Tako nekakoSemirSema je napisao/la:Prođu Maribora, izvuku FH ili Vikingur i eto grupne fazeRaonffa je napisao/la:Yebi ti to, Zrinja nosioc ako prođe u treće pretkolo

Tako nekakoSemirSema je napisao/la:Prođu Maribora, izvuku FH ili Vikingur i eto grupne fazeRaonffa je napisao/la:Yebi ti to, Zrinja nosioc ako prođe u treće pretkolo
Toliko smo pisali o tome da bi Zeljo mogao biti nositelj ako se poklopi samo jedan rezultat od 5-6 mogucih, a vidis, cak ni meni nije palo napamet da ce Zrinjski bit nositeljRaonffa je napisao/la:Yebi ti to, Zrinja nosioc ako prođe u treće pretkolo
A dobro jbg, ima tu pored tih Islanđana još Rosenborg, Sheriff, Constanta, pa vjerujem i da se sa Slavijom može igrati, ne mogu biti jači od Plzena prije par godina kada je Željo (koji nije bio ništa jači od današnjeg Zrinjskog) rezultatski ravnopravno odigrao sa njima.Signore je napisao/la:Toliko smo pisali o tome da bi Zeljo mogao biti nositelj ako se poklopi samo jedan rezultat od 5-6 mogucih, a vidis, cak ni meni nije palo napamet da ce Zrinjski bit nositeljRaonffa je napisao/la:Yebi ti to, Zrinja nosioc ako prođe u treće pretkoloAl kad vidim moguce protivnike bolje da nisu. Rijeka, Partizan, Slavija... Hafnarfjardar prizeljkivan u drugom, a sad bi bio i u trecem
![]()
Show krece za sat vremena, nadam se dobrom rezultatu i da s nestrpljenjem cekamo petak i molimo Boga za Hafnarfjardar
Mozda na taj fazon sad dobiju BuducnostRaonffa je napisao/la: Rijeka, Partizan, Astana i Malmo, to bi bilo zaista teško proći, možda Partizan na onaj fazon kao i prije 10ak godina![]()
Mislim da je od tog uvodjenja novog sistema cak Zrinjski prvak s najvise skupljenih bodova u pretkolima LP. Oni su dobili Slovana onda? Koliko sam tad naivno vjerovao da ce otici dalje, a ne znaju ni sami kako su dobili tu utakmicu.Mokes je napisao/la:Ali kakav podatak je da su nasi timovi od uvodenja novog sistema, zabiljezili ukupno 2 (slovima: dvije) pobjede u 2. pretkollima CL
I to Zrinjski na prvoj utakmici 2009.te i Borac dvije godine kasnije nakon sto je u prvoj zijanio 5-1.
Vucevich je napisao/la:Ko je na klupi ako znate?
Nije nemoguće, mada sumnjam da će ih baš izbaciti iz takmičenja zbog skandiranja, iako će vjerovatno dobiti finu "čestitku" od UEFA-e.Signore je napisao/la:Mozda na taj fazon sad dobiju BuducnostRaonffa je napisao/la: Rijeka, Partizan, Astana i Malmo, to bi bilo zaista teško proći, možda Partizan na onaj fazon kao i prije 10ak godina![]()
![]()
Jesu. Doduse i igrali su najvise.Signore je napisao/la:Mislim da je od tog uvodjenja novog sistema cak Zrinjski prvak s najvise skupljenih bodova u pretkolima LP. Oni su dobili Slovana onda? Koliko sam tad naivno vjerovao da ce otici dalje, a ne znaju ni sami kako su dobili tu utakmicu.Mokes je napisao/la:Ali kakav podatak je da su nasi timovi od uvodenja novog sistema, zabiljezili ukupno 2 (slovima: dvije) pobjede u 2. pretkollima CL
I to Zrinjski na prvoj utakmici 2009.te i Borac dvije godine kasnije nakon sto je u prvoj zijanio 5-1.
Rekao bih sad da navijaju za neko iznenadjenje i da onda tu izvuku nenositelja koji je prosao dalje, al ne mogu jer sam zategao na tiketu sve pobjede favorita ukljucujuci i pobjedu najveceg favorita veceras - ZrinjskogRaonffa je napisao/la:
Nije nemoguće, mada sumnjam da će ih baš izbaciti iz takmičenja zbog skandiranja, iako će vjerovatno dobiti finu "čestitku" od UEFA-e.
Ma Zrinjski kad se vidi omjer cak djeluje solidno s obzirom da su stalno bili u podredjenom polozaju. Nisu nikad izgubili na domacem terenu. Usporedi ih s Zeljom koji je odigrao jednak broj utakmica kao i oni. Zeljo je cesto bio blizu, ali nikad ni jednog jedinog boda nisu osvojili. Po pitanju koeficijenta i bodova od prvaka nasa liga najbolje prolazi ako je Zrinjski prvak.Mokes je napisao/la: Jesu. Doduse i igrali su najvise.
Zrinjski 1-2-3
Borac 1-0-1
Zeljeznicar 0-0-6
Sarajevo 0-0-2
Procentualno, Borac najbolji, svaku drugu dobili
Znam i ja sam se nadao, a onda lagano cetvorka u revansu. Ovo su fakat porazavajuci podaci. Pa covjece 2 pobjede u 16 utakmica, kao da se igralo protiv prvaka iz liga petice
High je napisao/la:Nazor klub, nazor stadion, nazor posjeta.
Vidi fakat na Areni.MocMahale444 je napisao/la:High je napisao/la:Nazor klub, nazor stadion, nazor posjeta.arena1
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.