FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

stannis
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la stannis » 06 maj 2014, 23:23

fedeltafrotta je napisao/la:
stannis je napisao/la:Ne mozemo mi nista u evropi dok se dovede pravi napadac. Kakvi Adilovici, Popovici, pravi napadac, tipa onog Stojanovica iz Leotara on mi je prvi pao na pamet.

Ovako ako se to ne uradi, opet haliti evropu pa i EL ...
taj frajer bio u zenitu karijere prije 10 godina
Ma ne kazem da njega treba dovesti. Nego takvog igraca, onaj Stojanovic iz Leotara sad ima 33 godine minimalno ja mislim..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2014, 23:23

Da je Adilović i sada u vrhu našeg napada mi bi na derbiju proslavili titulu.
DRUG NEBI TI PUNCA

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 06 maj 2014, 23:25

Mene koliko sjecanje sluzi da taj Adilovic u derbiju nije nikad dao gola, a odigrao ih je ...

Kojom logikom ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 maj 2014, 23:28

stannis je napisao/la:Mene koliko sjecanje sluzi da taj Adilovic u derbiju nije nikad dao gola, a odigrao ih je ...

Kojom logikom ?
Mozda misli da bi mu se posrecilo :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 06 maj 2014, 23:29

stannis je napisao/la:Mene koliko sjecanje sluzi da taj Adilovic u derbiju nije nikad dao gola, a odigrao ih je ...

Kojom logikom ?
Nije lik ni spomeno da bi on za derbi zabio gol ;-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 06 maj 2014, 23:29

Prijatelji , da li smo dobili licencu za evropska takmičenja ?

Dalje , vjerujem u našeg Želju , od predsjedništva , sportskog direktora , pomoćnika i ostalih koji doprinose boljem Želji , kao i za stručni štab i naravno Amara . Vjerujem da imaju odlične planove za budućnost .

Sezona bez trofeja jeste neuspješna za najtrofejniju ekipu u BiH , ali zna se šta je sve se dešavalo tako da je suvišno o tome pričat .

Mislim da u Prijedoru glatko dobivamo , a ako tamo kiksamo i ne zaslužujemo da igramo u evropskim takmičenjima :)

O ostalim stvarima , optužbama , pojačanjima , investitorima , ima da se oglasi sam klub :stop:

Volim te Željo :)
Brkica

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 maj 2014, 23:31

Kojom logikom ?
Proslaviti titulu znaci osvojiti titulu, sto ne mora nuzno znaciti pobjedu u derbiju. S njim u vrhu napada bi vjerovatno u svoju korist rjesili utakmice u Lukavici i Bijeljini, to su 4 boda vise. Nije bio Messi, pa da mozemo reci da bi uzeli Sirokog i Veleza, ali bi trenutno imali bod manje od Zrinjskog i osluskujuci rezultat iz Vrapcica igrali za titulu u Prijedoru.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 06 maj 2014, 23:31

bice **** u prijedoru, na vrijeme da vas upozorim, da ne bude cudjenja u subotu...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 06 maj 2014, 23:35

exbabilon je napisao/la:

Kojom logikom ?
Proslaviti titulu znaci osvojiti titulu, sto ne mora nuzno znaciti pobjedu u derbiju. S njim u vrhu napada bi vjerovatno u svoju korist rjesili utakmice u Lukavici i Bijeljini, to su 4 boda vise. Nije bio Messi, pa da mozemo reci da bi uzeli Sirokog i Veleza, ali bi trenutno imali bod manje od Zrinjskog i osluskujuci rezultat iz Vrapcica igrali za titulu u Prijedoru.
To moze samo znati Baba Vanga. Da je on ovo bi bilo ovako, a kad se ide tom logikom da je on bio u situacijama u kojim je Ara kad je zabijao golove onda bi popusili sve bodove koje smo uzeli s Arinim golovima. On ovaj gol sto je sad Ara dao moze dati samo na igrici..

Glupo je sad raspravljati o tome kad bi neko bio jer nema nikakve logike. Nama treba pravi spic, kojeg vjerovatno ne mozemo naci ovdje i koji se treba platiti (to mislim na platu). Kad smo vec nosioci da napravimo i neki rezultat, a bez dobre ofanzive nema prolazenja u evropi nigdje..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2014, 23:36

Šta je po tebi pravi špic?
DRUG NEBI TI PUNCA

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 06 maj 2014, 23:39

Po meni pravi spic je Armin Hodzic uz jos malo rutine zabijo bi u ovoj ligi iduce sezone 40 golova. Posto njega ne mozemo imati, onda naci neko takvog slicnog napadaca, a moze se naci. Mozda cak i neki crnac, a znam da to mogu naci, bar Ivica preko svojih veza.

