih. Drugo poluvrijeme totalna ofanziva nasih igraca gdje smo mogli i pobjediti. I prvo i drugi dio posjed lopte je bio 60% posto u nasu korist...

Bilo bi dobro da pogledas snimak utakmice pa da onda sudis, a ovako pises bezveze :)

slika
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 nov 2011, 14:12

DANTES je napisao/la:
ramiral je napisao/la:
Ne valja miješati domaću brlju sa kuhanim vinom :!:
kod mene nema brlje, samo žestica....a ti reci kako su sjeverci bili bolji od južnjaka, pa da se malo smijem.......
Sreće nismo imali :
1. Sve što su ošutali ušlo je
2. Penal je jbg fifti-fifti
3. Pirlo zbog kartona ne igra sljedeću

Niko se nije čuvao kontri Napolija jer nisu tako igrali naši
Na kraju nismo igrali na kontre jer smo ih rasuli nakon gola Gariba a pogotovo nakon izjednačujućeg gola Pepea

Ne kontam što su ti golovi sumnjivi? Ja ne vidjeh da je ijedan neregularan. Muška utakmica, puna ritma, trke, borbenosti, golova, sve što prosječan gledalac priželjkuje.
Juve nije bio bolji od Napolija sinoć, i jedni i drugi su imali svoje bljeskove, kao dva velika bokserska šampiona koji se nadmudruju u borbi, žestini udaraca, taktici, čuvanju snage za kraj borbe i eventualni ''smrtni'' zgoditak protivniku.
Onda ti je očito žestica-žešća fuš :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 nov 2011, 14:19

BigBen je napisao/la:
DANTES je napisao/la: ono što je vidio svaki objektivan posmatrač tekme...napoli je bio mnogo bolji naročito u prvom poluvremenu gdje juve centra čestito nije prešao

Napoli jest bio bolji prvo poluvrijeme i to od momenta kada je sviran penal za njih. Drugo poluvrijeme totalna ofanziva nasih igraca gdje smo mogli i pobjediti. I prvo i drugi dio posjed lopte je bio 60% posto u nasu korist...

Bilo bi dobro da pogledas snimak utakmice pa da onda sudis, a ovako pises bezveze :)

slika
oni nisu naši igrači.....ali to o 60% posjeda je došlo u drugom dijelu drugog poluvremena......i šta je to strašno, pa napoli je super ekipa...na svom terenu ne daju nikome tako lako bodove....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 nov 2011, 14:25

DANTES je napisao/la:
BigBen je napisao/la:
DANTES je napisao/la: ono što je vidio svaki objektivan posmatrač tekme...napoli je bio mnogo bolji naročito u prvom poluvremenu gdje juve centra čestito nije prešao

slika
oni nisu naši igrači.....ali to o 60% posjeda je došlo u drugom dijelu drugog poluvremena......i šta je to strašno, pa napoli je super ekipa...na svom terenu ne daju nikome tako lako bodove....
ja sam zadovoljan rezultatom, a koliko se sjecam i Milan i City su otisli bez bodova kuci. Prvo poluvrijeme Juve je imao 60% posjed lopte, dok su napolitanci prijetili iz kontra napada.

evo snimak utakmice pa pogledaj ponovo...

http://fcjuventus.info/multimedija/snim ... entus.html" onclick="window.open(this.href);return false;

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 nov 2011, 16:08

slika

slika :lol: :lol:

Bye Bye Napoli! :D

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 nov 2011, 18:21

SKY to Conte:"You should thank Pepe"
- Conte:"Pepe should thank me for letting him play"

Forza Conte :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 nov 2011, 18:53

negdje tamo oko 30-35 minute Juve je imao 4 minute vise posjeda lopte od Napolija..

de zivota ti, i sam si svjestan svog neznanja, napusti ovu temu jer se blamiras opasno..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 nov 2011, 18:56

DANTES je napisao/la:
Naravno da su naši,ovdje ima ljudi koji isključivo vole Juventus (navijaju,smipatišu nazovi to kako hoćeš),u što sebe ubrajam.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 30 nov 2011, 19:22

[youtube][/youtube] :lol:

hehe, stvarno ne znam sta oce da kaze s ovim , jel to on i golf igra poput fudbalas:

i nema Bianconera1988... zar mu nije isteko ban??

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 30 nov 2011, 19:25

SoloJuve26 je napisao/la:
hehe, stvarno ne znam sta oce da kaze s ovim , jel to on igra golf il sta :oops:
U slobodno vrijeme igra golf,kaže da mu je poslije fudbala to najdraži sport.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 nov 2011, 19:39

SoloJuve26 je napisao/la:[youtube][/youtube] :lol:

hehe, stvarno ne znam sta oce da kaze s ovim , jel to on i golf igra poput fudbalas:

i nema Bianconera1988... zar mu nije isteko ban??
pepe se preporodio ove sezone, izgleda svatio gdje i za koliko velik klub igra. Mene svaki put odusevljava, ne samo trkackim predispozicijama nego i efikasnoscu odnosno hladnokrvnoscu pri postizanju golova. I prosle sezone, svi su bili za njegov otkup i ostanak sto se ispostavilo pravim potezom. Ove sezone Kraske moze samo da cisti kopacke Pepeu obzirom na igre "Tigera Wodsa " :D u dresu Juvea...

Pored Pepea, izgleda da smo dobili jos dva odlicna igraca a dosli su za sicu: Barzagli i Estigarriba. Pomenuti dvojac je sinoc igrao vrlo dobro, pogotovo Barza, skoro pa bez greske. Jucer sam napisao da njihova cijena je bila oko 800 hiljada, a nakon ove sezone , 10 puta ce da se poveca...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 30 nov 2011, 19:47

cekaj primili su 3 gola, a barzalji je stoper, i odigrao super??

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 30 nov 2011, 19:52

ahmad_tz je napisao/la:cekaj primili su 3 gola, a barzalji je stoper, i odigrao super??
posto nisi gledao, predpostavljam, ne znas razvoj desavanja na toj utakmici. Bonnuci je bio kriv za dva gola a treci gol je bio puka sreca napolija nakon odbijanca...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.