Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

h1a2s3o
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la h1a2s3o » 08 sep 2012, 11:46

gringobih je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la:Meni je dajdža kupio racunar, tako da nema veze kakvom su mi se roditelji logikom vodili.. a hvala Bogu do kontejnera prosetam samo kad idem bacit smece..da te ponesem sljedeci put ?? ;)
Ponesi logiku bolje ti je da je nemas nikako kad je takva ;)
Mene logika jako dobro služi,a to sto ti pises su paralogizmi ili ti ga logičke pogreške.. ;)
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 11:48

gringobih je napisao/la:
h1a2s3o je napisao/la:Meni je dajdža kupio racunar, tako da nema veze kakvom su mi se roditelji logikom vodili.. a hvala Bogu do kontejnera prosetam samo kad idem bacit smece..da te ponesem sljedeci put ?? ;)
Kako si ti napacen lik, po tebi je svako glup i ima nizak IQ i ne koristi logiku ukoliko se ne slaze s tobom. Smijesan si ba vise s tim komentarima. Goni se u qrac vise , docekaj na aerodromu reprezentativce i popljuj ih sve, Vrsajevia, Sunjica i sve koji ti smetaju, tako i Safeta. Uradi to vise pametnjakovicu jedan i okani se smaranja i plakanja po **** forumu. Ti najpametniji jbt. sto nisi nesto u **** zivotu kad si tako pametan jadnice. Izadji na cestu pa se bori za nesto jado jadni, neces na forumu nista postici mozgu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 sep 2012, 11:52

adriano_leite je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Kako si ti napacen lik, po tebi je svako glup i ima nizak IQ i ne koristi logiku ukoliko se ne slaze s tobom. Smijesan si ba vise s tim komentarima. Goni se u qrac vise , docekaj na aerodromu reprezentativce i popljuj ih sve, Vrsajevia, Sunjica i sve koji ti smetaju, tako i Safeta. Uradi to vise pametnjakovicu jedan i okani se smaranja i plakanja po **** forumu. Ti najpametniji jbt. sto nisi nesto u **** zivotu kad si tako pametan jadnice. Izadji na cestu pa se bori za nesto jado jadni, neces na forumu nista postici mozgu.
A ti mu to sve kazeS? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Total
Kontakt:

Post Postao/la Total » 08 sep 2012, 11:55

Navijači za svaku pohvalu
Nisu samo Zmajevi pobjedili u Lihtenštajnu

slika

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uspješno je apsolvirala gostovanje u Lihtenštajnu, baš kao i navijači Zmajeva.

Nećemo pretjerati ako kažemo da Bosna i Hercegovina ima jedne od najvjernijih i najboljih navijača u Evropi pa i u svijetu.

Nema tog gostovanja gdje su igrali Zmajevi, od Norveške, Irske, SAD do Portugala ili Francuske gdje naše fudbalere sa tribina nije bodrila armija navijača.

Tako je bilo i sinoć u Vaduzu. Na stadionu Rheinpark domaći su bili u debeloj manjini, a sa tribina je tokom cijelog susreta grmila podrška. Podrška pred kakvom je itekako lakše igrati.

Ovo je nakon susreta istakao i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić, koji se složio sa činjenicom kako njegova ekipa ima jedne od najboljih svjetskih navijača. Bez greške, bez incidenta.

Slikovita je bila situacija kada je jedan navijač u teren ubacio topovski udar. Kompletna tribina sa bh. navijačima je ostala i vikala "Napolje, napolje!". Potom su neodgovornog pojedinca predali redarima. Potez za pohvaliti. Navijači za pohvaliti.

[youtube][/youtube]
Klassenerhalt - Na klar doch !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 11:55

tyler durden je napisao/la:
Da, jer ne kenjam po svemu sto je nase, jer ne pametujem da treba ovo, da treba ono, jer ovdje nista ne mogu postici pljuvanjem, to je valjda svima jasno. Rasprava je jedno, pljuvanje je nesto sasvim drugo.

