Vrso se gura da bi Princ Stinky mogao dobiti ugovor u Hajduku. Da jos jednom podsjetim Stinky je **** s probe u Hajduju u januaru 2012. "Sjetili" se u istom momentu kad je Vrso postao aktuelan za repku.Mozambik je napisao/la:Avdija je upao na spisak kad smo bili popunjeni na svim pozicijama.
Prema tome, prica da je on tu samo zato sto nismo imali Mujdze je laz. On je bio tu i kad je Mujdza bio 100% zdrav.
Da ga Pape forsira u reprezentaciji pokazala je i utakmica protiv Latvije, druga nasa utakmica u kojoj se Lulic povrijedio, a on ubacio Vrsajevica na LIJEVO KRILO.
Posto Avdija ni desnom ne zna ubaciti, zamislite kako je to izgledalo kad je bio na lijevoj strani. Trcao kao muha bez glave, kad dodje prilika za centarsut namjestao se na desnu nogu, i naravno lose centrirao.
Nakon te utakmice je Pape u eter BHT izjavio da je Avdija odigrao maestralnu partiju
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Avdija Vrsajevic
Frajer se forsira u reprezentaciji da bi ostvario transfer, to je jasno kao dan.
BiH : Egipat - 12 min.
Argentina : BiH - 73 min.
Litvanija : BiH - 70 min.
BiH : Lihtenstajn - 90 min.
Slovacka : BiH
BiH : Slovacka - 64 min.
BiH : USA - 44 min.
Latvija : BiH
BiH : Grcka - 6 min.
Slovenia : BiH - 31 min.
Alžir : BiH - 27 min.
BiH : Litvanija - 32 min.
Grcka : BiH
BiH : Latvija - 61 min.
Lihtenstajn - BIH - 90 min.
I onda dodje neko i kaze da je on 21,22 ili 23 igrac..Mozambik je napisao/la:Frajer se forsira u reprezentaciji da bi ostvario transfer, to je jasno kao dan.
Ocekujem ja za njega finu minutazu i na SP-u..Posebno jer je ovaj Mujdza hafifan
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Pa zamislite da dobije neku minutažu u Brazilu i da ne daj Bože zezne nešto, fasujemo zbog njegove greške, ne prođemo dalje bla bla...mogu mislit' drame, kakav bi doček bio na aerodromu po povratku iz Brazila

Ponavljam, ne daj Bože!

Ponavljam, ne daj Bože!
Molim vas, kad se ono Mensur povrijedi?
Ma Visca nam igra desnog beka ,vidjecete..Rios je napisao/la:I onda dodje neko i kaze da je on 21,22 ili 23 igrac..Mozambik je napisao/la:Frajer se forsira u reprezentaciji da bi ostvario transfer, to je jasno kao dan.
Lihtenstajn - BIH - 90 min.![]()
Ocekujem ja za njega finu minutazu i na SP-u..Posebno jer je ovaj Mujdza hafifan
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Prije utakmice sa Slovackom, sto pitas ?fkv123 je napisao/la:Molim vas, kad se ono Mensur povrijedi?
- Consigliere
- Kontakt:
to je tomikki21 je napisao/la:slazem se stanic je bolji! evo ja cu nabrojat 3 igraca samo iz nase lige koja su bolja od avdije na njegovoj primarnoj poziciji desnog krila: stanic(zeljo), hebibovic(velez) i zakaric(siroki)! uz to dvojica od ove trojice su isto dobro upoznati i sa pozicijom koju avdija cesto pokriva u repki, to jest bek, a to su stanic i hebibovic!xavi26 je napisao/la:To da nemamo boljeg je nametnuta prica u koju su mnogi povjerovali. Ima, ima boljih, i to puno boljih, evo Stanic iz Zelje je puno bolji, a ima ih sigurno jos, ali se nas selektor nije uopce trudio da nadje boljeg..LenBias je napisao/la:u nekim navratima sam ga i branio jer sta ces drugo kad nemamo bolje trenutno ali jucer me je toliko pobio svojom igrom da mi vise ne pada na pamet stajati na njegovu stranu, koji je ono uzas, pa njemu zivot da ovisi o tome da ima pola ubacaja koji idu gdje on naumi odavno ne bi bio medju zivima, nevjerovatna patnja, cim dobije loptu da napad ide preko njega znas da od toga nema nista
realno jedini razlog sto pape drzi avdiju u repki je papetov krmaluk, kad zovne nekog igraca onda ga i stiti do bezkraja! a meni je iskreno zao avdije koliko ga raja haka cak ga je jednom i pape morao nagovart da dodje na okupljanje jer covjek nije htjeo sam od sebe da dodje koliko ga hakaju, to je i pape sam izjavio! pa moj pape ti si krivac za to, rahat i raja i avdija ako se konacno kanis svog krmaluka i prekrizis avdiju iz kadra repke! svima bi bolje bilo!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A ja budala pomislio da je bilo krajem 2011.
E pa lose si mislio.
Jos @mozambicar nije skontaofkv123 je napisao/la:A ja budala pomislio da je bilo krajem 2011.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
A mog' mozga i gov.ana. Nego, kad su ti to Pape i Avdija odbili dati autogram pa ti se toliko razočar'o u život?
Mene vise brine sto je tebi Bog odbio dati pamet. 
Pa, dobro. Da nije bilo mene Mozambik nikada ne bi postala država. Kontaš? 
Jedino da ga čakijom čeka u odbrani 
Ne bi znao ni sa čakijom.HariTz je napisao/la:Jedino da ga čakijom čeka u odbrani
1974---1975---1976---2001---2013---2020
[youtube][/youtube]
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: BiH26, EdinjoBos, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil i 66 gostiju.