gringobih je napisao/la:Najveci uspijeh u zivotu je kad shvatis sam sebe kad se upoznas, znaci kad uspijes pobijediti emocije...
Kad ti nego predoci neki cvrsti dokaz a on se kosi sa tvojoim predodjbama o nekom ili necemu uspijeh je da ne odreagujes emocijama nego razumom...A tebi se to neda...
Nije pljuvanje ako ja ili pola forumasa ovdje iznese neke nelogicnosti u vezi poziva u repku i to potkujemo jakim dokazom...Pljuvanje je samo ono sto tvoja percepcija i tvoja tacka gledista to tako dekodira...Razlog je ova prva recenica(gore povis)....
Evo samo primjer Zukanovic-Sunjic...Prvi Nagradjen u jakoj ligi timom sezone, drugi igra u klubu kojem ni ime ne mozemo izgovoriti i razum kaze da tu nesto nije cista posla...Onda ja to tebi serviram a ti to dekodiras kao pljuvanje...jasnije????
Pobjedi sebe pa ces vidjeti da neces imati puno idola u zivotu....

Nauci se citati!!! Rekao sam: SAFET NIJE PERFEKTAN! Rekao sam da ne treba da ga se pljuje, jer je sigurno veci od tebe, jer si ti niko i nista, te da on odgovara za svoja djela. Ti si niko i nista da govoris nekome da je glup jer se ne slaze s tobom. Poenta je u tome da trebs da prestanes pljuvati forumase jer se ne slazu s tobom i da ne pljujes Safeta jer je covjek veci od tebe, ti nikada neces biti ono sto je on.
Ta prica o emocijama i razumu je budalastina. Kani se ti budalastina. Ti si niko i nista da pljujes, niti si od nekoga pametniji, niti si od nekoga uspjesniji, zato se poklopi i cuti.
Ovo za Zukanovica, ako je tako dobar ja bih normalno volio da ga se proba u repci da vidimo od cega je napravljen, a ja ga nisam nikada gledao tako da ne mogu prosuditi kakav je igrac. Da je selektor mislio za njega da je dobar, zvao bi ga i kraj price. Mozda Pape ne vidi nista dobro u njemu, mozda se ne uklapa u koncepciju, ko ce znati, ko sam ja da pljujem po Safetu zbog toga i iznosim lazi i neistine o svakojakim menadzerima, teorijama zavjere protiv nepozvanih itd. To su price za malu djecu, gluposti, nagadjanja. Safet ima svoju neku viziju i ona ga drzi na klupi i dalje, Osim mu produzi ugovor, moramo ga trpiti.
Pljuje se po Susicu bez ikakvog osnova, a kako se pljuje po njemu, pljuje se i po forumasima koji su uz njega i repku. Pa po cemu su pljuvaci pametniji od bilo koga ko se s njima ne slaze? Jer je to vase individualno misljenje? Jer mislis da je tvoj spisak bolji od Papetovog, iako si ti niko i nista, a Pape dokazani sportista?
Smijesno je to, puno sebi raja daje furseta. Svi misle da znaju sve, pa tako dolaze ljudi da pljuju Papeta a onda u spisak stavi igraca koji nema prava igranja, ili lik pljuje Papeta i govori da se pozove neko protiv povrijedjenog Medunjanina i Sesara iako su ova dva bila spremna za igru do 2 dana pried tekmu, kada je nemoguce naci zamjenu. Sad njih dvojica jer pljuju Papeta, iako veze s loptom nemaju, oni su pametniji jer njihov razum prevladava emocije, jer se oni slazu s tobom????