Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidio sam ti danas tu finu profesorkuMegamon je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Samo da mu ti i jasko ne objašnjavatejasmin256 je napisao/la:ja mislim da bi rasid treb`o pokusat i da dodje u onu nasu grupu na FB. malo da mu objasnimo neke stvari: ja, jasko, ademir, adis i aladin![]()
![]()
Tad bi fakat propao
![]()
![]()
Prihvati se ti instrukcija![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:Nije jedini![]()
A da ti vidiš nju, ova ima baš onu jebbozzovnu facu, racku joj nacrtan na čelu![]()
![]()
Izvinjavam se ako sam prost, ali ne znam kako drugačije da je opišem
braco je napisao/la:
nema mi nista mrze kad sami sebi lajkaju -.-ammarc je napisao/la:
![]()
![]()
sve ce ti biti ok za par sati, bas kao sto ti pise, nije to nista, oni nesto čarkajuBarney Stinson je napisao/la:Da li se nekome pojavljivala ova poruka prilikom prijavljivanja na facebook.. Mozda nije nista cudno ali na tom profilu trenutno je totalna zbrka kad udjem sa svog profila na taj..
Korisnički račun nedostupan
Vaš korisnički račun je privremeno nedostupan zbog održavanja. Bit će dostupan za nekoliko sati. Ispričavamo se zbog neugodnosti.
Taj lik koristi tudju sliku jer ovaj momak na slici je moj drug i definitivno nije taj Adnanvm22 je napisao/la:nema mi nista mrze kad sami sebi lajkaju -.-ammarc je napisao/la:
![]()
![]()
Pokupih sa facea od jednog jarana.....cudno, al' istinitoo...Uzmi svoj broj cipela i pomnoži ga s 5 ! Dodaj tom rezultatu broj 50 !Pomnoži taj rezultat s 20 !
Tom rezultatu dodaj 1011 !
Oduzmi od tog rezultata godinu svog rođenja ... ( Npr. 1994)
Sad ima 4 broja ! Prva dva broja označavaju broj tvojih cipela, a zadnja dva koliko godina imaš ili ćeš napuniti ove godine ...
hahaha istinito majkemiadis.p je napisao/la:Pokupih sa facea od jednog jarana.....cudno, al' istinitoo...Uzmi svoj broj cipela i pomnoži ga s 5 ! Dodaj tom rezultatu broj 50 !Pomnoži taj rezultat s 20 !
Sad ima 4 broja ! Prva dva broja označavaju broj tvojih cipela, a zadnja dva koliko godina imaš ili ćeš napuniti ove godine ...![]()
DAVID VILLA je napisao/la:hahaha istinito majkemiadis.p je napisao/la:Pokupih sa facea od jednog jarana.....cudno, al' istinitoo...Uzmi svoj broj cipela i pomnoži ga s 5 ! Dodaj tom rezultatu broj 50 !Pomnoži taj rezultat s 20 !
Sad ima 4 broja ! Prva dva broja označavaju broj tvojih cipela, a zadnja dva koliko godina imaš ili ćeš napuniti ove godine ...![]()
Trenutno korisnika/ca: ASD, Paromlinac i 9 gostiju.