FK Radnički Lukavac

Maniaacs
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Maniaacs » 13 feb 2013, 20:35

Zoom088 je napisao/la:Netačno.
:lol: :lol: :lol:

Kako prodje danas utakmica? Kakvi su bili? Rezultat? Kakav je novi momak ? Daaj malo infa Zoom :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2013, 20:41

Rezultat tijesan, 5-0 :D uz mnoštvo propuštenih 100%tnih prilika. Novi momak danas bio dobar, ušao početkom drugog poluvremena (do tada je skupa sa još nekoliko prvotimaca trčao po atletskoj stazi :D ), mislim da će nam biti od velike pomoći.

Čejvanović se ni danas nije pojavio na treningu iako je obećao da će doći. Mislim da i on i još neki iz Slobode čekaju održavanje te skupštine u tuzlanskom klubu pa da "izvagaju" gdje će 8-) . Međutim, bojim se da je prekasno jer spisak je uglavnom zaključen i lista onih koji idu u Ulcinj u subotu naveče je već napravljena.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 13 feb 2013, 20:48

Zoom088 je napisao/la:Rezultat tijesan, 5-0 :D uz mnoštvo propuštenih 100%tnih prilika. Novi momak danas bio dobar, ušao početkom drugog poluvremena (do tada je skupa sa još nekoliko prvotimaca trčao po atletskoj stazi :D ), mislim da će nam biti od velike pomoći.

Čejvanović se ni danas nije pojavio na treningu iako je obećao da će doći. Mislim da i on i još neki iz Slobode čekaju održavanje te skupštine u tuzlanskom klubu pa da "izvagaju" gdje će 8-) . Međutim, bojim se da je prekasno jer spisak je uglavnom zaključen i lista onih koji idu u Ulcinj u subotu naveče je već napravljena.

ahahaha, izivljavali se na djeci, al ajde treba im neko pokazat gdje ne valja, naucit ce njih Dzindo.Ajde ako ti tako kazes, valjda ce nam valjat.
Nego kako je Borogovac odigr'o?

Eh i taj Cejvanovic treba bit kaznjen, pricajte koliko hocete da se klub ne treba kur**t ali taj momak pretjeruje.Ne treba primat nikakvu platu ako se htjedne vratit.A ako zaigra za Slobodu u ligi, jel ga se moze sta tuzit ili nesto??
Papak :!:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 feb 2013, 21:50

Ako je pod ugovorom,nemože zaigrat za Slobodu. Al ako njemu nije stalo da poštuje šta potpiše,onda će presjediti na tribinama do maja.
Mislim da smo sasvim fino popunjeni i posloženi za ovaj nivo takmičenja,nebi se trebalo osjetiti i ako se Mirza nevrati

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 13 feb 2013, 22:01

studeni je napisao/la:Ako je pod ugovorom,nemože zaigrat za Slobodu. Al ako njemu nije stalo da poštuje šta potpiše,onda će presjediti na tribinama do maja.
Mislim da smo sasvim fino popunjeni i posloženi za ovaj nivo takmičenja,nebi se trebalo osjetiti i ako se Mirza nevrati
A svakakvih budala ima danas, znas i sam :D
Pa sad imamo i na tim defanzivnim pozicijama i dobre zamjene, sta dobre, odlicne.Ako mogne ekipica ostat i za sledecu sezonu, samo jos bolje uigrana, mogli bi i stepenicu vise :)

Al necemo pretjerivat, sad idu na pripreme, samo da ne bude kakvih povreda i toga ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 13 feb 2013, 22:02

Borogovac odigrao dobro. Doduse, prvi tim je ovo uzeo na snagu i iskustvo s tim da su Mujagic i Halilagic (koji jos uvijek mogu nastupati za juniore) igrali za prvi tim. Igralo se na pomocnom terenu sto je lose za oko, ali dobro za snagu fudbalera :D.

Sto se Cejvanovica tice, postoji tu i drugi problem: Sloga iz Tojsica, s kojom je nas klub u izuzetno dobrim odnosima i koja nam je poslala Edisa Zulica nakon sto se vratio iz Ceske, bori se za prvo mjesto u 2. federalnoj i trebaju im dobri fudbaleri. Ljudski mole da se Zulic vrati i odigra tamo polusezonu kako bi se izborili za to prvo mjesto. Da se Cejvanovic vratio, Zulic bi sigurno bio posudjen/vracen u Tojsice, ali ovako...ne moze otici jer jedina je zamjena za Bekrica na poziciji lijevog bocnog. Cejvanovic bi mogao poklopiti i tu poziciju u slucaju potrebe, ali posto zavlaci klub, ni Zulic ne moze ici.

