FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Zvanicno i potvrdjeno Huub Stevens je novi trener Schalke-a i vec ce danas odraditi prvi trening sa ekipom. Ugovor je potpisan na dvije godine do 30.06.2013.godine.
@ Zdena
koliko si zadovoljan ovim rjesenjem ? Po meni je ovo korak unazad sto se Schalke-a tice, jer je ekipa formirana prema filozofiji Ragnicka koji ima u potpunosti razlicit stil igre od Stevensa. Bit ce zanimljiv Nedeljni okrsaj u Hamburgu.
@ Zdena
koliko si zadovoljan ovim rjesenjem ? Po meni je ovo korak unazad sto se Schalke-a tice, jer je ekipa formirana prema filozofiji Ragnicka koji ima u potpunosti razlicit stil igre od Stevensa. Bit ce zanimljiv Nedeljni okrsaj u Hamburgu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anton 1983
- Kontakt:
Svi koji ga poznaju misle identično kao i ti. naravno da nije zadovoljan. No schalke tak i onak ima problem što su "sjebana ekipa" za koju neznaš dal bi trebala igrati ofenzivan ili defanzivan nogomet, sa jednom ili dvije špice, sa krilima il romb...amerosm je napisao/la:Zvanicno i potvrdjeno Huub Stevens je novi trener Schalke-a i vec ce danas odraditi prvi trening sa ekipom. Ugovor je potpisan na dvije godine do 30.06.2013.godine.
@ Zdena
Vidim nisam te uspio zainteresirati!
najbitnije je meni, da on ne ide na zimu u šoping i da opet nedopelja raznorazne gnojeve u Gelsenkirchen jer mi je toga već PK!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
amerosm je napisao/la:Zvanicno i potvrdjeno Huub Stevens je novi trener Schalke-a i vec ce danas odraditi prvi trening sa ekipom. Ugovor je potpisan na dvije godine do 30.06.2013.godine.
@ Zdena
Ja sam prilično zadovoljan jer je to trener kojeg navijači vole. Dosta toga čitam po drugim forumima,kažu da je Stevensova filozofija odbrana. Moje sjećanje na Schalke dok je Stevens bio tu je sasvim drugačije. Naravno, nisu to identični treneri ali mišljenja sam da, pri izboru trenera, stil i filozofija trenera nije bio najbitniji faktor za Helda i mesara. Bitno je da se sad prezentuje jedno poznato lice.
Ne znam zašto neki žale za odlaskom Rangnicka. Igrao je dosta promijenjivo, razvali dvije, a onda u sljedeće dvije potpuno podbaci. S takvom igrom se ne može daleko dogurati.
Stevens je solidan trener, i očekujem da preporodi ovu ekipe, te ode daleko u Evropskoj ligi i izbori Ligu prvaka, gdje se uvijek kao dobri pokažu.
Sasvim dobar rasplet okolnosti.
Stevens je solidan trener, i očekujem da preporodi ovu ekipe, te ode daleko u Evropskoj ligi i izbori Ligu prvaka, gdje se uvijek kao dobri pokažu.
Sasvim dobar rasplet okolnosti.
Odlican pocetak za Schalke vec u sedmoj minuiti Fuchs postize gol. Samo treba nastaviti i pokusati postici jos jedan pogodak.
Ja se iskreno nadam da ćemo ovu utakmicu izgubiti kako bi Huub shvatio da Matipu nije mjesto u veznom redu. K'o da igraju 12 protiv 10, svaki napad gostiju Matip je organizovao.amerosm je napisao/la:Odlican pocetak za Schalke vec u sedmoj minuiti Fuchs postize gol. Samo treba nastaviti i pokusati postici jos jedan pogodak.
