Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

zgembo89
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la zgembo89 » 21 okt 2014, 22:43

teferič je napisao/la:
adisice je napisao/la:A gdje je izjava Sušića da ga više neće zvat u repku?
A, nema je. Opro ga je na ruke zbog nastupa u klubu, ispalio par gluposti da ne igramo formaciju koju igra Chievo (a Roma i Lazio kao igraju) ko što je i Misimovića svojedobno znao oprat. Navuko ga je ko bekana. Svakako ga ne bi zvao, a sad mu je dao i razlog.
Slično kao Prcića što je izradio da igra u slabom klubu i bori se za opstanak :D a inače pročitao sam da Štilić ganja POljsko državljanstvo jer je u EU POljska ali to kao ne ometa da igra za BiH

AhmoNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmoNY » 21 okt 2014, 23:42

Nydalen je napisao/la:Strpljen spasen moj zuka.Ubrzo ide ubleha i njegovi poltroni sa foruma adio ;)
:kafa:

ahmic
Kontakt:

Re: Re : Ervin Zukanovic

Post Postao/la ahmic » 22 okt 2014, 00:19

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Zao mi je zbog ovog momka, ali mi je drago jer je dobro postupio. Težak put je imao da dodje do ovoga gdje je sad (Liga 5) a uprkos tome ga Safet ignorira ili ga kritikuje po medijima.
Zar Vranjesa nije Samaras pretrcao kao da je čunj a ne igrač? I taj Vranješ ima zasluge kod selektora iako je mogao biti krivac za gol koji nas je kasnije mogao u baraž poslati, a Zukanovića je Ljajić pretrčao u utakmici Chieva (ne reprezentacije) i zbog toga on ne može pozvati Zukanovića?! Spahić je znao pogriješiti u Leverkusenu (iako je češće bio jedan od boljih!), Vedad od januara bez gola za Stuttgart, Hajrovic u zadnje vrijeme sjedi na klupi, Salihović nažalost više neigra nego sto igra, sad je i Fejzić izgubio mjesto u prvoj ekipi njemačkog drugoligaša, Mujdža kako kad ali je češće povrijedjen i ne igra nego što je zdrav, Bešić zezne protiv Chelsea, Pjanić napravi penal protiv Juventusa i promaši 100%-tnu priliku, Medunjanin promaši penal za Deportivo.... Nemam ništa ni protiv jednog od ovih navedenih igrača, ali činjenica je da će oni svi dobiti priliku i da će biti/su bili pozvani (nakon što su neke od navedenih pogrešaka učinili) ni jednom od njih se te pogreške ili slaba forma neće nabiti na nos, ali eto bitno je da je Ljajić pretrčao Zukanovića i Zukanović zbog toga nema mjesta u prvih 11 reprezentacije!!
Aragon je napisao/la:Intelektulac, uz odbijenici za vizu cesto, ne i uvijek, stoji razlog odbijanja.
Ali postoji li iti jedan dokaz da ga je Sejo vrbovao?
Nije tacno (vlastito iskustvo!). Ambasada nije obavezna da obrazloži odbijanje (pogotovo kad se o vizi za SAD radi).

Vjerovatno postoji dokaz. Dok je bio jedan od najboljih i najstandardnijih defanzivaca Belgije (igrao stopera, beka ili defanzivnog veznog, svaku poziciju kvalitetno pokrivao!), Safet ga je ignorirao (a tad nismo imali Kolasinca na beku, nismo imali Besica na zadnjem veznom, nismo imali Bicakcica na stoperu) uz obrazloženja kako mu ne treba (istina, imali smo Zahirovica koji je uvijek dobro igrao za repku i imali Pandzu koji je ginuo na terenu). Tako da tu tvrdnju i ne treba odbaciti, a sumnjam da bi Zukanovic samo iz ljutnje takvo nesto rekao.

