katarakta je napisao/la: ↑07 nov 2019, 12:53
Sviuodbranu je napisao/la: ↑06 nov 2019, 22:36
Sariel1987 je napisao/la: ↑06 nov 2019, 21:27
Da nam je jedan krimos i muljator poput mamica
Uzima al i dadne.ovi nasi kokosari samo uzimaju i pustose
Meni nije jasno(nisam ni upucen u detalje niti me zanima)zasto bbb pljuju covjeka.
Uzima krade petlja pa da hoce nama doci neki xy mamic, uzeti 4-5 titula, 2-3 kupa i jednom u grupe se plasirati makar ovog novog sada takmicenja ,potpisao bi peticiju sve neka krade uzmi nosi ljudino bog ti dao i mi cemo
Covjek napravio od Dinama sto je danas i pljuju covjeka. Mozda grijesim ali meni to nije humano
Neda im da vode klub i da ga reketiraju. Sto je svacije, to nije nicije. Dinamo ima budzet 35 miliona eura, od cega su dva ili tri u startu osigurana, ostalo sve sami namaknu. S druge strane imas Hajduk, gdje "navijaci" vode glavnu rijec, trose se ogromna sredstva i nikakvog uspjeha. I njima je kriv Mamic
Ovo sto se desava kod nas je za nas, "napacene "navijace Slobode pozitivno.
Nije prvi put da pocne tako a zavrsi debaklom.
Isto se ponavlja i posle ovih kada odu, bice nam jos gore.
Duzan si kaze 5.4 miliona. Kome Secerbegovicu kome...i po kom osnovu...Koliko es duguje Husicu po papirima....
Onaj ko kaze da se raskidima ustedilo para, ja ga yebem u usta smrdljiva i yebem mu svaki dan skole sto isao.
Slobodin spas je privatizacija i jedan vlasnik, sve drugo ubleha i suplja.
Da im damo vremena, ok nije frka da vidimo i te tuzbe hocel biti.
I da se zna nije problem trositi pare od grada.
Sa milion km, ja i ti sa jos dva forumasa odradili bi bolji posao od ove uprave, Senada i Azmira zajedno. Garantujem.
Nikada nisam pogrijesio, sve se obistinilo i ovo ce biti veliki fijasko. Daj boze samo da ne ispadnemo
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".