Stara dobra vremena

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Prosjek godina forumasa

1. 13 - 16
50
7%
2. 17 - 20
211
30%
3. 21 - 24
226
33%
4. 25- 29
125
18%
5. +30
82
12%

Ukupno glasova: 694

AVNOJ
Kontakt:

Re: Stara dobra vremena

Post Postao/la AVNOJ » 02 apr 2015, 21:24

BitiSrcemVezan je napisao/la:
UnSub je napisao/la:Prije na ovim nasim kanalima je bilo bas
dobrih stvari za gledati danas blago receno katastrofa
a jašta... kad se sjetim samo sportskog programa na našim kanalima prije:
FTV- Bundesliga
OBN - Seria A
BHT - EPL

I onda na kraju dana, u 8 ili 10 ko šlag na tortu ti dođe Hayat sa Primera ligom...

Sad kad sve TV kuće sabereš nisu u stanju napravit kvalitetne sport rubrike u vijestima a kamoli šta drugo...
Pa nekad je i TVSA premosila Njemacku ligu nedeljni termin u 17:30

Ponedeljkom bio top gol uzivancija bila gledat ili na HRT petica cini mi se da se tako zvala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 apr 2015, 21:26

AVNOJ je napisao/la:
UnSub je napisao/la:Prije na ovim nasim kanalima je bilo bas
dobrih stvari za gledati danas blago receno katastrofa
a jašta... kad se sjetim samo sportskog programa na našim kanalima prije:
FTV- Bundesliga
OBN - Seria A
BHT - EPL

I onda na kraju dana, u 8 ili 10 ko šlag na tortu ti dođe Hayat sa Primera ligom...

Sad kad sve TV kuće sabereš nisu u stanju napravit kvalitetne sport rubrike u vijestima a kamoli šta drugo...

Ponedeljkom bio top gol uzivancija bila gledat ili na HRT petica cini mi se da se tako zvala

Sjećam se ja tog top gola, na početku kad je tek krenula emisija davali golove sa svih utakmica liga petice, poslije kako je vrijeme išlo samo počeli smanjivati, u neka doba su počeli bili samo pročitati rezultate i puste ti 2 gola sa utakmice na kojoj je palo 5 golova... sve dok nisu ukinuli skroz.
1946

AVNOJ
Kontakt:

Stara dobra vremena

Post Postao/la AVNOJ » 02 apr 2015, 21:32

AVNOJ je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la: a jašta... kad se sjetim samo sportskog programa na našim kanalima prije:
FTV- Bundesliga
OBN - Seria A
BHT - EPL

Sjećam se ja tog top gola, na početku kad je tek krenula emisija davali golove sa svih utakmica liga petice, poslije kako je vrijeme išlo samo počeli smanjivati, u neka doba su počeli bili samo pročitati rezultate i puste ti 2 gola sa utakmice na kojoj je palo 5 golova... sve dok nisu ukinuli skroz.

Cak su jeno vrijeme bili pustali tursku ligu ono bilo nasih tamo....Baljic Music....razvaljivali.....bilo fakat zanimljivo.
BHT je nekad euroligu radio Vlado Majer komentariso bilo predobro....sad nist cccccc

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 02 apr 2015, 21:35

Kad si za marku mogao kupiti sendvic i sok :salut:

slika
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 02 apr 2015, 21:37

Bas jb.t a danas bht zanimljiviji radio program od tv programa

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 02 apr 2015, 21:43

Pa majku mu kad se sjetim prije ono liga prvaka cekas onaj pregled neznas rezultate nema ttx daljinski samo dvije funkcije.....a sad zena preglefa facebook profil na tv u tri PM

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 02 apr 2015, 21:50

Ili na obn-u nba tekma bila u 7 nedjeljom oni pustaju oko 11 a opet s nestrpljenjem je cekas

sila14
Kontakt:

Post Postao/la sila14 » 02 apr 2015, 22:06

ko nije gledao top gol ponedjeljkom u 20:00 na bht-u ,taj nije imao pravo djetinjstvo :D vidis rezultate na teletekstu za vikend, pregledas 5-6 tekmi koje su bile na raznim kanalima, a za ostale jedva cekas taj ponedjeljak, da bi vidio sve golove iz liga petice... milina prava :D jos Baho ''voditelj'' bio u toj emisiji, ne moze bolje :D

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 02 apr 2015, 22:08

Slobodas je napisao/la:Kad si za marku mogao kupiti sendvic i sok :salut:

slika
Može još. Drugo što ta novčanica više nije u upotrebi :kralj: :kralj:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 apr 2015, 22:08

Zato sto su krali signal.

Volio bih ponovo da uvedu top gol na BHT1 ali sve utakmice petice ne moraju vise niti jednu utakmicu.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 apr 2015, 22:11

Dex je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Kad si za marku mogao kupiti sendvic i sok :salut:

slika
Može još. Drugo što ta novčanica više nije u upotrebi :kralj: :kralj:
Ne moze kao nekada u pola hljeba :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2015, 22:20

Lopte na male u dvoristu,odlazak do vulkanizera da napuse loptu,pa "kod Sulja" u granap po sinalco kolu,pa u pekaru po buhtlu,idemo onda na zicaru,sjedimo,basketa pa opet na male,siđemo do Vijecnice u park da "odmorimo" pa i tu na male odigramo jednu,povratak na zicaru da bacimo suplju i pred aksam kuci da nam mama ne bi kicmu slomila.

