Ma mislio sam nikada više ne napisati komentar na ovom forumu iz razloga što je netko očito smišljeno dopustio da se napiše toliko poziva na ubijanje toliko primitivizma toliko idiotizma toliko mržnje i neznam kako bi to još mogao nazvati nakon događanja od 4.10.09 . i onda se prvi dan odjavim ono sebi kažem ma koji si ti kreten pa pišeš ovdje ali ajde znatiželja je i ubila mačku pa ja opet na forum , kažem ma hajde čitaj ali nećeš pisat više i veselim se ja mi razbili Bosnu i gdje ćeš većeg gušta nego se iskalit na kobe-u,mahalašu,neni i ostalim njihovim istomišljenicima (ne i svim navijačima Bosne kojih je dosta realnih) ali opet kažem ne zaslužuju oni moj post ne želim preći preko svega i onda odem na tekmu protiv Budućnosti sjednem na svoje mjesto iza gostujuće klupe i hvala Bogu lagani pritisak zajebancija i sl. kad se tamo nađe jedan pacijent pomoćni trener gostiju kojeg lagano karamo 3-4 sezone jer je slab na živcima , i tako lagano provociranje (s tog djela tribine nikada nije jedan papirić upao u teren ) i taj isti kreten ispali na živci i zamisli uzme bocu od vode i pogodi mog frenda u međunožje ili ti muda i šta će se desiti nego naglo komešanje opet bez ikakvih posljedica ali ne nađe se jedan neznam kako ga nazvati (šarlatan,glupan,zlonamjernik,kreten neznam više koje ime bih mu dao) koji nije uopće bio na utakmici i kaže kako je jedan navijač kojem nije mjesto na tribini izazvao Jeretina alo pa kakve su to dezinformacije tko to više dopušta namjerno blaćenje moga grada i kluba neki lik gleda na tv-u i vidi pola kadra i on izvlači zaključke ma dokle više kako vas nije sramota umjesto da osudi kretena koji je s gostujuće klupe uzeo bocu vode i pogodio gledaoca koji je kupio kartu i za koju cijenu ima pravo 1h45min vrijeđat koga god hoće on napadne istog tog koji je dobio tu bocu u muda . Možda će ovaj moj post uvrijediti administraciju ili uredništvo ali što nema veze s pameti nema dokad više da sve što dolazi iz Širokog mora biti u negativnom kontekstu i još mi nije jasno kako ovi moji širokobriježani ne reagiraju na sve ovo što se piše.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .