zar ima fm na mobu ? odakle si ga skinuo ?neo je napisao/la:Igra li ko FM na mobu ? da preporuci kakav pack graficki ili editor..
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Naravno da ima, ali za iOS i za Android. Ukoliko ti treba moze se naci na http://forum.mobilism.org" onclick="window.open(this.href);return false;Lesnar je napisao/la:zar ima fm na mobu ? odakle si ga skinuo ?neo je napisao/la:Igra li ko FM na mobu ? da preporuci kakav pack graficki ili editor..
Ubilo dusu za provesti vrijeme u putovanju ili kada nesto cekas

[youtube][/youtube]
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
hvala neo,skinuo sam ga i radi super
ma kakvo putovanje,treba ubit vrijeme u školi

Lesnar je napisao/la:hvala neo,skinuo sam ga i radi super![]()

Ako nadjes kakve editore (ima ih sigurno) javni!
Jel' moguce na ovom menadjeru za mob izabrati vise zemalja za igru?
Imate li prijedlog za neko iznadprosjecno krilo za Sarajevo? U 2. sam sezoni, pare nisu problem i nekog lijevog beka
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Nije..alacious je napisao/la:Jel' moguce na ovom menadjeru za mob izabrati vise zemalja za igru?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jbt, dok vi uživate u ovakvoj igri, gledaj na čemu se ja patim " onclick="window.open(this.href);return false;. Tuga brate 

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Brate, meni ni taj ne moze na komp. Sve pocrkalo a nista nisam mijenjao na njemu.. Al hajd.. manje provodim za kompom makar 

Znal' se kad će izaći 13-ka ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- KB-TM87
- Kontakt:
2 novembarGunnerS je napisao/la:Znal' se kad će izaći 13-ka ?!
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
pozz svima...da li je neko pokusavao voditi reprezentaciju BIH.....ja imam dosta problema, probao sam nekoliko taktika i formacija ali nijedna mi nije ucinkovita, primam 3-4 gola po utakmici a dajem 1-2 ne mogu cak dobiti kod kuce ni reprezentacije kao sto su bjelorusija, estonija, ili mađarska.... da li moze pomoc....
Hvala!!!!
Hvala!!!!
Ja sam vodio na prvenstvu 2016 i stugao do finala gdje sam izgubio od Njemačke 4-2. Sve sam iznenadio rezultatom. Igrao sam 4-5-1 formaciju sa krilima. Lijevo je bio Višća, desno Štilić(ili Mahmutović ili Alispahić) napad je bio Džeko, veza Ibričić, Pjanić i Cocalić. Odbrana Čolić, Zukanović, Pandža i Subašić, golman Begović. Otprilike je to ovako bilo...reeds je napisao/la:pozz svima...da li je neko pokusavao voditi reprezentaciju BIH.....ja imam dosta problema, probao sam nekoliko taktika i formacija ali nijedna mi nije ucinkovita, primam 3-4 gola po utakmici a dajem 1-2 ne mogu cak dobiti kod kuce ni reprezentacije kao sto su bjelorusija, estonija, ili mađarska.... da li moze pomoc....
Hvala!!!!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ja trenutno igram sa tom formacijom 4-5-1...
ovo je moja ekipa, team isntructions i player role (postavke igraca)....ako neko ima neki prijedlog ili neke izmjene volio bi da mi javi...
http://www.dodaj.rs/f/2k/Dy/4EFmMqZd/bo ... vina-t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/3Z/Oe/6OB0P4C/bos ... vina-t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je moja ekipa, team isntructions i player role (postavke igraca)....ako neko ima neki prijedlog ili neke izmjene volio bi da mi javi...
http://www.dodaj.rs/f/2k/Dy/4EFmMqZd/bo ... vina-t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/3Z/Oe/6OB0P4C/bos ... vina-t.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ja sada igram, na pocetku sam bio losiji ali kasnije prosao vrlo tesku grupu na europskom prvenstvu i izgubio u prvoj nokaut rundi 3-2 od Francuske (u produzetcima mi dali gol) sada igram u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo prvi sam sa maximalnim bodovima dosadreeds je napisao/la:pozz svima...da li je neko pokusavao voditi reprezentaciju BIH.....ja imam dosta problema, probao sam nekoliko taktika i formacija ali nijedna mi nije ucinkovita, primam 3-4 gola po utakmici a dajem 1-2 ne mogu cak dobiti kod kuce ni reprezentacije kao sto su bjelorusija, estonija, ili mađarska.... da li moze pomoc....
Hvala!!!!

@ipetm
jesi probao sa besicem malo ? i ukrade mi svicarska harisa seferovica

- alan_kardec
- Kontakt:
Vodim Leeds, sezona 2018/2019. U drugoj sezoni sam ušao u premiership. Kasnije sam se naosvajao kupova,kup uefa, superkup, liga kup, fa kup, charity shield i još nekoliko finala kupova. Imam sjajan tim, nakupovao sam nekih regena strašnih, formacija 4-2-3-1.
ono što me užasno nervira je to da mi se svake sezone u kratkom vremenu povrijedi nekoliko najbitnijih igrača, a baš u tom periodu mi se naredaju najteže utakmice sa liverpoolom, citijem, mančom, totenhemom, čelzijem. nijednom nisam uspio da dođem do 4. mjesta koje vodi u l.š.
ono što me užasno nervira je to da mi se svake sezone u kratkom vremenu povrijedi nekoliko najbitnijih igrača, a baš u tom periodu mi se naredaju najteže utakmice sa liverpoolom, citijem, mančom, totenhemom, čelzijem. nijednom nisam uspio da dođem do 4. mjesta koje vodi u l.š.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@black 64
Naravno da jesam i on mi je igrao zadnjeg veznog. Nisam se njega sjetio kad sam pisao, jer sam s Bosnom igrao davno.
Naravno da jesam i on mi je igrao zadnjeg veznog. Nisam se njega sjetio kad sam pisao, jer sam s Bosnom igrao davno.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
lucky zwane meni ubija na lijevom kriluafa97 je napisao/la:Imate li prijedlog za neko iznadprosjecno krilo za Sarajevo? U 2. sam sezoni, pare nisu problem i nekog lijevog beka
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
mozel ko postaviti kakav link za download managera?? bio bih stvarno zahvalan..pozz
- alan_kardec
- Kontakt:
ljudi pomagajte!
ko što rekoh vodim leeds, kraj sezone 2018/2019, kraj maja, izborio sam ligu šampiona ali...
sačuvao sam nakon zadnjeg kola (čini mi se 26. ili 27. maj) i sad kad uđem da nastavim da igram, idem normalno na load game, fino učita, nastavim da igram i kad dođe do 29. maja, izbaci mi na desktop ovo:

probao sam sa reinstalacijom, izvadim save i reinstaliram, ponovo vratim save, ali isto se dešava.
zna li neko kakvo rješenje?
ko što rekoh vodim leeds, kraj sezone 2018/2019, kraj maja, izborio sam ligu šampiona ali...
sačuvao sam nakon zadnjeg kola (čini mi se 26. ili 27. maj) i sad kad uđem da nastavim da igram, idem normalno na load game, fino učita, nastavim da igram i kad dođe do 29. maja, izbaci mi na desktop ovo:

probao sam sa reinstalacijom, izvadim save i reinstaliram, ponovo vratim save, ali isto se dešava.
zna li neko kakvo rješenje?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.