BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

DeepPurple
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la DeepPurple » 29 okt 2015, 00:43

Elegant je napisao/la:Zamislite da BHF napravi neku glupost radi Vranjesa i da nam plasman dođe u pitanje ?
Onda ce ga bas primiti :mrgreen:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 okt 2015, 00:49

Elegant je napisao/la:Zamislite da BHF napravi neku glupost radi Vranjesa i da nam plasman dođe u pitanje ?
Sumnjam da su toliko glupi da na utakmici rade sranja zbog jednog Vranješa.

Ako će se boriti nek' se bore van terena, a svakako će borili se oni ili ne Vranješ kad tad izletiti iz reprezentacije zbog objektivnog (ne)kvaliteta :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

DeepPurple
Kontakt:

Post Postao/la DeepPurple » 29 okt 2015, 00:57

pinoglavi je napisao/la:
FliX je napisao/la:
Ferdinand je napisao/la:..Ista, samo jos radikalnija situacija je sa sranjesom koji je igrao protiv Kipra...
:lol: :lol: :lol:

Koji pacenik..

P.S Ako kojim slucajem doticni bude igro hoces li navijat da sebi da nekoliko autogolova ? :clap:
Vjerovatno nece, ali ce zato hvaliti poteze koje bi bhf radio prije i u toku utakmice a vezane su za Ogija
A vi dumat glavom ko merino ????

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 29 okt 2015, 01:16

FaraonTM je napisao/la:

Ako će se boriti nek' se bore van terena, a svakako će borili se oni ili ne Vranješ kad tad izletiti iz reprezentacije zbog objektivnog (ne)kvaliteta :)
Vise nista nije iskljuceno, svi koji trebaju biti su upozoreni i na njima je. Sranjes niti po bilo kojem osnovu ne treba da se nadje na spisku! Jedan fudbalska utakmica jeste vazna, ali nije vaznija od ponosa jednog citavog naroda!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 okt 2015, 07:36

Selektor Irske ce sresti selektora Walesa kako bi naucio iz njegovih gresaka. Pitam se samo sta ce mu ovaj reci, ni mi neznamo kako smo pobijedili. :D Plus sto su SEO i Dzeko ponovo tu. Cocalic isto tako. Dakle Mesa ima dosta mnogo slobode da postavi ekipu.

Pitanje je da li je Mesa spreman da ponovo stavi nesto sporijeg Zukanovica na beka, a SEO da ide na DMa. Teoretski ako odigra jos jednu utakmicu na toj poziciji u Schalke, zasto da ne, igrao je i prije. Jedino ako ga Mesa ne vidi u sastavu reprezentacije na DMu. Mujdza jeste u losoj formi, no njegove alternative i nisu bas neke, Vranjes ne igra, Bicakcic je suvise spor.

---------------------Begovic---------------------
---Mujdza----Sunjic---Spahic---Zukanovic--
---------------Pjanic------SEO------------------
--------------------Salihovic---------------------
------Visca----------------------------Lulic------
---------------------Dzeko----------------------

Salihovic i SEO su i jedan i drugi fizicki veoma jaki plus sto su brzi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 29 okt 2015, 11:05

Hajde vise.. sve cekam kad cu doci na ovu temu a da ugledam Stojaknu Majku Knezopoljku!

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 29 okt 2015, 11:11

sve je to ok, ali nije mi jasno, zasto se raja toliko raduje povratku kolasinca?!?!?! nista protiv momka, i veoma mi je drag, jedan od najdrazi nasih igraca, al treba biti iskren, jedino sto taj momak zna, je razbijati igrace....s loptom nista nezna, nema pregled igre, nije ni toliko brz, dosta puta ispada (oni sto prate schalke, znaju o cemu pricam), nema neki sut, nema dribling....znaci bas nista, osim tog razbijanja protivnika.......po meni, nije zasluzio mjesto medju prvi 11.......