Eto na kraju pobjeda Schalke za vazne bodove za Bundesligu. Sto se tice igre to nije moj problem.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jurado mora igrati u prvih jedanaest.Večeras igra dovoljna za pobjedu, ali se mora popraviti pred duel sa HSv-om.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
matip je slab kad imamo loptu ali se sjajno postavlja u fazi odbrane ...i ja mislim da mu stoper puno bolje lezi...ja neznam sta se desava sa juradom ovaj lik nikako da postane ono za sta je i doveden a to je da bude alfa i omega nase igre,covjek koji drzi konce nase igre u svojim nogama...cas odigra dobro cas je katastrofalan ,a nerijetko zakaze kad se od njega najvise ocekuje...volio bih isto da vise rotiramo igrace recimo escudero nije nikako dobio priliku od pocetka sezone,moritz isto,hoger na bocnom ok ali ipak mislim da tu nije ni upola dobar kao u veznom...raul isto neodmara dovoljno...
E moj Höwedes konjino pa šta radiš.
I ovaj naš golman je ka-rinaš, šuta Petrić tačno u njega i pogađa za 1-1. Bili smo bolji od Hamburga ali ovakvim potezima smo im podigli moral tako da će HSV, vjerovatno, ovo uzeti.
I ovaj naš golman je ka-rinaš, šuta Petrić tačno u njega i pogađa za 1-1. Bili smo bolji od Hamburga ali ovakvim potezima smo im podigli moral tako da će HSV, vjerovatno, ovo uzeti.
Nisam očekivao ovakav ishod nakon onog poklona. The Hunter je danas još jednom pokazao svoju klasu. Šteta što sam ga izbacio iz sastava na Bundesligamanageru ali zato imam Lewata. 
Izgleda Hunta eksplodirao na početku ove sezone već je spremio sedmicu na svoj konto
Ovo će i Gomeza natjerati da bude još agilniji u napadu jer mu holandez puše za vratom
Ovo će i Gomeza natjerati da bude još agilniji u napadu jer mu holandez puše za vratom
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@ zdena04
stvarno nemam namjeru da provociram, ali zar i ti nemislis da bi se Heldt malo drugacije trebao ponasati sa svojim izjavama kada su navijacki ispadi u ovoj sezoni u pitanju.
Ja sam iskreno i malo razocaran navijacima Schalke-a. Oni spadaju u top 4 po vjernosti i odanosti klubu i neke im stvari netrebaju. Ja razumjem da svugdje ima "crnih ovci", ali ipak ostali bi trebali pokazati zasto su cjeneni u svijetu, a ne samo u Njemackoj.
stvarno nemam namjeru da provociram, ali zar i ti nemislis da bi se Heldt malo drugacije trebao ponasati sa svojim izjavama kada su navijacki ispadi u ovoj sezoni u pitanju.
Ja sam iskreno i malo razocaran navijacima Schalke-a. Oni spadaju u top 4 po vjernosti i odanosti klubu i neke im stvari netrebaju. Ja razumjem da svugdje ima "crnih ovci", ali ipak ostali bi trebali pokazati zasto su cjeneni u svijetu, a ne samo u Njemackoj.
Schalke u EL odradjuje svoj posao rutinski i nakon 35.minuta igre vode sa 2-0 golovima Holtby-a i KJH-a. Nadam se da ce u narednom kolu obezbjediti prolaz dalje.
- anton 1983
- Kontakt:
Jel vidiš postavu? To se cijeni!amerosm je napisao/la:Schalke u EL odradjuje svoj posao rutinski i nakon 35.minuta igre vode sa 2-0 golovima Holtby-a i KJH-a. Nadam se da ce u narednom kolu obezbjediti prolaz dalje.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Kakve samo ekipe ulaze u el ovo je sramota. Sljedeci put mozemo komotno u 19 tim poslat I uzet ce ih bez problema. Ako uefa zeli da ovo takmicenje negubi ugled onda ce morati ekipe iz liga petice plus ruske pustati direkt u grupnu fazu
Ocekivana i vise nego zasluzena pobjeda Schalke-a, koji je igrao sa 40 % svojih mogucnosti. Sada u naredne dvije domace utakmice treba upisati pobjede i tako ovjeriti prvo mjesto u grupi.
Odusevili me dresovi Schalkea. Za trenutak sam pomislio, sta li Fiorentina radi u LE 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.