HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Ma bolan sve se to mrzi svi jedva cekaju da nasi klubovi ispadnu,znas ono" nek komsiji crkne krava",satro nakon pobjeda svi ulaze javljaju se cestitam,zelim vam da prodjete bla bla...a u sebi svi mole boga da 5-ticu prime svi samo da bi kasnije mogli podjebavat,cudan smo mi narod jbg
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E sto ne mogu ove dusmaske taman da je moj babo u pitanju.Svi ste jedva cekali da zrinjski zijani da bi mogli srati! Zrinjski je prvak drzave ekipa koja je jedina igrala nogomet i derala sve redom.Mozete onda misliti koliko bi primio neko drugi!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
pa ne samo da bi ti volio,nego i svi takvi kao ti ! ali nemoj te onda ulaziti i nesta pricati kako bi volili da mi ovo da mi ono ! proseci svojoj avlijom,a nas ostavi da se mi brinemo oko trnave i drzavnog koeficijenta,ko zna kad ce zeljo doci do tog nivoa (mozda kad pobjedi u gostima,pa makar pobjedio i famosa u hrasnici).Virtu4l je napisao/la:Volio bih da primite deset. Sasvim logično, samo mi nemojte pričati o nekom koeficijentu i sličnim stvarima.
Virtu4l je napisao/la:Volio bih da primite deset. Sasvim logično, samo mi nemojte pričati o nekom koeficijentu i sličnim stvarima.
Ma nigdje veze...jel to treba da navijamo za neki tamo Slovan ili Spartak,ili mozda Aalborg...nabijem na k.... takvo razmisljanje
Ne navijam ni za sarajevo ali nemoram zeliti da komsiji crkne kravaadnan24 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Volio bih da primite deset. Sasvim logično, samo mi nemojte pričati o nekom koeficijentu i sličnim stvarima.
Ma nigdje veze...jel to treba da navijamo za neki tamo Slovan ili Spartak,ili mozda Aalborg...nabijem na k.... takvo razmisljanje
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Ne navijam ja za Slovane ili Spartake, ja navijam protiv onih koji mi ruše stolice na stadionu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Ne navijam ja za Slovane ili Spartake, ja navijam protiv onih koji mi ruše stolice na stadionu.
To je druga prica...ne volim ni ja Zrinjski,ni Slaviju pa ni Siroki...cak naprotiv...ali oni predstavljaju moju drzavu i uvijek cu navijati za njih u europskim utakmicama
sto obrukao, ti stvarno veze nemasadnan24 je napisao/la:Zrinjski je opet obrukao Bosnu i Hercegovinu...ako Sarajevo u cetvrtak izgubi sa 4-0 isto ce vaziti i za njih(pa cak je i 3-0 previse)...ne moze me niko uvjeriti da oni imaju toliko bolje uvjete da mi ne mozemo da se nosimo sa njihovim ekipama...
imperator, prodavac magle
imeime je napisao/la:sto obrukao, ti stvarno veze nemasadnan24 je napisao/la:Zrinjski je opet obrukao Bosnu i Hercegovinu...ako Sarajevo u cetvrtak izgubi sa 4-0 isto ce vaziti i za njih(pa cak je i 3-0 previse)...ne moze me niko uvjeriti da oni imaju toliko bolje uvjete da mi ne mozemo da se nosimo sa njihovim ekipama...
Pa ako ti mislis da smo mi takvi luzeri da protiv ekipa iz slovacke lige ne mozemo proci bolje od ovoga onda svaka cast...uzivaj u ovom rezultatu
@ Virtu4l
Slazem se