A rekao sam jos sta je za mene spic, ko se sjeca tog igraca. Leotar sampionska Nenad Stojanovic !!!

" onclick="window.open(this.href);return false;

Edit: Gledam sad transfermarket i on je trenutno u Lovcenu. Ne mogu se oteti dojmu da mu kod nas ne bi bilo bolje. Kakva Crna Gora..
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 06 maj 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 06 maj 2014, 23:44

stannis je napisao/la:Po meni pravi spic je Armin Hodzic uz jos malo rutine zabijo bi u ovoj ligi iduce sezone 40 golova. Posto njega ne mozemo imati, onda naci neko takvog slicnog napadaca, a moze se naci. Mozda cak i neki crnac, a znam da to mogu naci, bar Ivica preko svojih veza.

A rekao sam jos sta je za mene spic, ko se sjeca tog igraca. Leotar sampionska Nenad Stojanovic !!!
Nas mentalitet,samo nek je crnjo i moze valjati,uzmi Phila Jacksona kad ti je do njih! :D
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2014, 23:45

Igrač koji u dvije godine zabije (ključna riječ ZABIJE) 40 golova je za mene pravi špic. Pogotovo onda kada je najviše trebalo. A jel' škaricama davao golove, probacivao štoperima kroz noge, me apsolutno ne interesuje. Bitno je da zabije iz prve ili eventualno druge prilike i to je to. Ostalo je nebitno.
DRUG NEBI TI PUNCA

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 06 maj 2014, 23:48

bagrcavi je napisao/la:Igrač koji u dvije godine zabije (ključna riječ ZABIJE) 40 golova je za mene pravi špic. Pogotovo onda kada je najviše trebalo. A jel' škaricama davao golove, probacivao štoperima kroz noge, me apsolutno ne interesuje. Bitno je da zabije iz prve ili eventualno druge prilike i to je to. Ostalo je nebitno.
Ne mozes mi ovo napisati molim te. Adilovic zabijao iz prve ili druge prilike ? Ne mozes majke mi.

Koliko je dao golova, toliko mi je izvukao zivaca sta je sve fulao. Pa Siroki finale opuca i pogodi korner zastavicu. Pa protiv Olimpica na Kosevu kad se Amaru drmala stolica, kad smo pobjedili s igracem manje, crveni karton. Pa tako dalje i dalje ...

Ali to je moje misljenje, ne bih da sad o Adilovicu pisemo...

Otisao i to je proslost.
Zadnja izmjena: stannis, dana/u 06 maj 2014, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 06 maj 2014, 23:48

Taj Nenad se vracao u Leotar a inace zadnjih 7,8 godina promjenio 9 klubova i sve ukupno postigao 20 ak golova ,malo je na zalasku karijere!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 06 maj 2014, 23:52

Pozdrav,može li mi iko objasniti kakva je situacija sa vama i Evropom,je l` morate pobjediti u Prijedoru ,ili bez obzira na rezultat idete u Evropu ? Pošto nama treba za opstanak(u slučaju kiksa Travnika) ,a svi znamo da je po tom pitanju odnos klubova odličan,pozdrav

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 06 maj 2014, 23:59

topa99 je napisao/la:Pozdrav,može li mi iko objasniti kakva je situacija sa vama i Evropom,je l` morate pobjediti u Prijedoru ,ili bez obzira na rezultat idete u Evropu ? Pošto nama treba za opstanak(u slučaju kiksa Travnika) ,a svi znamo da je po tom pitanju odnos klubova odličan,pozdrav
Nama treba pobjeda da bi bili sigurni za Evropu, svaki drugi rezultat nam 95% znaci da moramo navijati za Sarajevo u finalu Kup-a, jer ako oni osvoje Kup onda mi opet idemo u Evropu kao 4. na tabeli. Ipak, postoji mogucnost da Celik ne dobije licencu pa da idemo u Evropu kako god, ali nesto ne bih se uzdao previse u to.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 07 maj 2014, 00:26

Okej ,hvala na informaciji,ma osvojiće to Sarajevo,bolja su ekipa od Čelika,ali eto danas ćemo znati ,do njih je ,pozdrav i puno sreće,želim vam da izborite evropu,a nama naravno opstanak .

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 07 maj 2014, 00:30

Koja ljepota bi bilo da oni mesari iz Travnika odu iz Premier lige a da nasi sportski prijatelji iz Prijedora ostanu u ligi.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 maj 2014, 00:33

topa imal bujruma, kakve rakije i mesa pa cemo se dogovorit za tekmu :tralala:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 28 gostiju.