Adnan Zahirović

Batko
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Batko » 28 nov 2013, 14:50

chily-rz je napisao/la:A sta je to Visca konkrentno uradio protiv Argentine ?
Ma nije nista.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 nov 2013, 14:51

Batko je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: A sta je to Visca konkrentno uradio protiv Argentine ?
Ma nije nista.
Ne's vjerovat,ziva istina.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 28 nov 2013, 16:10

Stvarno ste pukli, omalazavate neke igrace da bi druge predstavili kao dobre!!

Vama nema pomoci! Nigdje veze sa zdravom kritikom, nego samo cisto omalozavanje a od vas/nas ovdje siguran sam da niko nema ni 5.000 km zarade od fudbala nit odigrane minute u profesionalnom fudbalu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 nov 2013, 02:10

Batko je napisao/la:
Visca je protiv Argentine pokazao kako moze da igra, za mene dovoljno..
Pokazao je i Adnan u 18 od 21 utakmice koju je odigrao da zna igrati i sta sad? Opet ga svi pljuju, i kad je igrao, i sad kad ne igra, i kad je igrao u tim sklj klubovima. Kazes Visca dobar protiv Argentine? Pa i Adnan je bio protiv Portugala, pa jos mnogo utakmica i sta sad ?

Mnogi ovdje zaboravljaju da on jos uvijek ima 23 godine. Dakle nije ni blizu idealnih godina jednog defanzivnog veznog, jos uvijek ima vremena da napravi odlicnu karijeru. Nas Rahimic u njegovim godinama igrao u Vorwärtsu. Mnogi isto tako ne znaju da je izgubio godinu dana zbog povrede.
Celik!3,2,2.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 nov 2013, 06:15

MaksuzBaksuz je napisao/la:Stvarno ste pukli, omalazavate neke igrace da bi druge predstavili kao dobre!!

Vama nema pomoci! Nigdje veze sa zdravom kritikom, nego samo cisto omalozavanje a od vas/nas ovdje siguran sam da niko nema ni 5.000 km zarade od fudbala nit odigrane minute u profesionalnom fudbalu.
Zao-kviriti post.Fakat sve sami kruticari,tehnicari,znalci,qurci,palci a pola ih na birou za zaposljavanje sa NK ne-radnom spremom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 nov 2013, 10:49

Jedina stvar što brine kod Zahirovića je ta što ne igra u klubu ili tačnije slabo igra.
Da je standardan mislim da se ne bi digla ovolika prašina.
Razumljivo je da igrač koji nije standardan u njemačkom drugoligašu nema mjesta u prvih 11 u reprezentaciji koja je među 20 na svijetu. Ali daleko od toga da ga treba izbaciti iz reprezentacije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 dec 2013, 13:27

U Bochumu nista novo, Adnan klupa.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 01 dec 2013, 13:42

Goalgetter je napisao/la:U Bochumu nista novo, Adnan klupa.
ja sam podavno napisao, daj Boze da zahirovic postane igracina jer bi tako svi mi bili na dobitku, ali daleko je on toga, jos malo pa ce se vratiti u celik, zelju, sarajevo...
Volim te Bosno!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 16:45

Ma dobar je Ado, samo to ne shvataju treneri Bochuma i Dinamo Minska :mrgreen: Mozda ga dovedu u Celik, tamo bi makar igrao, to bi bio veliki napredak u njegovoj karijeri.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 01 dec 2013, 22:33

Mozambik je napisao/la:Ma dobar je Ado, samo to ne shvataju treneri Bochuma i Dinamo Minska :mrgreen: Mozda ga dovedu u Celik, tamo bi makar igrao, to bi bio veliki napredak u njegovoj karijeri.
ja mislim da bi i kod tebe bio veliki napredak kad bi malo posjetio doktora jer samo ides od teme do teme i pljujes po igracima da mi je znati imal i jedan igrac da ti valja