Mes Que Un Club!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 11:56

gringobih je napisao/la:
A da se ti okanes hvalospjeva na racun selektora pa da i ja odem u penziju ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 08 sep 2012, 11:59

tyler durden je napisao/la:
Da, jer ne kenjam po svemu sto je nase, jer ne pametujem da treba ovo, da treba ono, jer ovdje nista ne mogu postici pljuvanjem, to je valjda svima jasno. Rasprava je jedno, pljuvanje je nesto sasvim drugo.
Ma pusti nek kenja, jer svakom daje od sebe ono najbolje sto ima..
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 12:04

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Kako si ti napacen lik, po tebi je svako glup i ima nizak IQ i ne koristi logiku ukoliko se ne slaze s tobom. Smijesan si ba vise s tim komentarima. Goni se u qrac vise , docekaj na aerodromu reprezentativce i popljuj ih sve, Vrsajevia, Sunjica i sve koji ti smetaju, tako i Safeta. Uradi to vise pametnjakovicu jedan i okani se smaranja i plakanja po **** forumu. Ti najpametniji jbt. sto nisi nesto u **** zivotu kad si tako pametan jadnice. Izadji na cestu pa se bori za nesto jado jadni, neces na forumu nista postici mozgu.
A da se ti okanes hvalospjeva na racun selektora pa da i ja odem u penziju ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma nikada ja nisam selektora branio kada je neko napisao normalnu kritiku. Na normalnu kritiku ili analizu A ne kazem da ga odbranim, jer nije perfektan kao niko na ovom dunjaluku. Ono sto ti radis je da pljujes po njemu i svakome ko njega gotivi ili barem brani od tih glupih uvreda. Po tebi su svi maloumnici ukoliko se ne slazu s tobom da je Susic ovo, da je Susic ono, da je ovaj bolji, da je onaj bolji itd. Zapitaj se malo liku, da li je sve udure s tvojom glavom? Ko si to ti pa da svi moraju da pljuju Safeta ako ti to radis? Ko si ti? Sta si ti svima nama? Okani se vise tog pljuvanja, jadan si sa konstantnim pljuvanjem kako reprezentacije, tako i ljudi koji su uz tu reprezentaciju. Ne svidja se ni meni milion stvari, ali reprezentacija i reprezentativci imaju moju podrsku i to je to. Pisi kritiku, radi sta hoces, ali ne vrijedjaj ostale forumase jer daju podrsku Safetu, nisi sigurno pametniji od Safeta, jer za Safeta citav dunjaluk zna, za tebe niko, malen si.

Mes Que Un Club!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 sep 2012, 12:06

Imali neko link za download ove utakmice u visokom kvalitetu?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Fanfara
Kontakt:

Post Postao/la Fanfara » 08 sep 2012, 12:16

Čuj nezahvalni ? Niko ne spominje rezultat,igru .. Pljujemo po Safetu jer putem repke dila polovnjake sa svojim bratom i još par menađerskih agencija i menađera za bureke,gume itd.. ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 12:17

Najveci uspijeh u zivotu je kad shvatis sam sebe kad se upoznas, znaci kad uspijes pobijediti emocije...
Kad ti nego predoci neki cvrsti dokaz a on se kosi sa tvojoim predodjbama o nekom ili necemu uspijeh je da ne odreagujes emocijama nego razumom...A tebi se to neda... :(

Nije pljuvanje ako ja ili pola forumasa ovdje iznese neke nelogicnosti u vezi poziva u repku i to potkujemo jakim dokazom...Pljuvanje je samo ono sto tvoja percepcija i tvoja tacka gledista to tako dekodira...Razlog je ova prva recenica(gore povis)....
Evo samo primjer Zukanovic-Sunjic...Prvi Nagradjen u jakoj ligi timom sezone, drugi igra u klubu kojem ni ime ne mozemo izgovoriti i razum kaze da tu nesto nije cista posla...Onda ja to tebi serviram a ti to dekodiras kao pljuvanje...jasnije????

