Kad bi dao svoju prognozu rezultata, mislim da ce biti tvrda utakmica i grci ce se drzati kompaktni u odbrani, nadam se pobjedi bilo kakvoj a ne bi ni egal katastrofa bio, sretno svima

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Tako je, treba nam za 2p. kvalitetnija zamijena.. ako ce vec Miske, Ibievic, Dzeko od 1min.Cartman je napisao/la:Ne znam zasto gotovo svi vide Stevanovica u prvih 11. Meni vrlo drag igrac, ali nikako ne igra za svoj klub i mozda je bolje da udje pred kraj, jer tesko da moze izdrzat 90 minuta.
Ja sam prošle sedmice, samo je kod mene bio bolji sanDooVe je napisao/la:Sanjah i ja tekmu sinoć, dobili smo 1:0 i to ga dao Kolašinac u 90-oj minuti
ok, mislim da je ovo blizu sastava ali postoji problem- da li ce pape dati zukanovicu da igra lijevog beka? a problem je jos veci sta ako stavi lulica na lijevog a na desno samo mujdžu bez krila- lulic je los pozadi i voli ici naprijed dok mujdža nije upotpunosti fit. da li igrati bez krila sa ofanzivnim bekovima? ja bih prije i sa jednim napadacem ali uz dva ofanzivna krila.bhfanatic14 je napisao/la:Begovic - Mujdza,Vranjes,Spahic,Zukanovic - Lulic,Misimovic,Medunjanin,Zahirovic - Ibisevic,Dzeko !!!
Hm, pa sa dvije strane imaš ceste (sa zapada i sa istoka), to je dosta blizu. Najbolje bi ti bilo autom do Poliklinike (ulaz sa zapadne strane Bilinog polja) koja se nalazi iza južne tribine i tu da samo izađeš pošto sigurno nećeš imati slobodan parking taj dan. Teško da ćeš naći nešto bolje, jer Travnička i nije toliko daleko od stadiona.Unofficialpage je napisao/la:Prvi put idem na tekmu. Mogu li ikako autom do stadiona ili barem malo blize stadionu? Jer sam ja u kolicima pa bi bilo dalekoda idem tako do stadiona, bio bih kod sestre a njen stan/kuca je u travnickoj, kod one dzamije.
Samo da bude malo blize stadionu. Dokle mogu sa autom ici?
džakailibu je napisao/la:ok, mislim da je ovo blizu sastava ali postoji problem- da li ce pape dati zukanovicu da igra lijevog beka? a problem je jos veci sta ako stavi lulica na lijevog a na desno samo mujdžu bez krila- lulic je los pozadi i voli ici naprijed dok mujdža nije upotpunosti fit. da li igrati bez krila sa ofanzivnim bekovima? ja bih prije i sa jednim napadacem ali uz dva ofanzivna krila.bhfanatic14 je napisao/la:Begovic - Mujdza,Vranjes,Spahic,Zukanovic - Lulic,Misimovic,Medunjanin,Zahirovic - Ibisevic,Dzeko !!!
ovo za stevanovica je ok- ne vjerujem da ce igrati od pocetka ali bi bio veoma iznenadjen(pozitivno) da igra.
I ja se nadam da ćemo ovako početi utakmicu.bhfanatic14 je napisao/la:Begovic - Mujdza,Vranjes,Spahic,Zukanovic - Lulic,Misimovic,Medunjanin,Zahirovic - Ibisevic,Dzeko !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.