HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la Kevin » 03 nov 2009, 15:01

mirzza je napisao/la:i mene odavno nije bilo na kosarkaskim temama, gledao sam tekmu u petak i ovim putem vam zelim cestitati potpuno zasluzenu pobjedu,
napravili ste dobar kolektiv samo hrabro nastavite u NLB, pa da pokusamo odrzati koeficijent,

valjda ce se i Bosna dici, vjerujem u VV jer on je jedini sto vrijedi u onom timu pored Sehe i Ivanovica
hvala na čestitkama..

iako sammmisljenja da sansi za dva predstavnika nema..ali eto nada umire zadnja...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 nov 2009, 00:26

Fino izgleda Buducnost statisticki. Em su postigli medju najvise poena dosada, usput imaju i najbolji postotak za dva, i jedan od tri najbolja za tri... Bit ce to vrlo nezgodan i tezak mec, morati ce se stajati jako blizu njihovih igraca i igrati isti tip presinga kao protiv Zadra, uz ono zalaganje. Puno ce ovisiti i kakav ce nas sut biti i kako ce to sve izgledati, al ipak momcad je stekla samopouzdanja sada, pa, za ocekivati je dobru predstavu. Bit ce to dobra tekma, jedva cekam.
...Život za Široki...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 nov 2009, 18:01

ŠB_Fidelis je napisao/la:Fino izgleda Buducnost statisticki. Em su postigli medju najvise poena dosada, usput imaju i najbolji postotak za dva, i jedan od tri najbolja za tri... Bit ce to vrlo nezgodan i tezak mec, morati ce se stajati jako blizu njihovih igraca i igrati isti tip presinga kao protiv Zadra, uz ono zalaganje. Puno ce ovisiti i kakav ce nas sut biti i kako ce to sve izgledati, al ipak momcad je stekla samopouzdanja sada, pa, za ocekivati je dobru predstavu. Bit ce to dobra tekma, jedva cekam.

a ne znam prika, nama ta budućnost nimalo ne leži, bit će to zajebano....ako mislimo dobit trebat ćemo igrat opet divljačku obranu uz dobar postotak šuta :? nikada do sada nismo dobili budućnost u službenoj utakmici :?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 nov 2009, 12:34

večeras protiv Budućnosti...bit će ****..pravo..zajebana momčad..ali samo ako ćemo agresivno i jako kao protiv Zadra možemo slaviti..

sretno

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 06 nov 2009, 12:38

Kevin je napisao/la:večeras protiv Budućnosti...bit će ****..pravo..zajebana momčad..ali samo ako ćemo agresivno i jako kao protiv Zadra možemo slaviti..

sretno
tako je ekipa koja nam definitivo ne leži i to kod kuće,ali uz potporu s tribina,nadam se opet bar 2500-3000 ljudi da ćemo pobjedit

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 nov 2009, 12:45

Steve Urkel je napisao/la:
Kevin je napisao/la:večeras protiv Budućnosti...bit će ****..pravo..zajebana momčad..ali samo ako ćemo agresivno i jako kao protiv Zadra možemo slaviti..

sretno
tako je ekipa koja nam definitivo ne leži i to kod kuće,ali uz potporu s tribina,nadam se opet bar 2500-3000 ljudi da ćemo pobjedit
bit će sigurno 2000-2500 ljudi..

to nam je prosjek 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 nov 2009, 21:57

To je to, bravo momci, svaka cast. Zao mi sto sam bolestan pa nisam mogao uzivo odgledati susret, al dovoljno mi nerve i ovako pokopaju, no uz ono zalaganje, hrabrost i potentan skok, ni Buducnost koja nam ne lezi tradicionalno ne moze ostati neporazena. Cista i zasluzena pobjeda uz vodstvo od pocetka do kraja fakticki.
...Život za Široki...

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 06 nov 2009, 22:37

Zasluzena pobjeda ,sve cestitke ......Ekipa se slozila kako treba ,al Mason je cudo...

mitica
Kontakt:

Post Postao/la mitica » 06 nov 2009, 22:49

Svaka čast zaslužena pobjeda i mogu reći da su igrali dobru odbranu odnosno igrali su agresivno po čitavom terenu kao i Budućnost. Bravo još jednom, Čolak odličan, nisam se nadao da još može tako tobro odigrati
Široki

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 06 nov 2009, 22:56

Pobjeda cista ko suza nema sta, samo mi nije jasno u cijeloj Listici nema niti jednog TV predplatnika a BHT prenosi uzivo tekmu.
Po kom osnovu i dokle ponizavanje tog tipa, fakticki zloupotreba mog povjerenja i love koju redovno placam. :?
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 06 nov 2009, 23:26

Cestitke Širokom ove sezone ima najacu ekipu,od kada nastupa u NLB ligi, nadam se da ce i Bosna proigrati ,i tako da sacuvamo dva predstavnika.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 nov 2009, 23:44