Pobjedi sebe pa ces vidjeti da neces imati puno idola u zivotu.... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 08 sep 2012, 12:22

gringobih je napisao/la:Najveci uspijeh u zivotu je kad shvatis sam sebe kad se upoznas, znaci kad uspijes pobijediti emocije...
Kad ti nego predoci neki cvrsti dokaz a on se kosi sa tvojoim predodjbama o nekom ili necemu uspijeh je da ne odreagujes emocijama nego razumom...A tebi se to neda... :(

Nije pljuvanje ako ja ili pola forumasa ovdje iznese neke nelogicnosti u vezi poziva u repku i to potkujemo jakim dokazom...Pljuvanje je samo ono sto tvoja percepcija i tvoja tacka gledista to tako dekodira...Razlog je ova prva recenica(gore povis)....
Evo samo primjer Zukanovic-Sunjic...Prvi Nagradjen u jakoj ligi timom sezone, drugi igra u klubu kojem ni ime ne mozemo izgovoriti i razum kaze da tu nesto nije cista posla...Onda ja to tebi serviram a ti to dekodiras kao pljuvanje...jasnije????

A KV Kortrijk se može lahko izgovoriti :D

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 12:27

h1a2s3o je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Najveci uspijeh u zivotu je kad shvatis sam sebe kad se upoznas, znaci kad uspijes pobijediti emocije...

A KV Kortrijk se može lahko izgovoriti :D
"Team of season" se puno lakse izgovori... ;)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 08 sep 2012, 12:29

Hajmo realno na treningu nekog uzet 8-1 nije lako,dalje Vrsajevic je proban nezna i vozdra ,Stevanovica i Bibliju i Kvesica prekomandovat u A repku,Sunjica i onog celavog nezvat vise i probat sa Kerlom ili Torlakom,ja zaboravi jos i Svraki se zahvalit navijam za Zelju ali to mu je plafon.Cestitke na najvecoj pobjedi dosad nevezano protiv koga je bila.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 sep 2012, 12:35

Nauci se citati!!! Rekao sam: SAFET NIJE PERFEKTAN! Rekao sam da ne treba da ga se pljuje, jer je sigurno veci od tebe, jer si ti niko i nista, te da on odgovara za svoja djela. Ti si niko i nista da govoris nekome da je glup jer se ne slaze s tobom. Poenta je u tome da trebs da prestanes pljuvati forumase jer se ne slazu s tobom i da ne pljujes Safeta jer je covjek veci od tebe, ti nikada neces biti ono sto je on.

Ta prica o emocijama i razumu je budalastina. Kani se ti budalastina. Ti si niko i nista da pljujes, niti si od nekoga pametniji, niti si od nekoga uspjesniji, zato se poklopi i cuti.

Ovo za Zukanovica, ako je tako dobar ja bih normalno volio da ga se proba u repci da vidimo od cega je napravljen, a ja ga nisam nikada gledao tako da ne mogu prosuditi kakav je igrac. Da je selektor mislio za njega da je dobar, zvao bi ga i kraj price. Mozda Pape ne vidi nista dobro u njemu, mozda se ne uklapa u koncepciju, ko ce znati, ko sam ja da pljujem po Safetu zbog toga i iznosim lazi i neistine o svakojakim menadzerima, teorijama zavjere protiv nepozvanih itd. To su price za malu djecu, gluposti, nagadjanja. Safet ima svoju neku viziju i ona ga drzi na klupi i dalje, Osim mu produzi ugovor, moramo ga trpiti.

Pljuje se po Susicu bez ikakvog osnova, a kako se pljuje po njemu, pljuje se i po forumasima koji su uz njega i repku. Pa po cemu su pljuvaci pametniji od bilo koga ko se s njima ne slaze? Jer je to vase individualno misljenje? Jer mislis da je tvoj spisak bolji od Papetovog, iako si ti niko i nista, a Pape dokazani sportista?

