Faktički preuzima Želju za iduću sezonu, možda se može tu malo naći prostora za marnevar, ali zašto se kockati sutra zavrsiti sve...
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ubrzo mu pocinju pripreme za Evropu, ne bi on vodio taj baraz.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
I tu ce biti svega. Čapljina jedina hrvatska komponenta, Vitez preuzeli neki stranci, Rudar ko Rudar, nije mu mjesto u Drugoj ligi. Ni jedna od njih nece krenuti s bijelom zastavom. Jedinstvo igrackim kvalitetom iznad svih sigurno, ali ce biti u najmanju ruku "guravo".
Ne trebamo uopće razmišljati o desetoj poziciji, jer puno toga bi se moralo poklopiti da uopće tamo završimo ukoliko ne pobjedimo u Banovićima. Sretno momcima sutra i treba ići na pobjedu, pa kako nam bude.
Budućnost je uvijek imala čvrstu ekipu i nije nam to baš gostovanje za spašavanje sezone, ali 15 utakmica smo bez poraza, tako da imamo nade i šanse dobiti Budućnost.
Budućnost je uvijek imala čvrstu ekipu i nije nam to baš gostovanje za spašavanje sezone, ali 15 utakmica smo bez poraza, tako da imamo nade i šanse dobiti Budućnost.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Mislim da je sansa za pobjedu 30%. Moje misljenje i daj Boze da grijesim. Imamo dobru ekipu, uigranu, imaju snage, kondicije, vjerujem i zelju da pobijede ali ipak Buducnost je uvijek nezgodna za nas tako da zbog toga sumnjam u pobjedu, plus na to kad se dodaju sudije mislim da nece izaci na dobro.
Sretno nam, do pobjede.
Sretno nam, do pobjede.
-
- Kontakt:
Ma pobjeda ako Bog da. Vjerujem u ove momke
Ako ko bude imao link biti cu zahvalan ako ga podjeli
-
- Kontakt:
forza jedinstvo sve nay nay
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Idemo po pobjedu 1:2 Salkanovic -Zaric.....
-
- Kontakt:
Gubimo ne valja
Golmanova greska.
-
- Kontakt:
Ma ovo mu je već 4-5 ove polusezone greska
Znaci nakon Nanića,Nanić
Milosevic je definitivno jedini igrac iz startnih 11 kojeg bih se rijesio. Svaki centarsut prekritican, i ovo je njegov gol.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Bolji je Bilić po meni
Golmanov go, nema ništa gore od toga da krene, pa onda stane. Što @harden napisa golman nam je daleko najslabija karika, nikad mi nije ulijevao sigurnost, sreća njegova što je ispred sebe imao Zgonjanina.
Nadam se preokretu, jer na stolu su jake premije za pobjedu.
Nadam se preokretu, jer na stolu su jake premije za pobjedu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Sreća gradina vodi ako ne pobjedi u Zenici zadnje kolo mi smo u barazu
-
- Kontakt:
Protiv Stupcanice greska Hadre, sad golmana, moglo bi nas skupo kostati. Nadam se preokretu
1:1 Zaraaaaa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.