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 01 dec 2013, 22:46

samoposteno je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ma dobar je Ado, samo to ne shvataju treneri Bochuma i Dinamo Minska :mrgreen: Mozda ga dovedu u Celik, tamo bi makar igrao, to bi bio veliki napredak u njegovoj karijeri.
ja mislim da bi i kod tebe bio veliki napredak kad bi malo posjetio doktora jer samo ides od teme do teme i pljujes po igracima da mi je znati imal i jedan igrac da ti valja
Netacno, "pljujem" samo trojicu, Zahirovca, Vrsajevica i Sunjica.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 02 dec 2013, 01:26

Jadan si ti druze, iskompleksiran i jadan...
SI AMO CONte!!!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 02 dec 2013, 02:25

Igrac koji godinu dana ne moze povezati 2 utakmice nema sta traziti u reprezentaciji a pogotovo kad znas da se nije mogao nametnuti u jednom Dinamo Minsku koji je za nijansu jaci od Zeljeznicara...

Ja sam ga branio dok je igrao u Rusiji jer koliko god on bio limitiran napadacki, on je odigrao bitnu rolu prosle kvalifikacije i odigrao je sasvim solidno..

Drago mi je bilo kad je presao u Bochum jer je ipak Njemacka 2.liga konkurentnija i kvalitetnija od pola ovih skart premijer liga, ukljucujuci i nasu al jedno je igrati redovno a drugo ne igrati skoro nikako...

Sto prije zvati Hadzica iz Sturma... Nije to neka velika razlika vjerujem al ovaj prvi je bar u jednoj uzlaznoj putanji i igra redovno sto je najbitnije za igraca

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 02 dec 2013, 09:22

Mozda je neka povreda u pitanju pa Zaha ne igra, ne ide mi u glavu da takva igracina, ne moze da igra za jedan Bohum.
To je nas Gatuso, Makelele sta li vec ne ... e moj Zaha kako ce te Tincek izbacit iz aviona za brazil nisi ni svjestan
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 dec 2013, 10:26

Ništa što Tinček ima nam ne treba, naprotiv, imamo toga i na pretek. Naravno, ako zlato amidžino ne upadne na lijepe oči, to je druga stvar.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Adnan Zahirović

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 02 dec 2013, 13:50

totasef1 je napisao/la: Ja sam ga branio dok je igrao u Rusiji jer koliko god on bio limitiran napadacki, on je odigrao bitnu rolu prosle kvalifikacije i odigrao je sasvim solidno..
A ove je lose odigrao? Pokazalo se kako nam ne treba protiv Slovacke (obje utakmice) i Argentine.
Steta sto ga u klubovima ne ide kao u reprezentaciji. Jer prosle i ove kvalifikacije je dobro radio svoj posao - prekidao protivnicke napade! Dok je on igrao mi Grke pobijedismo kod kuce i 0-0 sa njima u gostima odigrasmo a Slovaci nas zamalo poslase u baraz. Kad je on usao pa zacepio Weissa i mi proigrali..

P.S. Nisam iz Zenice. Trudim se biti realan.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 dec 2013, 16:52

Dakle realno je da je Dinamo Minsk malo jaci od Zelje? I to je naravno realno.
Celik!3,2,2.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 02 dec 2013, 16:58

Realno nije mu mjesto ni na sirem spisku. On moze biti standardan, al u ekipama tipa Litvanija, Island, Latvija itd itd..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 dec 2013, 17:31

mrjasmin je napisao/la:Realno nije mu mjesto ni na sirem spisku. On moze biti standardan, al u ekipama tipa Litvanija, Island, Latvija itd itd..
Slazem se, kako moze on biti na sirem spisku kad imamo 25 igraca koji igraju u najboljim svjetskim klubovima.
Celik!3,2,2.

mrjasmin
Kontakt:

Post Postao/la mrjasmin » 02 dec 2013, 17:55

AllGunsBlazing je napisao/la:
mrjasmin je napisao/la:Realno nije mu mjesto ni na sirem spisku. On moze biti standardan, al u ekipama tipa Litvanija, Island, Latvija itd itd..
Slazem se, kako moze on biti na sirem spisku kad imamo 25 igraca koji igraju u najboljim svjetskim klubovima.
Realno nemamo 25 kvalitetni igraca, ali imamo 25 igraca koji igraju kolilko-toliko u svojim klubovima. Cim Zahirovic pocne igrati, ne mora to bii 90 minuta, istog trena ce imati na klupi.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.