Ponekad i neki međumahalski susret odigramo sa Hridom ili Jarcedolima samo da im pokazemo da smo vladari memli strane,s' onima sa suncane rijetko u duel,pobjedili smo ih jednom pa rotvajlere pustili na nas,picke.Redovno se između sebe pobijemo jer smo se zakacili oko auta,gola ili porijekla roditelja :mrgreen: ,ali vec sljedecu igramo skupa u ekipi ;)

Plejku vidio prvi put kad sam imao haman 15 a kompjuter nabavio u 17-toj jer sam morao,nisam vise mogao pratiti nastavu informatike u gimnaziji.Nisam ga palio skoro nikad osim kad sam bas morao.

P.S.

Mi u mahalama smo izmislili fudbal na snijegu :mrgreen: Dosta moje raje se nije snaslo u zivotu neki su krenuli u kriminal,nek cak platili zivotom zbog toga,rahmet im dusi,drugi opet i danas po mahali lutaju,nekad cujes da su poceli raditi ali nikako ne kontas kako je to radno vrijeme,stalno ih viđam.Ima hvala bogu i onih sto su se snasli ali o njima se manje po mahali prica :cool:

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 02 apr 2015, 22:26

kad je bio taj top gol, bio sam bas u toku sto se tice lige petice, znao sam svakog igraca haman, ko je zabio kad gol, ko je asistirao, kako je koji klub odigrao

poslije skole uvijek trčao kod dida i rahmetli majke u njihovu sobu da gledam tu emisiju

BHT 1 nije samo prenosio englesku ligu, jedno vrijeme znam cekajuci standardno utakmice u 16h, gledao drugu ligu engleske

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 02 apr 2015, 22:29

I ja sam obozavao tu emisiju. Sto kazes znao si sve o ligama petice.
A sjecam se da je mreza plus imala i NBA ligu. Ali sve se to kralo. Sjecam se uvjek stranog komentatora u pozadini.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 02 apr 2015, 22:30

bistrikboy je napisao/la: Mi u mahalama smo izmislili fudbal na snijegu :mrgreen:
Ja nisam iz tvoje mahale, tako da... :kafa:
Ma, mislim da se svugdje igralo lopte i po snijegu. Tad je poseban ugođaj, još ako neko imao obojenu loptu, pa se ufuraš da je Serie A. (Oni su najčešće pikali po snijegu.) :mrgreen:
bistrikboy je napisao/la: Dosta moje raje...
I ja često počnem razmišljati šta mi je sa rajom iz komšiluka. Stavim na papir gdje je ko, šta rade, pa se onda prepadnem kad shvatim da su to sve već odrasli ljudi sa ozbiljnim poslovima i brigama u glavu, djecom...
A, sve bih dala za jednu tekmu na male, baš tako...
bistrikboy je napisao/la: [youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2015, 22:33

BaDa12 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Mi u mahalama smo izmislili fudbal na snijegu :mrgreen:
Ja nisam iz tvoje mahale, tako da... :kafa:
Ma, mislim da se svugdje igralo lopte i po snijegu. Tad je poseban ugođaj, još ako neko imao obojenu loptu, pa se ufuraš da je Serie A. (Oni su najčešće pikali po snijegu.) :mrgreen:
Mislio sam na sve mahale ne samo ovu moju...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sila14
Kontakt:

Post Postao/la sila14 » 02 apr 2015, 22:33

@bistrikboy
i sada se igra mahalski fudbal na memli strani kao i fudbal na snijegu :D jedna od rijetkih dobrih stvari koja i dalje zivi. :thumbup:

kad se sjetim u mahali jedino buraz i ja imali biciklo ''violetu'' i cijela mahala se vozala na njoj hahah :mrgreen: pa poslije BMX..vozas se po cijeli dan..padnes sa bicikla, ne smijes starcima reci da si pao da ga ne bi pod kljuc stavili, vec izmisljas neke gluposti da si pao dok si trcao mahalom ili na fudbalu.. :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2015, 22:36

sila14 je napisao/la:@bistrikboy
i sada se igra mahalski fudbal na memli strani kao i fudbal na snijegu :D jedna od rijetkih dobrih stvari koja i dalje zivi. :thumbup:

kad se sjetim u mahali jedino buraz i ja imali biciklo ''violetu'' i cijela mahala se vozala na njoj hahah :mrgreen: pa poslije BMX..vozas se po cijeli dan..padnes sa bicikla, ne smijes starcima reci da si pao da ga ne bi pod kljuc stavili, vec izmisljas neke gluposti da si pao dok si trcao mahalom ili na fudbalu.. :D
Ja jednom zgulio u dvoristu komplet desnu ruku okliznuo se na onom sljunku u dvoristu.Dosao kuci,haman ranjen,nikakav,stara me prebila sto sam pao :thumbup:

Nek' se igra ali koliko sam upratio manje nego prije,ali dobro jbga mjenjaju se interesi.Internet u moj vakat niko nije sljivio ni pet posto,to je ustvari bilo nesto sto cemo pred kraj osnovne upoznati na informatici.Veze nismo imali koji ce nam **** ono sranje :mrgreen:

Sjetih se plivanja na Bendbasi,ouuuuu ludilo :tokralju:

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 02 apr 2015, 22:43

Koje smo mi budale bili jedne prilike igrali fudbala po snijegu ali u pancericama,uleti ovaj jednom klizeči slomi mu nogu.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 02 apr 2015, 22:47

Ja cijelu srednju imo neki predmet zvao se informatika nije bilo ni profesora nikoji qurac ono razrednik nam drzo neke casove svi petice imali nismo imali pojma o cemu se radi tek na kraju cetvrtog razreda dosao neki profa i polazao nam komp kaze ovo je kompjuter ovde se pali ovako gasi cudo od tehnologije kaze 486 zadnji model. Mi onako gledali jedan cas u to i vise niko nije ni spominjao

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []