Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la dubrovnik » 07 mar 2016, 12:17

Ja ga volim kao brata i mislim da je njegov doprinos Bosanskom nogometu ogroman. Susjed mi je a mogu reci i da ga dobro poznam ali cu ipak napisati ovo. Ako ce
nastaviti kasniti na pripreme i raditi onakve gluposti kao protiv Irske da se tresem 70 minuta kad ce dobiti crveni karton ja bi radije trazio drugu varijantu. Ja osobno mislim da je dosta i da bi Mesa morao traziti drugi par stopera u kojem nece biti Emira. Nikad necu napisati rijec protiv njega i ako bude suprotno. Ali ovo bi bila moja privatna zelja.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 07 mar 2016, 12:27

dok bolji ne dodju, ne ide spaha nigdje

yepes iz kolumbije je igrao sa 38 na proslom svjetskom...kao kapiten

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 mar 2016, 23:34

Nikakav problem sa tim nemam. Nek' igra. Treba da se zna da niko nije iznad reprezentacije. To što su im navijači dali božanski status, i to što oni svojom nedisciplinom, manguplukom i ne postojanjem reprezentativne discipline sebi to mogu dopustiti je drugi par cipela.

Treba da se zna red. Ali čemu traženje toga ipak, kad pogledamo malo oko sebe i stanje ove države u kojoj živimo. Previše tražimo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 09 mar 2016, 00:04

dubrovnik je napisao/la:Ja ga volim kao brata i mislim da je njegov doprinos Bosanskom nogometu ogroman. Susjed mi je a mogu reci i da ga dobro poznam ali cu ipak napisati ovo. Ako ce
nastaviti kasniti na pripreme i raditi onakve gluposti kao protiv Irske da se tresem 70 minuta kad ce dobiti crveni karton ja bi radije trazio drugu varijantu. Ja osobno mislim da je dosta i da bi Mesa morao traziti drugi par stopera u kojem nece biti Emira. Nikad necu napisati rijec protiv njega i ako bude suprotno. Ali ovo bi bila moja privatna zelja.
Gdje da trazi, kada su pet-sest potencionalnih stopera nigdje veze..da nekazem neku tezu rijec. Zukanovic, spor, slabo se postavlja, nekako i funkcionise u igri sa tri pozadi, ali mi nemamo igrace za takve igre. Sunjic bez veze, apsolutno nista nema osim donekle skoka, trom, spor, ispada kao na ruletu, i nekako moze funkcionisati kada se njegov tim brani, ali u svakoj kontri i polukontri protivnika je opasan za nas gol skoro kao i protivnicki napadac, Gledaj golove koje smo primili dok je Sunjic bio i igri. uvijek je tu negdje, ali za pola koraka kraci, sporiji. Bicakcic je mozda i najbolji u ovoj konkrenciji, ali ni on nije ni blizu Spahicu, nesiguran prilikom intervencija, lak za prodriblati. Vranjes sto je odigrao do sada za reprezentaciju se je bilo katastrofalno. Protiv Grka, najopasnije njihov napadac, najvise udaraca uputio prema nasem golu, plus sto ga Samaras samarao kako je stigao, a potencira se kao neka njegova snaga. Protiv Belgije penal u stilu djaka prvaka, a jednu jedinu koliko toliko solidnu partiju protiv Iraca pokvario odmah u revansu asistencijom za njihov gol. Oko reprezentacije se godinama vrti samo zato sto je Srbin. Cocalic me najvise iznenadio ali u negativnom smislu. Nisu menadzeri budale, da je neki igrac prebacio bi tu Belgijsku ligu ili makar otisao u neki njihov klub iz samog vrha. Slab u skoku, skoci par desetinki sekunde ranije i tek u padanju zahvati loptu koja obavezno ide prema nasem golu valjda i zbog one cele. Anicica dovoljno ne znam, a sve nesto kontam ako taj Cimirot bude tako dobar kako se prica dabi Besic mogao ne poziciju u odbrani, posebno ako Spaha zaista ode.
Zadnja izmjena: Hatuna, dana/u 09 mar 2016, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 mar 2016, 00:45

Licno bih volio da se Spaha oprosti i da ne ucestvuje u totalnom urusavanju reprezentacije.
Legenda je i neka ga ljudi pamte kao legendarnog igraca i kapitena reprezentacije.

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 09 mar 2016, 00:49

Fidelis je napisao/la:Licno bih volio da se Spaha oprosti i da ne ucestvuje u totalnom urusavanju reprezentacije.
Legenda je i neka ga ljudi pamte kao legendarnog igraca i kapitena reprezentacije.
Dobro, moze i tako da se gleda,ali ja jos uvijek gajim neke nade da ce ova reprezentacija napraviti neki rezultat. Naravno da stvari treba drasticno promjeniti u odnosu na prosle kvalifikacije i baraz pogotovo gdje smo igrali kao krdo bizona koda krene na ispasu bez nadzornika.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 mar 2016, 01:06

Hatuna je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Licno bih volio da se Spaha oprosti i da ne ucestvuje u totalnom urusavanju reprezentacije.
Dobro, moze i tako da se gleda,ali ja jos uvijek gajim neke nade da ce ova reprezentacija napraviti neki rezultat. Naravno da stvari treba drasticno promjeniti u odnosu na prosle kvalifikacije i baraz pogotovo gdje smo igrali kao krdo bizona koda krene na ispasu bez nadzornika.
Vrlo tesko.
Mehmed je neznalica sto je empirijski dokazana cinjenica.Osim toga je poltron koji nema svoje ja i koji je bio i bice podlozan lobistima,menadzerima,mesetarima svake vrste sto je garancija da nece igrati najbolji nego oni sa najjacim lobistima.
Kad se sve zboji,mrka kapa.

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 09 mar 2016, 01:15

Fidelis je napisao/la:
Hatuna je napisao/la:
Vrlo tesko.
Mehmed je neznalica sto je empirijski dokazana cinjenica.Osim toga je poltron koji nema svoje ja i koji je bio i bice podlozan lobistima,menadzerima,mesetarima svake vrste sto je garancija da nece igrati najbolji nego oni sa najjacim lobistima.
Kad se sve zboji,mrka kapa.
Mesa je do sada napravio par gluposti koje dijete iz juniora da ga dovedes ne bi napravilo i to nas je direktno kostalo odlaska na EP. Pet centarhalfova, tri klasicna sidrasa, bez sredine terena, stvarno je tesko to prevazici. Ali grupa za SP je lagana bar za drugo mjesto pa probati guzovace u baraza, sta drugo da se radi, mora se nekakva nada i pored svega imati inace nema onda ni navijanja ni pracenja reprezentacije a to je bar meni poprilicno vazno stavka kada su u pitanje tzv slobodne aktivnosti (ono izvan posla).