Smijesno je to, puno sebi raja daje furseta. Svi misle da znaju sve, pa tako dolaze ljudi da pljuju Papeta a onda u spisak stavi igraca koji nema prava igranja, ili lik pljuje Papeta i govori da se pozove neko protiv povrijedjenog Medunjanina i Sesara iako su ova dva bila spremna za igru do 2 dana pried tekmu, kada je nemoguce naci zamjenu. Sad njih dvojica jer pljuju Papeta, iako veze s loptom nemaju, oni su pametniji jer njihov razum prevladava emocije, jer se oni slazu s tobom????

Mes Que Un Club!

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 08 sep 2012, 12:35

[youtube][/youtube]

Evo ko nije vidio golove.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 08 sep 2012, 12:41

Adriano@ za tebe imam od sad samo narodne izreke "Bosnji je lakse metar u guzicu nego cenat u glavu"...
Velik, veci, najveci...
Glup, gluplji, najgluplji...
Tvrdoglav, tvrdoglaviji, najtvrdoglavij...
Recimi koji je od ovih "naj" :roll: :roll:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 08 sep 2012, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 08 sep 2012, 12:43

Budi žena trenera Lihtenštajna jutros;

"Hajde Zaugg ustaj, devet je."
- Šta?! Je li Džeko ili Ibišević? .. hihi ..

Total
Kontakt:

Post Postao/la Total » 08 sep 2012, 12:44

Protiv Grka, Latvija nastupila u sastavu; Vanins - Krjauklis, Klava, Ivanovs, Gorkss - Fertovs (Rugins), Laizans (Gauracs) - Lukjanovs, Cauna, Visnakovs (Verpakovskis) - Rudnevs.

To otprilike izgleda ovako po klubovima: Sion (Sui), AZAl (Aze), Golden Warriors (JAR), Baku (Aze), Reading (Eng), Yenisey (Rus), Skonto Riga, Metalurh Zaporozje (Ukr), Baltika (Rus), CSKA Moskva (Rus), HSV (Ger), Baku (Aze), Skonto Riga, Torpedo Moskva (Rus).

Nije to baš toliko naivna ekipa. ;)
Klassenerhalt - Na klar doch !

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 sep 2012, 12:59

harishp je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Ako je Avdija los i ako je kloc on za to nije kriv, kriv je onaj koji ga je stavio da igra. Naravno da bi Avdija volio da je kao Ronaldo ili Messi, ali sta je tu je. Svako ima svoj plafon i to neko treba da vidi. Znaci ako je neki novi igrac u reprezentaciji los kriv je sigurno onaj sto ga je stavio da igra.
Glupost i to zesca,odigra Lulic,Misimovic,Pjanic pa i Dzeko losih tekmi,znaci kriv je onaj sto ih je stavio.
Eh sad da je Kerla,Zeba,Zukanovica,Cocalic moglo bi se nekako progledati kroz prste ili bi opet bio kriv selektor.
Kriva je i Drina,pa se ne isplati ispravljati je.
Onace koliko kenjate po Vrsketu,Zahirovicu,Sunjicu covjek bi rekao da smo mi dozivjeli potop a ne :ihtenstajn.
Odmorite malo,valjda se i za vas nadje makar malo materijala u ovim kvalifikaciajma za hrakanja.sad to cinite samo u vis a hrakotina se brzo vrati pa vi sad gledajte.
Za te igrace koje si nabrojao zna se ko su, sta su, gdje igraju i koliko vrijede, tako da je ta komparacija cista glupost.
Igraci se trebaju dokazivati u klubovima da bi dobili poziv u repku, a ne dokazivati se u repci da bi se prodali u bolji klub. Nije Avdija jedini slucaj, ima u nasoj repci puno dokazivaca koji mastaju o Engleskoj, Italiji, Spaniji, Njemackoj.
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 08 sep 2012, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.