Treba se brzo oslobađati lopte. I sudije će biti na njihovoj strani. I Travnik je zakinut gore prije desetak dana. Sve to međutim ne mora značiti da ćemo sigurno izgubiti.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zato sto ce igraci i trener razmisljati isto, zasto rizikovati povredu pored naspanovanog domacina kojem gori pod nogama, ubice Boga u nama da nas pobijede i nadati se pobjedi Borca... Mnogi se nadaju odlasku iz Zelje, nekima istice ugovor, neki ce se aBd prodati, a ne treba ti apsolutno ni za sta... Vidjeli smo kako je to islo u identicnoj situaciji kada je Borac osvojio titulu, kada smo igrali protiv Leotara i sl.zaboljisportuBiH je napisao/la:A sviju ti hajd objasni što to nećemo pobjediti ako ne budemo moraliBaja_Zvjerka je napisao/la:Znam da je za nas gotova, tj. da smo je dobili, ali za ostale ne znamo (konkretno za Celik)... Zato kazem, mi ako ne budemo morali pobijediti, necemo sigurno...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne mora znaciti, ali ja sam ubijedjen da se nasi nece ni pocesati u slucaju poraza od njih, niti ce se nesto plaho truditi, naravno sve ovo pricam uzimajuci u obzir da Celik nece dobiti licencu... Ako je dobiju, onda je vjerovatnije da mi uzimamo mada ce opet biti pravo zaebano...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Treba Travnik izbaciti, pa nek u drugoj ligi cirkus prave sa namještanjem

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Oni su sebe vjerovatno vec osigurali, Borac je uzeo na Piroti a sada im bodovi i ne trebaju, tako da ce opet prije Rudar ispasti... Nije djaba Travnik doveo onoliko igraca, imaju kesa, a Borcu isti hronicno nedostaje...shminka je napisao/la:Treba Travnik izbaciti, pa nek u drugoj ligi cirkus prave sa namještanjem![]()
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Meni ce biti veliki minus ako mi kroz nasu igru ne osigurano 3.mjesto vec da idemo zato sto Čelik ne moze.To bi bila velika glupost,nadam se da nasi o tome ne razmisljaju 

Željeznicar za život cijeli !
Moze Travnik imati love do Bajrama, ali ce njih Borac nakantat opasno. Pa nek iduce sezone opet s Sarajevo stimaju, ali iz druge lige.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja mislim da samo budala moze tako razmisljati, tako da te apsolutno podrzavam u tome sto si napisala.likusa je napisao/la:Meni ce biti veliki minus ako mi kroz nasu igru ne osigurano 3.mjesto vec da idemo zato sto Čelik ne moze.To bi bila velika glupost,nadam se da nasi o tome ne razmisljaju
Ako mi sabi sebi nismo u stanju osigurati evropu onda ne trebamo ni igrati istu jer nismo znali.
Tako, imali smo sve u svojim rukama, da titulu privedemo kraju i nismo znali. Ako ne znamo evropu obezbijediti, onda nikom nista.

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Evropu smo obezbjedili jer Celik nema licencu, mi smo je dobili...
Dobro je, sada se opusteno moze docekati tekma sa Rudarom i nadam se pobjedi iako mislim da cemo vrlo tesko doci do nje...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ja bi radije da ostane Rudar nego Travnik svi znaju zasto.Ako nemoramo pobjedit onda zijanit samo nek oni mesari zijane mada imaju dobre cevape kod Harija.
Najava za finale kupa u Zenici i to na http://www.feed2all.eu/type/football.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Piše između ostalih parova
NK Celik Zenica vs FK Olimpik Sarajevo 17:00 NK Celik Zenica vs FK Olimpik Saraj
Koliko se malo zna o fudbalu na ovim prostorima.Jedan od razloga zašto naši fudbaleri bez obzira na kvalitet ne mogu napraviti jak transfer.
Piše između ostalih parova
NK Celik Zenica vs FK Olimpik Sarajevo 17:00 NK Celik Zenica vs FK Olimpik Saraj
Koliko se malo zna o fudbalu na ovim prostorima.Jedan od razloga zašto naši fudbaleri bez obzira na kvalitet ne mogu napraviti jak transfer.
Danas ste i definitivno osigurali evropu bili 3 ili 4 mjesto ČESTITAM. Znači vaši prijatelji Rudari opstaju u ligi, ipak dobro ovaj dan ispade za vasBaja_Zvjerka je napisao/la:Evropu smo obezbjedili jer Celik nema licencu, mi smo je dobili...Dobro je, sada se opusteno moze docekati tekma sa Rudarom i nadam se pobjedi iako mislim da cemo vrlo tesko doci do nje...

SRETAN BROJ - 1725
- corleone87
- Kontakt:
Danas ste napokon nakon 7 godina korak blize osvajanju jednog trofeja iskrene cestitkepitic je napisao/la:Danas ste i definitivno osigurali evropu bili 3 ili 4 mjesto ČESTITAM. Znači vaši prijatelji Rudari opstaju u ligi, ipak dobro ovaj dan ispade za vasBaja_Zvjerka je napisao/la:Evropu smo obezbjedili jer Celik nema licencu, mi smo je dobili...Dobro je, sada se opusteno moze docekati tekma sa Rudarom i nadam se pobjedi iako mislim da cemo vrlo tesko doci do nje...

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
na 2:43
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Nećete ni da kažete hvala što smo vam osigurali sigurnu evropu i opstanak vašim prijateljima.corleone87 je napisao/la:Danas ste napokon nakon 7 godina korak blize osvajanju jednog trofeja iskrene cestitkepitic je napisao/la:Danas ste i definitivno osigurali evropu bili 3 ili 4 mjesto ČESTITAM. Znači vaši prijatelji Rudari opstaju u ligi, ipak dobro ovaj dan ispade za vasBaja_Zvjerka je napisao/la:Evropu smo obezbjedili jer Celik nema licencu, mi smo je dobili...Dobro je, sada se opusteno moze docekati tekma sa Rudarom i nadam se pobjedi iako mislim da cemo vrlo tesko doci do nje...

btw:
Bajkice javi se, bar komšijama da čestitaš pobjedu.

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Juniori dobili 0-2 u Mostaru
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
mukitmovac je napisao/la:Juniori dobili 0-2 u Mostaru

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Ko je broj 11,desno krilo ? mali je predobar igrač,šta je samo danas radio to su čuda,oba gola dao lijevo krilo osmica Senad neki zaboravio sam prezime,danas ste se pokazali boljom ekipom,naši odigrali najlošiju utakmicu sezone u najvažnijoj utakmici,prije samo 20 dana vas dobili 6:2,ali jbg.fedeltafrotta je napisao/la:mukitmovac je napisao/la:Juniori dobili 0-2 u Mostarutreba ih podržati na revanšu