Kako god bice "hot"
na forumu
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Znam za to, ali otvara se prilika za LL.Unofficialpage je napisao/la:Kasno. U ponedjeljak je ždrijeb i ako do tad ne otkažu mora kvale igrat i najmanje proći dva kola.Biki je napisao/la:Ne treba zaboraviti da Sidney moze jos nekog izbaciti, recimo Delpa. Svi ti iz Top 50 nece nista riskirati ako se pojavi i najmanji problem pa me ne cudi mogucnost otkaza Monfilsa. Mislio sam da ce Damir biti No.4 kvala, ali sada ima fakat realne sanse da uleti u MD iako nisam optimist da i blizu ponovi proslogodisnji rezultat..
Valja proći dva kola.Biki je napisao/la:Znam za to, ali otvara se prilika za LL.Unofficialpage je napisao/la:Kasno. U ponedjeljak je ždrijeb i ako do tad ne otkažu mora kvale igrat i najmanje proći dva kola.Biki je napisao/la:Ne treba zaboraviti da Sidney moze jos nekog izbaciti, recimo Delpa. Svi ti iz Top 50 nece nista riskirati ako se pojavi i najmanji problem pa me ne cudi mogucnost otkaza Monfilsa. Mislio sam da ce Damir biti No.4 kvala, ali sada ima fakat realne sanse da uleti u MD iako nisam optimist da i blizu ponovi proslogodisnji rezultat..
Mislim da u utorak, 1. kolo je srijeda, tako zrijeb jedan dan ranijeUnofficialpage je napisao/la:Kasno. U ponedjeljak je ždrijeb i ako do tad ne otkažu mora kvale igrat i najmanje proći dva kola.
To nije istina, Damir je treca alternativa - samo Tsonga, Sock, Stepanek, Haas i Tipsarevic su "OUT"HeraklitMracni je napisao/la:sad kako sam vidio , ward prva alternativa dzumi drugajos dva , to tsonga i rosol i dzumi upada jel ?
http://www.tennisalternative.com/forum/ ... ead_id=945" onclick="window.open(this.href);return false;
Montanes je odustao , evo ovdje da je dzumi druga alternativa
http://www.tennisalternative.com/forum/ ... ead_id=967" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa, ranTing, ne ide to tako bas. On je alternate na AO a na osnovu deadline u Casablanci ce morati birati a to je mislim danas. Automatski mora se povuci s liste na AO jer ni pozakonu fizike a ni ATP rules ne mozes biti istovremeno (u istoj sedmici) na dva razlicita mjesta. Sreckovic ce izgleda biti Ward na osnovu Cilkana i to je to. Steta zbog 40000 KM, mada ce mu ovo biti bolja opcija, uvjeren sam.Unofficialpage je napisao/la:Montanes ne igra kvale AO ali ako uđe MD igrat će AO. Nije se ni prijavio za kvale AO već samo za MD.
Sljedeće sedmice su kvale AO i Casablanca. I tako da je moguće da igra i Casablancu i AO. Igrat će AO isključivo ako upadne u MD bez kvala, kvale neće igrati.Biki je napisao/la:Pa, ranTing, ne ide to tako bas. On je alternate na AO a na osnovu deadline u Casablanci ce morati birati a to je mislim danas. Automatski mora se povuci s liste na AO jer ni pozakonu fizike a ni ATP rules ne mozes biti istovremeno (u istoj sedmici) na dva razlicita mjesta. Sreckovic ce izgleda biti Ward na osnovu Cilkana i to je to. Steta zbog 40000 KM, mada ce mu ovo biti bolja opcija, uvjeren sam.Unofficialpage je napisao/la:Montanes ne igra kvale AO ali ako uđe MD igrat će AO. Nije se ni prijavio za kvale AO već samo za MD.
Ne znam bgm šta će, tako je rek'o. AO igra samo ako uđe u MD. Kvale neće igrat. Vjerovatno ako uđe u MD neće igrati u Casablanci već će se negdje pripremati.HeraklitMracni je napisao/la:Ti stvarno mislis da ce on sa sljake preci na hard ... on je u maroku i potvrdio je , ima rok od par dana da se potvrdi .. a dzumi je jednom zakasnio da se odjavi s turnira u montelieru pa morao da putuje da igra da ne bi poslije bio kaznjen .. ne mozes ti cekat zadnji dan ili sta vec ...
Jest.Virtu4l je napisao/la:Izgleda da je Almagro potvrdio Sydney.
Link?Unofficialpage je napisao/la:Jest.Virtu4l je napisao/la:Izgleda da je Almagro potvrdio Sydney.