U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Bravo momci, idemo sada po X u zadnjoj tekmi i direkt na EP.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jeste.Bihac96 je napisao/la:Zar uefa nije promijenila format takmičenja umjesto 8 na 16 reprezentacija
Na svakoj stranici neko napiše da ne zna da sada ide i sedam drugoplasiranih reprezentacija, pratite malo igru
Inače nema teoretske šanse da budemo najgora drugoplasirana jer su u grupi gdje se nalaze Španija, Belgija, Izrael i Slovenija odigrana sva tri kola i drugoplasirana Španija ima 5 bodova tako da ukoliko završimo među prva dva idemo sigurno dalje
Sad ne znam kakva se kombinacija prave i slučaju da tri ekipe (Rusi, Taljini i mi) imaju isti broj bodova, i ko bi tu ispušio...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
a prvo mjesto i siguran plasman na prvo i, za nas, historijsko Evropsko prvenstvo dovoljan nam je bod, ali možemo otići i kao jedna od sedam najboljih drugoplasiranih ekipa iz osam grupa.
Jel ovo šuplja ili ?
Mi valjda trebamo biti ispred Italije kako god se završi jer imamo bolji omjer .
Jel ovo šuplja ili ?
Mi valjda trebamo biti ispred Italije kako god se završi jer imamo bolji omjer .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
admir12345
- Kontakt:
Ne mozemo bit najgori drugi nikako jer je spanija zavrsila svoje utakmice i ima 5 bodova iz 3 kola a mi iz 2 6.Sa tog aspekta smo sigurni,jedino sutra nas moze sprecit da odemo na euro je da izgubimo 4:0-Cestitke momcima na pobjedi
a da italija dobije gruziju
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Oni ti ga puse Sakibeeeee 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 17 mar 2016, 14:57, ukupno mijenjano 3 puta.
Don't believe the hype.
Vec smo na euru. Bravoo momciii !!

Nije šuplja, proširen je format prvenstva sa 8 na 16 ekipa, tj. 8 prvih iz grupa, sedam drugoplasiranih i domaćin Azerbejdžan.Besic je napisao/la:a prvo mjesto i siguran plasman na prvo i, za nas, historijsko Evropsko prvenstvo dovoljan nam je bod, ali možemo otići i kao jedna od sedam najboljih drugoplasiranih ekipa iz osam grupa.
Jel ovo šuplja ili ?
Al' opet kažem ne znam kako će se gledati ovaj trougao u slučaju da Talijani dobiju Gruziju što je realno i da Rusi dobiju nas što nije nemoguće jer ovo su ipak djeca.
Tu mi imamo pobjedu protiv Talijana, Talijani protiv Rusa i Rusi protiv nas. Ja mislim da se tu gleda gol razlika i to gol razlika u ta tri susreta a u tom slučaju mi ne smijemo izgubiti više od 3-0 protiv Rusa i sigurno smo na prvenstvu. Opet kažem da ne znam, ovo je samo moja pretpostavka.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Čitajte malo, na svakoj stranici se objasni po 2 puta. Sa 6 bodova ni u snu ne možeš biti najgori drugi. Jedino visok poraz od rusije nas može koštati. Rusi jesu izgubili od talijana, ali treba znati da su u prvoj akciji dobili crveni i penal za italiju.
Treba ozbiljno pristupiti utakmici i nema razloga da ne prodjemo. Treba ganjati prvo mjesto i zbog samo prvenstva da budemo u boljem šeširu
Treba ozbiljno pristupiti utakmici i nema razloga da ne prodjemo. Treba ganjati prvo mjesto i zbog samo prvenstva da budemo u boljem šeširu
Što je fino kada se prevariš ovako. 
Ipak, naši tanko djeluju pod pritiskom, šteta što naš Savez odbija da angažuje sportskog psihologa kao sav normalan svijet.
Ipak, naši tanko djeluju pod pritiskom, šteta što naš Savez odbija da angažuje sportskog psihologa kao sav normalan svijet.
Pa zar je tesko otici na Uefinu stranicu i procitat da 16 ekipa cine zavrsni turnir u Azerbejdzanu od 5 do 21 maja.99% smo na Euru 
Dalje nas vodi i poraz od 2 gola razlike.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hajd sad napravite tabelu : Rusija - BiH 1:0 , Italija - Gruzija 3:0 npr
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Upravo kao što si naveo, gleda se gol razlika između te tri ekipeRaonffa je napisao/la:Nije šuplja, proširen je format prvenstva sa 8 na 16 ekipa, tj. 8 prvih iz grupa, sedam drugoplasiranih i domaćin Azerbejdžan.Besic je napisao/la:a prvo mjesto i siguran plasman na prvo i, za nas, historijsko Evropsko prvenstvo dovoljan nam je bod, ali možemo otići i kao jedna od sedam najboljih drugoplasiranih ekipa iz osam grupa.