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 mar 2016, 01:20

Hatuna je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ja ga volim kao brata i mislim da je njegov doprinos Bosanskom nogometu ogroman. Susjed mi je a mogu reci i da ga dobro poznam ali cu ipak napisati ovo. Ako ce
Gdje da trazi, kada su pet-sest potencionalnih stopera nigdje veze..da nekazem neku tezu rijec. Zukanovic, spor, slabo se postavlja, nekako i funkcionise u igri sa tri pozadi, ali mi nemamo igrace za takve igre. Sunjic bez veze, apsolutno nista nema osim donekle skoka, trom, spor, ispada kao na ruletu, i nekako moze funkcionisati kada se njegov tim brani, ali u svakoj kontri i polukontri protivnika je opasan za nas gol skoro kao i protivnicki napadac, Gledaj golove koje smo primili dok je Sunjic bio i igri. uvijek je tu negdje, ali za pola koraka kraci, sporiji. Bicakcic je mozda i najbolji u ovoj konkrenciji, ali ni on nije ni blizu Spahicu, nesiguran prilikom intervencija, lak za prodriblati. Vranjes sto je odigrao do sada za reprezentaciju se je bilo katastrofalno. Protiv Grka, najopasnije njihov napadac, najvise udaraca uputio prema nasem golu, plus sto ga Samaras samarao kako je stigao, a potencira se kao neka njegova snaga. Protiv Belgije penal u stilu djaka prvaka, a jednu jedinu koliko toliko solidnu partiju protiv Iraca pokvario odmah u revansu asistencijom za njihov gol. Oko reprezentacije se godinama vrti samo zato sto je Srbin. Cocalic me najvise iznenadio ali u negativnom smislu. Nisu menadzeri budale, da je neki igrac prebacio bi tu Belgijsku ligu ili makar otisao u neki njihov klub iz samog vrha. Slab u skoku, skoci par desetinki sekunde ranije i tek u padanju zahvati loptu koja obavezno ide prema nasem golu valjda i zbog one cele. Anicica dovoljno ne znam, a sve nesto kontam ako taj Cimirot bude tako dobar kako se prica dabi Besic mogao ne poziciju u odbrani, posebno ako Spaha zaista ode.
Zato i kazem da mora traziti novi par stopera. Isprobavati
nove igrace u prijateljskim utakmicama da bi se pokusao iskristalizirati novi solidan par stopera. Anicic nije ozbiljno isproban. Dumic takodjer a mozda i Graovac koji nije stoper sjekira tipa Sunjic. Meni se Sunjic isto ne svidja ali moras imati i takvog kad je skok igra jaka u protivnika. Ja bi osobno igrao sa Bicakcicem i Zukanovicem. Evo gledam veceras Zuku i nije bio los uopce. A igra protiv najboljih. Spaha nece dovijeka i mora se traziti i uigravati novi par. Iskreno, ona kasnjenja su mi isla na zivce i bez tragicne igre sa Ircima. Volim ga kao brata ponavljam ali ja bih mu osobno zahvalio. Ako Mesa ne zeli mijenjati, necu nista protiv napisati jer Emir to nije zasluzio.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 09 mar 2016, 01:31

Misimovic-20 posto slabija reprezentacija.
Spahic-20 posto slabija reprezentacija.

Saberi-vec 40 posto slabija reprezentacija.

Plus,ovakav Dzeko,pa guranje Cocalica,Vranjesa i ko sve jos nece isplivati i to nije ni priblizno ono sto smo bili.
A trebali smo biti jaci nego sto smo ikad bili.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 13 mar 2016, 15:47

Danas ga nema, jesu li kartoni ili povreda?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Emir Spahić

Post Postao/la Goalgetter » 13 mar 2016, 15:49

HankMoody je napisao/la:Danas ga nema, jesu li kartoni ili povreda?
Kartoni.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 mar 2016, 11:35

ala je naljutio "novinare" Avaza :rol:

slika
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 25 mar 2016, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.

High

Post Postao/la High » 25 mar 2016, 11:36

:lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 25 mar 2016, 11:45

steta sto nema Cartmana na forumu vise :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 25 mar 2016, 12:15

Spaho patriota je znao! Jedan je Velid :mrgreen:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 25 mar 2016, 12:19

autor: redakcija :mrgreen:
nije se novinar smio potpisat', da smecar ne bi poslao ljude da ga ispresavijaju :lol:

nekada je bio idol i ponos nacije, a sada je samo klosar i smecar, proklet bio dan kada se vratio u repku!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 25 mar 2016, 12:45

JohnCleese je napisao/la:Spaho patriota je znao! Jedan je Velid :mrgreen:
[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:
Najveća misterija koja je ostala je koga su to Spaho i Zoka poderali.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 25 mar 2016, 12:47

povlačim sve loše napisano o Spahi :oops:
cim ga smrdljivi Avaz blati to znači da vrijedi, :thumbup: :thumbup: :thumbup:
To Spaha mame im se naj..ebi smrdljive smetljarske ,avazovske :puke:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 mar 2016, 12:49

Neka napisu da su ga isprovocirali. Novinari su cudna sorta ljudi, ne gotivim Spahu ali provociranje igraca i seljacki pristup ne zasluzuju nista bolje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.