Znaci, Cejvan pravi probleme na vise strana, a na kraju ce izgleda sam sebi najvise odmoci. Moguce je da dobije suspenziju na duzi period.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 13 feb 2013, 22:57

Fudbaleri nikad nisu važili za posebno inteligentne likove.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 14 feb 2013, 01:05

Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 14 feb 2013, 01:12

MakeTZ je napisao/la:Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.
I ja mislim da je tako..U Federalnoj ligi nema profesionalni ugovora..ti ugovori važe samo za PL..
OFK Gradina Srebrenik

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 14 feb 2013, 01:24

S obzirom da je član uprave FK Radnički ovo napisao, mislim da je ipak moguće da dobije suspenziju na duži period. ;)
Pojam pojedinca ovcama problem.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 feb 2013, 07:33

za ove amaterske ugovore malo se varate .i amaterski ugovor je validan ako je potpisan i ovjerit.tako da igrac nemoze napustiti klub ako ima taj ugovor .samo sto kod nas u nizim ligama ti ugovori se raskinu za male pare.jer sta ce ti igrac ako nije zainteresovan da igra za tebe uzmes mu 500-1000 km i neka ide
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 feb 2013, 09:15

1500 KM ako Sloboda uplati Radničkom Mirza Čejvanović je novi igrač Slobode, jer ima ugovor koji traje još 6 mjeseci sa Radničkim, a bolje mu je da ide gore jer ovdje će provesti utakmice na tribinama jedino ako se neki igrač nedaj Bože povrijedi on će da uskoči......

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 10:21

Pa zasto ga onda potpisujes ako ga mozes poderat i otic kad hoces?? Gluposti

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2013, 13:13

MakeTZ je napisao/la:Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.
Pa eto, što ne podere? :).
Radi se o ugovorima s jasno preciziranim i definisanim obavezama kako igrača prema klubu, tako i kluba prema igraču. Ugovori su nakon potpisivanja ovjereni prvo kod javnog bilježnika (notara), a nakon toga i u NS TK, gdje će se i uputiti zahtjev za suspenziju.

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 14 feb 2013, 13:49

Samo kazna pa nek sjedi na tribinama ili kod kuće, može jedino igrati fudbala na treningu kad se podijele, tražio je dobio je.......:)

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 14:18

Ajde pustimo pricu oko Cejvanovica.

Zlaja sta ti rece jel ides u Ulcinj? Ako ne, oce neko drugi ici?

Volili bi vidjet fotke sa priprema, kao i sa utakmice :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2013, 14:28

Zoom088 je napisao/la:Necu ja ici, ali imacemo "dopisnika iz unutrasnjosti" :D
To sam napisao neki dan. Svoje mjesto ustupam jednom od juniora.

A biće fotki i izvještaja, samo se nadam da će tamo gdje fudbaleri budu boravili biti internet konekcija pa da to ide glatko i bez problema :D

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 14 feb 2013, 14:41

Zoom088 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Necu ja ici, ali imacemo "dopisnika iz unutrasnjosti" :D
To sam napisao neki dan. Svoje mjesto ustupam jednom od juniora.

A biće fotki i izvještaja, samo se nadam da će tamo gdje fudbaleri budu boravili biti internet konekcija pa da to ide glatko i bez problema :D
Sjecam se da sam nesto proctiao ali kao da nisam. :D

Dobro je ajde, valjda junior bude pematan, da ne slika samo cure kakve :lol: Salu na stranu, sretno momcima na pripremama, i na utakmicama, da to bude bas sve fino :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 feb 2013, 15:18

Nek' se junior priprema i odradi pripreme, a usput će da šalje izvještaj. To mu je bio uslov :D

refree
Kontakt:

Post Postao/la refree » 14 feb 2013, 16:29

Ugovori na I i II ligama NS FBiH, su uvedeni prvenstveno da bi se klubovi zastitili od odlaska igraca iz istih, stim da su klubovi duzni ispostovati osnovne obaveze navedene u ugovoru. Ukoliko klub ne ispostuje potpisano tada igrac moze trazit da mu komisija za status igraca raskine ugovor, ali s obzirom da je Radnicki sve ispostovao,tu nema osnova za raskidanje.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.