Zoom088 je napisao/la:Netačno.

Kako prodje danas utakmica? Kakvi su bili? Rezultat? Kakav je novi momak ? Daaj malo infa Zoom

Zoom088 je napisao/la:Netačno.
Zoom088 je napisao/la:Rezultat tijesan, 5-0uz mnoštvo propuštenih 100%tnih prilika. Novi momak danas bio dobar, ušao početkom drugog poluvremena (do tada je skupa sa još nekoliko prvotimaca trčao po atletskoj stazi
), mislim da će nam biti od velike pomoći.
Čejvanović se ni danas nije pojavio na treningu iako je obećao da će doći. Mislim da i on i još neki iz Slobode čekaju održavanje te skupštine u tuzlanskom klubu pa da "izvagaju" gdje će. Međutim, bojim se da je prekasno jer spisak je uglavnom zaključen i lista onih koji idu u Ulcinj u subotu naveče je već napravljena.
A svakakvih budala ima danas, znas i samstudeni je napisao/la:Ako je pod ugovorom,nemože zaigrat za Slobodu. Al ako njemu nije stalo da poštuje šta potpiše,onda će presjediti na tribinama do maja.
Mislim da smo sasvim fino popunjeni i posloženi za ovaj nivo takmičenja,nebi se trebalo osjetiti i ako se Mirza nevrati
I ja mislim da je tako..U Federalnoj ligi nema profesionalni ugovora..ti ugovori važe samo za PL..MakeTZ je napisao/la:Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.
Pa eto, što ne podere?MakeTZ je napisao/la:Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.
To sam napisao neki dan. Svoje mjesto ustupam jednom od juniora.Zoom088 je napisao/la:Necu ja ici, ali imacemo "dopisnika iz unutrasnjosti"
Sjecam se da sam nesto proctiao ali kao da nisam.Zoom088 je napisao/la:To sam napisao neki dan. Svoje mjesto ustupam jednom od juniora.Zoom088 je napisao/la:Necu ja ici, ali imacemo "dopisnika iz unutrasnjosti"
A biće fotki i izvještaja, samo se nadam da će tamo gdje fudbaleri budu boravili biti internet konekcija pa da to ide glatko i bez problema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.