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 okt 2015, 11:23

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:sve je to ok, ali nije mi jasno, zasto se raja toliko raduje povratku kolasinca?!?!?! nista protiv momka, i veoma mi je drag, jedan od najdrazi nasih igraca, al treba biti iskren, jedino sto taj momak zna, je razbijati igrace....s loptom nista nezna, nema pregled igre, nije ni toliko brz, dosta puta ispada (oni sto prate schalke, znaju o cemu pricam), nema neki sut, nema dribling....znaci bas nista, osim tog razbijanja protivnika.......po meni, nije zasluzio mjesto medju prvi 11.......
Pa rusioc, pravi Bosnjo, sin Bosne, ima ljiljane a i cesto postavi na fb neku patriotsku najcesce dok vjezba, ima taj pogled bosanskog gazije i gradju. Uz to cesto mozes onaj citat vidjet uz njegvu sliku : "Babo bi me se odrekao da nisam izabrao Bosnu.".... i tako vise nego dovoljno da igra u prvih 11 ... :lol: :lol:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 29 okt 2015, 11:29

JohnCleese je napisao/la:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:sve je to ok, ali nije mi jasno, zasto se raja toliko raduje povratku kolasinca?!?!?! nista protiv momka, i veoma mi je drag, jedan od najdrazi nasih igraca, al treba biti iskren, jedino sto taj momak zna, je razbijati igrace....s loptom nista nezna, nema pregled igre, nije ni toliko brz, dosta puta ispada (oni sto prate schalke, znaju o cemu pricam), nema neki sut, nema dribling....znaci bas nista, osim tog razbijanja protivnika.......po meni, nije zasluzio mjesto medju prvi 11.......
Pa rusioc, pravi Bosnjo, sin Bosne, ima ljiljane a i cesto postavi na fb neku patriotsku najcesce dok vjezba, ima taj pogled bosanskog gazije i gradju. Uz to cesto mozes onaj citat vidjet uz njegvu sliku : "Babo bi me se odrekao da nisam izabrao Bosnu.".... i tako vise nego dovoljno da igra u prvih 11 ... :lol: :lol:

ako cemo tako prijatelju, zasto se onda svi protive HADZICU u prvih 11?? Anel Hazdic je isto sin bosanski, koji uvijek pjeva himnu u odnosu na druge igrace!!....a i siguran sam, da je kvalitetni od seada...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 29 okt 2015, 11:31

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:

ako cemo tako prijatelju, zasto se onda svi protive HADZICU u prvih 11?? Anel Hazdic je isto sin bosanski, koji uvijek pjeva himnu u odnosu na druge igrace!!....a i siguran sam, da je kvalitetni od seada...
loooool
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 29 okt 2015, 11:38

Pa zbog afere Germania, na nacin kako je upao u repku zajedno sa Tinom,zbog toga takodjer sto na njegovom mjestu igra jos veci rusioc "chungalunga" koji je dosad u odnosu na broj odigranih repki i na nacin na koji ih je odigrao dao najvise ovoj reprezentaciji, pa sad Anel kad uleti vidi se nenadoknadiva razlika u kvalitetu. Medjutim vjeruj da je Anel osoba koja visoko kotira u ovim Bhf krugovima (Stokholm, Oslo, Bec...) njima uopste nije mrzak, vec im je gotivan...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 29 okt 2015, 12:13

JohnCleese je napisao/la:Pa zbog afere Germania, na nacin kako je upao u repku zajedno sa Tinom,zbog toga takodjer sto na njegovom mjestu igra jos veci rusioc "chungalunga" koji je dosad u odnosu na broj odigranih repki i na nacin na koji ih je odigrao dao najvise ovoj reprezentaciji, pa sad Anel kad uleti vidi se nenadoknadiva razlika u kvalitetu. Medjutim vjeruj da je Anel osoba koja visoko kotira u ovim Bhf krugovima (Stokholm, Oslo, Bec...) njima uopste nije mrzak, vec im je gotivan...
ma to sa germanijom su sve nebuloze, covjek igra redovno u sturmu, pruza solidne partije, da nema neki talenat to nam je svima jasno, al nema ga vala ni kolasinac......budimo iskreni i realni.......