Dobra je to ekipa, al sjetiti ce se brojni ipak Široki FEAL-a. Al samo treba maksimalno ovako uci u svaki susret, i bit ce to ok, al sumnjam da se mogu sacuvati dva predstavnika, iako to BiH zasluzuje, po meni.
...Život za Široki...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 07 nov 2009, 02:09

Ma mislio sam nikada više ne napisati komentar na ovom forumu iz razloga što je netko očito smišljeno dopustio da se napiše toliko poziva na ubijanje toliko primitivizma toliko idiotizma toliko mržnje i neznam kako bi to još mogao nazvati nakon događanja od 4.10.09 . i onda se prvi dan odjavim ono sebi kažem ma koji si ti kreten pa pišeš ovdje ali ajde znatiželja je i ubila mačku pa ja opet na forum , kažem ma hajde čitaj ali nećeš pisat više i veselim se ja mi razbili Bosnu i gdje ćeš većeg gušta nego se iskalit na kobe-u,mahalašu,neni i ostalim njihovim istomišljenicima (ne i svim navijačima Bosne kojih je dosta realnih) ali opet kažem ne zaslužuju oni moj post ne želim preći preko svega i onda odem na tekmu protiv Budućnosti sjednem na svoje mjesto iza gostujuće klupe i hvala Bogu lagani pritisak zajebancija i sl. kad se tamo nađe jedan pacijent pomoćni trener gostiju kojeg lagano karamo 3-4 sezone jer je slab na živcima , i tako lagano provociranje (s tog djela tribine nikada nije jedan papirić upao u teren ) i taj isti kreten ispali na živci i zamisli uzme bocu od vode i pogodi mog frenda u međunožje ili ti muda i šta će se desiti nego naglo komešanje opet bez ikakvih posljedica ali ne nađe se jedan neznam kako ga nazvati (šarlatan,glupan,zlonamjernik,kreten neznam više koje ime bih mu dao) koji nije uopće bio na utakmici i kaže kako je jedan navijač kojem nije mjesto na tribini izazvao Jeretina alo pa kakve su to dezinformacije tko to više dopušta namjerno blaćenje moga grada i kluba neki lik gleda na tv-u i vidi pola kadra i on izvlači zaključke ma dokle više kako vas nije sramota umjesto da osudi kretena koji je s gostujuće klupe uzeo bocu vode i pogodio gledaoca koji je kupio kartu i za koju cijenu ima pravo 1h45min vrijeđat koga god hoće on napadne istog tog koji je dobio tu bocu u muda . Možda će ovaj moj post uvrijediti administraciju ili uredništvo ali što nema veze s pameti nema dokad više da sve što dolazi iz Širokog mora biti u negativnom kontekstu i još mi nije jasno kako ovi moji širokobriježani ne reagiraju na sve ovo što se piše.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 nov 2009, 02:16

Ja bih samo čestitao Širokom na zasluženoj pobjedi.Može bit da su odlučili da zadržimo prestavnika ove godine.Dobro posložena ekipa, sa najkompletnijim igračem lige Masonom može napraviti dobar rezultat.Nisam ljubomoran.Široki nek poslužio kao dobar primjer Bosni kako sa mlo para se može napraviti dobar sastav.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 07 nov 2009, 02:28

Podrinje je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ja bih samo čestitao Širokom na zasluženoj pobjedi.Može bit da su odlučili da zadržimo prestavnika ove godine.Dobro posložena ekipa, sa najkompletnijim igračem lige Masonom može napraviti dobar rezultat.Nisam ljubomoran.Široki nek poslužio kao dobar primjer Bosni kako sa mlo para se može napraviti dobar sastav.
jes al u mehinom sa malo para napraviti siroki je bogatiji od bosne samo pogledaj sponzore sirokog i pogledaj sponzore bosne i bice ti jasno, samo je stvar sto se sistemaski radi u sirokom a u bosni se svi zele okoristiit stavljanje idividue ispred kolektiva
Sam je Suton nekoliko puta rekao da je je njihov budžet manji od Bosnonog, ali može biti i da si ti upravu jer se u Bosni u međuvremenu svakakvih sranja izdešavalo.BH Telecom i ASA Auta nema većih i uspješnijih firmi u ovoj državi.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 nov 2009, 10:32