Ibricic je bio na uvjetnoj kazni jer je tukao policajca, protiv Spahica je podnesena krivicna prijava, ukoliko se ne varam, isto zbog napada na policajca (prijava je pokazana u onoj emisiji na FTV-u) a oba su dobila vizu za SAD.
Za Ervina je receno da je viza odbijena jer je bio član selefijskog pokreta u Austriji, sad je zbog neke tuče u Austriji.. Ništa ne želim negirati, ali moguće jest da je zbog nekih dešavanja u Austriji. Jedino zbog čega sumnjam da odbijenica ima veze sa dešavanjima u Austriji je to da on sigurno ne bi prozvao Savez ukoliko je znao da ima nesto mutno u proslosti sto bi moglo prouzrokovati odbijenicu.
o

Ko ti je rekao da stoji razlog zbog koje je neko odbijen???
Ako se zelis s njima natezat onda ides preko nekih njihovih sudova nadleznih za takbe stvari..Imao sam takvih belaja s Svic ambasadom,u sustini je to uzaludno bacanje para..oni tu navedu neke gluposti zbog koji si odbijen,a ta glupost je toliko sirok pojam da nema sanse da odgonetnes...Uglavnom Safet Susic ispada smijesan,sta ce on pricat konne kakav covjek..njemu je sve ok sa ova 2 boda i pravi nas budalama...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 22 okt 2014, 01:15

@BaDa12 hvala ;) Da mi imamo 30 miliona stanovnika, mozda bi i kod nas ovo imalo manju paznju, ali ovako, svi hocemo da znamo sta se desilo u nasoj maloj avliji i niko ne popusta, pogotovo mediji. Znaju nekada i nesto fino uraditi, ali vecinom je belaj sto dolazi od njih.
Upravo to sto si napisala vezano za savez, da bi oni trebali mozda izaci sa pravim razlogom u medije i da se ta prica zavrsi za sva vremena, znacilo to povratak Zuke ili ne. Ovako ce to ostati samo materijal za daljnje price i bespotrebno se samo stvaraju tenzije itd.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 okt 2014, 02:04

Štilić je kratko kazao:

"Izvinite, ali moj stav je da ne komentarišem reprezentaciju BiH. Ovdje mi je lijepo, ljudi me cijene, ove sezone super mi sve ide. Zaista, pokušajte me shvatiti, ne želim pričati o reprezentaciji".
Ovaj pametan. :thumbup:

Who is next??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 22 okt 2014, 08:14

A u pizdu materinu frke oko Ervina Zukanovića, lajavo **** kao i tata mu, oko njega treba da se nerviramo, sisaj ga keru :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 22 okt 2014, 08:58

Hordekatedrala je napisao/la:A u pizdu materinu frke oko Ervina Zukanovića, lajavo **** kao i tata mu, oko njega treba da se nerviramo, sisaj ga keru :mrgreen:
Svaka cast finoca izbija iz svakog dijela tvoga posta. Da ne kazem nesto gore.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 22 okt 2014, 23:55

Dobrim dijelom Ervin ne igra zbog novinara, ne razumijem gdje su svi ovi novinari da pritisnu Papeta sa ovim silnim informacijama i poređenjima ? Iz bunara izleti njegov intervju da Zuka nije dobro odigrao i da mu ne odgovara naša formacija, gdje su novinari da pitaju otkud Hadžiću da odgovara štoperska pozicija. Zuka mora na društvenoj mreži davati saopštenja jbt.
Niko nema damu da postavi konkretna pitanja i iznosi konkretne činjenice koje se ne mogu pobiti, jedino je onaj novinar skupio hrabrosti kad je Pape ostao bez teksta na pitanje DMF pozicije TS Sušića.
Mediji trebaju napraviti pritisak na Papeta a Bgm i na Begića, a mislim da nam je zadnji voz presica pred Izrael.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 23 okt 2014, 00:18

Safet da je pametniji jednostavno bi na pitanje Zukanovića da li ne igra jer mu Safetov brat nije menadžer odgovorio "Ne, nije zbog tog" :D :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 okt 2014, 14:50