Jel ovo šuplja ili ?
Al' opet kažem ne znam kako će se gledati ovaj trougao u slučaju da Talijani dobiju Gruziju što je realno i da Rusi dobiju nas što nije nemoguće jer ovo su ipak djeca.
Tu mi imamo pobjedu protiv Talijana, Talijani protiv Rusa i Rusi protiv nas. Ja mislim da se tu gleda gol razlika i to gol razlika u ta tri susreta a u tom slučaju mi ne smijemo izgubiti više od 3-0 protiv Rusa i sigurno smo na prvenstvu. Opet kažem da ne znam, ovo je samo moja pretpostavka.
http://www.uefa.com/under17/season=2016 ... index.html
Kod Belgije i Spanije je sve isto oba prvo mjesto
Kod Belgije i Spanije je sve isto oba prvo mjesto
Spanci su zavrsili sa 5 poena kao drugi u svojoj grupi znaci najgori drugi nemoze biti sa 6 poena.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Gledam danas Rusi dobili Gruziju 1-0 a sutevi 17/6 u korst Gruzije plus poraz od Italije 4-0 bez ibzira sto je sa igracem manje nam dovoljno govori o kvaliteti Rusije, i ako nas oni dobiju onda i ne trebamo ic na to evropsko 
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Ma ja, kao što reče @Clutch dalje nas vodi poraz od dva razlike, poraz od tri gola razlike ispadamo jer bi imali identičnu gol razliku kao Rusi, isti broj poena, sve isto, i onda bi se vjeruj gledao međusobni duel i tu oni idu dalje jer su nas dobili.dino-92 je napisao/la:Upravo kao što si naveo, gleda se gol razlika između te tri ekipeRaonffa je napisao/la:Nije šuplja, proširen je format prvenstva sa 8 na 16 ekipa, tj. 8 prvih iz grupa, sedam drugoplasiranih i domaćin Azerbejdžan.Besic je napisao/la:a prvo mjesto i siguran plasman na prvo i, za nas, historijsko Evropsko prvenstvo dovoljan nam je bod, ali možemo otići i kao jedna od sedam najboljih drugoplasiranih ekipa iz osam grupa.
Jel ovo šuplja ili ?
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 17 mar 2016, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
2 - smijemo izgubiti 2:0 od Rusa, svaki veci poraz znaci da bismo bili tek treceplasirani...jer bi se zatvarao krug izmedju 3 repke, Italija, Rusija, BiH:
Italijani imaju gol razliku 4:1, u slucaju poraza od 2:0 mi bismo imali gol razliku 1:2, a Rusi 2:4...u tom slucaju bismo bili drugoplasirani..
a ako izgubimo 3:0 onda bismo imali gol razliku -2, 1:3, a Rusi -1, 3:4, u tom slucaju bismo bili 3.plasirani.
Naravno, vjerujem da nasi igraci nece podbaciti, mada nista nije nemoguce ako pogledamo u proslost...mozda nas i Gruzija pogura, dvije tekme su gutavo izgubili, mozda iznenade Talijane remijem.
Nesretni - bas smo nesretni, imas 6 bodova i opet nisi siguran putnik dalje, cak ni 2.mjesto nije zagarantovano...hmm...baksuzi smo prve klase.
Kad se sjetim EP u kosarci u Sloveniji, prvi put u povijesti da je neka reprezentacija ispala s 3 pobjede u grupi i nije nastavila dalje takmicenje.
Italijani imaju gol razliku 4:1, u slucaju poraza od 2:0 mi bismo imali gol razliku 1:2, a Rusi 2:4...u tom slucaju bismo bili drugoplasirani..
a ako izgubimo 3:0 onda bismo imali gol razliku -2, 1:3, a Rusi -1, 3:4, u tom slucaju bismo bili 3.plasirani.
Naravno, vjerujem da nasi igraci nece podbaciti, mada nista nije nemoguce ako pogledamo u proslost...mozda nas i Gruzija pogura, dvije tekme su gutavo izgubili, mozda iznenade Talijane remijem.
Nesretni - bas smo nesretni, imas 6 bodova i opet nisi siguran putnik dalje, cak ni 2.mjesto nije zagarantovano...hmm...baksuzi smo prve klase.
Kad se sjetim EP u kosarci u Sloveniji, prvi put u povijesti da je neka reprezentacija ispala s 3 pobjede u grupi i nije nastavila dalje takmicenje.