Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ma Leao nek odmah dodje ja sam za.
Ovaj mali za preko 50 miliona pa ne znam pljacka stoljeca treba film snimiti ako ovo prodje.
Frenkie the thief..
Ovaj mali za preko 50 miliona pa ne znam pljacka stoljeca treba film snimiti ako ovo prodje.
Frenkie the thief..
Neka rade sta hoce necu vise da se nerviram,toliko promasaja ovih godina i bacenih miliona.
Ali bukvalno, yebo United sta uradise, potrošise najviše a sastav srednja zalost

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jbg tako je to kad novi gazda dođe. Potroši bruku para i onda ne ide kako treba i zavrne pipu. Marinu nije trebao otjerati, mislim da je to najveći odlazak ovog ljeta.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Kova je poceo trenirati.
Ode emerson,nije dobio pravu sansu kod nas,kad je igrao bio solidan.
Ode Emerson za siću, Marina bi to prodala za 20ak miliona
Onaj Gordon nije konstantan sa formom ni u Evertonu
Dati 70 miliona za Fofanu i isto toliko za Gordona je van svake pameti za igrace od 21 godinu
Isto da neko Calobaha plati 70 miliona

Onaj Gordon nije konstantan sa formom ni u Evertonu
Dati 70 miliona za Fofanu i isto toliko za Gordona je van svake pameti za igrace od 21 godinu
Isto da neko Calobaha plati 70 miliona
Izgubili su se i boli i tuhel,ne znam sta prave od ekipe,mnogo su se razleteli,jos malo kraj roka,sta je sa onim stoperom wondekindom iz barse sto je dosao pre 2 sezone,sto on ne dobije sansu,a klubovi iz pl imaju kesa tako da ne moraju da prodaju igrace,pojacanja bi trebalo potraziti u drugim ligama francuska,spanija.
- wadethegreat
- Kontakt:
Da je Marina tu ne bi ni prodali Emersona.
To sto ona i bivsa struktura nisu bili spremni na kompromis je razlog sto ovoliko balvana imamo u ekipi kojih se jako tesko rijesiti.
Transfer Gordona bi bio najbizarniji ovog ljeta bez konkurencije.
Sa Manchester Cityjem odmah na početku Carabao kupa. Taman da se fino ispadne, da se ne riskiraju povrede i da se može odmoriti poneku srijedu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jesi ti za prijatelju. Ali Maldini neće da sluša niti jednu ponudu manju od 120M, pogotovo jer klauzula od 150 ne važi u zadnjoj sedmici merkata.wadethegreat je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:05Ma Leao nek odmah dodje ja sam za.
Frenkie the thief..
A sumnjam da će Milan prodati igrača kojeg itekako treba, a da nece imati dovoljno vremena za naći zamjenu. Tako da su šanse 1%
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- wadethegreat
- Kontakt:
Koliko sam citao ima nekog duga prema Sportingu jer je raskinuo ugovor kada su ih napali navijaci.Romagnoli13 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 00:04Jesi ti za prijatelju. Ali Maldini neće da sluša niti jednu ponudu manju od 120M, pogotovo jer klauzula od 150 ne važi u zadnjoj sedmici merkata.wadethegreat je napisao/la: ↑22 avg 2022, 23:05Ma Leao nek odmah dodje ja sam za.
Frenkie the thief..
A sumnjam da će Milan prodati igrača kojeg itekako treba, a da nece imati dovoljno vremena za naći zamjenu. Tako da su šanse 1%
A i navodno ima zelju da dodje vidjet cemo tezak transfer ali nije nemoguc.
Izgleda da ce nas izuti iz cipela Everton za ovog malog sve izvjesniji transfer.
Kova se vratio treningu odmah optimizam raste valjda ce brzo uhvatiti formu.
Chalobah bi mogao na posudbu ako ondosno kada dodje novi stoper.
Kad smo vec kod toga odbijen treci bid za Fofanu
Ovo je alternativa valjda..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taj dug i dalje je slučaj na sudu. I neće on sam ništa plaćati već i Lille. No, to je manje bitno. Dečko nikad nije rekao da želi iz Milana, naprotiv. A 120-130M je ogromna suma a Chelsea se već istrošio ovo ljeto. I kao što rekoh, Maldini i Milan neće prodavati par dana prije kraja merkata.
Sretno vam sa Aubameyangom i Gordonom, ali Leao ostaje u Milanu.
Sretno vam sa Aubameyangom i Gordonom, ali Leao ostaje u Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- wadethegreat
- Kontakt:
Auba izgleda gotov odlicna opcija po meni dok se sljedece ljeto neko na duze staze ne dovede ili Broja izbori za poziciju.
Auba Gordon i jos jedan stoper izgledaju kao najrealnije opcije za sada.
Fofana ce biti problem zbog cifre ne zelimo da platimo rekord..
Auba Gordon i jos jedan stoper izgledaju kao najrealnije opcije za sada.
Fofana ce biti problem zbog cifre ne zelimo da platimo rekord..
Dobra grupa..Milan nije nešto..ostali buranija..
Ekstra prilika za otići u Zagreb
Ekstra prilika za otići u Zagreb
- wadethegreat
- Kontakt:
Iskreno treba odraditi ovu tekmu jedinstvena prilika.
Kaze Fabrizio da je završeno za Fofanu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Izgleda gotovo. Top mladi stoper odlicno pojacanje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan je u LPa uvijek nešto, prijatelju. Možda ne pratiš dovoljno italijanski fudbal, ali vidjet ćeš da je Milan ipak nešto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.