Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Cerkezovic je iz Tuzle, nije iz Sarajeva :kafa:nerminh74 je napisao/la:50 skokova :shock:
Imamo fore izgubiti 10 razlike, sve preko toga je vjerovatno ispadanje. Naravno pod uslovom da Izrael izgubi oba preostala meca, a mislim da ce izgubitiVrebac07 je napisao/la:Jos bez Sania,, Talic iduci Gordic
![]()
Sutra sa drugom ekipom igrati ,ostale odmarati!!
Čak i uvoj utakmici protiv Litvanije kritikuju kuknjava kuknjava .bordobijeli je napisao/la:Treba se vratiti par stranica unaazad i vidjeti sta vrli forumasi misle o ovoj ekipi(prvo pol protiv Izraela) .![]()
![]()
![]()
![]()
Hvalabadel62 je napisao/la:18:45SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Bravo momci, idemo dalje
U koliko je sutra tekma?
Igrao je 19 minuta, ali ništa posebno.boomerang5 je napisao/la:nisam upratio, sto nije campara igrao ?
Mislim da Israel uzima, odgovoralo nam ili ne hahabadel62 je napisao/la:Nama bi odgovaralo da Izrael uzme ?
Tada smo automatski u četvrtfinalu igramo protiv drugog iz grupe Srbija, Francuska, Rusija i Slovenija.badel62 je napisao/la:Nama bi odgovaralo da Izrael uzme ?
A sto Mutic ne igra, izvinjavam se ali nisam bas upratio sva desavanja oko reprz. Za sikirasa znam, da je rijec o povredi?sajo10 je napisao/la:Yebote kad skontas da su u ovom timu Mutic i Sikiras jos..![]()
wow.. Da ne govorim izdajnik Bajo
hahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.