Coraco je napisao/la:Dobrim dijelom Ervin ne igra zbog novinara, ne razumijem gdje su svi ovi novinari da pritisnu Papeta sa ovim silnim informacijama i poređenjima ? Iz bunara izleti njegov intervju da Zuka nije dobro odigrao i da mu ne odgovara naša formacija, gdje su novinari da pitaju otkud Hadžiću da odgovara štoperska pozicija. Zuka mora na društvenoj mreži davati saopštenja jbt.
Niko nema damu da postavi konkretna pitanja i iznosi konkretne činjenice koje se ne mogu pobiti, jedino je onaj novinar skupio hrabrosti kad je Pape ostao bez teksta na pitanje DMF pozicije TS Sušića.
Mediji trebaju napraviti pritisak na Papeta a Bgm i na Begića, a mislim da nam je zadnji voz presica pred Izrael.
Kao sto sam rekao nakon poraza protiv Kipra...
Nasi novinari ce tek poceti kritikovati Susica kada shvate da iz Sarajeva za dvije godine nece polijeteti avion ka Francuskoj.

Nazalost tada ce za reprezentaciju i njene navijace biti kasno. Mislim da nasi novinari nisu toliko glupi, ali su naivni jer se vode logikom da imamo dovoljno kvaliteta da i sa onim IDIOTOM na klupi odemo na EP, ali nazalost nakon Izraela i poraza dolje ce biti kasno.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 26 okt 2014, 14:59

Zuka da si sutio sad bi Susica bez ijednog validnog argumenta ( ako je uopce ikad bilo ) ostavio u vezi tvog (ne)pozivanja.

Evo formacija nije sa tri stopera:

slika

Kamenom ih u glavu treba obojicu. Idioti.
15.10 - 15.06 ...

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 26 okt 2014, 15:37

gooool

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 26 okt 2014, 15:39

Sta reci, kome yebati mater :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 okt 2014, 15:43

To Zuka majstore! Pokazi papku yeboga pola Splita u supak!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 okt 2014, 15:46

TOOO ZUKA!!!!!!!! :bih: :bih: :bih:

Po sred teleceg cela mu se .....
Don't believe the hype.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 okt 2014, 15:46

Da si držao jezik za zubima sad bi te morao pozvat. Ne bi imao nijedan argument da te ne pozove a ovako ima. Prvo je Sanjin sam sebi uništio mogučnost da igra na SP svojim jezikom a sad si i ti ali uopšte pozivanje u repku više. :twisted:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 okt 2014, 15:48

Unofficialpage je napisao/la:Da si držao jezik za zubima sad bi te morao pozvat. Ne bi imao nijedan argument da te ne pozove a ovako ima. Prvo je Sanjin sam sebi uništio mogučnost da igra na SP svojim jezikom a sad si i ti ali uopšte pozivanje u repku više. :twisted:
Majstore, Zukanovic je svoje posle Austrije zavrsio kod Susica. Nemoj ni ti ni neko drugi biti naivan i misliti da je problem u fudbalu, u njegovom ne igranju ili slicno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 okt 2014, 15:48

Unofficialpage je napisao/la:Da si držao jezik za zubima sad bi te morao pozvat. Ne bi imao nijedan argument da te ne pozove a ovako ima. Prvo je Sanjin sam sebi uništio mogučnost da igra na SP svojim jezikom a sad si i ti ali uopšte pozivanje u repku više. :twisted:
Samo bi budala sutila dok te pljackaju i prave budalom :crazy: Javnost je na njegovoj strani

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 okt 2014, 15:54

Belmin6 je napisao/la:Sta reci, kome yebati mater :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Onako na prvu, ima jedna osoba, trenutno s pariškom adresom.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 26 okt 2014, 15:56

Cuj,ljudi te je.bu u mozak,a ti da sutis...
Pa kako smo mi glup narod u p.m.!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”