Podrinje je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ja bih samo čestitao Širokom na zasluženoj pobjedi.Može bit da su odlučili da zadržimo prestavnika ove godine.Dobro posložena ekipa, sa najkompletnijim igračem lige Masonom može napraviti dobar rezultat.Nisam ljubomoran.Široki nek poslužio kao dobar primjer Bosni kako sa mlo para se može napraviti dobar sastav.
jes al u mehinom sa malo para napraviti siroki je bogatiji od bosne samo pogledaj sponzore sirokog i pogledaj sponzore bosne i bice ti jasno, samo je stvar sto se sistemaski radi u sirokom a u bosni se svi zele okoristiit stavljanje idividue ispred kolektiva

ma šta ti je..šta cemo biti bogatiji...nego mi znamo koliko imamo i toliko kupujemo dok za Bosnu to nije slučaj...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 nov 2009, 10:45

Kevin je napisao/la:
Podrinje je napisao/la:

ma šta ti je..šta cemo biti bogatiji...nego mi znamo koliko imamo i toliko kupujemo dok za Bosnu to nije slučaj...
Bosna sada placa ceh one sezone kad su pokupovali sve zivo, kad se igrao ULEB Cup, kad je kroz klub proslo tona Amera, sto skupih (Hill i Lens), sto jeftinijih (Jackson, Jefferson, Veal itd.) i kad su plate i troskovi bile preogromni. Zato se sada nema, al ko nam je kriv

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 10:48

kksiroki je napisao/la:Ma mislio sam nikada više ne napisati komentar na ovom forumu iz razloga što je netko očito smišljeno dopustio da se napiše toliko poziva na ubijanje toliko primitivizma toliko idiotizma toliko mržnje i neznam kako bi to još mogao nazvati nakon događanja od 4.10.09 . i onda se prvi dan odjavim ono sebi kažem ma koji si ti kreten pa pišeš ovdje ali ajde znatiželja je i ubila mačku pa ja opet na forum , kažem ma hajde čitaj ali nećeš pisat više i veselim se ja mi razbili Bosnu i gdje ćeš većeg gušta nego se iskalit na kobe-u,mahalašu,neni i ostalim njihovim istomišljenicima (ne i svim navijačima Bosne kojih je dosta realnih) ali opet kažem ne zaslužuju oni moj post ne želim preći preko svega i onda odem na tekmu protiv Budućnosti sjednem na svoje mjesto iza gostujuće klupe i hvala Bogu lagani pritisak zajebancija i sl. kad se tamo nađe jedan pacijent pomoćni trener gostiju kojeg lagano karamo 3-4 sezone jer je slab na živcima , i tako lagano provociranje (s tog djela tribine nikada nije jedan papirić upao u teren ) i taj isti kreten ispali na živci i zamisli uzme bocu od vode i pogodi mog frenda u međunožje ili ti muda i šta će se desiti nego naglo komešanje opet bez ikakvih posljedica ali ne nađe se jedan neznam kako ga nazvati (šarlatan,glupan,zlonamjernik,kreten neznam više koje ime bih mu dao) koji nije uopće bio na utakmici i kaže kako je jedan navijač kojem nije mjesto na tribini izazvao Jeretina alo pa kakve su to dezinformacije tko to više dopušta namjerno blaćenje moga grada i kluba neki lik gleda na tv-u i vidi pola kadra i on izvlači zaključke ma dokle više kako vas nije sramota umjesto da osudi kretena koji je s gostujuće klupe uzeo bocu vode i pogodio gledaoca koji je kupio kartu i za koju cijenu ima pravo 1h45min vrijeđat koga god hoće on napadne istog tog koji je dobio tu bocu u muda . Možda će ovaj moj post uvrijediti administraciju ili uredništvo ali što nema veze s pameti nema dokad više da sve što dolazi iz Širokog mora biti u negativnom kontekstu i još mi nije jasno kako ovi moji širokobriježani ne reagiraju na sve ovo što se piše.
prika ja i ne čitam više sportsport.ba izvještaje, jer je to smeće nad smećem portal, uopće ne čitam njihove gluposti, samo dolazim na ovaj forum da zajebajem bosnaše kad izgube a visoko su se digli :lol:

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 07 nov 2009, 10:52

mahalac je napisao/la:Pobjeda cista ko suza nema sta, samo mi nije jasno u cijeloj Listici nema niti jednog TV predplatnika a BHT prenosi uzivo tekmu.
Po kom osnovu i dokle ponizavanje tog tipa, fakticki zloupotreba mog povjerenja i love koju redovno placam. :?
ja koliko znam na BHT se ne plaća pretplata, ispravi me ako griješim :?: :lol:

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 07 nov 2009, 12:40

predobro preodlicno, tek sad kako mi je zao protiv one utakmice sa heliosom jbga... a sto se tice onoga pomocnog trenera buducnosti tko li je vec... pa ljudi moji gdje ima da netko s klupe uzima bocu ibaca je u publiku pa stvarno jadno da ne moze biti jadnije... treba ga suspendirati kazniti ali normala nece biti nista od toga... ali ko ga jebhe pobijedili smo i to je najvaznije... čolak odlican i povlacim ono sto sam govorio da nam nije potreban...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.