E ovako, prije svega mi je žao što su ispali.
Idemo redom. Reako sam davno da BIH nema kvalitetne ekipe. Mislim Zrinjski uz još neka 2-3 kluba ima najbolji kvalitet u našoj ligi. Ali da nas jedan Slovački klub nakanta 4:0 sramota. Igraš čitavu sezonu rade te Europe i ispadneš tek tako. Naša liga jednostavno nema kvaliteta, i s tim moram biti suočeni. Ne omaložavam ja ekpiu Zrinjskoga nimalo, oni imaju perspektivu i veoma mladu ekipu. Da je zadrže na okupo možda bi i bilo nešto.Gledajući u cjelini u našoj ligi nema nade.
Čestitam Zrinjskome na borbenosti ali nekad i to nije dovoljno da se prođe.
@cole-ch
ne idu u euroligu, nema za njih Europe više. Od ove godine 4 pretkola, i ovo je kao da su ispali u prvome. Ulaskom u 3 pretkolo imaš pravo da eventualnim ispadanjem igraš Euroligu.
Idemo redom. Reako sam davno da BIH nema kvalitetne ekipe. Mislim Zrinjski uz još neka 2-3 kluba ima najbolji kvalitet u našoj ligi. Ali da nas jedan Slovački klub nakanta 4:0 sramota. Igraš čitavu sezonu rade te Europe i ispadneš tek tako. Naša liga jednostavno nema kvaliteta, i s tim moram biti suočeni. Ne omaložavam ja ekpiu Zrinjskoga nimalo, oni imaju perspektivu i veoma mladu ekipu. Da je zadrže na okupo možda bi i bilo nešto.Gledajući u cjelini u našoj ligi nema nade.
Čestitam Zrinjskome na borbenosti ali nekad i to nije dovoljno da se prođe.
@cole-ch
ne idu u euroligu, nema za njih Europe više. Od ove godine 4 pretkola, i ovo je kao da su ispali u prvome. Ulaskom u 3 pretkolo imaš pravo da eventualnim ispadanjem igraš Euroligu.
Ljudi pustite se price da je ovo realnost BH fudbala...Pokazalo se u Mostaru da ni nisu nista bolji od Zrinjskog i upravo zbog toga je sramota sto su ovo sebi dopustili...ne znam ko je kriv za ovaj visok poraz,da li trener ili igraci????-sam kvalitet nije sigurno... na Slovan je danas kvota bila 1.55,1.60 sto dovoljno pokazuje da to nije trebao biti lagan mec za njih...Pogledajte malo rezultate ostalih utakmica po europi pa cete vidjeti kakva se iznenadjenja desavaju a mi poslije debakla protiv Slovana u mecu koji je trebao biti jedan od neizvjesnijih u ovoj rundi govorimo o nekoj realnosti...neke druge stvari su ovdje odlucile...
o cemu se ovdje diskutuje, uvijek politika
steta za zrinjskog, al' su nazalost opet dokazali da nemaju sta u Europi traziti, bez ljutnje 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eh ovako,pobrisane su sve provokacije,prepucavanja,uvrede,strvari koje nemaju veze sa temom itd itd
molim vas da pokusate nastaviti sa normalnom diskusijom da nebi tema ponovo bila zakljucana.slijedeci put nece proci bez snakcija kao sto je sad.Uzdravlje
molim vas da pokusate nastaviti sa normalnom diskusijom da nebi tema ponovo bila zakljucana.slijedeci put nece proci bez snakcija kao sto je sad.Uzdravlje

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- el-fighter
- Kontakt:
Šteta za ispadanje i poraz, iskreno, očekivao sam bolju partiju Zrinjskog. No bilo kako bilo, život teče dalje. Zrinjski se dosta pripremao za ove utakmice i šteta je što nećemo imati predstavnika u 3. pretkolu LP.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Što se tiče utakmice, ne mogu je komentarisati jer je nisam ni gledao, dakle ne mogu se pretvarati u nekog stručnjaka (ovaj forum ih itekako ima).
Primiti četiri, istovremeno ne postići ni jedan pogodak baš i nije neki dobar rezultat, ali želim poručiti navijačima Zrinjskog da to brzo zaborave. Gubilo se i sa većim razlikama (čak ste i Vi od Partizana "devetku" primili), brukali su nas i velikani Željo i Sarajevo, Čelik, Široki... Moramo razumjeti da je sam izlazak u Evropu naš največi domet, naš fudbal je na dnu, sa dna se lako ne bježi.
Dobili ste ih u Mostaru, znak je da posjedujete kakvu/takvu kvalitetu, imate kapaciteta za naše "lige" (uvijek stavim navodnike, ne smatram je uopšte ligom). Bojim se da će isti slučaj biti i sa Slavijom, Širokim i Sarajevom, tek od Sarajeva očekujem da pokuša odbranom sačuvati onu prednost (mada imam osjećaj da će i njih Slovaci nadigrati). No, kako god, glavu gore, sve dođe i brzo prođe, slijedi borba za odbranu titule, puno sreće Vam želim.
Primiti četiri, istovremeno ne postići ni jedan pogodak baš i nije neki dobar rezultat, ali želim poručiti navijačima Zrinjskog da to brzo zaborave. Gubilo se i sa većim razlikama (čak ste i Vi od Partizana "devetku" primili), brukali su nas i velikani Željo i Sarajevo, Čelik, Široki... Moramo razumjeti da je sam izlazak u Evropu naš največi domet, naš fudbal je na dnu, sa dna se lako ne bježi.
Dobili ste ih u Mostaru, znak je da posjedujete kakvu/takvu kvalitetu, imate kapaciteta za naše "lige" (uvijek stavim navodnike, ne smatram je uopšte ligom). Bojim se da će isti slučaj biti i sa Slavijom, Širokim i Sarajevom, tek od Sarajeva očekujem da pokuša odbranom sačuvati onu prednost (mada imam osjećaj da će i njih Slovaci nadigrati). No, kako god, glavu gore, sve dođe i brzo prođe, slijedi borba za odbranu titule, puno sreće Vam želim.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
BABO, BABO, ŠTA JE TO EVROPSKA SRAMOTA?
NE ZNAM SINE, PITAJ ONE S DESNE STRANE. U TRI GODINE PREKO 30 GOLOVA (U MREŽI)

NE ZNAM SINE, PITAJ ONE S DESNE STRANE. U TRI GODINE PREKO 30 GOLOVA (U MREŽI)