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 okt 2015, 12:38

Ferdinand je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Vise nista nije iskljuceno, svi koji trebaju biti su upozoreni i na njima je. Sranjes niti po bilo kojem osnovu ne treba da se nadje na spisku! Jedan fudbalska utakmica jeste vazna, ali nije vaznija od ponosa jednog citavog naroda!
Za mene nikad, iskreno zaboli me neka stvar za Vranješom i šta crta po svom tijelu, to nema nikakve veze sa fudbalom i ne treba miješati fudbal sa tim.

Vidiš koliko je Srbima krivo što nisu otišli na SP a jedan od razloga je taj što su se dali isprovocirati, i kao da sad sve ne bi dali da su u Francuskoj, šta im znači što su uletili na teren u Beogradu? Ništa! Ja se nadam da mi nećemo biti toliko plitki.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 29 okt 2015, 12:45

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Pa zbog afere Germania, na nacin kako je upao u repku zajedno sa Tinom,zbog toga takodjer sto na njegovom mjestu igra jos veci rusioc "chungalunga" koji je dosad u odnosu na broj odigranih repki i na nacin na koji ih je odigrao dao najvise ovoj reprezentaciji, pa sad Anel kad uleti vidi se nenadoknadiva razlika u kvalitetu. Medjutim vjeruj da je Anel osoba koja visoko kotira u ovim Bhf krugovima (Stokholm, Oslo, Bec...) njima uopste nije mrzak, vec im je gotivan...
ma to sa germanijom su sve nebuloze, covjek igra redovno u sturmu, pruza solidne partije, da nema neki talenat to nam je svima jasno, al nema ga vala ni kolasinac......budimo iskreni i realni.......
:shock:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 okt 2015, 13:59

Kolasinac i Dzeko ce biti velika pojacanja u prvoj utakmici u Zenici,Kolasinac je na lijevom beku bolji od Zukanovica,koji po meni zadnje dvije utakmice i nije odigrao briljantno,pa bi ga stavio na stopera ili zadnjeg veznog... govoriti da Kolasianc nije igrac za prvih 11,je suludno,momak u jendom Salkeu igra skoro svaku utakmicu,malo ga je povreda izbacila iz ritma,ali prejak igrac,u defanzivi pogotovo. Kad se samo sjetim kako je Aguera pa i Mesija stavio u dzep na SP. on je po meni nezamjenjiv clan prve postave,pogotovo protiv Irske koja igra dosta tvrdo i grubo,neophodni su nam igraci kakav je Kolasinac,cvrt,jak,stamenit,dobar pregled igre,ima covjek sve osim suta...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 okt 2015, 14:07

Zukanović je taktički odgovorniji igrač od Kolašinca, protiv Iraca koji su trkači, njegovi nepromišljeni startovi, izleti, itd, mogu nas skupo koštat' .. tako da, ne znam, teška odluka koga staviti da igra

možda Spahić i Zukanović stoperi, a Seo bek :think:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 okt 2015, 14:16

Mislim da Meša neće dirati odbranu, Seo ako bude igrao igrat će na defanzivnom veznom umjesto Hadžića/Vranješa koji su to igrali u zadnje dvije tekme, ako ne onda ga očekujem na klupi. Prvo što će Irci u Zenici igrati vrlo malo po zemlji, većinom će to biti ono Englesko bunaranje od zadnje linije prema napadačima tako da nam treba visokih igrača.

U revanšu u zavisnosti od rezultata se može kombinovati koga od njih dvojice da Meša stavi na beka.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 29 okt 2015, 14:19

Zukanović i Kolašinac moraju bit' zajedno na terenu !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 okt 2015, 14:21

Ako bude igrao a prije tekme sa Seadom stručni štab obavezno treba razgovarati o odmjerenosti startova i da agresiju svede na mjeru koja je dovoljna da zaustavi protivnika bez kakvog glupog faula koji bi ga mogao koštati isključenja.

Momak je srčan i kvalitetan ali mora dobro da se pazi. Sjetimo se kad Roseti isključi Salihovića, ili u baražu kad Lula fasova od Starkea... Mislim da prema nama ni sada neće biti prevelikog merhameta od strane sudija.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2015, 14:25

kolašinac kako trenutno igra u šalkeu bolje je da ne igra

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.