Da nije Master Splinter među njima ?samson je napisao/la:U New Yorku imaju stakore velicine dabra, nista neobicno. I ogromno ih je.. Bice zanimljivo ...
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Nema problema za štakore. Došle cuke da ih potamane.samson je napisao/la:U New Yorku imaju stakore velicine dabra, nista neobicno. I ogromno ih je.. Bice zanimljivo ...

Jest sad izisao novi hit,pos'o,pos'o,pos'o nista kuca,voda odnijelaaaaaaalevat je napisao/la:Naravno da je odgodjena. Kako će igrati kad nema struje. New York je prekrila tama. Stigla ka Erkemova kletva.JTS je napisao/la:Odgođena je tekma, tako piše na oficijelnom Fan Pageu 'Brooklyn Netsa'.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za nekih 15 minuta debi Mirze u NBA ligi
http://www.rojadirecta.me/goto/showspor ... nnel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/showspor ... nnel1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
koje televizije prenose??????
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
treba mi pomoc, ljudi... da li je neko uplacivao league pass, znali neko da se moze uplatiti karticom u KM.. nema se $ jbg......
Ako neko naleti na neki ekstra stream nek postavi!
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
veetle nema svoj prenos pfffffffff :S imaju ovi levatski :Sdziza_23 je napisao/la:Ako neko naleti na neki ekstra stream nek postavi!
http://www.thefirstrow.eu/watch/150563/ ... ptors.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni radi odlicno
Meni radi odlicno
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
trebalo bi da moze, ali postoji sansa da ce ti naplatit konverziju...reeds je napisao/la:treba mi pomoc, ljudi... da li je neko uplacivao league pass, znali neko da se moze uplatiti karticom u KM.. nema se $ jbg......
Postovanje treba zaraditi.
http://www.youtube.com/watch?v=01s2gqR2tpU
kad udje Teletovic bice ''vid sad ovo, vid Mirze sta radi''
a ovi ce mu reci ''ajde bolan Bosanac igraj sta tapkas'' 
kad udje Teletovic bice ''vid sad ovo, vid Mirze sta radi''
kako vis' ne ulazi ? 
Tesko da ce danas igrati.
Ulazi Mirza u cetvrtoj cetvrtini!!!lumani je napisao/la:Tesko da ce danas igrati.
Nadam se 
necekao toliko odoh spavatilumani je napisao/la:Nadam se
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:necekao toliko odoh spavatilumani je napisao/la:Nadam se
ma i meni je krivo
Nažalost, očekivano... nadam se da će barem dobit priliku...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bezveze gledam tekmu, neka neko napiše kada uđe u igru pa ću i ja uključiti link
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.