Hahahaahah
Doce koga ajla aminuje, pa ona je sjedila sa kodrom nije ovaj, ljudi slijepi pored ociju
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
https://www.transfermarkt.com/enes-alic ... ler/563194H8Z7 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:39Sad ovog beka potpisati.
https://www.transfermarkt.com/matija-ka ... ler/351791
A gdje je slika dotične s Kodrom? Ja nigdje vidio nisam da je neko objavio pa ako ti imaš sliku objavi je.Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:56Hahahaahah
Doce koga ajla aminuje, pa ona je sjedila sa kodrom nije ovaj, ljudi slijepi pored ociju
Pa ne znam baš koliko je okej, uzimajući u obzir da se pise da je Rozman imao duplo veću platu. Sumnjam i da ce Kodro pristati na ista manje jer je u repci imao 30k. Sve greske iz proslosti te sad progone. Ali bit ce uredu ako se tom divljanju jednom dodje u kraj jednog dana. Sigurno ce morati vise para dati treneru u svakom slucaju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:55Ma da eto to što se Husrefu nudilo je sasvim okej, imaš solidnu osnovicu, pa ako ti bude tim dobro igrao i rezultati budu dobri, onda ćeš na bonusima uzimati dobru cifru.Pantelija je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:49Da, treba trčati i sto prije dovesti polovnog beka a u akademiji imas malca kojeg prate strani skauti.
Pa ce biti "aj sto nismo".
A nema beka da smo doveli da je valjao, sve sto valja smo mi stvorili svidjalo se to kome ili ne i zaradili i titule uzeli.
To za bonuse, smijesno. To niko nece pristati da igra tako, mislim 80% nece jer sta se desi trrener ga zakuca na klupu jer ima "svog" igraca, ili losa igra ekipe, prodaja bitnih igraca i slaba igra...
Na kraju, imas onsa problem sto svi hoce da zabiju/asistiraju... Sebičnost. Ozljeda.
Ne ide bas to tako, svi imaju te bonuse ali kao dodatak a ne kao osnova.
Trenutno imamo 2 beka od kojih je jedan povrijeđen a drugi je Duraković. Naravno da treba akademca promovisati ali ko ćemu biti zamjena? Duraković? Okej, ali onda nema potrebe psovati momku kasnije što igra onako.Pantelija je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:49Da, treba trčati i sto prije dovesti polovnog beka a u akademiji imas malca kojeg prate strani skauti.
A nema beka da smo doveli da je valjao, sve sto valja smo mi stvorili svidjalo se to kome ili ne i zaradili i titule uzeli.
To za bonuse, smijesno. To niko nece pristati da igra tako, mislim 80% nece jer sta se desi trrener ga zakuca na klupu jer ima "svog" igraca, ili losa igra ekipe, prodaja bitnih igraca i slaba igra...
Na kraju, imas onsa problem sto svi hoce da zabiju/asistiraju... Sebičnost. Ozljeda.
Bas to, kad napises za bonuse ovi misle da im das platu milju maraka. Daj ti njemu 5kE do 10kE ali igracu koji vrijedi a ne svakom ko kroci u klub. Peneranda doso da ozivljava karijeru ima 25k (suludo) nije ovih 5k opravdo a ne 25. Mislim da je Laterme tu i da sto se tice finansijskog dijela ce stanje bolje biti sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:55Trebamo smanjiti divljanje sa platama, a to sa bonusima može, ali ne baš kako mi zamišljamo.Pantelija je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:49Da, treba trčati i sto prije dovesti polovnog beka a u akademiji imas malca kojeg prate strani skauti.
Nije problem dati lovu za Renana i slične Renanu, problem je kad ti npr Matanović ima povelika primanja( primjera radi, pojma nemam koliko zarađuje niti me zanima ), a realno nije momak nikakva igračina.
Ma da eto to što se Husrefu nudilo je sasvim okej, imaš solidnu osnovicu, pa ako ti bude tim dobro igrao i rezultati budu dobri, onda ćeš na bonusima uzimati dobru cifru.
Tako su pricali isto kada je slagano da je otjerana, pa se sazna da nije, e isto tako i sada se vise pita od ovog belgijskog sportskog radnika.tabba77 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:59A gdje je slika dotične s Kodrom? Ja nigdje vidio nisam da je neko objavio pa ako ti imaš sliku objavi je.Istinasamo123 je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:56Hahahaahah
Pa glupost su ti bonusi za golove i asistencije ali bonusi za pobjede imaju smisla.Pantelija je napisao/la: ↑11 jun 2024, 14:49Da, treba trčati i sto prije dovesti polovnog beka a u akademiji imas malca kojeg prate strani skauti.
Ciji god je ovaj intervju dobar je!guadalupe je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:33Zar stvarno mislis da ovo nije Ajlin interviju.ajdohordas je napisao/la: ↑11 jun 2024, 11:16Korektan interviju Mathiasa. Dobro je pa se bilo ko oglasio iz kluba da znamo donekle na čemu smo.
Sad mi je malo lakše, bar meni.
Kako čovjek opisa igrački kadar u tri rečenice... e moj Senijade a mislio sam da će biti malo bolja karijera pred tobom.
Samo negativno prica.
Kvalitetnih bekova na nasim prostorima nema. Najgore pozicije u svim exyu reprezentacijama su decenijama bekovi. Nama u reprezentaciji su godinama igrali kojekakvi Ćivići. Dakle, bekova prosto nemaš. Iskocice poneki Dedić ili Gazibegović na reprezentativnom nivou koji su u evropskim okvirima mrtvi prosjek, ma šta pisali ovi naši mitomani.
Meho Kodro novi je prvi šef struke FK Sarajevo. Kako portal Klix.ba nezvanično saznaje, to je odluka Upravnog odbora kluba nakon odlaska Simona Rožmana.