- Crveni_1922
kako god brate izgledao ružan rezultat ja sam zadovoljan...držali smo boljeg i xxx puta bogatijeg protivnika u neizvjesnoti bar 1 tjedan! sreća kad pobjediš u jednoj europskoj utakmici nemože se porediti ni sa čim jbg sad se treba vratit u stvarnost a to je ova naša liga
navijački odlično odrađeno..oko 250 momaka u vlastitom aražmanu do bratislave kao još 1 dokaz da napredujemo iz godine u godinu!
i ne shvaćam susjede s lijeve obale koji su jedva dočekali da popušimo a do prije neki dan su nam želili sreću i držali nam fige
kako god da bilo ljepše je u europi primat 4 od slovana nego po 6 u orašju i po 10 u trebinju hhh
LJUBAV NAŠA ZAVIST VAŠA

navijački odlično odrađeno..oko 250 momaka u vlastitom aražmanu do bratislave kao još 1 dokaz da napredujemo iz godine u godinu!
i ne shvaćam susjede s lijeve obale koji su jedva dočekali da popušimo a do prije neki dan su nam želili sreću i držali nam fige

LJUBAV NAŠA ZAVIST VAŠA
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Davno sam rekao, ako Dinamo nema sansi u Evropi sta tamo zrinjski trazi? Realno, ne mislim u bilo kakvom politickom smislu, ovdje se igrao Evropski fudbal za vrijeme bivse Juge, tada su nasi klubovi bili respektabilne Evropske momcadi, sjetite se ko je tada igrao u Evropi?! To se vise nece ponoviti zadugo jer sve igrace sto vrijede prodamo za par hiljada eura dok imaju 18-20 godina, dok ti igraci kasnije vrijede milione, sto se u bivsoj drzavi nije moglo raditi iz poznatih razloga, stoga realno vjerujem da cemo mi sto se tice klubskog fudbala jos dugo ostati gdje jesmo. Zrinjskom se moze reci da su pokusali nesto, ali posteno nisu niti blizu toga da se moze reci da su Evropska momcad, jednostavno su bili jaci prosle sezone od ostalih u ovoj nasoj amaterskoj ligi, da su dosli makar donekle u Evropi kao Sarajevo ili Zeljo (mislim na period iza rata) moglo bi se reci da su nesto postigli! Ultrasi, previse ste se bili digli i po ne znam koji put ovo vas je spustilo! Molim bez maloumnih prepucavanja, pricajmo kulturno bez nepotrebnih adolescentnih razmisljanja!
A sto ovaj iznad mene rece, kako mozemo da budemo sretni radi vasih poraza? To nije neka bolesna zavist nego jednostavno ne moze ti srce kucati za protivnicki tim kad se desavaju ulicne borbe protiv pripadnika navijaca tog kluba! To je nasa reaalnost, da se ponasamo sportski (i mi i vi) i da navijamo kako treba, prepucavamo se grlima na tribinama a ne sakama po bulevaru, sto se opet radi od strane samo maloumnih adolescenata zaljnih paznje i nasilja, da nije sranja oko stadiona, mozda bi i nama bilo drago ako uspije jedan rival u Evropi, ali ovako je to tesko, isto kao sto i vama nebe bilo drago da Velez igra i dobija evropske tekme, a to bi se moglo desiti iduce sezone! Jednostavno 90% ultrasa ne navija za BiH, u kojoj zive i u kojoj su odrasli, ako mrze tu drzavu mrze i mene i RA koji sve daje za tu istu zemlju i to ti je objasnjenje zbog kojeg "ovima sa istocne strane" nije drago radi ovog Evropskog izleta Zrinjskog, odnosno vecini je drago radi neuspjeha! A sto se malo nasladjujemo salama ovog tipa "Babo, babo..." to ste vi poceli... samo sada vam se to obilo o glavu
A sto ovaj iznad mene rece, kako mozemo da budemo sretni radi vasih poraza? To nije neka bolesna zavist nego jednostavno ne moze ti srce kucati za protivnicki tim kad se desavaju ulicne borbe protiv pripadnika navijaca tog kluba! To je nasa reaalnost, da se ponasamo sportski (i mi i vi) i da navijamo kako treba, prepucavamo se grlima na tribinama a ne sakama po bulevaru, sto se opet radi od strane samo maloumnih adolescenata zaljnih paznje i nasilja, da nije sranja oko stadiona, mozda bi i nama bilo drago ako uspije jedan rival u Evropi, ali ovako je to tesko, isto kao sto i vama nebe bilo drago da Velez igra i dobija evropske tekme, a to bi se moglo desiti iduce sezone! Jednostavno 90% ultrasa ne navija za BiH, u kojoj zive i u kojoj su odrasli, ako mrze tu drzavu mrze i mene i RA koji sve daje za tu istu zemlju i to ti je objasnjenje zbog kojeg "ovima sa istocne strane" nije drago radi ovog Evropskog izleta Zrinjskog, odnosno vecini je drago radi neuspjeha! A sto se malo nasladjujemo salama ovog tipa "Babo, babo..." to ste vi poceli... samo sada vam se to obilo o glavu

Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.