Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Mogu mu ja samo davati instrukcije , vi ostali pichoke
Cast Jaski 
Vidio sam ti danas tu finu profesorkuMegamon je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Samo da mu ti i jasko ne objašnjavatejasmin256 je napisao/la:ja mislim da bi rasid treb`o pokusat i da dodje u onu nasu grupu na FB. malo da mu objasnimo neke stvari: ja, jasko, ademir, adis i aladin![]()
![]()
Tad bi fakat propao
![]()
![]()
Prihvati se ti instrukcija![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bianconeri1988 je napisao/la:Nije jedini![]()
A da ti vidiš nju, ova ima baš onu jebbozzovnu facu, racku joj nacrtan na čelu![]()
![]()
Izvinjavam se ako sam prost, ali ne znam kako drugačije da je opišem
kako znaš šta joj nacrtano na čelu, kad su joj obrve tolike da zaklanjaju pola lica i cijelo čelo
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
braco je napisao/la:
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj kako uspije napraviti ovoliko grešaka, ovo je za medalju haha
.....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Boje se ljudi
.....
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E bijedee ocam' 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nema mi nista mrze kad sami sebi lajkaju -.-ammarc je napisao/la:
![]()
![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
Da li se nekome pojavljivala ova poruka prilikom prijavljivanja na facebook.. Mozda nije nista cudno ali na tom profilu trenutno je totalna zbrka kad udjem sa svog profila na taj..
Korisnički račun nedostupan
Vaš korisnički račun je privremeno nedostupan zbog održavanja. Bit će dostupan za nekoliko sati. Ispričavamo se zbog neugodnosti.
Vaš korisnički račun je privremeno nedostupan zbog održavanja. Bit će dostupan za nekoliko sati. Ispričavamo se zbog neugodnosti.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve ce ti biti ok za par sati, bas kao sto ti pise, nije to nista, oni nesto čarkajuBarney Stinson je napisao/la:Da li se nekome pojavljivala ova poruka prilikom prijavljivanja na facebook.. Mozda nije nista cudno ali na tom profilu trenutno je totalna zbrka kad udjem sa svog profila na taj..
Za zivot cijeli!
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ok onda.. Nego cudno uđem na taj profil niti ima prijatelja niti fotografija(ima nesto malo), niti ikakvih informacija.. A na zidu i dalje stoje stvari koje su objavljivane.. Čak piše predloži prijatelje.. 
19 - ђ - 11
- bosanac035
- Kontakt:
Jel nekome koči ovaj hebeni chat na fb? Majku im nesposobnu moraju oni srati stalno, normalno chatati ne možeš, niti dolaze niti odlaze poruke. Ili moram refreshirati stranicu da bi vidio ili u onaj je bheni inbox ući ccc Neko riješenje?

I Love this game !!!
Taj lik koristi tudju sliku jer ovaj momak na slici je moj drug i definitivno nije taj Adnanvm22 je napisao/la:nema mi nista mrze kad sami sebi lajkaju -.-ammarc je napisao/la:
![]()
![]()
vidjeh da je neko trazio nesta iz kategorije milfa
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Pokupih sa facea od jednog jarana.....cudno, al' istinitoo...Uzmi svoj broj cipela i pomnoži ga s 5 ! Dodaj tom rezultatu broj 50 !Pomnoži taj rezultat s 20 !
Tom rezultatu dodaj 1011 !
Oduzmi od tog rezultata godinu svog rođenja ... ( Npr. 1994)
Sad ima 4 broja ! Prva dva broja označavaju broj tvojih cipela, a zadnja dva koliko godina imaš ili ćeš napuniti ove godine ...
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
4113
.....
- DAVID VILLA
- Kontakt:
hahaha istinito majkemiadis.p je napisao/la:Pokupih sa facea od jednog jarana.....cudno, al' istinitoo...Uzmi svoj broj cipela i pomnoži ga s 5 ! Dodaj tom rezultatu broj 50 !Pomnoži taj rezultat s 20 !
Sad ima 4 broja ! Prva dva broja označavaju broj tvojih cipela, a zadnja dva koliko godina imaš ili ćeš napuniti ove godine ...![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
DAVID VILLA je napisao/la:hahaha istinito majkemiadis.p je napisao/la:Pokupih sa facea od jednog jarana.....cudno, al' istinitoo...Uzmi svoj broj cipela i pomnoži ga s 5 ! Dodaj tom rezultatu broj 50 !Pomnoži taj rezultat s 20 !
Sad ima 4 broja ! Prva dva broja označavaju broj tvojih cipela, a zadnja dva koliko godina imaš ili ćeš napuniti ove godine ...![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 218 gostiju.